Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
iyi geceler
ne var ne yok herkes kosturmacaya devam mı
bizde aynı maraton işte cimcimenin peşindyiz uykumuz sorun yememiz sorun
erkek fatma olduk iyice muzurluk peşindeyiz ileri emeklemeye baslayalı cok oldu söylemeyi unuttm sanırm bir de ayaga kalkıyor tutunuyor dolap duvar ne varsa tutunup kalkma derdinde yorulunca düşüyor ve kafasını devamlı vurdugu için şişler kızarıklıklar iicnde gezıyor cadı dur durak bilmiyor valla yetiscem derken haşatım ama cok sevimli oldu herseyın bilincinden tosbaam masallah

yegenlerim de iyidir umarım
giremiyorum eskisi kadar ama arada girip göz atmaya calsıyorm yazamasam da
daha dogrusu yazacak bısey bulamıyorum pek
iki ayım kaldı işe döncem bakıcımız yok bi kisi var kafamzda ama o da bosta mı bilmiyorum bile tanmıorum da zaten pöff napcam bilmem
bayrama istanbula gidiyoruz gene yolculuk var yani alıstık valiz topla bosalt hayat gecip gidiyor
kuzucum dokuzuncu ayına giriyor iki gün sonra zaman acımasız kosar adımlarla
bak elanazın dogumu bile gelmş ne kaldı ki hadı hayırlısı

peşpeşe dogsun bebisler kardeslerini de getirsin
bilge neden gelmiyor bilemiyorum ama aklıma gelen sey degldır umarm hersey ıyıdır hayatnda

hepinizi kucaklıyorum sımsıkı ben kacar

İyi geceler herkese,bugün doktor amcamızla randevumuz vardı,ikili testimiz,ölçümlerimiz yapıldı,test sonucumuz bayram sonrası çıkacakmış,ama ölçümlerimiz normalmiş Allaha hamdü senalar olsun.Doktor amcamız,kesin olmamakla birlikte bir erkek geliyor sanki dedi gülerek.Sağlıkla gelsin,kızı erkeği ne önemi var tabi ki...Rabbim elifime ve yeşimime ve isteyen herkese yaşatsın bu duyguları.Tüm evlatları da annelerine bağışlasın.Bulantılarım devam ediyor.Doktor az daha sabret,geçecek diyor,ben de inanmak istiyorum,işte böyle canlarım,Allaha emanet olun,iyi geceler...

tuanayım hayırlısı canım
bi erkek daha geliyo demek sağlıcAKLA GELSİN Efe abisi gibi uykusuz olmasın:))))deniz abisi gibi güzel uyusun :))))
tebrik ederim Allah bütün arkadaşlarımızın sağlıklı bebek haberlerini almak nasip etsin inşalllahhhh
tuan mı geliyo yaneee???????????????????????????????

tuanayım dr un söylediği gibi bulantıların 1 haftaya kadar geçicek biraz daha sabır
ilk 3 ayımız da benziyor onun için erkek olabilir sağlıklı olsun da cinsiyet önemli değil
yeni yıla girmeden keşke bebingle burp dan da güzel haberler alsak

bazen yapıyorlar edepsiz veletler :) ya bende baktım birşey bulamadım küçücük bir monta 90 lira dediler manyak mıdır nedirler ya ,hiç güzel değiller ,sevimli değiller dünya para istiyorlar ama ben netten alacağım inşallah....
aferin denize horoz :)))
ne güzel ya büyük şehirde yaşamanın nimetleri işte biz birşey bulamıyoruz ya...
aynen kızlara o kadar güzel şeyler varki bende diyorum eşime şu dar zamanımızda iyi ki erkek olmuş diye :)))
aaa ankaraya gelirsen bizede uğrasan ne güzel olur ya .......
maşallah büyümüşte muzurluk peşine mi düşmüş :) demek emekliyor ve kalkıyor maşallah ona
yeme konusunda bizimkide aynı hala yemiyor
ek gıdaya geçtik sözde hiçbir şey yemiyor
yoğurdu,sebze çorbasını,meyve püresini ya birini bari ye demi hiçbirini yemiyor sıpa
resmen uyduruyorum yoğurdun içine bisküvi elma rendesi vs ne varsa koyuyorum tadı oluyorda yiyor
sebze çorbasında çığır açtım neler uydurdum ama yoooooooooook yemiyor ,yarın bizim bildiğimiz patates püresini yapacağım velet bebekler için olanı yemedi belki onu yer :)
meyve suyu ve püresini yüzünü nasıl ekşitiyor anlatamam
muhallebiye başladık onu yedi allahtan
sen neyi nasıl yaptın cnaım ya nasıl sevdi?

