Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Sayın(adımı soy adımı yazmışlar ben sildim)

Türk Jinekoloji ve Obstetrik Derneği olarak bu yönetmeliğin iptali için hukuksal çalışmalarımızı başlattık. En kısa zamanda dava açacağız. Endişelerinize katıldığımızı belirtir, bir hasta olarak da hakkınızı koruyacağımıza kalben inanmanızı dilerim. . Gelişmeleri de tarafınıza duyuracağız.

Saygılar

Prof. Dr. ısmail Mete ıtil

TJOD Başkanı

kızlar bana mail gelmiş yeni gördüm umutluyuz inşallah birşeyler değişecek..

(info@tjod.org)

kızlar bana cevap gelen başkanlık bu mail yağmuruna tutun atan arkadaşların hepsine cevap eglmiş...

kızlar 2000 . mesajımı size yazdım özelsiniz sonuçta..yarın görüşürüz erken kalkar mıyım bilmiyorum

günaydın kızlar!!!!!!!

burpcum tickermızı beğenmene sevindim tatlışş.şu yoğun işlerin biran önce bitsinde aramıza yi dön,özlüyoruz seni.

denizcim canım senin adına çok sevindim,çok geç yatmışsın çok heycanlandın dimi,kıyamam sana..

gunaydın sekerler...
sen biraz zor kalkarsın denizcim gece kuşu olmuşsun cünki.ama merak ettirdin kendini essek seni.

simdi sırayla cevaplara baslayalım
özlemcim senin menü de cok iyiymiş mercimmek in her türlüsüne bayılırım vede etin.hele sac kavurma canım cekti vallaha.ellerine saglık inş bi gun nasip olur yemeklerinden yemek.

kedilerden sonra bihterin yine hamile oldugunu sizden ögrendim ve kısa süreli bi sok yasadım behlül den hamiledir di mi bu ikinci yaw sinir oluyorum su diziye.butun hamileli dizilere vei ilk seferde tutturanlara.nasıl ya.
arka sokakları izledim sırf bu yuzden gecen gun biraz rahatladım

bilgisayara gelince sorunu cözülemiyor aslında burp anlar ama o da cok mesgul.acılmıyor takılıyor ya
yenisinide alamayız daha eşim kendisinikini yeni degiştirdi aylarca taksiti var

nursimcim senin degerlerin süpermiş ya.işte olmaması acıklanamayan bi durum daha.hocalar fialn varmıs ben gidecem bu gidişle annem dedi gecen gun bi yerini mi kaldırıyorlarmıs neymiş.töbe töbe.ne gunlere kaldık

mavicim bugun senin özgürlük bayramının basladıgı gun sekerim.doyasıya eglen cos söyle ustune rahat bişeyler giy akşama boş geçirmeyin.
o ssigaraları üstünde söndürücem o olcak en sonunda deniz de destekliyor sanada aynısını yaparım kafamın tasını attırıyorsunuz yine.ölzem le hala tanısamadınız ya.valla catlıcam siz görüşünce ben kesin de yinede yakınsınız ya tanısın.ama yok vazgectim tanısmayın ben cok kıskanıcam

denizcim bu erol bey basarılı bi adam mı yoksa sadece meshur mu oraqsını anlamadım.yani baskan olurda fasa fiso olur.izmir tüp bebek konusunda cok iyiymiş kızlar.dünya capında tanınıyormus

bu yasanın ardında baska bişeyler olmalı niye bu kadar alelacele cıkarıldı hemen yuruluge girdi anlamıyorum bişeyler kesin olmalı.bu işle bu kadar ilgilenmelerinden.yoksa kadın saglıgını cok dusunduklerini sanmıoyrum ben.acaaba beklesem mi diyorum şimdi.davalar sonuclanana kadar.yada bi kere sansımjı denesem mi.eger bi embryo tutarsa benimi için o kadar iyi olucak ki.masrafı filan bakımı sonucta ben işimi bırakamam en fazla bi hafta bilemedin iki.mahfolur cunki kendi yurumez hem dedikodulardan da kurtulurum kimseye acıklama filan yapmam gerrekmezçaz ilaç kullanırım elimde iki kutu var gonal f ozaman ilaç masrafımda olmaz.of bilemeiyorum ne olucak simdi.hakkımızda hayırlsı olsun kızlar.

