valla ne halleri varsa görsünler :)))bitek özlemim ce yapmış okadar kızlar neler oldu bayram yorgunluğunu atamadınızmı özlemcim anam bunların ikiside sinirli asabi bunlar evlenince bir birlerini yer dünür ne edecez
sevimcim mercan bebeğe geçmiş olsun canım
bizim bebiş de acele etmesin vaktinde gelsin inşallah
özlemcim doğum öncesi sancıyı sormuştum senin olmuş muydu
kızlarrrrrrr oğluşumun ilk incisi göründüüüüüüüüü, gezmeye gitmiştik arkadaş söyledi halbuki 2 gün önce kontrole gitmiştik hemşire baktı yok demişti hiç salya falanda olmadı şaştık kaldık :)
sanırım öyleymiş canım bakalım bundan sonra yemesi düzene girecek mi? sağol canım hayırlım olsun sağlıkla gelsin incilerimiz inşallah...merhabalar..bu akşam döndük,oldukça yoğun geçti.2 tane afacanla zorda oldu denebilir.özlemcim hayırlı olsun batumun ilk incisi.demekki iştahsızlığının sebebebi dişmiş.ada ablası gibi erkenden çıkarmaya başladı maşşallah batuya.Allah yardımcınız olsun.
elanazcım doğum sancısını sormuşsun ben anlatayım sana,nasıl bişey biliyormusun?böyle alttan alttan vuran ama nerenin ağrıdığının tam olarak kestiremediğin bişey.kasıklarında kasılma ama ağrılı ve zor bişey.sağlıkla zamanında gelsin rüzgarımız.
tuanaycım demek oğluşun olucak çok sevindim,erkenden belli oldu hazırlıklara başla çok güzel şeyler yaşıcaksın tadını çıkar sonuna dek.
sevimcim mercanımız en cadımız galiba,ama çok güzel maşşallah onaa..
bu arada artık 38 bedene rahatça giriyorum hatta boll bile olmaya başladı diyebilirim.doğum kilolarımın çoğunu verdim,azı kaldı,7kilo daha veririsem tamamdır,ama hiç zorlanmıyorum kendiliğinden gidiyor:)iyigeceler..
ye teyzesi ye :)gözünüz aydın canım oy yerim ben onun dişini:))
maşallah canım demek sen 40+0 da doğum yaptın
bizimki o kadar durmayacak gibi
elanazım vakrinde gelsin rüzgar bebek sağlıkla
özlemcim ilk dişiniz hayırlı olsun hepsini ağrısız çıkarsın inş bizimde ilk iki dişimiz birden çıktı ağrı sancı ateş olmadı ama üst dişler çıkacak galiba durmadan ateş ve salya ne ararsan var
semram hoş geldin canım güzel geçmiş tatilin oh ne güzel kiloları nasıl veriyorsun banada söyleeeeeeeeeeeeeee ne olur artık piskolojimi iyice bozuyor kilolar ne giysem yakışmıyor 64 de çıkmışım yeniden 1kilo yu geri almışım nasıl vercem bilmem emzirmiyorumda of anam offfff nasıl vercem bu kiloları bu arada sanada nazarlar değmesin canımm
canım seninki batu'yu beklemiş sanırım baksana aynı anda çıkardılar :) geç çıkan diş daha sağlıklı olur derler bende 11. ayda çıkarmışım ama 2 dolgum var eşim aynı batu gibi çıkarmış ama o da gayet iyi bence bakımla ilgili ..... oyyy demek kızıyor minik cadı... benimkide ııı ıııhhhhhh dedi mi asla yapmıyor hiçbir şeyi :)akşam özleme yazdım bizim kız tembel çıktı diye...ama 10 ayın sonunda ela hanım ilk dişini çıkarıyor...valla topiğin 2. çocuğu ama diş konusunda en geç çıkaranı oldu...ama olsun çok şükür sıkıntısız oldu...kusmamızda azaldı...birde kendine hiç laf söyletmiyor hemen karşılığnı veriyor hoşuna giderse gülüyor gitmezse ıhhh ıhhh diye kızıyor...