ayyy erkek mi geliyor ben yanıldım yani nedense içime kız doğmuştu ama nasip ,sağlıklı olsunda ,hayırlı olsunda gerisi önemli değil...... benim hiç bulantım olmamıştı çok rahat geçirdim hamilelğimi ama buradaki arkadaşım çok fenaydı inanılmaz kilo kaybetti, sonuç ikimizinde oğluşu oldu :) yani bu işler bulantıya falan bakmıyor bence :)

gunaydınlarrrr
demek bir oglan daha geliyorrr
hoş geliyor sefalar getiriyorrrrr
maşallahhhh hersey yolunda sonuna kadar boyle devam etsin.
az kaldı tuanayım biticek bulantıların.

cocuk kıyafetleri pahalı di mi ama mecburen boyle
el kadar seyler için o kadar ugrastırıcı işçilik gerekiyor ki
napsın adamlar
tabi bartı fiatlarda var
ehh bizim kıyafetlerde oyle degil mi
uçurumlar oluyo en azından bizler uzun zaman giyiyoruz :)

bilge gelsin artık
cok ozledim
arayıp rahatsız etmek istemiyorum.
inş verdigi kararlarla daha mutlu olur.

aleyküm selam canim

gözünaydin tatlim allahim saglicaklada kucagina almak nasib etsin:)))

selam herkese
sanırım herkes koşuşturma içinde
bayram telaşı başladı tabi
bende motor taktım yetişmeye çalışıyorum evde temizlik iş güç
cumartesi abah yola çıkıyoruz ankaraya sonra bileciğe dolaşacağız dönerken de bolu ya arkadaşıma uuğramayı düşünüyorum aksilik olmazsa
yarın da bir sürü işim var uğrayamam
şimdiden herkesin bayramı mübarek olsun
iyi bayramlar görüşmek üzere

selamlar herkese ne var ne yok millet
bayram önü koşturmacası bizde de var ama ben yermden kalkamadm bugün daa valiz hazırlamam lazım
yarın öglen yola cıkıcaz biz de istanbuldayız bu bayram aracla gidiyoruz yol uzun gene yorucu olacak bakalım sagsalim varmak kısmet olsun insallh

bugün benm minik prensesimin incileri göründü teyzeleri bekle bekle catladık derken ikisi birden merhaba dedi nasıl sevındm anlatamam saglıkla gelir insallah

demek şifa receteme bir prens geliyor ha ne güzel saglıklı bir paşa olur insallah kuzum harkulade bir annesi olacagı icin zaten cok şanslı şimdiden:=)

denizicim size de hayrlı yolculuklar kolay gelsin üşütme oglusu aman siz de soguga gıdıyormusunuz yollar bebelere zor oluyor
özlemcim ek gıda işinde özel sevdgı bısey yok öyle sadece babymix demiştim onu bir de bebelacın yogurtlu ananaslı bir kavanoz meyvesı var onu seviyor gibi en azından daha sorunsuz yıyor ama sebze konusunda püreden hoslanmıyor daha cok lokma tarzı yiyecek gibi ama ögün yemiyor tadımlık bırakıyor genelde et sevıyor bir de balık güzel yiyor en azından ama şuna bayıldı bunu mutlaka yer bunda sorunsz dıyecegm bısey yok..düzenli bslenme programımız yok ne gün ne tutturursak kar felsefesi var bizde agırlık biberon maması uyurken o da canım

