Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canım benim meme işini sakın ihmal etmeyin semrayada anlattım bizim gelinde 4aylık oldu bebeği 3 aylıkken emzirdiği halde gögsü intihaplanmış süt içerde iltihap yapmış ateş ağrı dr gögsünü ameliyat etmiş şimdi ialç kullandığı için emziremiyorda çok üzülüyor keşke türkiyede olsam diyor burdaki drları beğeniyor bide kıza normal dikiş atmışlar hem sezaryanda hem gögüs ameliyatında düğmelerim var sağda solda deyiğ kendiyle dalga geçiyor ama bence piskolojisi bozulmuş aman dikkat edin ne olur allahım yardımcınız olsun sorunsuz bol sütlü bol emen bebekler olsun işallah
allah şifa versin canım ihmal etmeyin ne olur okudukça be korkuyorum kendinize çok ama çok dikkat edin

senin adına çok sevindim elanazım sen emzirmeye bak sütüm yok diye az diye telaşlanma ne kadar emzirisen o kadar artar sitres azaltıyor emdikten sonra ver bak bizi görüyorsun emmediği için neler çekiyoruz allahım kimsenin çoçuğuna iştahsızlık hatta süt ürünlerini yememezlik vermesin ben bu gün olmuş ne mama verebiliyorum ayıkken ne yoğurt ne yumurta ne peynir ne de süt katılmış muhallebi sütlaç kaymak yumurta yemiyor anam kaşar peynire bile eh yapıyor kızmayın kızlar bana şikayet ediyor diye almayınca almıyor ben ne kadar yoğur süt ürünü verirsem vveriyim geri atıyor ama baharatlı bişey versem azcık hepsini ver diye bağırıyor allahıma bin şükür ben bunada razıyım sağlıklı olsunlarda
elanazım eve yardımcı almanda iyi olmuş bebğinle ilgilen sen kolaylıklar diliyorum canım

kızlar şaka şuka derken bizim cadı gurme olmasın nasıl bir burundur ayol yayla çorbasına beyaz yemiyor diye hafif salça katıp denedim kokladı bıraktı aynı yoğurda peynire yaptığı gibi bide yoğurdu ben kendim mayalıyorum inekçiden süt alıp kefiri bile dednim belki içer diye ıh dedi cadımmm
bu arada teyzeleri kızm pazartesi sabah ameliyat olcak dualarınızı eksik etmeyin allahım hepimizin yardımcısı olsun gerçi neleri var allahım kimsenin evladını darda bırakmasın herkese acil şifalar versin
bişey daha var anlatmadan geçemeycem geri zekalı kadının teki bebek sürekli ağlıyor uyumuyor diye çoçuğa uyku ilacı vermiş her gün ve bebeğin böbrekleri iflas etmiş ve ölmüş dr bu bebek doğdu ve her ayki kontrollerinde sağlıklıydı neden öldü diye otopsi yapmışlar ve bebeğin küçücük vücudun da ilaç kalıntıları bulmuşlar böbrekleri bu yüzden iptal olmuş çok üzüldüm allahım kimsenin aklını başından almasın

canım benim dualarım sizinle rabbim kolay bir ameliyat nasip etsin ,bir an önce iyileşsin inşallah
boşver canım hepimiz elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz önemli olan bebeğinde anneninde mutluluğu.maşallah canım kocaman olduu baksana zaman nasılda geçti,doğumgününe az kaldı
öyle onlar nasıl isterse öyle oluyor bende hiç istemedim ama oldu... geçti ya teyzesi kocaman oldu yakışıklı oğlum
başınız sağolsun canım ,allah rahmet eylesin. sende dikkat et canım ne olur
çok geçmiş olsun canım ya aman ihmal etme...
bizimkide aynı bende işk zamanlar pışpışlıyordum sadece ve uyuyordu ama 5.aydan sonra sallamaya başladık ama öyle deli gibi değil tabi hafif hafif ne yapayım öyle rahat uyuyor , ben harap oluyorum o ayrı ,bizi en iyi biz anlarız 2 çingene başka kimde var :))) gece bende pışpışlıorum uyuyor ,habire dönüyor ya yatağın diğer ucunda buluyorum hep hemde yüzükoyun yatıyor....
piyano tuşu mu nasıl yani :) ay bir foto koyda bakalım nasıl birşeymiş :)
kitaplıktaki kitaplarda mı giriliyormuş offffff yok daha neler ya