günaydınmı tünaydınmı bilemedim ama bana göre çoktan iyi akşamlar sabahın köründe ayaga dikilen biri olarak
ela hanımda cadılar gurubuna katıldı desene nursim bizim cadı ona söylediğimizi biliyor kendi aramızda onun hakkında konuştuğumuz zaman hemen ters tesr bakıp kızıyor elini kaldırıyor kendi çabasında söyleniyor dr bile çok bilmiş bu dedi dr a kafa tuttu el kaldırıp ehhh yaptı aynı anası gibi çatlak bu zilli bitek adamız uslu bir bebek oldu allah nazarlardan saklasın maşallah kuzuma
elanazım sancı sormuşsun ben nefes alamıyordum onu çok iyi hatırlıyorum sıkıştırıyordu çok fena kasıklarımda da ağrı çoktu
inşallah zamanında seni telaşa düşürmeden gelir rüzgar bebek
özlemcim ve nursimcim incileriniz hayırlı olsun darısı başımıza:))
geçmiş olsun ikinizede dikkat edin...merhaba nasılsınız bakalım
özledim valla sizi
analı oğullu hastayız bizde
aslında ankarada hiç üşümedik güneşliydi hava geceler soğuktu ama evimiz sıcaktı ne olduysa dönüş yolunda oldu galiba ben daha kötüyüm deniz daha başında ilaç verdik hemen dün kontrolümüz vardı kilomuzun maşallahı varmış yine mama zaten neredeyse yemiyor sadece anne sütü yetiyor
ama dr az az meyve suları ve yoğurda başlayalım dedi öğlen elma suyu verdim daha önce de vermiştim sevmişti ama bugun yüzünü ekşitti elma da tatlı elma neden yaptı bilmiyorum
az öncede devam sütünden yoğurt mayaladım yarın vereceğim tadı nasıl olacak merak ediyorum
bugunde 4. ay aşımız vardı sabahtan olduk geldik inşallah ateşi çıkmaz
onun dışında iyiyiz Allaha şükür bayramda güzel geçti dolaştık baya tatil uzun olunca
herkesin bayramı güzel geçmiştir umarım geçmişe bakayım şimdi de
sağol canım yakında sizinkide çıkar :)elanazım sancı sormuşsun ben nefes alamıyordum onu çok iyi hatırlıyorum sıkıştırıyordu çok fena kasıklarımda da ağrı çoktu
inşallah zamanında seni telaşa düşürmeden gelir rüzgar bebek
özlemcim ve nursimcim incileriniz hayırlı olsun darısı başımıza:))
geçmiş olsun denizcim...inş bir an evvel iyileşirsiniz...
sevimcim valla çok cadı çok inatçı babası gibi atıyor oyuncakları attı diyor sonra yapma deyince kızıyor bize...bide hemen pençelerini çıkarıyor valla çizilmedilk yerimiz kalmadı hiç yerinde durmuyor elime laptopı almamla bırakmam bir oluyor üzerimden hiç inmiyor işyerindede çok yoruluyorum eve gelincede ela ile uğraşmak oynamak karnını doyurmak uyutmak altınıı almak derken haşatım çıkıyor birde bir iki adım atıyor artık sürekli oturuyor kalkıyor koltuklara tutunup yürüme sevdası sürünerek en olmadık deliklere girmesi derken kıçım yer görmüyor evde...birde ev kalabalık olunca yemk hariç tüm işler bana bakıyor...yazarken yoruldum vallahi...birazdanda elanın ütülerini yapıcam...
elanazcım benim çok hafif sancım oldu belime ve kasıklarıma aynı anda giren ağrılarım oldu 10 dk da bir olana kadar hissettim ağrıları adet ağrısı gibiydi...
valla özlemcim batunun haberini alınca bi daha kontrol ettik baktık çıkmış dişi...
bebingcim valla allah güç kuvvet veriyo galiba yoksa nasıl dayanır insan...
evet canım dün öyleydi bugün biraz evvel baktım baya görünüyor....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?