Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
bizi soracak olursanız antibiyotik kullanmaktan kızımda bende helak olduk ama hala geniz akıntısı öksürük burun tıkanıklığı iğrenç bişekilde balgam tam gaz devam ediyorduki bu gece hepimiz birden korktuk gece 5de hastanelerdeydik benim kulağımda zoklayan bir ağrı uğultu çınlama derken kan geldi tabi biz beyin kanamasından korktuk acildeyiz özel bakmadı araştırmaya gönderdi beyinde bişey olabilir diye kbb dr ları yoktu osaate heralde sadece ümraniye ve kartalda var dedi dr gittik üst solunum yolu enfeksiyonundan dolayı orta kulak iltihabı dei ilaç verdi ama sabah kan gene geldi kulağımda ses var bide biri konuşurken veya mercan hanımın ağlama sesi bile sanki boş bir mağradaymışım gibi yankı yaparak kulağıma geliyor bu ne ya vallaha ben sıkıldım size sürekli hastalıklardan bahsetmeye ama yakamızı bırakmıyor kızım hırıltısı öksürüğü geçmiyor yarın tekrar götürcem dr ilaçlar fayda etmedi çoçuk nasıl dayansın ben dayanamıyorum ameliyat da kaldı grip yüzünden işte böyle güzeller hepiniiz öptüm sağlıcakla kalın

sevimcim çok geçmiş olsun mercanıma en kısa zamanda rabbim şifa versin inş...sende iyi bak tatlım kendine ihmal etme sakın tedavini...

burpcum ablan inş en kısa zamanda aranıza dönücek...ve siz inş bu günleri çabucak unutucaksınız bu arada tıckerin çok sevimli olmuş...

mavicim bende sütle yapıyorum pirinç ununu bizimki yemiyo hiç bi hazır şeyi...ama çok şükür eskiye nazaran daha iyi yemesi...

evet canım haklısın. hayat bu. Allah bir kapı kapatıyorsa başka bir kapı açacaktır bana diye düşünüyorum. hakkımda herzaman hayırlısını diledim hala onu diliyorum ne olursa olsun. sen de kendini dinleme ama eğer batma hissediyorsan biraz daha uzanmaları arttır. dinlen bol bol.

özlemcim çok teşekkür ederim canım. ben de sizleri özlüyorum. elimden geldiğince fazlasıyla birlikte olacağım burada sizlerle. hepiniz çok özelsiniz benim için.

kıyamam ben sana tatlım. ben de seni seviyorum. herkes öyle söylüyor ama yaşananlar nasıl geri alınır nasıl unutulur?ve ben açtım davayı. uzatsa da bir gün bir duruşma olacak. hayırlısı... oğluşuna da geçmiş olsun öpüyorum.

sağol sevimcim hepimiz hep mutlu olalım inşallah, teşekkür ederim.

sevimcim çok çok geçmiş olsun Allah korusun seni
kan gelmesi kötü diye düşünülür tabi ihmal etme sakın

mercanıma da geçmiş olsun bir an önce kurtulun hastalıklardan inşallah

burpcum thicekırını gördüm nasıl mutlu oldum anlatamam Allah bugunleri de gösterdi resmini face de gördüğümüz günelrde gelir inşallah:))

rüzgarı gördüm çok tatlı ya ordan geldi aklıma face de görmek uzaktasınız anacım yakından nasıl görelim
ama kısmet olursa ayşen nimet ben görüşeceğiz yaza miniklerimizle:)

mavicim demek efe ağlıyor sen gidince kıyamam ben ona ya deniz 2 dk ağlasın dayanamıyorum çok zor bırakmak gerçekten

