Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

şükürler olsun canım benim

gözün aydın burpcum çok sevindim taşınma işlemlerinden dolayı takip edemiyorum bayadır bi kaç güne kadar daha sık gelicem inş...
taşınma esnasında 3ümüzde hasta olduk burunlar tutmuyor elada birde hafiften öksürük var...şimdilik by by...

burpumm tabi sağlıkla gelecekti aksi bişey düşünmek zaten yalnışdı ama bak için rahat etti,bundan sonraki günlerini dolu dolu yaşaaa,heranını unutmucaksın,kafandan kocaman bir soru işareti cavabını buldu ohh bee çok şükür dedirtti sarpım hepimizeeee..oyyyyy sen doğurrrr onu bizde gelipp gelipp yiyelim adaylageçen bir arkadaşa bebek görmeye gittik,aman allahım ada çıldırdııı o günden beri ali yattı-ali kalktı-ali süt içti-alided alii deliryoooobundan sonrada sarp yttı sarp kaltı söylenir durur artıkkk,yalnız kız çocukları fecii şekilde kafa şişrme aletiymiş onu kanıtladı bize

burpcum gözün aydın canım çok sevindim bundan sonra hamileliğin keyfini çıkar zaman çok çabuk geçiyor

burpcum koşturmadan giremedim kaç gündür nasıl sevindim anlatamam
Alah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ohh be şükür diyoruz artık
hadi gözünüz aydın :))

annemi dün çıkarttık hastaneden beslenmesine çok özen göstermemiz laım kendi yapmıyor onun için iş başa düştü çocuğum 1 iken 2 oldu :))artık daha da yoğunum sağlık olsun hiç önemli değil

denizim yaa geçmiş olsun tekrar annene,arıcaktım yoğunsudur diye rahatsız etmek istemedim seni.annende dikkat etsinn yaaa offf bu büyüklerrrrr ne diyim artıkk,dediğin gibi sağlık olsun işte beslenmede çok mühim ama moralde en önemlisi.inş.bidaha sağlık sorunu yaşamaz annnen cnm.

bu arada denizz paşaaa tamm yemelik yutmalıkkk valla,aynııı ada ablası gibiii tontikk:)büyüdü gitti artık sırada batumun sonrada denizimin doğumgünü varr..

bu arada kızlar tel.umu değiştirdiğim için herkesin numarası gitmiş,zafer sağolsun kopyalatmamıış kabak gibi kaldım:)bana özelden numaralarınızı atınnn!!!!

BUUURRRRPPP SEN DE SEVİM GİBİ CADI SIN:)))))))))))))))))
sonuca hiç şaşırmadım zaten biliyodum ben paşamız çok sağlıklı pipiy bile göremeyen doktor boşuna strese soktu seni

denizcim geçmiş olsun
net yoktu 2 gündür giremedim
öperim herkesiii

şükürler olsun canım benim

saol canım benim

ah nursinim allah kolaylık versin taşınmak zor çocukla daha zor hastayken çok daha zor kolaylıklar diliyorum sana benim eşimde çok hasta burnu gözleri şakır şakır akıyor muhtemelen 2 güne bende hasta olurum hep öyle oluyor inşallah olmam ama ne portakal suları ne bitki çayları ne ilaçlara ne vicksler eşime fayda etmedi

:))) ee kadın milleti konuşacak tabi ada birşey anlatmaya çalışıyor sana ama sen anlamıyorsun zasacım ada diyorki annem bana bir kardeş lazım bak ben kocaman oldum abla oldum kardeşimede bakarım diyor :)))
ben bir doğurayım sağlıkla adaya kardeş yapacam sarpı ya burada isim konusunda ares te aklımıza takıldı ne yapsak acep birde haftaya ayrıntılı ultrason randevusu aldım ozamana kadar hala kıllanacam bukadarmı kız çocuk odaklı olunur :))) detaylıda anca inanacam

burpcum gözün aydın canım çok sevindim bundan sonra hamileliğin keyfini çıkar zaman çok çabuk geçiyor

