Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

ah canım benim senin haberin olduğunu sanıyordum çok özür dilerim tatlım

geçmiş olsun elenazcım az kaldı canım sık dişini bebiş gelince unutursun herşeyi sağlıcakla kucağına alırsın inşallah rabbimin izniyle

canım dikkat ediyorum pazartesiye kadar çok rahattım bakalım iş başlayınca nasıl olucak

Herkese iyi geceler,ben hala bulanıyorum,geçecek elbet,4 gözle bekliyorum,annemdeyim yine 2 gündür.Hepinize selam eder,yanaklarınızdan öperim....

tuanaycım arkandan geliyorum canım bende başladım istifralara akşam dişimi bile fırçalayamadım mahvoldum

bebingim salı günü dr. ultrason bakmıştı yolk kesesi oluşmuş sanırım beslenme kesesi kalp atışları başlamamıştı erkenmiş cumartesi tekrar bakıcak duyamazsa vajinal ultrason bakıcak bebişimiz 6 hafta 4 günlük olucak yarına

hoşgeldin talım çok zor bilirim taşınma işini geçmiş olsun canım hayırlı olsun güle güle kirlet tatlım evini

sevimcim bende meleğe elife yeşime her zaman dua ediyorum onlarda bir an önce kavuşsunlar bebişlerine

bebis konusunda beni cikarin listeden biz düsünmüyoruz artik ve korunuyoruzda tabi dogal yollardaan:))))))))))))))

amin canım

ilbatum canım hazırlıklar da bitti sayılır
hadi bakalım az kalmış zaten :)))
ayyy başlayacam onun nazına deli ediyor beni ya ııı ıııı diye, ilk diş biraz zor sonrası daha rahat diyorlar ondan demiştim ben... salya falan yok ama eli ağzında sürekli gerçi 2 aylıktı ağzındaydı ama:))) kremi biliyorum canım ama almadık dr a gittik bugün daha çıkmaz dedi bakalım... eğer sorun olursa gideceğiz tabi... aşı olacaktı ama dr yapmadı....
ne saçma ya küçük sınıflarda bu tarz sorular olur mu?
haaa hergün bir küçük deviriyorlar tövbe tövbe ya iş bulsunlarda gerizekalılar bizi saçma sapan şeylerle uğraştıracaklarına daha faydalı şeyler yaptıramazlar değil mi?
böyle mi daha verimli olacakmışız yani....

offf offf herkes aynı şeyi söylüyor geç çıkar diyorlar.....

demek dişelri çıktı ha tavşannnnn :) benimki kendi kendine oynamıyoooooooooo hep beni yanında istiyor....

ben şişman çocuğu zaten sevmiyorum ki dr da gayet iyi dedi ama şöyle 200-300gram daha fazla olsa süper olur, bizimde boy uzun bayağı :)))

sağol özlemcim inşallah böyle devam eder
bebişlerimizin kiloları sağlıkları hep yerinde olsun inşallah
inşallah canım inşallah bizim kilo almamız zor, anası vereceğim diye uğraşıyor o da almam diye :)))
canımmmm çok geçmiş olsun kıyamam söylemedin bana bugün .....
gez anacım gezzzz benim yerimede gez :)))
tamam sen burdaysan her gün gelirim :))))

işe başlayıncada çok yorma kendini önce bebişini düşün tamam mı?

amin canım

ilbatum canım hazırlıklar da bitti sayılır
hadi bakalım az kalmış zaten :)))
ayyy başlayacam onun nazına deli ediyor beni ya ııı ıııı diye, ilk diş biraz zor sonrası daha rahat diyorlar ondan demiştim ben... salya falan yok ama eli ağzında sürekli gerçi 2 aylıktı ağzındaydı ama:))) kremi biliyorum canım ama almadık dr a gittik bugün daha çıkmaz dedi bakalım... eğer sorun olursa gideceğiz tabi... aşı olacaktı ama dr yapmadı....
ne saçma ya küçük sınıflarda bu tarz sorular olur mu?
haaa hergün bir küçük deviriyorlar tövbe tövbe ya iş bulsunlarda gerizekalılar bizi saçma sapan şeylerle uğraştıracaklarına daha faydalı şeyler yaptıramazlar değil mi?
böyle mi daha verimli olacakmışız yani....

offf offf herkes aynı şeyi söylüyor geç çıkar diyorlar.....

demek dişelri çıktı ha tavşannnnn :) benimki kendi kendine oynamıyoooooooooo hep beni yanında istiyor....

ben şişman çocuğu zaten sevmiyorum ki dr da gayet iyi dedi ama şöyle 200-300gram daha fazla olsa süper olur, bizimde boy uzun bayağı :)))

sağol özlemcim inşallah böyle devam eder
bebişlerimizin kiloları sağlıkları hep yerinde olsun inşallah
inşallah canım inşallah bizim kilo almamız zor, anası vereceğim diye uğraşıyor o da almam diye :)))
canımmmm çok geçmiş olsun kıyamam söylemedin bana bugün .....
gez anacım gezzzz benim yerimede gez :)))
tamam sen burdaysan her gün gelirim :))))

işe başlayıncada çok yorma kendini önce bebişini düşün tamam mı?

bebis konusunda beni cikarin listeden biz düsünmüyoruz artik ve korunuyoruzda tabi dogal yollardaan:))))))))))))))

melekcim neden öyle düşünüyorsun allah verdikten sonra sen istemesende öyle bir zamanda sana süpriz yaparki bebişin görürsün.

cumhuriyet bayramımız kutlu olsun

herkesin cumhuriyet bayramını bende kutlarımmm

herkeze günaydınnnnnnnnnn gününüz güzelliklerle dolsun son günlerde türkiye de hiç güzel şeyler olmuyor ama allahım güzellikler versin

Amanin kimse gelmemiş,çok boşladınız haberiniz olsun,hadi biz bulantıdan giremiyoruz,diğerlerine ne oluyor,doğru zopalayanda yok artık,böyle asarsınız tabiiii

selam kızlar dn net yoktu giremedim
bugün de bi dışarı çıkalım dedik ama neyimize efe bey durmadı bayramlık alacaktım müsade etmedi deli çocuk karnı toktu da ama neye kızdıysa ağladı arabasında durmak istemedi kucağa aldık birimiz araba birimiz efeyle yine durmadı çıktık geldik ve ben yorgunluktan geberdim

deniiz ben öğlen g,d,yorum işe
gerçi farketmiyo saat 8 de kesin kalkış yapıyoruz bünye alıtı uykusuzluğa

çok yorgun um kızlar az dinleniym gelicem yine
öpüyorum herkesiii

iyi haftalar herkese hareketlenme var topiğimizde şükür ki

mavicim sevindim öğlen gitmene

benim ki de 8 sen sonra kalkardı hep saatler geri alındı ya bugun 7 de kalktı :))

tuanayım dr da şu sıralar iyi haberlerle gelir umarım
bi ihtimal cinsiyette belli olabilirmiş
sağlıklı haberlerini alalım inşallah

Son düzenleme:
bizde hafta sonu yaptık denize bayram alışverişi
kız olsaymış batarmışız ya insan her görüğünü almak istiyor:))

bizde ankara yolcusuyuz galiba
gidelim zaten abimi de özledim sıkıldım da değişiklik olur

kızlar bilgenin hepinize selamı var
sorunları olduğu için bir süre gelemeyecekmiş bebk sayfası kapanmış onun için ve listeden çıkmak istediğini ama aramızda olacağını söyledi
kendine yeni bir hayat kuruyormuş ve düzene girince yeniden aramızda olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…