11 ay bile emmesi çok iyi o yüzden hiç sıkılma önemli olan bundan sonra beslenmesi
bizimde son günlerde akşamlarıpirinç unu ile mama yapıyorum aslında bizim durum karışık perşembeden beri inek sütü alerji denemesi yapıyoruz ben yoğurt peynir yiyorum denize de yoğurt mayaladım yedirdim kan elecek mi kakadan diye şimdilik bişey yok perşembeye kadar bakıcaz gelmezse sanırım kurtulduk bu işten

denizde emiyor işte öğleden sonra elma vemuz püresi yapıyorum cam rendede
bazı akşamlarda ytamadan önce aç olduğunu hissedersem pirinç unu su ve mamadan muhallebi yapıp içine armut suyu ekliyorum çünkü diet mamız tatsız biraz..
aslında 6 ay bitene kadar dr onu da verme dedi kilosu fazla çünkü ama ben dayanamıyorum aç karnına yatırmaya

şükür kusmadı dün gece sabah ta kahvaltısına kattım yedi ama bi kaçgün tetikte olucaz

nursim efe nin bünyesi alerjiye yatkınmış doktor süt önermiyoruz dedi alerjisini arttırır dedi 1 yaşından sonra da mı yok dedim devam sütü var dedi ben de şaşırdım

kızlar kaçmam lazım öpüyorum herkesiii

canım çok geçmiş olsun allah şifa versin...
tabi ya aramızda ol hep ,sende bizim için öylesin .... bak yaza tatile gelirsem oralara görüşürüz :)

canım geçmiş olsun efeciğe daha da iyi olacak inşalalh...
ay sen üzülüyorsun ben ne yapayım sadece 4 ay emdi istemedi sıpa bak seninki ne güzel neredeyse yaşına kadar emdi,nasıl özeniyordum varya ama olmadı

aynı mucizeyi ağustos ayında yaşamış ve yumurta rezerv azlığı topikinde mucizelere inanmak gerektiğini moral olsun diye paylaşmıştım sizinle sevgili burp.çok sevindim senin adına.lütfen bebeğine yaşam şansı ver,moralini yüksek tut.ben şu an 22. haftadayım ve hergün dua ediyorum bebişimi sağlıkla kucağıma almak için.ablan için de acil şifalar dilerim.

ablamı ziyarete ben gidemiyorum yattığı bölüm reanimasyon yeniden canlandırma bölümü ve orada hastalara yattıkları yerden tomografi çekiliyor dolayısıyla hamileler gidemiyor ama kızcağıza gelen bebek geliyor sen bakacaksın giden bebek geliyor sen bakacaksın diyor :) bende diyorumki kız kendine gelsede çaktırmayacak ulen bebek baktıracaklar bana çaktırmayayım iyileştiğimi diyecek :)

her internete girdiğimde hesaplayıcılardan kaç günlük olduğuna bakmaktan fenalık geldi aslında pıtpıtlardan önce düşünmüyordum ama inşallah pıtpıtlarıda duyarım

negüzel bir temenni sevimcim
öksürüğün çaresi yok anacım neler denedik neyseki kendi kendine azaldı ama genede geçmedi

sevim geçmiş olsun inan artık bende algıda seçicilikmi oldu sağdan soldan sağlık problemleri duyuyorum hastanede gördüğüm örneklerdende sonra herkesin bir şekilde sağlıkla ilgili sıkıntılar yaşadığını görüyorum. Aman kulağını sakın ihmal etme korkutmak gibi olmasın duyu kaybı bırakır mazallah üzerine düş. Mercanın ameliyatıda kafana takmamaya çalış tatlım. Çok şükür hepsi dermanlı dertler allah dermansız dert vermesin. Sana acil şifalar diliyorum tatlım kolaylıklar diliyorum geçecek hepsi inşallah tatlım.

teşekkür ederim nursimcim inşallah o thickerda congratulations on your new baby yazacağı günleri görmekte kısmet olur

batma geçti çok şükür dinlememeye çalışıyorum ama ne mümkün
yeni sayfanda sana bol şans diliyorum

yaza güzel planlar yapılmış sonraki yaza bende dahil olurum bu planlara kısmet olursa
inşallah resimleri paylaştığımız günlerde olur o denizin hali ne öyle maşallah resmen ben diş çıkarıyorum diyor birde kına gecesine şaşırmış bukadar çok hatun nerden çıktı dercesine bakıyor