canım çok geçmiş olsun ihmal etme ne olur
benimde çok şişerdi ama sağ adam gibi süt çıkmazdı :)
gerçekten insa çok mutlu oluyor değil mi çocuğuna yettiğini görünce.
kadın iyi olmuş canım ya rahat edersin
sallama konusunda bizimki küçük olduğu için şimdilik sallamıyorum
sallamamaya da çalışıcam ama duruma göre sallayabilirim
bebek de olsa kendi istediğini yaptırıyor

zaten 4.-5. aydan sonra başlıyor canım, aynen öyle o nasıl isterse öyle çünkü zamanla pışpış kar etmiyor :))))

sağolun kzılar bugun daha iyiyim sevimcim dr da aynı durumdan korktu
mutlaka açılması lazım dedi ama Allaha şükür açtık inşallah bi daha olmaz
herkes nazar diyor ama bilimsel bir sebebi mutlaka vardır:))

mavicim dediğin gibi sallatana bakacaksın gerçekten her çocuk istediğini yaptırıyor sistemi kendi oturtuyor biraz da
yerim ben onun sana ne diyen diliini ya:))

sevimcim geçmiş olsun canım pazartesi günü inşallah sıkıntısız geçer ameliyatı ve bütün sıkıntılar geride kalır

semracım geçmiş olsun dünde konusu geçti emzirmeyi kesince de böyle şişremiş göğüsler diye Allah kolaylık versin sıkıntısız kesersiniz emmeyi inşallah

elanazım seni merak ediyordum hatta bugun arayacktım ama müsiat olmazsın diye düşündüm demek yardımcı var o zaman rahat konuşabiliriz yarın inşallah:))

çoook sevindim emzirmene insan ne kadar seviniyor hiç mama vermeyince bende yzıyordum hatta gün de 5 veriyorum 4 e düşürdüm falan diye sende en iyisini yapmışsın sürekli emzir zaten 20 günden sonra daha da artıyor aklında olsun tıkanıklık falan yaşarsan ya da sütünü arttırmak için sıcak havlu sar göğüslerine daha iyi olur şifa olsun rüzgarımıza:))

özlemcim günler su gibi akıyor bizimde 6. ayımız bitecek batumuz da büyüdü bakalım bizim ki ne zaman alkış yapacak:))

uzun bir aradan sonra merhaba yeniden..söyle bi göz atmaya calıstım da hastalklar dısında hersey iyi gibi sükür sevindm adınıza
benm de çalışmadan önce son zamanlarım kuzumla vakıt gecırmeye adadım kendimi bol bol gezıp tozuyoruz ikinci dönem görev basındayız bakalım bu kadar zaman sonra nasl olcak calısmak yenı ortam bir de..bakıcımızı kararlastrdk umarım dogru karardır onu da zor bulduk zaten hakmzda hayırlısı olsun

süt tıkanması diger adı mastitti sanırım pespese olmussunuz kızlar gecmıs olsun acil sfialar diliyorum ben de iki defa yasamstm berbat bısey bılırım hele hayatmda 40 derece atesle kutupta gibi dondugum tirtir titredigim tek anın nedenıydı o meret..sislik tokat atmısın gibi kızarıklık yanma ve agrı..feci feciii....emse de bebelerınız sagıyorsanız bıle öyle oldugunda yakın bır dogum hastanesıne gıdıp rıca edın onlarn pompaları daha kuvvetlı onla bıraz sagınca da faydası oluyor ben öyle bıkac kere tasınmstm dogum servsıne dr önerısıyle..bir de düzenli olarak antbiyotk kullandrmıstı doktorm zinnat mi neydı adı güclü bir tedavi görmezseniz tekrarlama olasglı yüksek oluyormus sıcak havlu sıcak suyla dus sıcak su trorbası koyardm ben bır de..saglık ocagndakı ebelere sorarsanız onlara tarf eder elle masaj seklnde sagma hareketını o da yardmcı oluyor biraz..amann operasyonluk halden korusun RAbbm ben de cok korkmustum sukur olmadı sızın de olmaz ınsallah tekrarı..gecmıs olsn hepnıze

