Bugun içimden bir ses sürekli Yeşim'i andı durdu. İnanın çarsıdaydım zor dayandım eve geldim nete girdim hemen. Meğer yanılmamışım topik çalkalanıyormuş Sarp efendinin müjdesiyle. Çokkkk sevindim. Ne tahmin etmiştim ben onu hatıramıyorum ama sağlıklı olmasına o minik bacakları ayırmasına öldüm bittim çok sevindim.
tebrik ederim canım. Nice mutlu haberlere inşallah.
ayyyy burp çok şaşırdım canım kız beklerken erkek öylemi hayırlısı olsun sağlıklı olsunlarda kız erkek farketmez tabi bizler için
benimde canım yine sıtkın bu defada gebelik şekerim yüksek çıktı hemde çok yüksek 1. saatte 263 genetik diyor doktor bu kadar erken yüksek çıkması normal değilmiş.ablamlarında gebelikte şekeri yüksek çıkmıştı dahiliyeye gönderdi oda diyetisyene acil 1 haftalık diyete başladık sonra kanda yine bakılıcak eğer düşmezse insüline başlanıcakmış. çok zorlanıyorum diyet saatlerim yazılanlara uymuyor bu arada çınar paşamızın keyfi yerindeymiş maşallah bebişler iyi olsunlarda herşeye katlanırız napalım rabbim sağlıkla kucağımıza almak nasip olur inşallah mavi seni arıcaktım telini bulamadım telefonumda sendede çıkmıştı değilmi canım gebelikte şeker
sarp a kız diyen doktorlar
o iki topu ve pipiyi yesinler
bi de risk var deyip insanı geriyolar siz önce pipiyi görün
topiğimizin bebekleri hep sağlıklı
aynen öyle canım sağlıklı olsunlarda hiç önemli değil inan.
offf ki ne offf sorma ya mesleği bırakacağım böyle giderse :)
canım ya şimdilik kımıldamayı düşünmüyoruz teyzemiz çok tatlı kızları onlardanda tatlı ,inşallah böyle devam ederse biz 3-4 sene daha buradayız, hem evin borcuda biter daha iyi olur diyoruz.
oyyy çınar paşa çok tatlı ya ondandır o şekerlik :)
canım meraklanma sen bir diyetisyen yardmıyla atlatırsın bu durumu ,yediklerine içtiklerine dikkat et ki bundan sonra edersin zaten.
selam iyi hafta sonları herkese
ben geçen gün ayşene dedim bi de erkek oluyormuş diye :))sağlıklı olsun paşamız hiiiç önemli değil
temiz çıkacak sonuçlarda inşallah
sağol elanazım geçmiş olsun dileklerin için gezmeler başladınız öyle mi en güeli eve kapanmak da iyi değil gezin bakalım havalar düzelince atıcaz kendimizi dışarı
mavicim özlemcim işiniz zor valla bu sistemle herkes şikayetçi ama bakan da iş yok..
gulimuscum geçmiş olsun sana da mavi tecrübeli şeker konusunda biraz dikkatle sıkıntısız atlattı bak inşallah sende atlatırsın
bizde de sıkıntılı günler devam ediyor annemi perşembe günü hastaneye yatırdı doktoru
kontrole gitmiştik yine denizi arkadaşa bırakıp gittim değerleri bozuk çıkınca yatıralım dedi apar topar eve gel eşya götür bi de tahliller filmler o da bende bittik
ne kadar yatacağı belli değil ama sağlığı yerinde yanında refakatçıya gerek yok Allahtan yoksa kim kalacak çocuk var ama çok sıkışırsam kayınvalidemi çağaracağım denize bakması için onu da şimdilik istemiyorum
birazdan gideceğiz ziyarete abimler biz torun tombalak keyfi yerine gelsin biraz
çok zor canım çokselam iyi hafta sonları herkese
ben geçen gün ayşene dedim bi de erkek oluyormuş diye :))sağlıklı olsun paşamız hiiiç önemli değil
sağol elanazım geçmiş olsun dileklerin için gezmeler başladınız öyle mi en güeli eve kapanmak da iyi değil gezin bakalım havalar düzelince atıcaz kendimizi dışarı
mavicim özlemcim işiniz zor valla bu sistemle herkes şikayetçi ama bakan da iş yok..
