Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

vay vay vayyyyyyy bugün bayram ilan edilmişte haberimmi yokmuş.... çankırıda geldi valla sevinç nidaların:)))

alemsin ya bütün dizileri mi izliyorsun sen .... valla dizi gibi hayatlarımız var doğru tespit...

özgürlüğünü ilan ettin demek hadi hayırlısı bakalım.....

ben buaralar hacadan nem kapıyorum yine napıyım işte.sen napıcan bakıyım aksama hazırlık mıvar yoksa..

haydi kutlama yapalım
ay ne kötüyüz yaaa

bak bu hiç aklıma gelmemişti valla :))) oyyyyyyyy bu gece bayram var bayrammmm....

denizim sende bayağı yoğunsun demekki neyse gidin tabi annenin içine sinsin yazık.... yoklama almam olur biter.... kendine dikkat et canım anneninde ellerinden öp tatlım....

sağol canım yakın zaten geçen face de görüntü eklemiştim sende sormuştun oralı mısın diye oraya gideceğiz..
sapıl canım iletirim

bütün topiklerde var bu sorun ben çok geziyorum ya ordan biliyorum..:))altta kimse görünmüyor..

bebişim özel şifada yapıyor diye biliyorum açık bilgiyi gorkemliden al o erol beyin kardeşi ege hnmda yaptırıyor..fiytları da o bilir mart sonunda yaptıracaktı..

mavişim :lepi:
alkisalkisalkis
hadi gözün aydın canım benim fazla takılma sen bize:)))anlarsın..

özleeeeeeeeeeeeem bu seferde sen mi oldun geçmiş olsun canım ya..
karı koca hasta oldunuz desene..

bebişim benim bildiğim tüp bebekte puregon..hatta bazı aşılamalarda bile puregon veriyorlar burdaki örnekte özlem..
gonal f ile tüp bebek olurmu bilmiyorum araştır istersenn.yok olmaz derlerse bir seferlik yetecekkadar varsa bir aşılama daha yaptır çöpe mi atacaksın..özelde değild evlette yaptırırsın..bir ihtimal..hem şu embriyo muh. çıktı ya aşılamada bu gidişle daha çok kişi hamiş kalacak:)))

geldim denizim :)))))
izledim show daki röportajı azıcık gösterdiler
doktorun teki de salak
böyle daha az ilaç kullanılacakmış maliyet azalacakmış hatta doğal ilaçsız embriyo elde edilecekmiş
diyo
millet avutacak bahane arıyo
serbest bıraksın kim kaç isterse o olsun dimi?????????????
şimdi de buna taktım
Allah ım çaremizi versin de bi de bunlardan olumsuzu görüp delirmeyelim inşallah

bebingcim benim gideceğim anatoliada kullanıyolar birde istanbul memorialde bi tanıdık tüp yaptırmıştı oda kullandı yani tüp bebekte gonal f kullanılıyor canım...benimde var bir kutu bende onu kullanmayı düşünüyorum....

denizcim bende izledim.ben hep şansın çok fazla azalmayacağına inanırdıma am doktorunda söylediği gibiyse tüp bebekde bile şansı düşürüyorlar.ne yapmaya çalışyorlar anlamadım ama ben bu yasanın yürürlükde çok fazla kalacağına inanmıyorum.tüp bebek merkezlerine giden insanlar umutlular,inanıyorlar bu şekilde o insanların umudu elinden alınıyor.hem çoğu hastanelerde asıl parayı tüp bebek merkezleri kaldıryor,bu şekilde onlardada işler eskisi kadar yoğun olmaz(özellerden bahsediyorum)buna el atarlar merak etmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…