Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canım benim ablan için üzüldüm allahım inş. aciilen şifasını verir sende mutlu bir şekilde bebeğine kavuşursun..

hobareeeeeeeeyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
burp ablan da iyileşsin de çifte byram yapalım Allah tamamına erdirsiiin canııımmm

özlemcim sağol canım aradığın için daha çok arayıp mutlu haberler verelim inşallahhh

efe nin muhallebisini yapıp yedirip ilaçlarını içirip altını değiştirip pijamalarını giydirip uyutup banyo yapmam lazım bu arada adet oldum rahatladım:))))
vakit kalırsa gelirim yine öperim herkesiiii bebekleriiiiiiiii dişleri de 5ledik

rica ederim canım ne demek, inşallah canım inşallahhhhhh

ooo senin bir sürü işin var bacım kolay gelsin, ohh rahatlamışsındır.....

ısırırım ben onu ya da efe beni :)

bitirdim işlerimi geldim bitek oje sürücem o kaldı:)))en mühimi
ama nursimden başka kimse yyyooook
nursim nasılsın ela ennur hanım nasıl???
efe hala innii gibi bişi mırıldanıyo kendince anne diyo ama açıkça diyemiyooo
ela nasıl duruldumu biraz ya da coştu mu efe gibi

mavicim valla bizde iyiyiz ela hanım pek mızmız oldu sanırım bi diş daha geliyo...ama çok hareketli bi dakika duramıyo yerinde benide annemide çok yoruyo sürekli oyun istiyo...istediği olmazsa bizle kavga ediyo...anne baba dedeyi net söylüyo attı at bitti diyor bi yeri acırsa acıdı diyo....valla çok fena oldu...ama çok tatlı oldı cadı kızım....allah acısını göstermesin...

amin canım tabi kız olunca patır patır konuşuyo maşallah
benim de annem çok yoruluyo herkes hafta sonu bırak annene gez toz dinlen rahat et diyo ama hem anneme hem efe ye kıyamıyorum ben evden çıkarken kıyameti koparıyo sarılıyo bacaklarıma 2 gündür kaçıyorum gizlice 1 saat ağlıyomuş arkamdan akşam gelince de atlıyo üstüme eve gelmek istiyo anneme hiç pas vermiyo

kesinlikle ikiz kontenjanı sana ait bebing tuanay çok iyi söylemiş
tedavi boş dedin bebingim ama bana boş senin ne güzel yumoşların oldu çok başarılı geçti tedavin tamam bir şansızlık oldu asıl benim tedavilerim çok başarısızdı yani tedaviler bana göre değildi sen hiiç ama hiç korkma tedaviden canım sen çok güzel sonuçlar aldın sonucu şansızlıkla sonuçlansa bile kocaman bir umut var sana dair gerçi inşallah ikiz haberin kendiliğinden gelir

teyzeciği bugün uyanmış annemi görünce ağlamış elini sıkmış konuşamıyor ama gözyaşlarına ölürüm onun annem zor tutmuş onun karşısında ağlamamak için helal olsun güçlü kadınmış öpmüş koklamış gözyaşlarını annen yesin güzel kızım iyi olacaksın seni çok seviyoruz diyip öpüp koklamış hepimiz yanındayız iyi olacaksın demiş oda elinii sıkmış

semracım iyi haftasonları dedik diye herkes bi yerlere kacmıs durumda :)

ben buradayım pazartesi gününden beri hastalıktan kurtulamıyorum deli gibi öksürük halsizlik bugün derste odama kaçıp kaçıp durdum nasıl uyumak istedim anlatamam öksürükten ve sıkıntıdan günlerdir uyuyamamıştım bugün pilim bitti artık

gözünüz aydın canım benim inşallah hızla iyileşecek. annen çok iyi yapmış hep dik durmak gerek karşılarında çünkü onlar genelde ağlıyor babamda aynıydı malesef
çok iyi olacak herşey sen hiç merak etme ,maşallah çok güçlü olacak daha güçlenecek inşallah

kendim hamile olsam bu kadar sevinmezdim asla... melek kartlarımdan korkar oldum :) burp bir kere de buradan kutluyorum tatlım. Sağlıkla kucağında görün inşallah. ne kadar mutluyum. tüm üzüntülerimin arasından ışık süzüldü.. öyle sevindim ki.