saol elanazım hemde nasıl çabuk geçiyor bunca sıkıntı üzüntü ve koşturmacaya rağmen 5 aya nasıl geldik anlamadım bile aynen dediğin gibi zaman çabuk geçiyor

burpcum koşturmadan giremedim kaç gündür nasıl sevindim anlatamam
Alah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ohh be şükür diyoruz artık
hadi gözünüz aydın :))

canımsın çok teşekkür ederim

ah denizim seni çok iyi anlıyorum allah dermansız dert vermesin hiç sorun değil bunlar sende hastanede görmüşsündür neler var neler bak 50 yaşında ablamın altı bezleniyor nasıl üzülüyor anlatamam bende onu bak konuşabiliyorsun mama ile beslenmiyorsun yemek yiyebiliyorsun diye teselli ediyorum hep beterin beteri var allah beterinden saklasın perşembe günü fizik tedavi hastanesine yatırdık allahım mucize nasip etsede kızcağız en azından tuvaletine gidip gelebilse topuğunda koca bir delik oluştu poposundada yaralar başladı yara uzmanı hemşireler getiriyor tedavi ettirmeye çalışıyoruz ellibintürlü ilaç karışımları yaptırıyoruz genede oluyor genede oluyor topuğundaki yara kangrene dönmüş ölü dokusu temizlendi koca bir delik açıldı topuğunda içim gidiyor

ah mavim ahhh sorma canım yaa allah o hastaneyi davul etsin şerefsizler birdaha hamile kalsam ikili üçlü test yapmayı düşünmüyorum lanet olasıcalar insanı 3 kuruş para için ne hale getiriyorlar paramla rezil oldum bebeğin haftasıını bir hafta ileri hesapladı ondan bukadar büyük risk çıktı şimdiye kadar bebişim hiç bir hafta ileri çıkmadıda bir o günmü çıktı bir hafta sonra kendi bile haftasında söyledi bebişimi ben bu çocuk bir haftadır gelişmedimi dedim gak guk etti konuyu kapatmıştı

Son düzenleme:
deminden beri smile lerin içinden merdaneli smile ı aradım bulamadım bebing nerdesin :104:

Herkese güzel bir pazar diliyorum,yeni uyandım ama zaten ne kadar uyumuşumdur ki bilmiyorum,geceler uykusuz geçiyor,sol tarafa yatmak zorunda olmak resmen çürüttü o tarafı,hayırlısıyla sağlıkla kucağıma alayım oğlumu da Allahız izniyle,gerisi önemli değil değil mi fıstıklar,neyse günümüz güzel geçsin hepimizin inşallah,öpüldünüz

iyipazarlarrr.ayşennn 2-2,5yıl öncesine gittim:)sol yana yatmakdan canım çıkmıştııı,doğum yapıp eve geldiğimdeee hemen yüzüstü yatmıştımm:)ooo ne özlemiştim hemdeee:))

güzel bir hafta olsun hepimiz için..

hava ist.da çok harika bahar geldi:)bugün ada artık uzun kollu iymek istemiyceğini belirtti biraz erkende olsa teeye geçtik:)bizden önce yazlıkları giydi:)nede olsa ateşlii bu kızz:))

uzun bir aradan sonra merhaba
gelemiyorum kızlar
merak etmişssiniz beni teşekkür ederim sağolun.
malesef calısan işten ayrıldı eleman bulamıyorum cok zor işim anlıcagınız.
malum internet satısımız da var artık.
eee ev işleri de devam ediyor sorumluluk çok yani.

babam da koah var daha onceleri de konusmustuk o da rahatsız

sürekli kosusturmaca içindeyim.

aklımdasınız kalbimdesiniz...

bebing geçmiş olsun canım kısa sürede işleri toparla ve dön inşallah

bahar değil sanki yaz geldi istanbul a çok mutluyuz çok bunalmıştık soğuktan

efe yi yatırdım az tv takılıp yatıcam herkese iyi gecelerr

Merhaba Kızlar,

Ben de pek sık giremiyorum. Aslında biraz durup dinlenmeye Miray'la yalnız kalmaya çok ihtiyacım var. Gözü enfeksiyon kapmış doktordaydık dün. İzin aldım. Bu akşam da sinemaya götüreyim diyorum. Geçiyor günler. İlk duruşmamız geçti bile. Pazar günleri yatılı olmayacak şekilde alıyor babası. Akşam 5 de getiriyor. Mirayda psikolojik bir travma görünmüyor şimdilik ama ben pek iyi hissetmiyorum kendimi. Kaygı duyuyorum herşeyden. Çok korkuyorum. Sanırım destek almam lazım.

