tünaydın kızlar...
sayfaları okurken vakit gecti sıra anca yazmaya geldi.
iyiyim tuanaycım sen nasılsın sekerim.
sohbetleri okudum iyi geldi bana.gamzecim misafir gelcekmiş kolay gelsin.valla tatlı tuzlu hazırsa bide salata yap canım ya meze gibi işte mesela haslanmıs patatesi ez.içine salatalık rendele yogurtla karıstır seviyorsan dereotu maydanoz koy super oluyor...
canım benim öyle olmak zorundayız kaptırmak kötü oluyor daha çok üzülüyoruz sonuçta... ben bugün regl oldum 3 aşağı 5 yukarı aynı zamana denk geldi normalde 30-31 günde olurdon şimdi bu 33-35 i buldu.... ama inan hiç üzülmedim en azından adetlerim düzenen girmeye başladı diye seviniyorum:)))
slm kızlar ne yaptınız işten geldim yattım kalktım yemek yaptım ocakta şimdi bi bakayım dedim...
canım benim kısmetse olur dualarım isteyen herkesle nasibimizde varsa olacak inşallah... bence sende takma kafana neler neler duyuyoruz hayatta ... sağlıklı ve hayırlı olsun en önemlsi bu sonuçta....
özlemim erkencisin bugun sen.yani tam zamanında olmak iyide olmasan daha iyidi.bugun yine kıskanclık tavanda benim.esiyor geciyor alıştım artık.ne diyeyim.
esim seyahata cıkıyor su lanet yumurtlama gunlerinde bayagı olmıcak yine kaldı baska bi bahara bbebek
bende bi sorun yoktu yeni mi oluştu acaba
denizcim işlerin bugunde mi devam ediyor senin hiç sesin çıkmadı esin gidince daha cok girersin aslında ama.
nursim bende sasırıyorum sen nezaman gunduz cusun ne zaman gececisin.gelsin su bebeğinde kurtul artık ya
gamzecim misafirler geldi herhalde.senin bi merkez vardı ind. filan yapcaklardı ne oldu o iş
gamze misafirler gitti temizlik mi yapıyorsun yoksa:) canım neler yaptın ,nasıl geçti bakalım:?
gecdmiş olsun özlemcim.sorun da kulup sayfasıyla ilgili
valla gelen musterileri kıskandım.bi arkadasım vardı dogum yapan onu da kıskandım hamile kedi bile görsem kıskananbilirim suan.o moddayım
makina calısıyor ha supermiş.
burp nerdesin.bittimi sergi...
gamzenin misafirleri gündüz mü gelcekti
ben cok acıktım sekerler.kime geliyim bu aksam valla semrada cok guzel yemek var sizde neler var
sağol bitanem ya benimde boğazım ağrıyor,midem bulanıyor pek iyi değilimalemsin ya kedi köpek mi kaldı kıskanılacak hey allahım ya:))) valla tam makine denemez ama olsun çalışıyor kendi çapında...
burpun sergisi 8-22 mart arası ben öyle biliyorum şeker....
gamze bahsetmedi ondan....
ben kaçırmışım sanırım ne vardı semrada.... bende mercimek çorbası ile sac kavurma vardı istersen gel canım benim...
iyiyim canım sen nasılsın?ada iyi teyzesi.bol bol annesini tekmeliyo,nasıl hareketli anlatamam,özellikle sabahları karnım açken mahvediyo beni.yukarlara kadar çıkıyo.sanki içimden bana çimdik atuyor 2 gündür huyu değişti kızımın daha yaramaz oldu
özlemcim yok ya valla ben önceden onu yemem bunu yemem çok yapardım ama şuan herşeyi yiyorum iştahlı iştahlı..ama tavuğu zaten sevmiyorum napiim.ama sırf ada için 2 parça yedim.hey allahım annelik nelere kadirmiş...
kızlar ben çok kötüyüm gene tutmadı çok sancım var adet oldum yeter ya allhım ne olur güldür şu garibin yüzünü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?