ayrıca gözüme takıldı. Melek gitme tatlım ya. bana bak. yalnızım artı hayatta. kızımla beraber. ama gitmiyorum. ne inat dimi???sen de gitme. sen defteri kapattık diyorsun biz o defteri yaktık ama ben hala burdayım. sen de gitme canım lütfen.

ayrıca da bebing hazır ol sen de. içimden bir ses sen sıradasın diyor. inşallah inşallah inşallah

inşallah canım dediğin gibi karşılarında dik durmak lazım zaten yeni durumları onlar için tramva nedeni birde karşılarında çökmüş bir aile görürlerse iyicene koparlar allah hepimize kolaylık versin

bilge canım benim konuştuğumuz gibi bambaşka bir hayat seni bekliyor herşey çok güzel olacak senin için taptaze bir başlangıç iş görüşmenin sonucu ne oldu umarım olumlu sonuçlanmıştır
sen defteri yakmadın yeni bir sayfa açtın melekte defteri okumaktan sıkıldı benimde defalarca başıma gelen gibi o duyguya öyle yakınımki hala daha içimde hamileliğimin başarıyla sonuçlanacağına bir türlü inanamıyorum geceden beri sağ kasığımda batma var beni nasıl geriyor nasıl olumsuz düşüncelere itiyor anlatamam

canım ya sende burada daha çok ol ne olur, özlüyoruz seni. inadına gel :)))
sakın öyle düşünme sen yeni bir hayata adım attın inşallah herşey çok daha güzel olacak....

aynen öyle canım eğer çökmüş bir aile görürse daha çok kapanacak kendi dünyasına ,habire soruyorlar herşeyi nedenlerini arıyorlar, siz hiçbir şey olmamış gibi ve bir an önce iyileşecek gibi motive edin ,asla umutsuzluğa kapılmasına izin vermeyin.... hem bak ailesi onu süprizle bekliyor bundan büyük sevinç olur mu :))))

burp helal olsun annene ablen tamamen iyileştiğinde sevinçten ağlayacaksınız hep birlikte inşalllaaahhhh
bu arada tickerını yerim seninnnhamile haberini ilk duyduğum an maşallah dedim kimselere söyleme epey bi sağlıcakla gelsin çıtır bebişimiz

meleeekkk bırakamayacak ki burayı ben o yüzden bişi diyemiyorum burası öyle bi yer ki ara sıra aksatsak ta bırakamıyoruz melekcim toparlan gel güzel haberlerle inşalllahhh

bebing bence de sıra sende kuzuuummm

bilge seni sevdiğimi söylemişmşydim daha önce??güçlü ol sorunu bilmşyorum ama sanki bu ayrılık olmayacakmış gibi hissediyorum

kızlar hepinizi seviyorum bugün kontrole gittik az bi öksürüğümğüz kaldı ben pınarın devam sütünü veriyodum efe ye yani sadece muhallebi yapıyodum doktor alerjik bünyes var verme artar dedi
milupa al dedi hatırlarsanız efe her marka mama ve devam sütünü denemiş hepsini içtikten 15-20 dk sonra kusmuştu
şimdi milupayla muhallebi yaptım yedi yattı tetikteyim nöbet tutucam artık gece emmeleri de bitti sanırım anne sütü 1 yaşına 1 ay kala veda etti bize(( yine de çok şükür ben bu kadar da beklemiyodum gece de mama vericem bugün bi atlatsak kusturmadan
neyse uzatmıym herkese iyi geceleeerrr

Son düzenleme:
burpum bu çok güzel bir haber allahım ayağa kalkıp kahkahalar attığı günü göztersin inş ablanın hepimize öksürüğe çare bul dr sor fazla öksürme kızımızı rahatsız etme
bigecim sen yeni bir başlangıç yapcaksın aramızda olmanda bizi çok mutlu ediyor hayat san güzelliklerini sunsun
bebing bencede güzel haber senden gelcek bencede hemde hiç beklemediğimiz bir anda allahım yüzünü güldürsün canım
mavicim efemiz büyüyor kocaman bir paşa oldu artık milipa güzel bence kusmaz allahım sağlık versin geceleri mamayıda fazla almaz zorlama sakın bebeklerimiz büyüdü gece yatarken aldıklarıyla sabah6 lara kadar almamaya başlıycaklar artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…