ballllllllllllllllll çok gücendim şimdi niye bana haber vermedin aşk olsun küstüm ama çokkkkkkkkkkkkkkkkkk sevindim tatlım allah tamamını erdirsin kucağına sağlıkla al inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
ah canım benim senin haberin olduğunu sanıyordum çok özür dilerim tatlım
hoşgeldin sevimcim özlemişiz seni
yine koşturmacalara devam ediyorsun kolay gelsin
mercana da geçmiş olsun canım
mavicim kayınpederine geçmiş olsun canım
bende dün dr a gittim mide ilacı verdi
kan tahlilim yapıldı kan değerlerim düşük çıktı
demir ilacını 2 ye çıkardı bir ara ishal yapıyor diye bırakmıştım
dr bana ishal geçene kadar bırak demiş ben yanlış anlayıp tamamen bırakmışım
dr böyle olursa burda doğuma alamam seni kan merkezi olan biryerde yapman lazım dedi
kendi kan grubundan da 2 kişiyi şimdiden bulun dedi
benim kan grubum da 0 negatif zor bulunan bir kan
hemen ilaca ve pekmeze başladım inşallah çabuk toparlanırım da problem olmaz
onun dışında bebiş iyi haftasıyla uyumluymuş
geçmiş olsun elenazcım az kaldı canım sık dişini bebiş gelince unutursun herşeyi sağlıcakla kucağına alırsın inşallah rabbimin izniyle
selam millet nasılsınız bakalım?
biz oğluşumla boğuşuyoruz sürekli mızmız devam ediyor hala,sanırım diş çıkaracak ,elleri sürekli ağzında,huzursuz,gerçi ateşi falan yok ama ne bileyim ya.... daha damaklardada öyle bariz bir belirti yok ama .... benimkide yemiyor ısrarla yemiyor zaten zayıf ne yapacağımı şaşırdım ya...
mavi ya neymiş o ridef mi redif mi neyse? yine bulmuşlar desene gıcık birşeyler
meleğim canım benim sende gelmişsin çok sevindim.....
elanaz az kaldı değil mi, hazırlıklar tamam mı?
pınarcım maşallah deniz paşaya inşallah hep böyle devam eder......
semra ne yaptı ya arayacağım unutuyorum hep......
sevim gelmiş nihayet nerelerdeydin kız sen özledik......
bebing senin işler ne alemde bakalım, nasıl gidiyor satışlar?
ayşen hamişlik nasıl hala bulantın var mı ? geçmiştir inşallah...
sermest canım senin afacan yaramazlık derdinde deil mi benimkide kesin böyle olacak :)))
gulimus taze annemiz bizim dikkat et kendine fıstık.......
canım dikkat ediyorum pazartesiye kadar çok rahattım bakalım iş başlayınca nasıl olucak
Herkese iyi geceler,ben hala bulanıyorum,geçecek elbet,4 gözle bekliyorum,annemdeyim yine 2 gündür.Hepinize selam eder,yanaklarınızdan öperim....
tuanaycım arkandan geliyorum canım bende başladım istifralara akşam dişimi bile fırçalayamadım mahvoldum
kimseler yok
noldu yine herkes kuytuya girdi
kimseler yok
semranın hala baglanmadı mı ki neti
inş yerleşmiştir iyice
balcım dan ses yok gordu mu ki bebişini bilginiz var mı sekerler
bilge hiç gelmicek mi artık
tuanayım az daha sabret gecicek canımın içi.
bebingim salı günü dr. ultrason bakmıştı yolk kesesi oluşmuş sanırım beslenme kesesi kalp atışları başlamamıştı erkenmiş cumartesi tekrar bakıcak duyamazsa vajinal ultrason bakıcak bebişimiz 6 hafta 4 günlük olucak yarına
selam kızlar.ben geldim,çok şükür tek parça halindeyim halayerleştim ama zor oldu.kadınlarla birlikde bende temizliğe girişince elimde eldiven olmasına rağmen tuzruhu kullanınca eldiven içinde ellerim pişmiş,şuan ellerim kaşınma aşamasında,doktora gittim şok oldular.günerce yatamadım ellerimin ağrısında,ben hiç farketmedim bile iş yaparken.bolca bepanten sürerek atlatıyorum,mecbur kalınca ada 3gün tam gün kaldı yuvada Allahdan o sorun çıkarmadı.gayet mutluydu,ama bu aralar meme olayı beni iyice sıkmaya başladı,her dakka meme-meme,çok yoruluyorum,ama genel olarak iyiyim.deprem ve şehitler günlerce aklımdan çıkmadı,çok etkilendim.Allah sabırlar versin..sevgiler..
hoşgeldin talım çok zor bilirim taşınma işini geçmiş olsun canım hayırlı olsun güle güle kirlet tatlım evini