Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Canlarım,fıstıklarım hepinize hayırlı Cumalar
sanada canım
geçmiş olsun allah şifa versin
çok geçmiş olsun efeciğe

sağol canım inşallah öyle olur içime sindi bakalım. bu arada müdürüm 1 günü boşalttı 4 gün okuldayım 5. sınıfları verecek kendi sınıfımı değil :))) onların öğretmeninin tayini çıktı bu dönem

yok ya öyle şey mi olur ondan başka yok mu sanki yol ver bacım sen ona, önce 1 kez ikaz et yine aynı şeyi yaparsa gönder

hayırlı cumalar herkese

özlemcim ikinci dönem mi başlıyorsun okula hayırlı olsun 1 günün boşalmasına sevindim oğluşuna daha çok vakit ayırırsın

bizde iyileştik biraz daha iyiyiz bakalım

evet canım 6 şubatta başlıyorum allahtan müdürüm çok anlayışlı ben daha bir şey demeden o düşünmüş sağolsun. okulumdanda ,müdürümdende, öğretmen arkadaşlarımdanda inanılmaz memnunum ama uzak işte
sizede çok gemiş olsun canım nihayet iyileşmişsiniz şükürler olsun

özlemcim bakıcı işiniz hallolmuş hemde aynı aprt.nda arasan bulamazdın valla.içinede sinmiş,zaten batumm çok sevimli insan ona zevkle bakar ayooll.maşallah oğluşumuza.

selam kızlaaarr
ben geldim tam 1 hafta mahvolduk yavrum damla yemek yemedi ağladı uymadı
şükür atlattık sayılır
5 iğne kendine getiremedi cuma sabahı apar topar hastaneye geçmezse yatıralım dedi doktor ama dinledi ciğerler temiz balgam sökememiş dedi
2 daha iğne ve en son çare antibiyotık kendine getirdi çok şükür iğnelerimiz de bugün bitti
ne zormuş Allah herkese şifa versin
hasta günlerin acısını çıkarırcasına coşuyo o oda senin bu oda benim koşturuyoruz peşinden yorucu ama hasta olmasından iyidir diyorum
bi yandan da karne işlemleri vardı bugün bitirdim kurtuldum
çocuklar bugünden itibaren eokulden bakacaklar hiç bi heyecanı kalmadı yani bizim zamanımızdaki karne heyecanı yok efe okula başlayınca baktırmıcam ben o heyecanı yaşasın

ela hanım ın doğum günü kutlu olsun sağlıklı mutlu huzurlu uzun bi ömrü olsun inşallaahhh
pazar günü de bizim:)))))
ve hafta sonu full çalışıyorum sınav var koşturmayla bi parti yapiciizz
herkese iyi akşamlar görüşürüüüzz

bebişlerimiz büyüyor elamızın ve efe mizin doğum günü kutlu olsun nice mutlu yıllara inşallah
sıkıntı çekmesinler sağlıkla büyüsünler

bizim de 6 ayımız bitti yarında aşımız var gribimiz geçti gibi inşallah aşı da tetiklemez ben yine şurup içiricem

havalarda iyice soğudu evden çıkamıyoruz çok sıkıldık artık uzun zamandır yarın çıkıcaz denizle beraber

yine mastit olmaya başladım koltuk altıma acısı vuruyor bütün gece sıcak suyla yattım inşallah daha kötü olmaz

deniz de iyice değişti eşyaları fırlatıyor sakinliği kalmadı huysuz hep değişmeye başladı sanırım
sağlığı yerinde olsun da değişecek tabi

artık geniş bir ek gıda menüsü yaptım organik ürünler kullanmaya çalışıyorum pekmezini sebzesini .inşallah sıkıntısız devam ederiz beslenmemize..
yürüteç konusunda da kafamda soru işaretleri var yeğenimin var ayakta ordan oraya koşuyor denizi bindirdim pek duramadı ayakta ama alsam mı almasam mı bilemedim özlem mavi siz aldınız mı? size soruyorum çünkü erkek çocukları için iyi değil dediler ama yeğenim de erkek..

geç yürürse diye de korkuyorum yürüteç yardımcı oluyormuş ya
kafam karışık:))

