ay senin 20 günün mü kalmış inanmıyorum :) benim tam gününde alındı 40+0 da.....benimde yarın dr kontrolüm var haftaya sezeryan için gün verir diye bekliyorum bakalım
sağol canım kaşınıp duruyor işte mızmızlanıyor sürekli......denizcim geçmiş olsun canım bencede eğer sütün yeterliyse ane sütüne devam et canım...benim sütüm azdı ve ela kilo almıyordu çok fazla biz 5 aylıkken geçmiştik...
elanazım acele etmeyin bebek için benim de belliydi sezeryan günüm ama drum bekledi sancım başladı hafiften drum gece 23.30da sezeryana aldı beni...39 hatanın sonuydu...allahım sağ saliim kucağına almayı nasip etsin canım....
özlemcim sanada geçmiş olsun canım...batu paşanın dişi ne alemde....
semracım geçmiş olsun canım adacığımada sanada....
maşallah paşama ya benim oğluşumda cılız hiç anasına benzememiş :))))sağolun kızlar ek gıda konusunda dr verdi alışsın diye ama kendi kesti yine.)
dün kendi dr umuza gittik antibiyotik başladık bi de hava verildi bugun biraz daha iyi
semracım sağol canım anne sütü yeterli şimdilik günde bi defa da meyve suyu veriyorum 6. aya kadar tek başına yeterse vermeyeceğim
ama bi yandan da etrafın annemin geç kaldın bu çocuk hiçbirşey yemiyor lafları da aklımı karıştırıyor
yeğenim 5.5 aylık annesi vermiş herşeyi
ama biz hassasız beslenme konusunda
yoğurt yok mesela şimdilik ilerde de keçi sütünden mayalarsın dedi dr
kilomuz iyi zaten dün hastalığından dolayı vermiş mi diye tarttı 8800 kg maşallahgeçen haftaya göre almış bile
hastalığı da geçerse bizden iyisi yok
özlemcim sizede geçmiş olsun
bu ara herkes hasta galiba havalar dengesiz tabi
denizim sakın milleti kafana takma takarsan benim gibi piskopata bağlarsın maşallah paşama bak ne güzel kilo almış işte bizimki nerdeyse 9aylık ama daha 7 kilo 3aydır tek gr almadı aynı sayyor anne sütü yetiyor demekki allah nazarlardan saklasın paşamı bizim cadıya ben elime ne geçerse tıkıyorum ama yemiyor mamayı hiç almıyor süt ve süt ürünü ne varsa üvekkkk yapıyor keşke oda yese ama olmuyor işte bende sabah akşam suçlu kendimi edip üzülüyorum acaba benmi bakamıyorum diye çünkü millet sen bu çoçuğa bakamamışsın büyümüyor deyip duruyor yakında serum olarak bağlıycam neyse ya sakın kafana takma milleti her kez çok biliyor
öyle canım ne yapalım sonradan kilo sorunu yaşayacağına olmasın daha iyi gerçi benim gönlüm yarım kilo olsa yeter diyor ama bakalım... boyu uzun maşallahdenizcim deniz paşanın maşallahı var nazar boncuklarını koyayımda nazar değmesin....
sevimcim üzülme benimkide bişey yemiyor herşeye öğğğ diyor benim kızımda 10 aylık ama 9 kilo orta seyirde gidiyor sen söylenenlere aldırma canım....
özlemcim benim kızda zayıf bizimde boyumuz uzun dr bir ay önden gidiyor boyu diyorama bir saniye oturmuyor hop oturuyor hop kalkıyor...ne yapalım sağlığı yerinde şükür diyorum bende....yavrularımızı allah nazarlardan korusun....
bebingcim kolay gelsin allah yardımcın olsun canım....
sağlıklı ,güzel ve kolay bir doğum olur inşallah...... kavuşuyorsun oğluşuna desene gözün aydın canım... olsun doğunca alır inşallah....kızlar hayırlısıyla 30 kasım çarşamba günü doğuruyorum
günü belirledik dualarınızı bekliyorum
nursimcim bebeğin gelişimine göre 38+2 de adet tarihine göre 39+2 de doğmuş olacak
son kullandığım ilaçlar midemi mahvetti bebiş de pek kilo almamış bu sıralar
biraz küçük olacak ama napalım artık doğunca büyüteceğiz
selamlarrr
gercekten zordayımmm
harıl harıl sayım yapıyorum dukkanda
hala tık yok bi eleman için
arayan yok işsiz insan kalmamıs sanırımoffffffff
uyku uyumuyorum kac gecedir zombi oldum resmen
biran çözülse bari
elanazım yüzdün yüzdün kuyruguna geldim
Allah saglıkl dogurmayı nasip etsin sıra sende hadi bakalım
baldan hiç hbr yokkkkk niyeeeee
paylasmıyor bizimleeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?