yalnz Semracm senın ıcın farklı bı uygulama olması lazm sütten keserken ilac verıyorlarms sanırım drlar sütü azaltan öyle bırden bıraksan da süt üretmeye kurulu göguslern netıcede o komutu yavas alıglıyorlar benm dana emmedıgı halde sutumu sagmadan verımımız 4.ayda bıtmstı ama ta sekzcnı aya kadar ıgne ucu kadar gelıyordu..yanı yavas yavas cekılıyor bıraktrma dönemı ıcın takvıyeler var dıye bılıyorm bi danıs ıstersen doktoruna canım cekme bosuna acı

elanaz bebısle hayat güzel gidiyor anladgm kadarıyla sorunsuz olsun hersey her daım umarım
sifa recetem basınız saolsun cok üzüldüm mekanı cennet olsun
sevimcim gününüz belli olmus demek ki hakknda hayrlısı canm kolaycack atlatsn mercanım acısız agrısız annesı de uzulmesn artk duaarmz sızınle

tek tek yazamıcam yıne tepeme dıkıldı nanişim klavye canavarı oldu teyzelerı ayrılmıyor basından bılgısayarın
hepinize güzel huzurlu saglıklı günler diliyorummmmm

iyi geceler kızlar sevimcim atlatacak sağlıcakla inşallah mercan hanım ameliyatını dualarım sizinle

deniz semra elanaz geçmiş olsun size
semra bence de sana ilaç falan verilebilir prolaktini azaltan bi ilaç var mercimek kadar onu falan verse doktor rahat edersin

ya özlem girecekmişsin kitaplık listesini yarım dönem çalışmadım neler değişmiş neler

sermest nasıl gidiyo yeme durumları? iyidir inşallah hep aramak istiyorum ama vakit kalmıyo okul efe annemler spor ev yamuluyorum vallaa

bugün zaranın indirim günüymüş gittik efe ye bişiler alalım diye ben 4-5 kilo verene kadar almıcam kıyafet cezalıyım:=)))
çocuk alışveriş merkezinde nerde bi çocuk görse peşinden koştu çocuğun biri tezgahın altına girmiş bizimki de ağlıyo ben de gidicem diye:)))
bu arada ben üstten diş beklerken alttan3.diş çıkmış ta kocaman olmuş bile bugün farkettim ve çok kızdım kendime
hep üstü kontrol ederdim ama alttakini atlamıştım

semra ben netten bakmıştım diş sırasına ama bizimki bozuldu sanırım üstten 4 çıkması lazımken alttan 3.çıktı simetrik oldu şimdi
bi önemi yok diyo annem hangisi erken patlarsa o çıkar olabilir di mi???
öperim herkesi
doğum günümüz yaklaşıyo ama büyük bişi yapmıcaz dedesi hasta diye
aile ve efenin 2 arkadaşı evi süsleyip pasta yaptırıcaz bi de kurabiye bi de foto o kadar
iyi geceleeerrr şekerleeerr

iyigeceler kızlar.valla süt birikmesi feci bir durummuş ben bugüne kadar hiç yaşamadım çok şükür sizlerinde dediği gibi benim durum biraz daha farklı.doktoruma gidince hemen beni emzirme odasına gönderdi, bi sağ rahatla dedi,sağdım ama nasıll,evdeki makinada o kadar nerde çıksın.2 biberon dolarda taşar.nasıl rahatladım kuş gibi oldum biran.sonradan dediğiniz gbi ilaç yazdı,onuda akşam vakti bulamadık yarın temin edip hemn başlıcaz.şimdi yine doldu,meğerse ne süt varmışda haberim yokmuş,emzirme odasında bebği küvezde olan bi kadın vardı,nasıl özendi,neden bırakıyosun emzir diyoo,ama artık gerçekden büyüdü ve taşı versen suyunu sıkıp yiyen cinsden maşallah,2 yaşına az kaldı yeter dedim,inş. benim sütler sana geçer dedim şakalaştık:)