gulimuscum geçmiş olsun sana da mavi tecrübeli şeker konusunda biraz dikkatle sıkıntısız atlattı bak inşallah sende atlatırsın
çok geçmiş olsun canım benim ya allah şifa versin...bizde de sıkıntılı günler devam ediyor annemi perşembe günü hastaneye yatırdı doktoru
kontrole gitmiştik yine denizi arkadaşa bırakıp gittim değerleri bozuk çıkınca yatıralım dedi apar topar eve gel eşya götür bi de tahliller filmler o da bende bittik
ne kadar yatacağı belli değil ama sağlığı yerinde yanında refakatçıya gerek yok Allahtan yoksa kim kalacak çocuk var ama çok sıkışırsam kayınvalidemi çağaracağım denize bakması için onu da şimdilik istemiyorum
birazdan gideceğiz ziyarete abimler biz torun tombalak keyfi yerine gelsin biraz
canım benim evet gerçekten komikti ben olayın şoku ile pek gülmedim ama sonrasında aklıma geldikçe güldüm yeter lan kız dediğiniz dercesine ilk görüntü öyle firikikliydi :)))
gulimus hiç dert etme dietle üstesinden gelirsin ayrıca dietide dert etme zaten diette sana verecekleri yemememiz gereken şeyler kilo alıpta sonra verme derdine düşeceğine baştan kontrollü gideceksin hemde diabettende kurtulacaksın canım
:)))))) inşallah mavi inşallah sorma ya daha cinsiyeti bebeğin haftasını bilemiyordu salaklar kurtuldum o salak hastaneden birdahada adım almam umarım ikili testtede yanılmışlardır da amniyosentezimiz güzel çıkar
güvenebileceğin bir bakıcı herşeyden önemli ben ablamı emanet edemiyorum ağzı dili olmayan el kadar bebeğimi nasıl emanet edeceğim(((
İnşallah temiz çıkar canım tek dileğim
deniz geçmiş oolsun tatlım seni çok iyi anlıyorum çok zor refakatçiye gerek olmamasıda hayatını kurtarmış yoksa ne yapardın çocukla bıraksan bile aklın kalırdı birde sana tavsiyem denizi hastaneye pek getirme canım enfeksiyon kaynıyor bak ablam hastaneden menenjit mikrobu getirdi korkutmak istemem ama sende başka hastalarla irtibat kurma ellerini bol bol yıka biz tedavi oluruz ama bebeklerin işi zor senin sorumluluğun var annesi beni hep uyarmışlardı bu konuda taki ablam enfeksiyon kapınca kavradım ne derece ciddi olduğunu durumun
gulimus dert etme şekeri canım diyetle hallolur ama benimki 170lerde ya da 190 lardaydı ama mükemmel bi diyetle bitti gitti çok şükür hiç sıkıntı yapma un ve şeker yeme hiç buğday ekmeği ye yürümeye gayret et falan ve en önemlisi strest yapma o da çok etkiliyo
aynen öyle canım sağlıklı olsunlarda hiç önemli değil inan.
offf ki ne offf sorma ya mesleği bırakacağım böyle giderse :)
canım ya şimdilik kımıldamayı düşünmüyoruz teyzemiz çok tatlı kızları onlardanda tatlı ,inşallah böyle devam ederse biz 3-4 sene daha buradayız, hem evin borcuda biter daha iyi olur diyoruz.
oyyy çınar paşa çok tatlı ya ondandır o şekerlik :)
canım meraklanma sen bir diyetisyen yardmıyla atlatırsın bu durumu ,yediklerine içtiklerine dikkat et ki bundan sonra edersin zaten.