Burp amniyosentez iyi çıkmış canım benim, şükürler olsun. Sen kanlı canlı bir mucizesin. Çok sevindim arkadaşım Allah sağlıkla huzurla kucağına almak nasip etsin. Arayacaktım seni ama bir türlü sakin kalamadım İnşallah en kısa zamanda arayacağım.

Tuanay sen de iyisin dimi? Bu yatamamalar geçsin meleğin kollarına konsun inşallah.

Bebingim kolay gelsin. Hayırlı işler canım.

Herkesi kocaman öpüyorum. Sevgiler.

slm fıstıklar nasılsınız..ben hiç iyi değilim taşınmanın bu kadar zor olacağını tahmin etmiyordum...ela ile dahada zor oldu hala ufak tefek çekmece yerleştirme işlerim var...pilim bitti resmen stresten egzamalarım tekrarladı...ne güzel bi ara hiç yoktu stress her şeye sebep oluyor allah başka dert vermesin bunada şükür diyorum...hepinizi kocaman öpüyorum...

tuanay hamile yastığı denedin mi kociş ısmarlamış bana kocaman bir şey bilmiyorum işe yararmı ben huylu bir insanım sağlı sollu sıkıştırılmaya gelemem acaba o yastık öyle bir his yaratırmı sen kullandınmı kullananlar memnunmuş

aman zasacım herkez hasta sen senin cadıyı dinleme bu havalar hastalanma havaları kocişi iyi edene kadar canım çıktı çocuk gibi yüksek lisansa gidiyor hastalık getiriyor eve bendende bir araba laf işitiyor :))

geçmiş olsun bebing baban sigara içiyormuydu içiyorsa bir zopada babana gelsin acil şifalar diliyorum

bizde okulda öğrencilerle bahçede çalışabiildik sonunda 5 aydır gariplerime tiner yağlıboya kullandırmıyordum içleri dışları akrilik oldu gariplerimin :)))

miraya geçmiş olsun bence herhangi bir tramvatik durumu olsa bir şekilde davranışlarına yansıtırdı annesi olarak sana aksederdi emin ol rahat ol sen tramvatik durumu varmı diye kafana takarsan sende olur kızına yardımcı olamazsın canım tüm bunları dışardan söylemek çok kolay ama emin ol herşey çok güzel olacak geride kalacak sıkıntılar gergin bir ortamda büyümektense huzurlu bir ortamda büyümek çocuklara çok daha iyi gelir allah güç versin ve sana bol şanslar diliyorum

nursim taşınmanın ne zor olduğunu bende bilirim bende sıfır eve girmiştim aman tanrım evin işi hiç bitmiyordu hiç bitmeyecek sanmıştım bende tam bir psikopat olduğum için tüm kolileri 3 günde açmıştım sonra aylarca oraya gömme dolap buraya aplik şuraya şunumu bunumu çıldırmıştık birde bahçe derdi vardı ama tüm bunları çocukla düşünemiyorum bile neyse atlatmışsın güle güle sağlıkla otur inşallah

bu gün okula gitmedim sabah cornflakes yaptım kendime haberleri açtım açmamla şehit haberleri bir anda ağlamaya başlamamla yemek boruma yediğim şey kaçtı allahım üstüm başım koltuk heryer süt oldu ölüyordum allah sabır versin dayanılır acı değil benim amcamda pilottu 1 yaşında çocuğu varken 31 yaşında şehit oldu

cumartesi ayrıntılı ultrasonumuz var inşallah bir arıza çıkmaz da bundan sonra rahat geçer günler ne olur artık pürüz çıkmasın :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…