mavicim diş sırası hiç sorun değil,bizim haziran annelrinde hatırlıyorumda iki alttan önce kesicileri çıkaran bi bebeğimiz bile vardı,onlar peşpeşe çıkar merak etme.yaşgününüzede az kalmış,aman ne telaşdır şimdi sizdeki:)ilk yaş günü çok güzel oluyor.bolca fot.çekin piyano tuşlu saçlı oğlunla ve ailenle:)

sermestcim bakıcı bulma işin çok iyi olmuş,biraz zor gelsede ilk günler çalışmak çok güzel hem çocuğun hemde senin psikolojin için.

tuanaycım başınız sağolsun mekanı cennet olsun.sen fazla üzülmemeye çalış bebeğine dikkat et.

elanazcım yardımcı almanız çok iyi olmuş,annelerin olmasından daha iyi en azından sen kendin ilgilenmen süper bişey zaten.sağlıkla büyüsün rüzgar paşa.

özlemcim demek batu yatakda fırrr dönüyor:)maşallah ona annesinin kopyası yaa.ada artık yatağından kendi inip çıkıyor bile...:))

denizcim sanada acil şifalar,bence öyle bir durumda hastanenin süt sağma makinasından yararlan çok hijyenik olmasada en azından insan rahatlıyor..

iyigeceler..

semracım sorunun çözülmesine sevindim allah kolaylık versin canım
denizcim sende dr söylemiş çok dikkat et canım deniz paşamız bol bol emsin emzirmek kadar güzel bir şey olmasa gerek ben bu duyguyu pek yaşayamadım ve içimde kaldı ukde olarak allah size bol süt versin bebişlerinizede emme isteği
mavim demek doğum günü hazırlıkları var bizdede onun kavgası var bakalım kim galip gelecek bu gün gene atıştık bu konuda ben boğulcak derecde sıkılıyorum bu konuda inş çok güzel geçer sizinki bol foto yap bencede ilk doğum günü nede olsa allah uzun ömürler versin diş konusuna annamde neresi önce patlarsa o çıkar diyor sorun etme
sermestim senin adına sevindim kızınla bol zaman geçir eğlen gül az kalmış işe başlamana
elif nerde gene bize süprizmi hazırlıyor yoksa inşşşşşşşşşşş ay ne güzel olurr

