Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
yarın bayram yapıcam bayraaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmmm
valla akşama yemek falan yapmıcam
okuldan gelince rahat rahat uzatıp ayağımı uyuklayarak tv izlicem
özledim evimi

anlaşıldı yarın kayınvalide giidyor desene kutlama zamanı o zaman şampanya patlatarak bunu kutluyalım:))))

dünya kaynanalardan kurtulma günü olsun :)))) aman kim olursa olsun illa ben yapacağım sende öylesin....

burpum bir girip çıkmışsın kolay gelsin bakalım.... bağımlılık yapıyor evet çıkayım diyorum çıkamıyorum çoğu zaman....

ayyyyyy inşşş davayı kazanırız

denizim sende bayağı yoğunsun demekki neyse gidin tabi annenin içine sinsin yazık.... yoklama almam olur biter.... kendine dikkat et canım anneninde ellerinden öp tatlım....

canım benim her zaman beklerim ne demek .... ay beni güldürdün allahta seni güldürsün emi bihtere mi taktın şimdide:))) inşallah birgün bizimde olacak sen sabret şekerparem:))

kızlar ben çok kötüyüm gene tutmadı çok sancım var adet oldum yeter ya allhım ne olur güldür şu garibin yüzünü

canım benim geçmiş olsun ama üzme kendini ne olur demekki kısmet değilmiş.... sağlıklı olsunda gerisi önemli değil geç gelsin ama sağlıklı olsun değil mi?

gece yatmadan brişey yazacağım diyordum unuttum sonra özlem gelmiş kırmızılar hayırlısı olsun canım benim üzülmek yok..inşallah olacak ve belkide aşılamaya bile gerek kalmadan..

yok bitanem ya üzülmüyorum en zından düzene girmeye başladı diye seviniyorum inşallah yaza kadar hepimizin olur şekerim....

sağol cnm
sen nasılsın sancın felan yok dimi az kaldı inşş bu ay olur cnm yaa aramızdan bir kişi de olsa kurtulur şu dertten

öyle cnm kısmetse oluyor
kime sorsam ummadığım anda oldu diyor tam umudumu kestim oldu diyor aslında çok takmamak lazım ama elde değil olmuyor iştee

evet hikayelerin büyük bir çoğunluğu böyle inşallah bizimkilerde beklemeden gelirler...

canım ya hastaysan dikkat et daha fazla yorulma .... aman ya boşver takma kafana uğraşacak o kadar çok şey varken benim derdim bana yeterken başkasınınkine gerek yok...

cnm ya bu gün bi haber aldım bşr tanıdığım 7 sendir bebekleri olmuyordu eşinde sorun vardı tüp bebek yaptırdılar 3 tane koymuşlar 3 de tututu ama doktor 1 almalıyımd emiş kayınvalidesi izin vermemiş 3 de doğduktan sonra öldü bu yaz tüp bebeğe gidecekti onlarr bu gün duydum hamile 2 aylık bebeğinin kalbide çalışıyormuş çok sevindim
kanal 7 deikbal aydının programında bi bitki uzmanı doktor çıkıyor ömer çoşkun die ona telafon etmiş herşeyi anlatmış oda 150 tlye bitkilerden yapılma kapsül şeklinde ilaç göndermiş oda eşiyle birlikte kullanmaya başlamış 2 ay bile olmamış ilaç biteli şimdide hamileee bende aramayı düşünüyorum orayı bide öyle ilaç kullanalım sizinle paylaşmak istedim umut dünyası iştee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…