bazen yapıyorlar edepsiz veletler :) ya bende baktım birşey bulamadım küçücük bir monta 90 lira dediler manyak mıdır nedirler ya ,hiç güzel değiller ,sevimli değiller dünya para istiyorlar ama ben netten alacağım inşallah....selam kızlar dn net yoktu giremedim
bugün de bi dışarı çıkalım dedik ama neyimize efe bey durmadı bayramlık alacaktım müsade etmedi deli çocuk karnı toktu da ama neye kızdıysa ağladı arabasında durmak istemedi kucağa aldık birimiz araba birimiz efeyle yine durmadı çıktık geldik ve ben yorgunluktan geberdim
deniiz ben öğlen g,d,yorum işe
gerçi farketmiyo saat 8 de kesin kalkış yapıyoruz bünye alıtı uykusuzluğa
çok yorgun um kızlar az dinleniym gelicem yine
öpüyorum herkesiii
aferin denize horoz :)))iyi haftalar herkese hareketlenme var topiğimizde şükür ki
mavicim sevindim öğlen gitmene
benim ki de 8 sen sonra kalkardı hep saatler geri alındı ya bugun 7 de kalktı :))
tuanayım dr da şu sıralar iyi haberlerle gelir umarım
bi ihtimal cinsiyette belli olabilirmiş
sağlıklı haberlerini alalım inşallah
ne güzel ya büyük şehirde yaşamanın nimetleri işte biz birşey bulamıyoruz ya...bizde hafta sonu yaptık denize bayram alışverişi
kız olsaymış batarmışız ya insan her görüğünü almak istiyor:))
bizde ankara yolcusuyuz galiba
gidelim zaten abimi de özledim sıkıldım da değişiklik olur
maşallah büyümüşte muzurluk peşine mi düşmüş :) demek emekliyor ve kalkıyor maşallah onaiyi geceler
ne var ne yok herkes kosturmacaya devam mı
bizde aynı maraton işte cimcimenin peşindyiz uykumuz sorun yememiz sorun
erkek fatma olduk iyice muzurluk peşindeyiz ileri emeklemeye baslayalı cok oldu söylemeyi unuttm sanırm bir de ayaga kalkıyor tutunuyor dolap duvar ne varsa tutunup kalkma derdinde yorulunca düşüyor ve kafasını devamlı vurdugu için şişler kızarıklıklar iicnde gezıyor cadı dur durak bilmiyor valla yetiscem derken haşatım ama cok sevimli oldu herseyın bilincinden tosbaam masallah
yegenlerim de iyidir umarım
giremiyorum eskisi kadar ama arada girip göz atmaya calsıyorm yazamasam da
daha dogrusu yazacak bısey bulamıyorum pek
iki ayım kaldı işe döncem bakıcımız yok bi kisi var kafamzda ama o da bosta mı bilmiyorum bile tanmıorum da zaten pöff napcam bilmem
bayrama istanbula gidiyoruz gene yolculuk var yani alıstık valiz topla bosalt hayat gecip gidiyor
kuzucum dokuzuncu ayına giriyor iki gün sonra zaman acımasız kosar adımlarla
bak elanazın dogumu bile gelmş ne kaldı ki hadı hayırlısı
peşpeşe dogsun bebisler kardeslerini de getirsin
bilge neden gelmiyor bilemiyorum ama aklıma gelen sey degldır umarm hersey ıyıdır hayatnda
hepinizi kucaklıyorum sımsıkı ben kacar
İyi geceler herkese,bugün doktor amcamızla randevumuz vardı,ikili testimiz,ölçümlerimiz yapıldı,test sonucumuz bayram sonrası çıkacakmış,ama ölçümlerimiz normalmiş Allaha hamdü senalar olsun.Doktor amcamız,kesin olmamakla birlikte bir erkek geliyor sanki dedi gülerek.Sağlıkla gelsin,kızı erkeği ne önemi var tabi ki...Rabbim elifime ve yeşimime ve isteyen herkese yaşatsın bu duyguları.Tüm evlatları da annelerine bağışlasın.Bulantılarım devam ediyor.Doktor az daha sabret,geçecek diyor,ben de inanmak istiyorum,işte böyle canlarım,Allaha emanet olun,iyi geceler...
kızlar bilgenin hepinize selamı var
sorunları olduğu için bir süre gelemeyecekmiş bebk sayfası kapanmış onun için ve listeden çıkmak istediğini ama aramızda olacağını söyledi
kendine yeni bir hayat kuruyormuş ve düzene girince yeniden aramızda olacak
İyi geceler herkese,bugün doktor amcamızla randevumuz vardı,ikili testimiz,ölçümlerimiz yapıldı,test sonucumuz bayram sonrası çıkacakmış,ama ölçümlerimiz normalmiş Allaha hamdü senalar olsun.Doktor amcamız,kesin olmamakla birlikte bir erkek geliyor sanki dedi gülerek.Sağlıkla gelsin,kızı erkeği ne önemi var tabi ki...Rabbim elifime ve yeşimime ve isteyen herkese yaşatsın bu duyguları.Tüm evlatları da annelerine bağışlasın.Bulantılarım devam ediyor.Doktor az daha sabret,geçecek diyor,ben de inanmak istiyorum,işte böyle canlarım,Allaha emanet olun,iyi geceler...