özlemcim bakıcı işiniz hallolmuş hemde aynı aprt.nda arasan bulamazdın valla.içinede sinmiş,zaten batumm çok sevimli insan ona zevkle bakar ayooll.maşallah oğluşumuza.
evet canım ya bulduk hayırlısıyla arasam bulamazdım dediğim gibi :) ay öyle benim oğlum çok yakışıklı çooooooooook rabbim herkesin evladını bağışlasın hepsi güzeller ya

aşınız var demek of ya ne çok aşısı oluyor sanırım 6 ay sonu 4 aşı varı biri ağızdan diğerleri iğne
büyüdük sıra huyları değişiyor canım hiç aynı olmuyorlar daha yaramazlaşıyorlar
biz her hafta sonu 2 gün çıkıyoruz diğer günler evdeyiz
kıyamam mastit mi oldun geçer inşallah canım
canım ben yürüteç almadım senin dediklerini dediler hep ama artık canıma tak etti ,komşum bende var hiç alma ben hep sen karşısın diye diyemedim dedi :) bende ay yok deneyceğim deyince sağolsun verdi ,şimdi benimki özgürlüğünü ilan etti evin neresi varsa kendi başına dolanıyor eline ne bulursa çekip alıyor ,geçen gün çamaşırlıktan babasının gömleiğini almış sürükleyerek geliyor ay nasıl güldük anlatamam . çok uzun süre tutmadıktan sonra bu aydan sonra sorun olmaz dediler bende 5-10 dk en azından yemek yiyene kadar falan koyuyoruz yoksa rahat vermiyor bize :) tavsiye ederim ama uzun süreli kullanma ,deniz daha küçük bu ayı tamamlasın en azından

MAVİ canım sizede çok geçmiş olsun efecik iyileşemedi kıyamam ya.

NURSİM canım elamızın doğum günü kutlu olsun nice yıllara inşallah

herkese iyi haftalarrrr

ela cım efecim dogum günleriniz kutlu olsun.Allah nice saglıklı yaşlar nasip etsin sevdiklerinizle birlikte.

gulimus valla temizlikçi kadınlar kendin gibi yapmazlar ama mecbursun almaya.idare et.uyar muhakkak baska birine de bak.ortada kalma sekercim.

iyi haftalar herkese

özlemcim dediğin gibi 1 ağızdan 3 bacaktan Allahtan ne olup bittiğini anlamadan oldu ağlamadı desem yeridir
biraz hırpalayarak seviyoruz o da bu duruma gülüyor o yüzden fazla tepki vermedi
ordan gezmeye bile gittim:))

havalar gerçekten çok soğuk evden çıkmasak iyi olacak zaten yeni iyileştik
boyumuz kilomuz da yerinde ama hemşire ek gıdaya dikkat et çok kilo almasın yarım ölçü ver dedi
kendi dr umuzda yedir diyor arada kaldım kendim ayarlıcam artık

özlemcim annem var ya o yüzden belki ben çok ihtiyaç duymam yürütece yengem yalnız evde onun eli ayağı oldu
ben idare edebildiğim kadar almam artık
sen şanslısın komşun vermiş 5 10 dk dan bişey olmaz zaten

iyi geceler herkese

elacımın ve efemizin doğum gününü kutların nice doğum günlerine sevdikleriyle beraber girmeleri dileğiyle öpüyorum minik yavrularımızı

özlemcim başka kadın bakınıyorum eve ama güven meseleside var evi herkesede teslim etmek çok zor

bebingcim canım tabiki herkes kendin gibi yapamıyor evini temiz ama bu kadarda olmazki hiç yani aklıma gelince sinirleniyorum

kızlar bu akşam çok güzel kar yağdı buraya servisim yarı yolda kaldı biraz yürüdüm eve kayıp düşmekten çok korktum valla

selam şekerlerrr

denizcim bizim doktor alma önermiyorum dedi zaten erken emeklemişti almadık biz de annemin komşusu alıcam senden gizli alıştırıcam falan dedi ama almadık hiç
kimisi zararlı diyor kimisi bişi olmaz diyor nasıl rahat ediyosan öyle yap
ama geç yürür diye düşünme
efe yürüteçsiz erkenden yürüdü
10.5 aylıkken adımlamalarına başladı 11.ayına b kaç gün kala da yürüdü şimdi görsen vızır vızır koşuyo bile
yürüteç kullanan çocuklar parmak ucuna basıp yürüyolar diye duydum
ama eninde sonunda yürüyecek istiyosan heves ediyosan al
istersen de bekle biraz 10.aydan sonra ilk arabak falan alırsın
ama bence yürüme çocuğun mizacına bağlı hareketliyse bağlasan durmuyo
ama biraz ağırsa yaşını bikaç ay geçe yürüyo
eninde sonunda yürüyecek acele ye ne gerek var
ama çok tatlı oluyolar paytak paytak beni görünce de kaçıyo alıp oturtur diye deli çocuk

Son düzenleme:
özlemcim bugün çok daha iyi şükürler olsun dur durak bilmiyo arabada giderken öne benim kucağıma oturuyo mümkün değil oto koltuğuna oturtamadım arkada kucağımda da durmuyo illa önde olacak radyonun sesini açmayı öğrendi açıp tempo tutuyo kıçını kafasını sallıyo
ben de çok oynamam eşim de ama bu çocuk kime çektiyse oynuyo alkış yapıyo kafa sallıyo

okul işin de iyi olmuş 1 gün boş azcık rahat edersin
okula başlayınca anlıyo insan kendi hayatı da olduğunu

balcım geçen sene de ben korkardım düşerim diye her sene düşerdim ama hamileyken düşmedim Allah koruyo işte
nasıl hareket falan hissediyomusun ufak ufak
Allah sağlıklıca kucaklamayı nasip etsin küçük paşa yı

efeciğimizinde doğumgünü kutlu olsun annesiyle babasıyla tüm sevdlkleri ve onu sevenlerle büyüsün..

