gerekli düzenlemeler şart yaşamını kolaylaştırmak adına ama o ne der bilemiyorum inanılmaz asabi ve alıngan oluyorlar malesefselam kızlar koşturmacadan ne hamileliğiimi anlıyorum nede kendimi dinleyebiliyorum yapılması gereken okadar çok şey varki ma aile çift motor taktık genede yetişemiyoruz üstelik maşallah harika bir bakıcı bulduğumuz halde
şimdi evini handikap yaşamaması için ona uygun hale getirmeye çalışıyoruz duşakabinini değiştireceğiz daha alcak yaptıracağız salon takımlarını alt kata aldırıp alt kattaki yatak olan köşe takımını üst kat salonuna aldırıp tv karşısında yatmasını sağlayacağız tabiki yemek odası takımıda alt kata posta çok kızacak gelince bize ama herşey onun konforu için süs püs geri planda şu an
sizlerede nazarmı deydi yazık sizin memişlerinize hepinizin memişleri haşat olmuş herkeze geçmiş olsun diyeyim benim memişlerde feci acıyor ve kaşınıyor hamile kaldığımdan beri gece bile hart hart kaşıyorum çok fena
zasa süt kesmekte zormuş desene adanın ahı tuttu annesi sana senmisin sütten kesen :))) gözü kalıyor demekki memişlerinde :))) parayı kaybetmene üzüldüm ama cana geleceğine mala gelsin canım
sevim ameliyat pazartesiyeymiş dualarım seninle canım sakın dert etme okadar basit bir ameliyatki bukadar stres yaptığına yanacaksın biz ablamın olaydan sonra yiğenimi sallamamıştık bile annesi dahil yani öyle arada kaynadı durum basit bir operasyon aklından sakın çıkarma allah büyük dert vermesin o bahsettiğim 5 yaşındaki kız çocuğu öldü onları gördükten sonra çok fena akıllandık dermanlı derte vahlanmamak lazım doğumgününüde evde yapın ne türkü barı milleti niye eğlendireceksiniz negerek var onun yerine evine istediğin bir şeyi daha yap kalıcı olsun sen emirvaki sparişi ver memoda para kalmasın türkü barda doğum günü yapacak ama bu fikrin benden çıktığını memoya söyleme uyuz olmasın bana :)))))))))
deniz geçmiş olsun tatlım memişler uf olmuş umarım bir daha olmaz acile abone oldunuz bizde öyle bir türlü hastanelerden kurtulamıyoruz yıllardır allah beterinden saklasın
tuanay başın saolsun tatlım benim halamın eşide 9 ay önce vefat etti allah geride kalanlara sağlıklı uzun ömür versin
gulimus bak nasıl bildim oğlun olacağını maşallah bak görmüşsünde artık riskli dönemide atlattın kucağımıza almak sağlıkla nasip olsun inşallah
allah bebinge ve meleeğede tez elden böyle endişeler nasip eder inşallah ah kese ah pıtpıtlar ah mamuşmu pipişmi ah ikili test vah dörtlü test sonrada yedi yemedi mıçtı mıçmadı :)
özlemim çok sevindim bakıcı bulabildiğine harika olacak çocuk dışarı çıkmadan üstelik kendi evinde baakacakmış çok güzel maşallah umarım memnun kalırsın
mavi demek annane kesti saçlarını benimde oğlum olsa bende uzatırım saçlarını çok hoşuma gidiyor benim kocişin saçları yıllarca uzundu çocukluğundada uzunmuş :))) bence sen gene uzat saçlarını çok yakışıyor oğlan çocuklarına uzun saç
nursim ela fıstığıda kocaman abla oldu maşallah şu doğu görevi bitsinde kurtulun oralardan canım yaaa hep aklıma geliyorsun sizin işiniz çok zor allah kolaylık versin
buldum yeşimim inşallah memnun kalırız canım eğer öyle olursa burada kalacağız en azından büyüsün kreş çağına gelsin öyle gideriz diyoruz... erkenden kkreşlerle tanışsın istemiyorum zaten hep okulda geçecek ömrü ne gerek var...
sağol canım rahatladım üstümden koca bir yük kalktı inan . kadın daha önce bakıcılık hiç yapmamış zaten bakıcıda demek istemiyorum komşumuz ya ben nuray teyze demesini istiyorum yani kadını kırmak istemiyorum çünkü bizim burada aaaa ne gerek var ihtiyacımı vara kadar gider mevzu . böyle insanların kıymetini bizim gibi dışardan gelenler bilir ama yerlisi öyle bakmaz işte. inşallah rahat edeceğiz canımGünaydın kızlar,hepinize taziye dilekleriniz için teşekkür ederim.Dostlar sağolsun,Allah sevdiklerimizi bize bağışlasın.İzmirde bugün nasıl yağmurlu bir hava var,karanlık...Dün de öyleydi,kış mevsimi malum,ama biz İzmirliler,kışın bile kahvaltıya gittiğimizde,dışarıda,güneşli havada kahvaltı yapan insanlarız.Kocişim bugün çalışıyor,şimdi kahvaltı yapacağım.Artık oğlumla başbaşa yapacağız kahvaltımızı,onunla yapmakta büyük zevk
Sevimcim,mercan için şimdiden geçmiş olsun.Ama bebeler daha kuvvetli ve çarçabuk iyileşiyorlar.Mercanımda kendisini şifaya götüren bu yoldan sağlıklı ve huzurlu bir bebek olarak çıkacak,siz de rahatlayacaksınız inşallah...
