Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

sağol cnm evet çok güzel olur patatesi çok seviyorum zaten ama salatalık ve dometes bu mevsimde tüketmiyorum ama yazın yapıcağım dediğini çok sağol cnm

cnm yaa herşey, hayırlısı ne yapalım elden bişey gelmiyor elbet bir gün olucak ama ne zaman işte zamanı var

slm kızlar ne yaptınız işten geldim yattım kalktım yemek yaptım ocakta şimdi bi bakayım dedim...

valla cnm dün okadar yoruldum kiii bu gün çok kötüyüm çok hastayım kızlar sayfaları zornan okuyorum inanın ilaçta bitti doktorun verdiği ama hala iileşedim ne yapsam bilmiyorum doktora gitmeyi düşünüyorum yarın

bebişim ben burdayım sen yoksun nerdesin bakim?
ben yine terlik olacağım ya maşa almıştım iri dalga yapıyor benim saçlar pırasa hemen düşüyor değiştirmeye gideceğim..ee çıkmışken yemeğide annemde yerim ama geç kalmadan gelirim..
sizinde pc en kısa zamanda hallolur inşallah çok zor bir durum ya insan sinir oluyor..

canım benim kısmetse olur dualarım isteyen herkesle nasibimizde varsa olacak inşallah... bence sende takma kafana neler neler duyuyoruz hayatta ... sağlıklı ve hayırlı olsun en önemlsi bu sonuçta....

öyle cnm kısmetse oluyor
kime sorsam ummadığım anda oldu diyor tam umudumu kestim oldu diyor aslında çok takmamak lazım ama elde değil olmuyor iştee

cnm herşeyde bir hayır var işte belkide eşinin gitmesi zamanıydı öyle düşün bence olsa bebek Allah göstermesin bişey olucak belki hayırlısı cnmm bu ay olmadı öbür ay inşş:)

evet cnm dün çok yoruldum valla kaç saattir ayaktaydım bu günde çok kötü hastayım yattığım yerden yazıyorum size valla
cnm ben o dedikleri merkesi burda araştırdım giden kadınlar var pek memnun kalmamışlar bende korktum açıkcası bide çok üstelediler aradım orayı ne kadara yapıyorsunz die onlarda bir fiyat vermiyormuş hastanın durumuna göre bakıp fiyat söylüyorlarmış bide gideriz olmadık fiyat söylerler altından kalkamayız die gitmedim iyide yaptım bence

gamze misafirler gitti temizlik mi yapıyorsun yoksa:) canım neler yaptın ,nasıl geçti bakalım:?

cnm benim çok yoruldum gece 1 de yatım ayaklarım maf oldu bu günde hiç bir şey yapamıyorum hasta oldum valla yine sadece yatağımı düzelttim o kadar valla ii geçti bu günde başka birine davet edildikte gidemeyeceğim gerçi banada söylemedi geld die insanlar çok tuhaf yaa yanımdakiler söylüyor bana söylemiyor çok zoruma gitti eşi eşime demiş bende bana söylemedi dedim

ben açtım hatta tel açtım show tvye düştü ama canlı yayına bağlamıyorlar..

akşam geldiler cnm 12 de gittiler:))

geçmiş olsun özlemcim kocana ii bak valla bir onlar var şu yalan dünyada
gurbette herşeyin oluyor senin

cnm benim geçmiş olsun eşinde hasta sende kendinize iyi bakın cnm
valla bende eşimde iki elmanın yarısı dedikleri bu olsa gerek ben hasta olunca oda hasta oluyor ne kadar uyumluyuz :)))) Allah ayırmasın kimseyi

kendini şimdiden belli ediyor semracım desene
çok yaramaz olucak demek kii yerim ben onu yaaa

aferin sana ye tabi kızım aç kalmasın:)))

özlemcim türkçesi daha iyi dediğin gibi anlarayak okuyoruz en azından ben bir de salat-ı tefriciyeye başlayacağım dularımızı da edelim de gerisi Allah a kalmış

mavicim gözün aydın ohhh keyfine bak

kızlar ben çok kötüyüm gene tutmadı çok sancım var adet oldum yeter ya allhım ne olur güldür şu garibin yüzünü

sevimcim hayırlısı olsun canım ya ne desem boş

geçmiş olsun gamzecim dikkat et kendine

nursimcim eşinin sperm sayısı iyiymiş de ileri hareketliliği nasıl

kızlar sperm sayısını yükseltmek için keçiboynuzu kürü iyi geliyor eşimin ilk aşılamada 70 milyon civarındaydı sperm sayısı birara zorla içti keçiboynuzu kürünü son aşılamalarda 100-150 milyon civarındaydı ayrıca her akşam havuç yiyiyor o da sperm hareketliliğini arttıyor bence az olanlar denesin bitkisel şeyler sonuçta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…