Günaydın fıstıklar,herkes iyidir umarım,izmir bugün sabah sıfır derece,yerler donmuş,içim dışım üşüdü,en güzeli mis gibi sıcak sıcak evinde oturmak vallahi,İzmir bu kadar soğuksa,diğer yerleri düşünemiyorum bile:26:Biz de iyiyiz şükür oğlumla.3 haftadır göremedim,Allah izin verirse pazartesi görüş gönü,gideceğiz ziyaretine O sağlıklı olsun da varsın şimdilik görmeyelim değil miYarın Allah izin verirse,önemli bir Paşaya ziyaret var.Deniz Paşayı görmeye,koklamaya gideceğim.Pınarcığımla doğumdan beri hiç görüşemedik.Annemle bir ziyaret planladık.Haftaya annemler de Hollandaya gidiyorlar.15 gün yoklar.Sağsalim gidip gelsinler inşallah...Biz de havadisler böyle,hepinizi öpüyorum canlar,Allaha emanet olun

Efecim ve Elacım doğum günleriniz kutlu olsun sağlıklı mutlu huzurlu olun inşallah

selamlarrrr

ooooo demek buyuk paşaya ziyaret var yrn
ne guzel benim yerime de öpün deniz paşayıııı

demek annecigin hollandaya gidiyo tuanayım sagsalim gidip gelsinler
seneye bizimkilerd egideerler ablamın yanına :)

burası da cok soguk -1 oglen vakti bu kıs zor geciyo

kızlar bugün sevimle konuştum mercan iyiymiş bilgisayarı ve cep telefonu bozukmuş
hepinize selam söyledi

geçmiş olsun canım ohh ne güzel anlamadan bitmiş benim oğluşumda ağlamamıştı desem yeridir maşallah paşalarımıza.bizde deli seviyoruz çocuğu ya ama ne yapsın garibim alıştı. bazen bize bakıyor gözlerini dikip herhalde bunlar deli diyor içinden :)))
çıkma soğuksa dışarı hasta edersin allah korusun. maşallah deniz paşamız tombikti zaten. bencede sen kendine göre ayarla .kim ne dersin bebek kendi istediği kadar yiyor zaten ve ne isterse onu yiyor yani benimki öyle çok seçici eee halindende belli hint fakiri gibi :)
canım yürüteç konusuna gelince ben çok karşıydım açıkçası çünkü çevreden birçok şey duymuştum . gerçi hep olumsuzlarını aldım o da ayrı. bir arkadaşım 9 aylıktı yürüdü ben yürüteçte büyüttüm dedi biri ben kullanmadım yok şöyle yok böyle dedi. ben kendi bildiğimi yaptım ve arkadaşta veince kullandım inan çokta memnunum çünkü o kadar çok sevdi ki fır fır dolanıyor evde ve istediği yere gidiyor ,bu durumdan öyle keyif alıyor ki anlatamam. dediğim gibi biz yemek yiyene kadar ya da işim varsa yemeği hazırlamak gibi ,o zamanlar koyuyorum benimde 1 aydır anneanenm yanımda o da ilgilniyor zaten. senin annen yanında en büyük şans zaten. biri varken gerek yok ama benim gibiysen öyle büyük bir nimet ki anlatmam :)
öyle canım evini herkese teslim edemezsin tabi. içine sinen birini bulursun inşallah
maşallah çok hareketli desene, ay aynı benimki gibi ya bu da öyle olacak sanırım. ben nasıl kızardım önde bebeğiyle oturanlara ne kadar bilinçsizler diye ama çocuğun olmayınca anlamıyorsun değil mi? arkada zor oturuyor bizimkide ama oturmuyorum öne hele radyo işini çözse hiç arkaya oturmaz ,tabi ne kadar giderim bilmiyorum :)
demek tempoda tutuyor aferin paşaya

okul işi iyi oldu bakalım ama çok uzak ya ne yapacağım bilmiyorum ,kesinlikle farklı bir hayata ihtiyacım var :))))
ama oğluşumu şimdiden özlemeye başladım ya

hadi bakalım pzt büyük gün yani :)
denizi bizim yerimizede öp kokla tamam mı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…