kızlar doğum günü konusunda atışıyoruz memoyla kafasına kim girdiyse illlaha türkü barda kutluycam dedi kabul etmedim evde aile arasında neyine yetmiyor dedim babannesini amcalarını yengelerini çağırmıycakmısın dedi zaten yakın oturuyoruz dedi bende en az 50 kişiler kimi nere sığdırıcam onları çağırınca bizimkileride çağırcagız ettimi sana 50 daha eee ben sanki düğün yapıcam 100 kişi en az ee benim abim ablam kardeşim yurt dışındalar burdakiler kuzenlerim ama allahtan öz kardeşlerimdede fazla düşünürler bi dediğimi eksik etmezler ya bide gerçekten laf aramızda ama o güzel günde onlardan kimseyi yanımda istemiyorum ben okadar sorun yaşadım yanımda yoklardı doğum yaptım hiç bri çoçuk görmeye bile gelmedi ya hediyenin hiç bir önemi olmuyor bazen ama bazende göze batıyor benim kuzenlerim hepsi aynı gün hastneye doluştular hem elbise hem çeyrek hem çiçek hem tatlı almışlardı 6sıda ama onun abileri yengeleri kızm 1yaşına gircek nerdeyse daha çoçuk görmeye ufak bir mendil alıp gelmediler bile anca bizden yeseler içseler kazık atsalar onların bebeleri olduğu zaman ben hem çeyreklerini taktım hem elbisesini hem oyuncaklarını aldım gher doğum günlerindede ayrı hediyelerini aldım onlardan bitek kayganamla büyük eltimin kızı geldi kızmın ameliyat olacağını biliyorlar ama bi tanesi bile geçmiş olsun demedi de gelmedide kayganamla 15 gün önce bağırmıştım oda uğramıyor ama ben haklıydım bizim burdaki kayıtlarımızı köye göndermek istedi neymiş kardeşi orda belediye başkanıymış onun maaşı düşüyormuş bende senin köyün değil benim kızım önemli ben kayıt mayıt gönderemem köye benim kızım ameliyat olcak dedim burda bana evraklarım lazım dedim atıştık gelmiyor çokda lülü bu çoçuğun ne zorluklarla dünyaya geldiğini biliyorlar ama mahsus yapıyorlar o yüzden bende onları istemiyorum ama memoya anlatamıyorum hem bunlara ben ne yetirecem ayol pasta kurebiye kolayda yanına ne ikram edeceğim ev küçük aman siiznde başınızı ağrıttım dimi ama ne yapıyım birileriyle paylaşmazsam patlarım bide kızlar ben ameliyat işinimi talıyorum ne artık piskoloji tammemen bozuk bugün kızıma çok kötü bağırdım devamlı ağlıyorsun emmiyor uyumuyorsun nedir senin derdin yeter artık diye hatta yatakta altını alıyordum kalkıpduruyordu sinirlenip ittim kızm nasıl ağladı sonra çok pişman oldum dakka başı kontrol ettim ama nafile hala kendimi suçluyorum

yaa canım valla geçiyor günler büyüyor sıpalar :) deniz paşamda yakında yapar canım akıllı kuzum benim
off ya bir o iş eksikti sonra öğretmenler ne iş yapıyor olur eve bir sürü iş geldiğini kimse bilmez oh ne güzel 3te çıkıyorsunuz olur
bende cezalıyım almıyorum hiçbir şey neyime lazım daha vermem gereken bir sürü kilo var ...
yaramaza bak sen artık o da başladı demek sıpa bunlar ya
bizimde üst diş çıkıyor geceler harammmmm :)
hemde nasıl ya yatağın bir ucuna bırakıyorum diğer ucunda buluyorum aynı namaz kılar gibi duruyor :) her gece kaç posta onu yatırıyorum alıpta çok fena ya... bana mı benziyor yani :) aferin adaya biizmkide başlar yakında :)))

yok daha neler bence siz düğün salonu tutun tam olsun ya 1-2 yakın arkadaş ve aileden birkaç kişi yeter neymiş o... hem seni o kadar üzmüşler ne diye onlara fırsat vereceksinde el üstünde tutacaksın ki isterler haspamlar düğüne gelir gibi gelecekleri için değil mi? bence hiğç gerek yok azcık aklı ersin o zaman arkadaşlarıyla güzel bir doğumgünü yaparsın, ilk seneler evde tamam işte.
bende bazen kızıyorum ama sonra öpe öpe özür dilyorum ama allahtan benimki bağırınca ağlamıyor yani bana çokta pipi diyor ,hiçççççç umursamıyor :))))

kızlarrrrr hiç ummadığım bir şey oldu :) sermestle konuşurken bir komşum geldi bebek bakmaya komşuya gideceğiz yarın gelirsin değil mi dedi bende tamam dedim içeri davet ettim ve tanıdığı bir bakıcı olup olmadığını sordum o da bana çapraz komşunun bakabileceğini söyledi ,ay gerçekten bakar mı dedim ben daha önce başka birini söyledim bakarım demişti ama diğer kadın eve istediği için (yani temizlik ve yemek içinde istiyormuş) olmaz demiş, neyse bende ben zaten bunları istemiyorum bebeğime iyi baksın ,sevsin yeter dedim , o komşumla beni tanıştırdı ki kadını daha önce günde görmüştüm ,neyse batu yu aldı ve evine götürdü kızına göstermek için oğlum neşeyle geldi ve kimseye gitmez o komşuma gitti :) akşam otururken kapı çaldı baktım yine o hanım bizimkini istior sevmek için :))) diğer kızı gelmiş merak etmiş ,seve seve bitirememişler 1 saat falan kaldı nasıl özledim anlatamam, neyse kadına dedim ne zaman görüşürüz diye evdeysen gelirim dedi bende evdeyim dedim, inanılmaz içime sindi inşallah dediğim gibi olur ya çok sevindim, kadın kendi evinde bakacak oğluşum apartmandan çıkmamış olacak bende anahtarı veririm istedikleri zaman gelip gitsinler ihtiyaç falan olursa alsınlar ,ay inşallah anlaşırız ya ..... eşimde dedi bu kadar geldiğine göre sanırım kabul edecek dedi ay inşalah ya .....

