yarın bayram yapıcam bayraaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmmm
valla akşama yemek falan yapmıcam
okuldan gelince rahat rahat uzatıp ayağımı uyuklayarak tv izlicem
özledim evimi
valla öyle semra
yarın benim günüm:)))))
ama ev leş gibi hafta sonuna bi temizlik ister
temizledi güya ama görünen yerleri süpürdü
dip köşe temizlemek lazım
olsun ama şikayetçi değilim ben temizlerim kendi evimi
Sayın(adımı soy adımı yazmışlar ben sildim)
Türk Jinekoloji ve Obstetrik Derneği olarak bu yönetmeliğin iptali için hukuksal çalışmalarımızı başlattık. En kısa zamanda dava açacağız. Endişelerinize katıldığımızı belirtir, bir hasta olarak da hakkınızı koruyacağımıza kalben inanmanızı dilerim. . Gelişmeleri de tarafınıza duyuracağız.
Saygılar
Prof. Dr. İsmail Mete İtil
TJOD Başkanı
kızlar bana mail gelmiş yeni gördüm umutluyuz inşallah birşeyler değişecek..
canım benim her zaman beklerim ne demek .... ay beni güldürdün allahta seni güldürsün emi bihtere mi taktın şimdide:))) inşallah birgün bizimde olacak sen sabret şekerparem:))simdi sırayla cevaplara baslayalım
özlemcim senin menü de cok iyiymiş mercimmek in her türlüsüne bayılırım vede etin.hele sac kavurma canım cekti vallaha.ellerine saglık inş bi gun nasip olur yemeklerinden yemek.
kedilerden sonra bihterin yine hamile oldugunu sizden ögrendim ve kısa süreli bi sok yasadım behlül den hamiledir di mi bu ikinci yaw sinir oluyorum su diziye.butun hamileli dizilere vei ilk seferde tutturanlara.nasıl ya.
arka sokakları izledim sırf bu yuzden gecen gun biraz rahatladım
bilgisayara gelince sorunu cözülemiyor aslında burp anlar ama o da cok mesgul.acılmıyor takılıyor ya
yenisinide alamayız daha eşim kendisinikini yeni degiştirdi aylarca taksiti var
nursimcim senin degerlerin süpermiş ya.işte olmaması acıklanamayan bi durum daha.hocalar fialn varmıs ben gidecem bu gidişle annem dedi gecen gun bi yerini mi kaldırıyorlarmıs neymiş.töbe töbe.ne gunlere kaldık
kızlar ben çok kötüyüm gene tutmadı çok sancım var adet oldum yeter ya allhım ne olur güldür şu garibin yüzünü
kızlar ben çok kötüyüm gene tutmadı çok sancım var adet oldum yeter ya allhım ne olur güldür şu garibin yüzünü
gece yatmadan brişey yazacağım diyordum unuttum sonra özlem gelmiş kırmızılar hayırlısı olsun canım benim üzülmek yok..inşallah olacak ve belkide aşılamaya bile gerek kalmadan..
Sabah - Tüp bebekte ikiz ve üçüz resmen yasak
habere bakın ya birde cahil briir yorum yapmış sinirim bozuldu..
ben açtım hatta tel açtım show tvye düştü ama canlı yayına bağlamıyorlar..
şekerim kadın adamı konuşturmuyoki....
cnm yaa herşey, hayırlısı ne yapalım elden bişey gelmiyor elbet bir gün olucak ama ne zaman işte zamanı var
özlemcim türkçesi daha iyi dediğin gibi anlarayak okuyoruz en azından ben bir de salat-ı tefriciyeye başlayacağım dularımızı da edelim de gerisi Allah a kalmış
mavicim gözün aydın ohhh keyfine bak
sevimcim hayırlısı olsun canım ya ne desem boş
geçmiş olsun gamzecim dikkat et kendine
nursimcim eşinin sperm sayısı iyiymiş de ileri hareketliliği nasıl
kızlar sperm sayısını yükseltmek için keçiboynuzu kürü iyi geliyor eşimin ilk aşılamada 70 milyon civarındaydı sperm sayısı birara zorla içti keçiboynuzu kürünü son aşılamalarda 100-150 milyon civarındaydı ayrıca her akşam havuç yiyiyor o da sperm hareketliliğini arttıyor bence az olanlar denesin bitkisel şeyler sonuçta
öyle cnm kısmetse oluyor
kime sorsam ummadığım anda oldu diyor tam umudumu kestim oldu diyor aslında çok takmamak lazım ama elde değil olmuyor iştee
cnm benim çok yoruldum gece 1 de yatım ayaklarım maf oldu bu günde hiç bir şey yapamıyorum hasta oldum valla yinesadece yatağımı düzelttim o kadar valla ii geçti bu günde başka birine davet edildikte gidemeyeceğim gerçi banada söylemedi geld die insanlar çok tuhaf yaa yanımdakiler söylüyor bana söylemiyor çok zoruma gitti eşi eşime demiş bende bana söylemedi dedim
ben açtım hatta tel açtım show tvye düştü ama canlı yayına bağlamıyorlar..
geçmiş olsun özlemcim kocana ii bak valla bir onlar var şu yalan dünyada
gurbette herşeyin oluyor senin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?