selam iyi hafta sonları herkese
bizde de sıkıntılı günler devam ediyor annemi perşembe günü hastaneye yatırdı doktoru
canım benim evet gerçekten komikti ben olayın şoku ile pek gülmedim ama sonrasında aklıma geldikçe güldüm yeter lan kız dediğiniz dercesine ilk görüntü öyle firikikliydi :)))
gulimus hiç dert etme dietle üstesinden gelirsin ayrıca dietide dert etme zaten diette sana verecekleri yemememiz gereken şeyler kilo alıpta sonra verme derdine düşeceğine baştan kontrollü gideceksin hemde diabettende kurtulacaksın canım
:)))))) inşallah mavi inşallah sorma ya daha cinsiyeti bebeğin haftasını bilemiyordu salaklar kurtuldum o salak hastaneden birdahada adım almam umarım ikili testtede yanılmışlardır da amniyosentezimiz güzel çıkar
güvenebileceğin bir bakıcı herşeyden önemli ben ablamı emanet edemiyorum ağzı dili olmayan el kadar bebeğimi nasıl emanet edeceğim(((
İnşallah temiz çıkar canım tek dileğim
deniz geçmiş oolsun tatlım seni çok iyi anlıyorum çok zor refakatçiye gerek olmamasıda hayatını kurtarmış yoksa ne yapardın çocukla bıraksan bile aklın kalırdı birde sana tavsiyem denizi hastaneye pek getirme canım enfeksiyon kaynıyor bak ablam hastaneden menenjit mikrobu getirdi korkutmak istemem ama sende başka hastalarla irtibat kurma ellerini bol bol yıka biz tedavi oluruz ama bebeklerin işi zor senin sorumluluğun var annesi beni hep uyarmışlardı bu konuda taki ablam enfeksiyon kapınca kavradım ne derece ciddi olduğunu durumun
Selam kızlar,nasılsınız,ben de 3-4 gündür yatıyorum.Açık pembe akıntılarım oldu,çok korktuk,doktora gittik,enfeksiyon kaynaklı olabilir dedi.Vajinal muayene yaptı.Bebek açısından bir sorun yok dedi Allaha çok şükür ama can skıcı bir durumdu.Vajinal ilaç verdi,onu kullanıyorum.
Denizim,canım benim.Demek annen hastaneye yattı.Belki daha iyi oldu,orada şekerini regüle edebilirler ve uygun olan tedaviyi belirlerler.En kısa zamanda şifaya kavuşursunuz inşallah tatlım.
Burpcum,sarpın geliyormuş.Hayırlı uğurlu olsun canım benim,sağlıkla gelsin oğluşumuz.Bu bebek sürprizlerle dolu bir bebek.Hep güzel sürprizler yapsın size inşallah.
Kızlar çok yorgunum,hepinizi öpüyorum,Allaha emanet olun,iyi geceler...
canım çok geçmiş olsun dikkat et kendine ve dinlen bol bol ...Selam kızlar,nasılsınız,ben de 3-4 gündür yatıyorum.Açık pembe akıntılarım oldu,çok korktuk,doktora gittik,enfeksiyon kaynaklı olabilir dedi.Vajinal muayene yaptı.Bebek açısından bir sorun yok dedi Allaha çok şükür ama can skıcı bir durumdu.Vajinal ilaç verdi,onu kullanıyorum.
Denizim,canım benim.Demek annen hastaneye yattı.Belki daha iyi oldu,orada şekerini regüle edebilirler ve uygun olan tedaviyi belirlerler.En kısa zamanda şifaya kavuşursunuz inşallah tatlım.
Burpcum,sarpın geliyormuş.Hayırlı uğurlu olsun canım benim,sağlıkla gelsin oğluşumuz.Bu bebek sürprizlerle dolu bir bebek.Hep güzel sürprizler yapsın size inşallah.