kızlar ben çok kötüyüm gene tutmadı çok sancım var adet oldum yeter ya allhım ne olur güldür şu garibin yüzünü

bide su yasa ney onun açıklamasını yaparmısınız bide emine erdoganla ne alakası var bana 3emriyo bile yetmedi 1nasıl tutsun hem 3çoçuk diye bagırıyo hemde yasamı çıkarıyo yuh ya bukadarıda fazla ne ypmam gerkiyosa yazın ben ve arkamdaki en az 50 kişi daha var onlarıda yönlendiriyim

günaydın..:))
http://www.kadinlarkulubu.com/tup-b...de-yasaya-karsi-mail-atalimherkes-buraya.html

canım buraya uğra istersen orda adaha açıklayıcı bilgiler var..
bebişim eşşekim ama anlattım durumu..
biraz önce kalktım kızlar anca..
bebişim bu erol beye ben hiç gitmedim ama hastaneye gdiidp gelriken duyduklarım çok iyibir doktor fakat doktorla konuşman çok zor bazı tedavi yaptıran arkadaşlar yardımcıları ile irtibatta oluyorlarmış ama pou ve trabsferi o yapıyormuş..tabiki özel seçince..
yani konusunda uzman kardeşi de öyle geçen gün TRT ye çıktılar tüp bebekle ilgili..ama birebir bilgi almak isteyen tatmin olmak isteyen hastalar sırf bu yoğunluktan şikayetçi..dedim ya ben taedvi olmadım olmayı da şimdilik düşünmüyorum meblalar çok yüksek olsa gerek özel hastanede yapıyor..
gelelim tek embriyo meselesine canım tek koyulduğu zaman tutacak diye birşey yok ki en azından neden 2 olmasın..?
birde gonal f elimde var diyorsun tüp bebekte bunlar kullanılmıyor ki bunlar aşılama için..
ama kullanan yerler var mı bilmiyorum..

gece yatmadan brişey yazacağım diyordum unuttum sonra özlem gelmiş kırmızılar hayırlısı olsun canım benim üzülmek yok..inşallah olacak ve belkide aşılamaya bile gerek kalmadan..

sevimcim hakknda hayırlısı olsun canım.üzülme desem faydası yok biliyorum ama en azından umudunu yitirme.

semracım heyecan değil de uyku tutmadı eşim olmayınca yapacak fazla bir şey de yok napıyım uyumak istemiyorum yatağa girdim yine uyuyamadım uyduğumda 5 falandı aşağı yukarı..
sevimcim hayırlısı canım ya üzülme demek çok basit ama olmuyor..
gamcezik yok?

evet haklısın canım da birşey yapmadan da düzen değişmiyor sesimizi duyurmaya çalışıyoruz elimziden gelen başka birşey yok ki..
inşallah dava işe yarar ve en azından 2 embriyo olur..

günaydın kızlar bu milletin başına ne geliyosa zaten cahillikten geliyo allah onlarıda mutlaka başka bişeyle sınar o zaman saçma sapan yorum yaptıklarına pişman olurlar.... ben ne yapacağımı şaşırdım ne olurda olsun tüp bebek deneyeceğim ama bu dava ne zaman sonuçlanır bilmiyorum...kaç gündür başım çatlıyo resmen zaten anne olamamk geriyodu beni şimdide nane olma hakkım elimden alınıyomuş gibi geliyo...

semra günaydın canım nasılsın ada bol bol tekmeliyo sanırım...seninde çok az kaldı eksiklerinide yavaştan tamamlıyosun... iş adanın doğmasına kalıyo allahım hayırlı doğumlar nasip etsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…