tavsıyem korkma alıstır smdıden bulamac yapma cignemesini tesvık etcek sekılde tattır öyle daha hoslarına gidiyor bebeklerın hem ilerle güclük cekmezsien diyorlar karısık ve robottan cekilmiş olunca uzunca süre öyle yıyenler d eoluyormus benmkı yutmada sorunsuz masallah ben hıc ezip robot yapmadm öyle genelde taneli alıstrdm ama iş yiyecek adamı bulmakta sanırım

mavisim calısıyor kosturuyor efeyle ugrasıyorsun..ben de ocakta dönmek zorndaym ama bakıcısz ortada kaldık aklmzda bırı vardı o da baska bebek bulmus işimz allaha kalmıs

sevim melek gulimuz bebing ve diger herkes de iyidir insallah daha yazcaktm ama tata zamanı kacıyorm mecbur giremeyebilirm ben d simdiden iyi bayramlar diliyorum herkese

valla el kadarlar ama dünya paralar ,dediğin gibi en azından biz uzun süre giyiyoruz.....
iyi bayramlar canım, bende motor taktım valla yap yap bitmiyor .......

ben daha ete geçemedim bu ay kısmetse inşallah sever ,çok seçici canım ya hiçbir şeyi yemiyor,sen pütürlü alıştırıyorum diyorsun bende bazen bırakıyorum ama nerdeeeee yemiyor öksürüp çıkarıyor sanırım daha hazır değil... yoğurdu asla tek başına yemiyor ne yapayım bende bulamaç gibi yapıyorum artık yoksa yemiyor, yarım elma 1 dilim muz koyuyorum meyveli yoğurt yapıyorum elma ekşiyse çok az pekmez koyuyorum.... bazende yoğurdu bisküvi ile veriyorum....
sebzeye gelince bugün bizim yediğimiz gibi patates püresi yaptım parmağımla verdim azda olsa yedi, alışması için önce parmağınızla tattırın diyorlar sanırım doğru, ortalama 2 kaşık kadar yedi tabi kendi kaşıklarına göre hesapla, benimkininde öğünü yok daha sadece tadıyor yerse devam yemezse acıkınca devam sütü :)))
bende deneyeyim bakalım o dediğin mamaları inşallah yer...
çiğnemiyor canım ya mecbur öyle yapıyorum

Hayırlı günler,hayırlı cumalar,Rabbim yolculuğa çıkanlara hayırlı,kolay yolculuklar versin,sağlıkla gidip gelsinler inşallah...

merhabalrrrr
herkese iyi bayramlarrr
guzel mutlu bir bayram olsun hepimize
yolculuğa cıkanlar sag salim gidip gelsinler

benimde yegenlerim geliyor yarın Allah ın izniyleee
nasıl mutluyummm anlatamam
cok ozledim 2 ay oldu gormeyeli

kosusturmacalı bayramda herkes kendine iyi baksın opuyorum sizleri bebişleriniziii

herkese şimdiden iyi bayramlar,bizde annemlere gidicez hayırlısıyla..

Hayırlı günler,hayırlı cumalar,Rabbim yolculuğa çıkanlara hayırlı,kolay yolculuklar versin,sağlıkla gidip gelsinler inşallah...

hepinize güzel bayramlar .....

slm fıstıklar nasılsınız.....valla bende sizler gibi koşuşturma içerisindeyim....dün gece acısı çıktı ateşler içerisinde yandım tutuştum...yarında mesaiye gidicem bayramdada yine yorgunluk etlerle uğraş yine dinlenmek yok yani bana....ela hanım hala diş çıkaramadı bekleyip duruyoruz bakalım...ama çok şeker oldu day day duruyor bir iki adım atıyor...heryere inip çıkma telaşında birde bana çok düşkünleşti mutfağa gidemiyorum...çok dikkatli oldu hiçbirşeyi unutmuyor kime ne yaptığını biliyor....bizimde hala yeme sorunumuz var kusma sorunumuz devam ediyor mamayı görür görmez kusuyor...o kusuyor ben biraz sonra veriyorum yine bende çilekli yoğurt veriyorum içinede kaşık mama koyuyorum seviyor...muhallabi yiyor devam maması zaten yemiyor...tavuklu çorba yapıyorum...

herkese iyi bayramlar diliyorum...bebişleri kocaman öpüyorum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…