Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
bizde de sıkıntılı günler devam ediyor annemi perşembe günü hastaneye yatırdı doktoru
kontrole gitmiştik yine denizi arkadaşa bırakıp gittim değerleri bozuk çıkınca yatıralım dedi apar topar eve gel eşya götür bi de tahliller filmler o da bende bittik
ne kadar yatacağı belli değil ama sağlığı yerinde yanında refakatçıya gerek yok Allahtan yoksa kim kalacak çocuk var ama çok sıkışırsam kayınvalidemi çağaracağım denize bakması için onu da şimdilik istemiyorum

birazdan gideceğiz ziyarete abimler biz torun tombalak keyfi yerine gelsin biraz

canım benim evet gerçekten komikti ben olayın şoku ile pek gülmedim ama sonrasında aklıma geldikçe güldüm yeter lan kız dediğiniz dercesine ilk görüntü öyle firikikliydi :)))

gulimus hiç dert etme dietle üstesinden gelirsin ayrıca dietide dert etme zaten diette sana verecekleri yemememiz gereken şeyler kilo alıpta sonra verme derdine düşeceğine baştan kontrollü gideceksin hemde diabettende kurtulacaksın canım

sarp a kız diyen doktorlar
o iki topu ve pipiyi yesinler
bi de risk var deyip insanı geriyolar siz önce pipiyi görün
topiğimizin bebekleri hep sağlıklı

:)))))) inşallah mavi inşallah sorma ya daha cinsiyeti bebeğin haftasını bilemiyordu salaklar kurtuldum o salak hastaneden birdahada adım almam umarım ikili testtede yanılmışlardır da amniyosentezimiz güzel çıkar

güvenebileceğin bir bakıcı herşeyden önemli ben ablamı emanet edemiyorum ağzı dili olmayan el kadar bebeğimi nasıl emanet edeceğim (((

İnşallah temiz çıkar canım tek dileğim

deniz geçmiş oolsun tatlım seni çok iyi anlıyorum çok zor refakatçiye gerek olmamasıda hayatını kurtarmış yoksa ne yapardın çocukla bıraksan bile aklın kalırdı birde sana tavsiyem denizi hastaneye pek getirme canım enfeksiyon kaynıyor bak ablam hastaneden menenjit mikrobu getirdi korkutmak istemem ama sende başka hastalarla irtibat kurma ellerini bol bol yıka biz tedavi oluruz ama bebeklerin işi zor senin sorumluluğun var annesi beni hep uyarmışlardı bu konuda taki ablam enfeksiyon kapınca kavradım ne derece ciddi olduğunu durumun

çok zor canım çok daha kendi özbakım becerilerini geliştirememiş veletlere biz okuma öğreteceğiz ha ha haaaa...
bu bakanın bir moktan anladığı yok zaten öğretmen olmayan ne anlar ki derdimizden
çok geçmiş olsun canım benim ya allah şifa versin...

inşallah sende güvenebileceğin birisini bulursun canım benim hele sarp paşa bir olsunda gerisini sonra düşünrüz :))))

aaaaa burpcum demek Sarp bey geliyormuş ne güzel
genelde erkekler pipiyi çabuk gösterir ama seninki utangaç olacak demek ki
hayırlısı olsun canım sağlıkla doğsun inşallah

denizcim annene çok geçmiş olsun canım umarım biran önce çıkar
refakatçıya gerek olmaması da senin için iyi olmuş yoksa çok zor olurdu

Selam kızlar,nasılsınız,ben de 3-4 gündür yatıyorum.Açık pembe akıntılarım oldu,çok korktuk,doktora gittik,enfeksiyon kaynaklı olabilir dedi.Vajinal muayene yaptı.Bebek açısından bir sorun yok dedi Allaha çok şükür ama can skıcı bir durumdu.Vajinal ilaç verdi,onu kullanıyorum.
Denizim,canım benim.Demek annen hastaneye yattı.Belki daha iyi oldu,orada şekerini regüle edebilirler ve uygun olan tedaviyi belirlerler.En kısa zamanda şifaya kavuşursunuz inşallah tatlım.
Burpcum,sarpın geliyormuş.Hayırlı uğurlu olsun canım benim,sağlıkla gelsin oğluşumuz.Bu bebek sürprizlerle dolu bir bebek.Hep güzel sürprizler yapsın size inşallah.
Kızlar çok yorgunum,hepinizi öpüyorum,Allaha emanet olun,iyi geceler...

mavicim saol canım diyetisyene gittim sıkı diyete başladık. cuma günü tekrar kana bakılacak

özlemcim çınar biraz fazla tatlıki kanada geçmiş dimi bakalım diyetle atlatıcazmı

inşallah canım

çok geçmiş olsun annene acil şifalar dilerim allah yardımcınız olsun hastanede yatması çok iyi tedaviyi yakından takip ederler canım

burpcum nasıl hastane orası ya o kadarda pahalı hemde dertleri sadece para olmuş onların bak gör sonucunda temiz çıkıcak. burp şekerim kalıcı olmasında bunu hayırlısıyla bişekilde atlatıcaz canım

ayşencim çok geçmiş olsun canım kendine iyi bak bol bol dinlen.

tuanay geçmiş olsun,öenmli bişey değilmiş şükür.dinlen bolca.az kaldı vuslata

glümuss seninde şeker çıkmış,dikkat edince sorunsuzca atlatırsın inşallah.sağlıkla gelr bebeğin..

bizde 31martta isviçreye melekk teyzoşumuza gidiyoruz,1hafta beraberiz inşallah.vizemizi biletimizi hallettik,bundan sonraki gidişimde inşallah meleğimin bebeğinin yanına olucak hatta doğumunda yanında olucam arkadaşımın.o kdar kalbi temiz bir insanki ben inanıyorum onunda elifinde yüzü gülecek hep dua ediyorum,sizde edin arkadaşlar,onlada bebeklerini almadan biz galip değiliz,iyigeceler..