iyi akşamlar hanım

semracım canım doktora gitmen iyi olmuş geçmiş olsun canım

özlemcim canım aynı binadaki komşunun oğluna bakması ne güzel ya en azından yapancı değil güvenebilirsin

sermestim için rahat etmiştir artık bakıcıya karar verdin sen işe başlamadan eve gelse senin içinde iyi olur

yeşim yok nerelerde kendiside bebişi iyidir inşallah

denizcim bebişin nasıl canım

bebing sen nasılsın canım bize süprizlermi yapıcan bekliyoruz en yakın zamanda

elenazcım ay çok iyi kadın evle yemekle uğraşırken rüzgarınla daha iyi ilgilersin canım

sevimcim dualarımız seninle kızın bir an önce ameliyatın olurda sağlığın kavuşur canım

tuanaycım başınız saolsun canım mekanı cennet olsun eniştenin

bizimde bu gün aylık kontrolümüz vardı. bebişimizi gördük maşallah çok iyi yanlız çok kilo almışım kızdı tabiki ilerde şekerim çıkabilrmiş bu ay gerçekten dikkat etmedim yediklerime bundan sonra dikkat ayrıca oluşumuzzzzzz geliyor hayırlısıyla kızlar açık açık gösterdi bize pipiyi sağlıkla gelsinde başka bişey istemiyorum. birde tarama testi yapıldı neden anlamadım kan alındı onun sonucuna göre sonraki randevumuz belli olucakmış yarın öğlenden sonraçıkıyormuş sonuç pazartesi telefonla öğrenicekmişim inşallah hayırlı sonuçlar nasip eder allahım

kesinlikle canım inşallah olacak nasıl içime sindi anlatamam...

ayyy oğluşumuz mu geliyor maşallah ona benimkide açık açık göstermişti ,terbiyesiz anacım bunlar :)) eee gerçi erkek adamın malı meydanda olur değil mi :)))) benden her gittiğimde kan alıyorlardı hemde idrar yani bence kötü düşünme ,hayırlısıyla gelecek pipi :))))

ya gerçekten yeşimim nerelerde ya bende özledim .... ben en iyisi onu öğleden sonra arayım. şimdi arasam uyuyordur belki....
herkese güzel haftasonları diliyorum

selam kızlar koşturmacadan ne hamileliğiimi anlıyorum nede kendimi dinleyebiliyorum yapılması gereken okadar çok şey varki ma aile çift motor taktık genede yetişemiyoruz üstelik maşallah harika bir bakıcı bulduğumuz halde
şimdi evini handikap yaşamaması için ona uygun hale getirmeye çalışıyoruz duşakabinini değiştireceğiz daha alcak yaptıracağız salon takımlarını alt kata aldırıp alt kattaki yatak olan köşe takımını üst kat salonuna aldırıp tv karşısında yatmasını sağlayacağız tabiki yemek odası takımıda alt kata posta çok kızacak gelince bize ama herşey onun konforu için süs püs geri planda şu an

sizlerede nazarmı deydi yazık sizin memişlerinize hepinizin memişleri haşat olmuş herkeze geçmiş olsun diyeyim benim memişlerde feci acıyor ve kaşınıyor hamile kaldığımdan beri gece bile hart hart kaşıyorum çok fena

