Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
cnm benim geçmiş olsun eşinde hasta sende kendinize iyi bakın cnm
valla bende eşimde iki elmanın yarısı dedikleri bu olsa gerek ben hasta olunca oda hasta oluyor ne kadar uyumluyuz :)))) Allah ayırmasın kimseyi

sağol canım evet bende hastalandm boğazım yanıyor (( amin canım amin...

canım ya hastaysan dikkat et daha fazla yorulma .... aman ya boşver takma kafana uğraşacak o kadar çok şey varken benim derdim bana yeterken başkasınınkine gerek yok...

cnm ben çok hassas birisiyim en ufak bişeyi kafama takıyorum hiç sevmiyorum bu huyumu kendimi yiyip bitiriyorum işte

NBNH canım evet türkçe sonuçta kendi dilimde dah anlamlı daha içten daha güzel okuyorum bilmem doğru mu yapıyorum:)))

semra günaydın canım nasılsın ada bol bol tekmeliyo sanırım...seninde çok az kaldı eksiklerinide yavaştan tamamlıyosun... iş adanın doğmasına kalıyo allahım hayırlı doğumlar nasip etsin...

iyiyim sağol nursicim sen nasılsın?ada son gaz çalışıyo şuan.eksikler tamamlamakla bitmiyor valla,ama genel olarak bitti sayılır.evet iş ada nın doğmasına kaldı ama benide korkular basmaya başladı yani.inşallah allah bütün hamileleri kurtarır.

gamzecim kendini hissettirmek ne demek,dün arkadaşım vardı,karnımın üzerine kumandayı koyduk 7 dakikada kumandayı düşürdü karnımın üzerinden.geceleride acayip sarsıyo beni valla,kocişim bile hissedio.)))))))))))

yaa alış-verişe çıkmam lazım şuana kadar taytla tunikle geçirdim hamileliğimi ama tuniklerim çok kısaldı,taytla falan giyilcek gibi değil artık,gözüm yemiyo biyere çıkmayı,,ooff nnasıl yapıcam.nettende sipariş verince kesin olmuyor bana.yarın çıkarım belki..

özlem sadece senmi varsın cnm aşşağıda kimse gözükmüyor ben bile ne oluyor bu sisteme bu aralar çok giriyoruzda bozuluyormu yoksakaydirigubbakcemile3

canım ya üzüntüyüde sevincide aynı anda yaşattın valla... allah o bebişe sağlıklı uzun ömürler versin inşallah.... neymişki ne için kullanılıyor içerik olarak ne var.. fiyatı uygun neyse bizde alalım öğrende sen...

özlemcim geçmiş olsun canım.bak sana bi tavsiyem var benimde geçenlerde boğazlarım ağrıdı,arkadaşım bana bi tarif verdi bende yaptım,hem lezzeti güzel hemde boğaz ağrısını kesiyo.ismi peliza bi araştır geçmişi oku yap canım,üzerinede tarçın dök,,afiyet olsun!!!

ben çok şaşırıyorum valla internette öyle fotolar varki belki sende görmüşündür bebeğin ayağı belli oluyor ayak parmakalrı bile gözüküyor byle birşey olabilirmi gerçekten tekmelediklerini biliyorum ama dışardan bu kadar belli olucağını bilmiyordum cnm yaa
ne güzel kendini unutturmuyor bende varım bu hayatta diyor

cnm ben çok hassas birisiyim en ufak bişeyi kafama takıyorum hiç sevmiyorum bu huyumu kendimi yiyip bitiriyorum işte

aman canım ya senin bu yaptılarından kimin haberi va sanki... hem değer mi acaba bir düşün bakalım seni üzecek kadar kimmiş ki o bir düşün lütfen... inan değmez diyeceksin...

özlem nasıl ama))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))güzel dimi?bu arada ne sıcak,nede soğuk yeme,sıcağa yakın ılık olmalı boğazlarını yumuşatır)))))))))))))))

son zamanlarda gayet net belli oluyor canım.ben çevremdekilerden biliyorum.

özlem sadece senmi varsın cnm aşşağıda kimse gözükmüyor ben bile ne oluyor bu sisteme bu aralar çok giriyoruzda bozuluyormu yoksakaydirigubbakcemile3

bilmem aşağıya hiç bakmadım ama geçen günde aynı sorun vardı... bozduk mu diyorsun:)))

iyide o tarifi ben verdim:))))

özlem nasıl ama))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))güzel dimi?bu arada ne sıcak,nede soğuk yeme,sıcağa yakın ılık olmalı boğazlarını yumuşatır)))))))))))))))

alemsin ya bende nöbetçi sazan gibi atladım valla.... evet yaptım rahatlattı ama yine yapmam lazım ya çocukların hepsi hasta ister istemez banada bulaşıyor işte....

cnm benim içerik olarak bilmiyorum ama onun eşinde sperm yetmezliği varmıl o herşeyi anlatmış almış bitkilerle bi karışım hap şeklinde işte internette yaz numarasını al ara anlat cnm bendede eşimdede bi sorun yok yaa ona göre ilaç veriri işte herşeyi anlat bende arıyacağım ama adam ilaçlarda garanti yani yalan yanlış ilaç verirsem ben bu mesleğimi yapamam tvlere çıkamam diyor yani sorumluluk onda bak kanal 7 de çıkıyor aç izle bu saatte başladı

alemsin ya bende nöbetçi sazan gibi atladım valla.... evet yaptım rahatlattı ama yine yapmam lazım ya çocukların hepsi hasta ister istemez banada bulaşıyor işte....

canım benim...)))))))))))çok güldüm..peliza))))))))))

okullar en çok hastalığın yayıldığı yer,allah yardımcın olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…