Meme gazileri,denisim ve zasacım,sizlerede geçmiş olsun.Nerede bol süt,orada mastit,düzelirsiniz inşallah en kısa zamanda...
Gulimus,canım oğlun hayırlı uğurlu olsun.Alınan kan 3lü test içindir.Bir de AFP ye bakılıyor.Bebekte spina bifida rahatsızlığı var mı diye bakılıyor.Tam bu haftada yapılıyor.Tertemiz çıkacak emin ol bence...
Öslemim,kendi oğluma bakıcı bulmuş gibi sevindim.İçinin rahatlaması ne güzel.Herşey yoluna girecek tabi ki,anne yüreğide rahat edecek...
Sermestcim,canım benim,senin bulduğun bakıcıda içine sinecek emin ol.Sadece biraz zamana bırak canım.Bebeklerimiz,en kıymetlimiz,isteriz ki bizim gibi olsun,bizim gibi sevsin ama anaların yerini kimse tutamaz canım benim.Sen sadece pozitif olmaya çalış yeter bence...
Bebingimde yok bu aralar,işleri yoğun tabi,Allah yardımcısı olsun...
Çiçeği burnunda yeni hamilemiz de girmez oldu.Bulantıları mı var acaba:26:Aman iyi olsunada bebişi ve kendisi gerisi boşşşşşş
Elanazım,ne güzel doğum faslı bitti,emzirme durumlarına geçtin.Yardımıcnızda çok iyi olmuş.Bebeğin her dönemi önemli olmakla birlikte,ilk 3 ayı anneyle kurduğu bağ açısından daha önemliymiş.Çünkü rahime düştüğü andaki süreci doğumdan sonraki 3. ayda tamamlanıyormuş.Sıkı sıkı sarıl,bol bol dokun Rüzgara...
Mavicim seni ve efeyide öpüyorum canım...
Çok acıktık biz,unuttuğumuz varsa affola,karnım zil çalıyor...Öpüldünüz
kadın oldukça ılımlı ve kibar bilemiyorum canım inşallah umduğum gibi çıkar ,bakalım yarın falan gelir konuşur şartları olgunlaştırırız artık. ahh ahhh sizlerde biri olsa kimseye emanet etmezdim ,yıkardım üstünüze :))))özlemim işallah içine siner ve oğlumuza çok iyi bakar yoksa onun kafasını kırmaya hep berber toplannırırız söyle ona ama bence çok iyi bakar genede dikkat et gözün tutmuyorsa kimselere emenet etme benim eski damadımı
canım oğluşun sağlıcakla gelsin inş o testler normal olan şeyler korkma daha şeker yüklemen var neler var neler hepsi bebeklerimizin sağlıkla gelmesi için tekrar hayırlısı olsun
demek ablanı eve çıkaracaksınız hadi hayırlısı allahım tez zzamanda sağlığına kavuştursun inş memonun sana uyuz olma konusuna gelince sana veya bu topikteki kimseye uyuz olamaz olursada ben onu tımara çekerim elime bir kaşağı alır olmadı bulaşık teliyle kaşırım siz canınızı sıkmayın vallaha annemi ikna ettim doğum günü konusundada oda benden yana memoyada iki laf daha söylerim tamam diiyorum ben ama bakalım
ayy inanmıyorum ya nasıl olur insan nasıl umursamaz canını ya hadi seni geç o torunu ...dolap kulplarını götürmeye öteki eve geçtim kayganam yukardan memoya bağırıyor yarınmı yatıracaksınız mercanı diye bende uyuz oldum hiç seslenmedim bile ulan aramızda 1sokak var insan torununu merak edip nasıl oldu diye gelmezmi sormazmı sözde babanne şimdi gidip sorsan timsah göz yaşlarıyla he yavrum yarın ameliyat olcakmış nasıl atlatır acaba der uyuzzzzzz sinir oldum ahada geldiiiiiiiii iti an çomağı hazırla bide teyzem ta yılbaşından önceden beri bizde memoya soruyor nasıl diye sanki evde dünyanın işini yapıyor akşama kadar dedikodu uyuz
evet canım hemde hemen gösterdi. bende bu gün kan sonucumu aldım doktora gösterdim normalmiş içim rahatladı valla
burpcum ablan hataneden çıkıyormu ay çok sevindim aman sağlığı yerinde olsunda oda sevinir bence evini ona göre düzenlediniz. canım evet bildin oluş gelicek sağlıklı olsunlarda yavrularımız gerisi önemli değil burpcum bende göğüslerimin ve arnımın kaşıntısından deli oluyorum dr. ben söylemeden jel yazdı. onu sürünce rahat ettim. bu arada sende kendine dikkat et bebeişimize iyi bak annesi onlar çok kıymetli
tuanaycım bu yıl erkek senesi heralde evet o tarama testi afp aynen dediğin gibi şükür rabbime temiz çıktı.
sevimcim evet daha çok test var önümüzde tabi yinede korku kaplıyor içimizi 3 lüyü yaptırmıcam 2 li iyi çıktıya 4 lü yapılıcak
maşallah oğluşumuza ,oh ne güzel temizde çıkmış ben dedim sana her gittiğimde istedi ,delik deşik oluyordum ama şart tabi izlem ....
adını düşündünüz mü canım gerçi daha erken ama ne bileyim merak ettim :)))