valla el kadarlar ama dünya paralar ,dediğin gibi en azından biz uzun süre giyiyoruz.....gunaydınlarrrr
demek bir oglan daha geliyorrr
hoş geliyor sefalar getiriyorrrrr
maşallahhhh hersey yolunda sonuna kadar boyle devam etsin.
az kaldı tuanayım biticek bulantıların.
cocuk kıyafetleri pahalı di mi ama mecburen boyle
el kadar seyler için o kadar ugrastırıcı işçilik gerekiyor ki
napsın adamlar
tabi bartı fiatlarda var
ehh bizim kıyafetlerde oyle degil mi
uçurumlar oluyo en azından bizler uzun zaman giyiyoruz :)
bilge gelsin artık
cok ozledim
arayıp rahatsız etmek istemiyorum.
inş verdigi kararlarla daha mutlu olur.
iyi bayramlar canım, bende motor taktım valla yap yap bitmiyor .......selam herkese
sanırım herkes koşuşturma içinde
bayram telaşı başladı tabi
bende motor taktım yetişmeye çalışıyorum evde temizlik iş güç
cumartesi abah yola çıkıyoruz ankaraya sonra bileciğe dolaşacağız dönerken de bolu ya arkadaşıma uuğramayı düşünüyorum aksilik olmazsa
yarın da bir sürü işim var uğrayamam
şimdiden herkesin bayramı mübarek olsun
iyi bayramlar görüşmek üzere
selamlar herkese ne var ne yok millet
bayram önü koşturmacası bizde de var ama ben yermden kalkamadm bugün daa valiz hazırlamam lazım
yarın öglen yola cıkıcaz biz de istanbuldayız bu bayram aracla gidiyoruz yol uzun gene yorucu olacak bakalım sagsalim varmak kısmet olsun insallh
bugün benm minik prensesimin incileri göründü teyzeleri bekle bekle catladık derken ikisi birden merhaba dedi nasıl sevındm anlatamam saglıkla gelir insallah
demek şifa receteme bir prens geliyor ha ne güzel saglıklı bir paşa olur insallah kuzum harkulade bir annesi olacagı icin zaten cok şanslı şimdiden:=)
denizicim size de hayrlı yolculuklar kolay gelsin üşütme oglusu aman siz de soguga gıdıyormusunuz yollar bebelere zor oluyor
özlemcim ek gıda işinde özel sevdgı bısey yok öyle sadece babymix demiştim onu bir de bebelacın yogurtlu ananaslı bir kavanoz meyvesı var onu seviyor gibi en azından daha sorunsuz yıyor ama sebze konusunda püreden hoslanmıyor daha cok lokma tarzı yiyecek gibi ama ögün yemiyor tadımlık bırakıyor genelde et sevıyor bir de balık güzel yiyor en azından ama şuna bayıldı bunu mutlaka yer bunda sorunsz dıyecegm bısey yok..düzenli bslenme programımız yok ne gün ne tutturursak kar felsefesi var bizde agırlık biberon maması uyurken o da canım
tavsıyem korkma alıstır smdıden bulamac yapma cignemesini tesvık etcek sekılde tattır öyle daha hoslarına gidiyor bebeklerın hem ilerle güclük cekmezsien diyorlar karısık ve robottan cekilmiş olunca uzunca süre öyle yıyenler d eoluyormus benmkı yutmada sorunsuz masallah ben hıc ezip robot yapmadm öyle genelde taneli alıstrdm ama iş yiyecek adamı bulmakta sanırım
mavisim calısıyor kosturuyor efeyle ugrasıyorsun..ben de ocakta dönmek zorndaym ama bakıcısz ortada kaldık aklmzda bırı vardı o da baska bebek bulmus işimz allaha kalmıs
sevim melek gulimuz bebing ve diger herkes de iyidir insallah daha yazcaktm ama tata zamanı kacıyorm mecbur giremeyebilirm ben d simdiden iyi bayramlar diliyorum herkese
herkese şimdiden iyi bayramlar,bizde annemlere gidicez hayırlısıyla..
Hayırlı günler,hayırlı cumalar,Rabbim yolculuğa çıkanlara hayırlı,kolay yolculuklar versin,sağlıkla gidip gelsinler inşallah...
merhabalrrrr
herkese iyi bayramlarrr
guzel mutlu bir bayram olsun hepimize
yolculuğa cıkanlar sag salim gidip gelsinler
benimde yegenlerim geliyor yarın Allah ın izniyleee
nasıl mutluyummm anlatamam
cok ozledim 2 ay oldu gormeyeli
kosusturmacalı bayramda herkes kendine iyi baksın opuyorum sizleri bebişleriniziii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?