Kızlar çok yorgunum,hepinizi öpüyorum,Allaha emanet olun,iyi geceler...
öyle demekki canım :) atlatırsınız inşallah sen biraz dikkatli olacaksınmavicim saol canım diyetisyene gittim sıkı diyete başladık. cuma günü tekrar kana bakılacak
özlemcim çınar biraz fazla tatlıki kanada geçmiş dimi bakalım diyetle atlatıcazmı
inşallah canım
çok geçmiş olsun annene acil şifalar dilerim allah yardımcınız olsun hastanede yatması çok iyi tedaviyi yakından takip ederler canım
burpcum nasıl hastane orası ya o kadarda pahalı hemde dertleri sadece para olmuş onların bak gör sonucunda temiz çıkıcak. burp şekerim kalıcı olmasında bunu hayırlısıyla bişekilde atlatıcaz canım
ayşencim çok geçmiş olsun canım kendine iyi bak bol bol dinlen.
ayyy en güzellllll benim yerimede öp meleğimi tamam mı canım?tuanay geçmiş olsun,öenmli bişey değilmiş şükür.dinlen bolca.az kaldı vuslata
glümuss seninde şeker çıkmış,dikkat edince sorunsuzca atlatırsın inşallah.sağlıkla gelr bebeğin..
bizde 31martta isviçreye melekk teyzoşumuza gidiyoruz,1hafta beraberiz inşallah.vizemizi biletimizi hallettik,bundan sonraki gidişimde inşallah meleğimin bebeğinin yanına olucak hatta doğumunda yanında olucam arkadaşımın.o kdar kalbi temiz bir insanki ben inanıyorum onunda elifinde yüzü gülecek hep dua ediyorum,sizde edin arkadaşlar,onlada bebeklerini almadan biz galip değiliz,iyigeceler..
rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin canım.Pınarcım annene acil şifalar diliyorum arkadaşım. Tuanay sen de dikkat et ayacıklar üşümesin. Gulimus diyetinde kolay gelsin anneler böyle çekiyorlar ama paşalar sultanlar göbüşte iki seksen bi doksan uzansınlar keyif kebapla anneler hiç dertlenmezler sen de o hesap.
Burp aklıma geçen yaz geldi eşin de senin gibi ne sevinmiştir diye düşündüm dün gece. saçı beyazladı demiştin hatırlıyor musun?ne günlerdi. geçiyor çok şükür bin şükür. hele bir de kucağına al sağlıkla.
ben de ilk günlere göre iyiyim. Hamilelerin duası kabul olurmuş cuma günü ilk duruşmam var tuanay ve burp bana dua edin. Çok stresliyim. Bir dönem kapanıyor hayatımda biraz da buruğum açıkçası. Allah yardım etsin dardaki herkese. çok zormuş.
uzun bir aradan sonra selam yeniden bi göz ataym dedım hastaları görunce yazmadan gecmek ıstemedım
Aysencım canm gecms olsun dınlen ıstıraht et bıseycık degldır lekelenmen aman kuzum ıyı bak kendne arayacaktm senı ama rehberm sılındı bı ara bana özelden tel yazar mısnz canımcım
Denızcm gecms olsun annecın rahatszlanms Allah sıfa versn ıyı olsun da cıksın hastaneden bır an önce ınsallah
gulımuscum sekere dıyetle dıkkat edebılırsn canm endıse etme bıcok kısı yasıyor bu sorunu ınsallah bı sorun olmadan atlatrsn
özlemcim tesekkur ederım canm dogumgunumuzu hatırlams tebrık etmıssın saolasn bu haftasonu yaptık partimizi biz de hersey sahane oldu tamamen el emegı ablamla bi hafta ugrstık suslerden pastana hersey eserımız ama degdı yorgunuga kucuk kuzum kalabalktan urkup aglamasaydı dört dörtlüktü hersey darısı size canım
MAviş de yogun sanırm yaramaz ogul okul denklemnde