zasa süt kesmekte zormuş desene adanın ahı tuttu annesi sana senmisin sütten kesen :))) gözü kalıyor demekki memişlerinde :))) parayı kaybetmene üzüldüm ama cana geleceğine mala gelsin canım

sevim ameliyat pazartesiyeymiş dualarım seninle canım sakın dert etme okadar basit bir ameliyatki bukadar stres yaptığına yanacaksın biz ablamın olaydan sonra yiğenimi sallamamıştık bile annesi dahil yani öyle arada kaynadı durum basit bir operasyon aklından sakın çıkarma allah büyük dert vermesin o bahsettiğim 5 yaşındaki kız çocuğu öldü onları gördükten sonra çok fena akıllandık dermanlı derte vahlanmamak lazım doğumgününüde evde yapın ne türkü barı milleti niye eğlendireceksiniz negerek var onun yerine evine istediğin bir şeyi daha yap kalıcı olsun sen emirvaki sparişi ver memoda para kalmasın türkü barda doğum günü yapacak ama bu fikrin benden çıktığını memoya söyleme uyuz olmasın bana :)))))))))

deniz geçmiş olsun tatlım memişler uf olmuş umarım bir daha olmaz acile abone oldunuz bizde öyle bir türlü hastanelerden kurtulamıyoruz yıllardır allah beterinden saklasın

tuanay başın saolsun tatlım benim halamın eşide 9 ay önce vefat etti allah geride kalanlara sağlıklı uzun ömür versin

gulimus bak nasıl bildim oğlun olacağını maşallah bak görmüşsünde artık riskli dönemide atlattın kucağımıza almak sağlıkla nasip olsun inşallah

allah bebinge ve meleeğede tez elden böyle endişeler nasip eder inşallah ah kese ah pıtpıtlar ah mamuşmu pipişmi ah ikili test vah dörtlü test sonrada yedi yemedi mıçtı mıçmadı :)

özlemim çok sevindim bakıcı bulabildiğine harika olacak çocuk dışarı çıkmadan üstelik kendi evinde baakacakmış çok güzel maşallah umarım memnun kalırsın

mavi demek annane kesti saçlarını benimde oğlum olsa bende uzatırım saçlarını çok hoşuma gidiyor benim kocişin saçları yıllarca uzundu çocukluğundada uzunmuş :))) bence sen gene uzat saçlarını çok yakışıyor oğlan çocuklarına uzun saç

nursim ela fıstığıda kocaman abla oldu maşallah şu doğu görevi bitsinde kurtulun oralardan canım yaaa hep aklıma geliyorsun sizin işiniz çok zor allah kolaylık versin

Günaydın kızlar,hepinize taziye dilekleriniz için teşekkür ederim.Dostlar sağolsun,Allah sevdiklerimizi bize bağışlasın.İzmirde bugün nasıl yağmurlu bir hava var,karanlık...Dün de öyleydi,kış mevsimi malum,ama biz İzmirliler,kışın bile kahvaltıya gittiğimizde,dışarıda,güneşli havada kahvaltı yapan insanlarız.Kocişim bugün çalışıyor,şimdi kahvaltı yapacağım.Artık oğlumla başbaşa yapacağız kahvaltımızı,onunla yapmakta büyük zevk
Sevimcim,mercan için şimdiden geçmiş olsun.Ama bebeler daha kuvvetli ve çarçabuk iyileşiyorlar.Mercanımda kendisini şifaya götüren bu yoldan sağlıklı ve huzurlu bir bebek olarak çıkacak,siz de rahatlayacaksınız inşallah...
Meme gazileri,denisim ve zasacım,sizlerede geçmiş olsun.Nerede bol süt,orada mastit,düzelirsiniz inşallah en kısa zamanda...
Gulimus,canım oğlun hayırlı uğurlu olsun.Alınan kan 3lü test içindir.Bir de AFP ye bakılıyor.Bebekte spina bifida rahatsızlığı var mı diye bakılıyor.Tam bu haftada yapılıyor.Tertemiz çıkacak emin ol bence...
Öslemim,kendi oğluma bakıcı bulmuş gibi sevindim.İçinin rahatlaması ne güzel.Herşey yoluna girecek tabi ki,anne yüreğide rahat edecek...
Sermestcim,canım benim,senin bulduğun bakıcıda içine sinecek emin ol.Sadece biraz zamana bırak canım.Bebeklerimiz,en kıymetlimiz,isteriz ki bizim gibi olsun,bizim gibi sevsin ama anaların yerini kimse tutamaz canım benim.Sen sadece pozitif olmaya çalış yeter bence...
Bebingimde yok bu aralar,işleri yoğun tabi,Allah yardımcısı olsun...
Çiçeği burnunda yeni hamilemiz de girmez oldu.Bulantıları mı var acaba:26:Aman iyi olsunada bebişi ve kendisi gerisi boşşşşşş
Elanazım,ne güzel doğum faslı bitti,emzirme durumlarına geçtin.Yardımıcnızda çok iyi olmuş.Bebeğin her dönemi önemli olmakla birlikte,ilk 3 ayı anneyle kurduğu bağ açısından daha önemliymiş.Çünkü rahime düştüğü andaki süreci doğumdan sonraki 3. ayda tamamlanıyormuş.Sıkı sıkı sarıl,bol bol dokun Rüzgara...
Mavicim seni ve efeyide öpüyorum canım...
Çok acıktık biz,unuttuğumuz varsa affola,karnım zil çalıyor...Öpüldünüz

