evet sonunda güzel haber bugün geldi çok şükür amniyosentez sonucumuz temiz çıktı allahıma şükürler olsun yaheyyaaaaaaaa bugün başladı benim hamileliğim inşallah bundan sonra bir aksilik yaşamam
şükürler olsun canım benim
gözün aydın burpcum çok sevindim taşınma işlemlerinden dolayı takip edemiyorum bayadır bi kaç güne kadar daha sık gelicem inş...
taşınma esnasında 3ümüzde hasta olduk burunlar tutmuyor elada birde hafiften öksürük var...şimdilik by by...
burpumm tabi sağlıkla gelecekti aksi bişey düşünmek zaten yalnışdı ama bak için rahat etti,bundan sonraki günlerini dolu dolu yaşaaa,heranını unutmucaksın,kafandan kocaman bir soru işareti cavabını buldu ohh bee çok şükür dedirtti sarpım hepimizeeee..oyyyyy sen doğurrrr onu bizde gelipp gelipp yiyelim adaylageçen bir arkadaşa bebek görmeye gittik,aman allahım ada çıldırdııı o günden beri ali yattı-ali kalktı-ali süt içti-alided alii deliryoooo bundan sonrada sarp yttı sarp kaltı söylenir durur artıkkk,yalnız kız çocukları fecii şekilde kafa şişrme aletiymiş onu kanıtladı bize
burpcum gözün aydın canım çok sevindim bundan sonra hamileliğin keyfini çıkar zaman çok çabuk geçiyor
burpcum koşturmadan giremedim kaç gündür nasıl sevindim anlatamam
Alah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ohh be şükür diyoruz artık
hadi gözünüz aydın :))
annemi dün çıkarttık hastaneden beslenmesine çok özen göstermemiz laım kendi yapmıyor onun için iş başa düştü çocuğum 1 iken 2 oldu :))artık daha da yoğunum sağlık olsun hiç önemli değil
BUUURRRRPPP SEN DE SEVİM GİBİ CADI SIN:)))))))))))))))))
sonuca hiç şaşırmadım zaten biliyodum ben paşamız çok sağlıklı pipiy bile göremeyen doktor boşuna strese soktu seni
denizcim geçmiş olsun
net yoktu 2 gündür giremedim
öperim herkesiii
Herkese güzel bir pazar diliyorum,yeni uyandım ama zaten ne kadar uyumuşumdur ki bilmiyorum,geceler uykusuz geçiyor,sol tarafa yatmak zorunda olmak resmen çürüttü o tarafı,hayırlısıyla sağlıkla kucağıma alayım oğlumu da Allahız izniyle,gerisi önemli değil değil mi fıstıklar,neyse günümüz güzel geçsin hepimizin inşallah,öpüldünüz
güzel bir hafta olsun hepimiz için..
hava ist.da çok harika bahar geldi:)bugün ada artık uzun kollu iymek istemiyceğini belirtti biraz erkende olsa teeye geçtik:)bizden önce yazlıkları giydi:)nede olsa ateşlii bu kızz:))
uzun bir aradan sonra merhaba
gelemiyorum kızlar
merak etmişssiniz beni teşekkür ederim sağolun.
malesef calısan işten ayrıldı eleman bulamıyorum cok zor işim anlıcagınız.
malum internet satısımız da var artık.
eee ev işleri de devam ediyor sorumluluk çok yani.
babam da koah var daha onceleri de konusmustuk o da rahatsız
sürekli kosusturmaca içindeyim.
aklımdasınız kalbimdesiniz...
bebing geçmiş olsun canım kısa sürede işleri toparla ve dön inşallah
bahar değil sanki yaz geldi istanbul a çok mutluyuz çok bunalmıştık soğuktan
efe yi yatırdım az tv takılıp yatıcam herkese iyi gecelerr
Merhaba Kızlar,
Ben de pek sık giremiyorum. Aslında biraz durup dinlenmeye Miray'la yalnız kalmaya çok ihtiyacım var. Gözü enfeksiyon kapmış doktordaydık dün. İzin aldım. Bu akşam da sinemaya götüreyim diyorum. Geçiyor günler. İlk duruşmamız geçti bile. Pazar günleri yatılı olmayacak şekilde alıyor babası. Akşam 5 de getiriyor. Mirayda psikolojik bir travma görünmüyor şimdilik ama ben pek iyi hissetmiyorum kendimi. Kaygı duyuyorum herşeyden. Çok korkuyorum. Sanırım destek almam lazım.
Burp amniyosentez iyi çıkmış canım benim, şükürler olsun. Sen kanlı canlı bir mucizesin. Çok sevindim arkadaşım Allah sağlıkla huzurla kucağına almak nasip etsin. Arayacaktım seni ama bir türlü sakin kalamadımİnşallah en kısa zamanda arayacağım.
Tuanay sen de iyisin dimi? Bu yatamamalar geçsin meleğin kollarına konsun inşallah.
Bebingim kolay gelsin. Hayırlı işler canım.
Herkesi kocaman öpüyorum. Sevgiler.
slm fıstıklar nasılsınız..ben hiç iyi değilim taşınmanın bu kadar zor olacağını tahmin etmiyordum...ela ile dahada zor oldu hala ufak tefek çekmece yerleştirme işlerim var...pilim bitti resmen stresten egzamalarım tekrarladı...ne güzel bi ara hiç yoktu stress her şeye sebep oluyor allah başka dert vermesin bunada şükür diyorum...hepinizi kocaman öpüyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?