bilgecim hersey hayırlısıyla acılsın önünde sıkıntılarn sona ersn ınsallah herneyse
semra demek yolculuk var ne super selam götur melekten duana da ıcten bı amın dılıyorm
bebinge denk gelemedm sanırm o da sırra kadem basanlardan sevım zatı uctu gitti kuzum giremıyor herhalde o da
elanaz nimet sizler de ıyısınz ınsallah
dört güne cıktı dersım kosturmaca gıdıyor zaman yetmıyor artk hareketlendı kuzucuk dısler gelıyor peşpeşe yaramazlıklar zaten masallahlık uykular azdan yoka dogru ılerledı yemek savası aynen devam dısarda rezıl edıyor bızı sıpa mıllet ezıyet edıyormusuz hıssıyle bakar oldu artk cıglık cıglıga aglamasna yemıcem dıye
bizden haberler böyle ıste merak eden varsa duyrulur sevgıyle huzurla kalın ınsallah
ayy hiç gerilme canım herşey çok güzel olacak hem oğluşumuzuda germe aaaaa kızarım bak...Gunaydin kizlar yarindan itibaren amniyosentez sonucum her an cikabilir 2haftayida bulabilir gerim geri
geriliyorum
yaaa ayşencim aynen öyle erken kalkmayı bırak uyuyabiliyor musun diye sor :))) son zamanlar iyice sapıttı sabaha kadar ağlıyor ve ben okula resmen zombi gibi gidiyorum yaGünaydınnnnnn fıstıklar,iyi pazarlar olsun,öslemim erkencisin canım,bebiş olunca böyle erken mi kalkılıyor :))
Burpum,yarın çıksın inşallah sonucun,ve sen de doğum yaklaşmadan rahat rahat hamişliğinin tadını çıkar.Temiz haber bir an önce gelsin de keyfimize bakalım ama değil miii!!!!
Sermestim cnm,Eslemimizin doğum günü kutlu olsun cnm,1 yaşına geldi bile prenses,Allah daha güzel,daha mutlu seneleri de göstersin inşallah...
Pınarım,sana dönemedim,telaşın var diye de rahatsız etmek istemedim.Umarım annen çıkmıştır ve iyidir.Denisi ve seni çokkk öptüm birtanem...
Semracım,31 Martta yolcusunuz demek,ne güzel.Güzel güzel gezin,tadını çıkarın.Adacığımda ilk uluslararası gezisini gerçekleştirmiş olacak ne güzel :))
Nimetcim,sen de işi kolayladın artık.Rüzgar Paşa büyüdü bile.Darısı başıma inşallah canım yaaa,nasıl tırsıyorum bir bilsen :))
Bilgecim,arada sırada da olsa seni görmek bana çok iyi geliyor.Hele ki iyi olduğunun haberini almak.Umarım şu dava sürecin,senin hakkında nasıl hayırlısı olacaksa o şekilde gerçekleşir.Güzel haberlerini bekliyoruz tatlımmm...
Mavicim,deneyimli,tecrübeli anne,sen artık Efeme kardeş bile düşünmeye başlayabilirsin bence.Çok yol katettin bence,ikincisi vızzz gelir sana :))
Nurcum,sen de taşınma işlemlerini halletmişsindir sanıyorum,Elacık ne kadar tatlı bir prenses olmuş,maşallah kuzuma yaaa....
BEBİNGGGG!!!!!!!Nerelerdesin?????????
merhaba iyi haftalar herkese
tuanayım telaşım var ama seni de merak ettim o yüzden aradım
annemi çıkarmadılar insülin pompası deneyeceklermiş ne kadar kalacak belli değil
2 günde bir gidiyorum gelme diyor o da zaten keyfi yerinde hastane güzel o yüzden sıkılmıyor inşallah düzelsin tamamen öyle çıksın zaten
burpum güzel haberini bekliyorum thickerın altındaki açıklamalar da süper olmuş ama senin bir paşan olacak erkek olarak değiştir istersen:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?