özlemim işallah içine siner ve oğlumuza çok iyi bakar yoksa onun kafasını kırmaya hep berber toplannırırız söyle ona ama bence çok iyi bakar genede dikkat et gözün tutmuyorsa kimselere emenet etme benim eski damadımı
canım oğluşun sağlıcakla gelsin inş o testler normal olan şeyler korkma daha şeker yüklemen var neler var neler hepsi bebeklerimizin sağlıkla gelmesi için tekrar hayırlısı olsun

demek ablanı eve çıkaracaksınız hadi hayırlısı allahım tez zzamanda sağlığına kavuştursun inş memonun sana uyuz olma konusuna gelince sana veya bu topikteki kimseye uyuz olamaz olursada ben onu tımara çekerim elime bir kaşağı alır olmadı bulaşık teliyle kaşırım siz canınızı sıkmayın vallaha annemi ikna ettim doğum günü konusundada oda benden yana memoyada iki laf daha söylerim tamam diiyorum ben ama bakalım

dolap kulplarını götürmeye öteki eve geçtim kayganam yukardan memoya bağırıyor yarınmı yatıracaksınız mercanı diye bende uyuz oldum hiç seslenmedim bile ulan aramızda 1sokak var insan torununu merak edip nasıl oldu diye gelmezmi sormazmı sözde babanne şimdi gidip sorsan timsah göz yaşlarıyla he yavrum yarın ameliyat olcakmış nasıl atlatır acaba der uyuzzzzzz sinir oldum ahada geldiiiiiiiii iti an çomağı hazırla bide teyzem ta yılbaşından önceden beri bizde memoya soruyor nasıl diye sanki evde dünyanın işini yapıyor akşama kadar dedikodu uyuz

evet canım hemde hemen gösterdi. bende bu gün kan sonucumu aldım doktora gösterdim normalmiş içim rahatladı valla

burpcum ablan hataneden çıkıyormu ay çok sevindim aman sağlığı yerinde olsunda oda sevinir bence evini ona göre düzenlediniz. canım evet bildin oluş gelicek sağlıklı olsunlarda yavrularımız gerisi önemli değil burpcum bende göğüslerimin ve arnımın kaşıntısından deli oluyorum dr. ben söylemeden jel yazdı. onu sürünce rahat ettim. bu arada sende kendine dikkat et bebeişimize iyi bak annesi onlar çok kıymetli

tuanaycım bu yıl erkek senesi heralde evet o tarama testi afp aynen dediğin gibi şükür rabbime temiz çıktı.

sevimcim evet daha çok test var önümüzde tabi yinede korku kaplıyor içimizi 3 lüyü yaptırmıcam 2 li iyi çıktıya 4 lü yapılıcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…