şu dışkıdaki kan olayından kurtulmuşsunuzdur inşallah çok sıkıntı verdi size

teşekkür ederim tatlım inşallah sağlıkla kucağımıza almamız nasip olur endişeler tükenmesede herşey olacağına varıyor aslında sakin durabilmek lazım

geçen cumadan beri aşırı uyku hali başlamıştı bende ama bildiğiniz uyku değil tüm bedenim uyuşuyor ve direk bayılırcasına 1 saat kadar uyuyordum üşüme nöbetleri geliyordu ben bunlardan doktoruma bahsetmemiştim bile hamileliğin normal rutini sanıyordum meğer haşimeto hastasıymışım hipotroid çıktı eskiden normal sınırlardaydı ama hamilelikle birlikte tehlikeli sınırlara girdi hamilelikte 1,5 - 2 olması gerekirken benim TSH 4 VE t4 de yüksek çıktı neyseki doktorum bu konuyu erkenden yakaladı ısrarla beni endokrine yönlendirdi dün gittim hemen ilaca başladı benden boyun ultrasonu istedi her ay endokrin doktorumu görmem gerekiyormuş hipotroid düşük erken doğum düşük doğum kilosu ve bebeğin gelişimini etkiliyor ama bendeki çok ciddi boyutta değilmiş enediyeyim bunada şükür bunuda atlatırım inşallah mucize bebişim dayan diyeyim ne diyeeyim

valla ablan çaktırmadan yok yok ben daha iyi değilim diyecek :)))

canım ne güzel bak drun erkenden önlemini almış sne hiç merak etme o mucize bebiş direnecek ve sana inat dünyaya gelecek :)
çizelgeni yerim ben senin ya çok tatlı olmuş...
bu arada kız olursa diren erkek olursa direniş koyarız :))))

selamlar herkeseeeee..
bilgecim seni görmek cok mutlu ediyor beni.
inşşş hayatın bütün sıkıntıları geride kalır biran önce.mutlu olursun.

deniz oglan nasıl ciddi bakıyor etrafa di mi.annesi kınaya da götürmüş.yakında hamama götür beni bu ablaları bide cıplak göreyim diyecek :)

burpummm mucizen seninle kalacak hani bana diyosun ya o bi çift göz seneye bu zamanlarda anlamlı anlamlı sana bakıyor olacak :)
ablanda daha cok daha iyi olacak.
gecmiş olsun bu arada benim görümcemde haşimato hastası.kilo alımı artıyo ama bu hastalıkta sen masallah cıtırsın sekerim.
kontrollerin duzenli olduktan sonra hersey yolunda gider.pıtpıtları ne zaman duyacaksın canım.

tuanayım nerlerde acep :)
kayıp mı yine.

ya bebingim sorma o kadar hatun içinde ne olduğunu şaşırdı ama halinden de memnundu hani:))

müzkite etrafa bakmaktan objektife gülerekpoz veremedi aynı pozda defalarca çekti arkadaş birine de gülmedi ..

burpcum geçmiş olsun çok önlemi alınmış ya Allah korusun seni ve bebişini..inşallah kısmet olurda hep beraber görüşürüz inşallah

görkemli yolu yarılaşmışsınız bile Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin bebişini.))

bebingim çok teşekkür ederim. dik durmaya, kızım yanımdayken en az onun kadar heyecanlı ve mutlu davranmaya gayret ediyorum. sorunlar yoğunlaştığımız kadardır, ben kaybettiklerime değil kazanacaklarıma odaklanmaya çalışıyorum. tabii ki fevkalade zor, ama kadınız biz herşeyi başarırız evvelallah. desteğine teşekkür ederim canım.

canım hiç korkma hoşimato rahatsızlığı arkadaşım 6 yaşındaki kızıyla maşallah. ilaçlarını aksatma kontrollerini vs hiç korkma. bebiş geliyor annesi ama bana oğlan gibi geldi su an bilemiyorum. ablan da açacak gözünü hiç merak etme amaaaan amma yattım diyecek inşallah.

sorunlar yoğunlastıgımız kadardır.

nasılda guzel bi cümle kac kere okudum üstüste anlatamam.
seni boyle dimdik gormek beni daha da mutlu etti.
ne de olsa savascıyız :)

sorunlar yoğunlastıgımız kadardır.

nasılda guzel bi cümle kac kere okudum üstüste anlatamam.
seni boyle dimdik gormek beni daha da mutlu etti.
ne de olsa savascıyız :)

kızlar alıntılar yaptım ama heyecandan kafam çalışmıyorki herkeze ortak yazıvereceğim çooooook sevinçliyim bugün büyük ablam hastanedeki ablamı ziyarete gittiğinde ne görsün ablamı oturtmuşlar solunum cihazından çıkarmışlar daha dün gırtlağına delik açacağız diyordu şimdilik ağzında oksijen maskesi ama ciğerlerinden boruyu çıkarmışlar normalde 5 dakika yanında tutarken 1 saat tutmuşlar konuştukları maskenin ve felcinde etkisiyle anlaşılamıyormuş ama herşeye çok sağlıklı tepkiler vermiş kurban olurum ben ona nasıl sevinçliyim anlatamam çok mutluyum çok artık herşeyi aşarız yakında yoğunbakımdanda çıkarırlar onu hoplayasım zıplayasım geliyor sevinçten

yeşim nasıl sevindim anlatamam ya inan ki Allah'ın mucizesi ile ablanda iyileşir inşallah
Allah onu size ve annene bağışlasın anne olunca insan önce bunu düşünüyor
çok mutlu oldum sizin adınıza inşallh bebişini teyzesinin kucağında sağlıklı görürsünüz

burpcum ablan için çok sevindim canım inşallah bir an önce toparlanır heyecanlı günler bekliyor onu yeğeni geliyor.canım kalp atışları için ne zaman gidiceksin ayrıca geçmiş olsun acaba benim yazın çıkan tahlil sonucum la aynı şeymi bu hastalık dhase04 benimde o yüksek çıkıyordu. ilaçta vermemişti.

sevimcim çok geçmiş olsun canım kendine iyi bak mercanada ihmale getirme sakın kulak çok önemli canım

bilgecim rabbim herşeyin hayırlısını versin canım sen mutlu olamana bak dünyaya bir kez geliyoruz kimsenin bizleri üzmeye hakkı yok değilmi canım heleki tüm kadınlarımızı

bilgecim çalışmalar ne durumda canım bekliyoruz melek ve senden haberlerinizi en kısa zamanda dualarımız sizinle

elenazcım maşallah oğlun çok tatlı allah analı babalı büyütsün

özlemcim denizcim mavicim nursimcim sizin bebişler sizler iyisiniz dimi yememelerini kafaya sakın takmayın bizler nasıl büyüdük unutmayın allah sağlık sıhhat versin bütün yavrulara vede annelerine

bana sıra gelince bende iş ev arası mekik dokuyorum. çok yorgun geliyorum eve yemek filan derken nete oturmaya zaman bile bulamıyorum. kuzucumda iyi maşallah kontrolümüzde 2 hafta sonra allahım sağlıcakla kucağımıza almayı nasip eder inşallah

burpun benim tahminime görede oğlu olacak

canım ya nasıl sevindim bir bilsen ,inşallah çok daha iyi olacak sen hiç merak etme... çok güçlü bir kadınmış bak nasılda geldi üstesinden hele senin haberini duysun dahada iyi olacak :)
bana da erkek gibi geliyor nedense yeşim ya...

öyle canım ama sende olunca nalayacaksın niye yemiyor diyeceksin :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…