Pınarcım annene acil şifalar diliyorum arkadaşım. Tuanay sen de dikkat et ayacıklar üşümesin. Gulimus diyetinde kolay gelsin anneler böyle çekiyorlar ama paşalar sultanlar göbüşte iki seksen bi doksan uzansınlar keyif kebapla anneler hiç dertlenmezler sen de o hesap.

Burp aklıma geçen yaz geldi eşin de senin gibi ne sevinmiştir diye düşündüm dün gece. saçı beyazladı demiştin hatırlıyor musun?ne günlerdi. geçiyor çok şükür bin şükür. hele bir de kucağına al sağlıkla.

ben de ilk günlere göre iyiyim. Hamilelerin duası kabul olurmuş cuma günü ilk duruşmam var tuanay ve burp bana dua edin. Çok stresliyim. Bir dönem kapanıyor hayatımda biraz da buruğum açıkçası. Allah yardım etsin dardaki herkese. çok zormuş.

uzun bir aradan sonra selam yeniden bi göz ataym dedım hastaları görunce yazmadan gecmek ıstemedım
Aysencım canm gecms olsun dınlen ıstıraht et bıseycık degldır lekelenmen aman kuzum ıyı bak kendne arayacaktm senı ama rehberm sılındı bı ara bana özelden tel yazar mısnz canımcım
Denızcm gecms olsun annecın rahatszlanms Allah sıfa versn ıyı olsun da cıksın hastaneden bır an önce ınsallah
gulımuscum sekere dıyetle dıkkat edebılırsn canm endıse etme bıcok kısı yasıyor bu sorunu ınsallah bı sorun olmadan atlatrsn
özlemcim tesekkur ederım canm dogumgunumuzu hatırlams tebrık etmıssın saolasn bu haftasonu yaptık partimizi biz de hersey sahane oldu tamamen el emegı ablamla bi hafta ugrstık suslerden pastana hersey eserımız ama degdı yorgunuga kucuk kuzum kalabalktan urkup aglamasaydı dört dörtlüktü hersey darısı size canım
MAviş de yogun sanırm yaramaz ogul okul denklemnde
bilgecim hersey hayırlısıyla acılsın önünde sıkıntılarn sona ersn ınsallah herneyse
semra demek yolculuk var ne super selam götur melekten duana da ıcten bı amın dılıyorm
bebinge denk gelemedm sanırm o da sırra kadem basanlardan sevım zatı uctu gitti kuzum giremıyor herhalde o da
elanaz nimet sizler de ıyısınz ınsallah

dört güne cıktı dersım kosturmaca gıdıyor zaman yetmıyor artk hareketlendı kuzucuk dısler gelıyor peşpeşe yaramazlıklar zaten masallahlık uykular azdan yoka dogru ılerledı yemek savası aynen devam dısarda rezıl edıyor bızı sıpa mıllet ezıyet edıyormusuz hıssıyle bakar oldu artk cıglık cıglıga aglamasna yemıcem dıye
bizden haberler böyle ıste merak eden varsa duyrulur sevgıyle huzurla kalın ınsallah

canım çok geçmiş olsun dikkat et kendine ve dinlen bol bol ...
öyle demekki canım :) atlatırsınız inşallah sen biraz dikkatli olacaksın
ayyy en güzellllll benim yerimede öp meleğimi tamam mı canım?
rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin canım.

nice yaşlara inşallah canım. bende bakıyorum netten habire neler alabilirim diye :) 1-2 şey buldumda, gelenlere hediye vermek istiyorum ama ne yapacağım bilemiyorum ya. ben dolap süsü diyorum ama bakalım. oğluşumun fotoğrafının olduğu . pastayıda ayarlamam gerek şimdiden .geçenlerde bir arkadaşımda senin pastanın turkuazını yaptırmıştı oğluşuna winnie the poohlu. bende ondan düşünüyorum ama burada yapıyorlar mı bilmiyorum.

teşekkür ederim canlarım bugun gittim ziyarete yine çok dikkat ediyorum tabi kendimede dokunmuyorum hiçbir yere denizi de götürmüyorum
yarın çıkacak gibi annem bütün testler tahliller yapıldı bir kaç önemsiz ilaçla hallolacak kötü sonucun dışında birşey yok Allaha şükür

sermestim sevimim telaştan unuttum ki kuzucukların doğumgününü nice senelere inşallah
sermestim emeğinize değmiş süper olmuş doğum gününüz her gününüz güzel olsun inşallah

tuanayım arayacağım seni canım arkadaşım acil şifalar sana ve bebişine dikkat et kendine lütfen

bilgecim hayırlısını diliyorum senin ve kızın için bundan sonraki hayatınız sıkıntısız hep mutlu geçsin

semracım bziden meleğe kucak dolusu selamlar güle güle gidin gezin eğlenin

Gunaydin kizlar yarindan itibaren amniyosentez sonucum her an cikabilir 2haftayida bulabilir gerim geri
geriliyorum

Günaydınnnnnn fıstıklar,iyi pazarlar olsun,öslemim erkencisin canım,bebiş olunca böyle erken mi kalkılıyor :))
Burpum,yarın çıksın inşallah sonucun,ve sen de doğum yaklaşmadan rahat rahat hamişliğinin tadını çıkar.Temiz haber bir an önce gelsin de keyfimize bakalım ama değil miii!!!!
Sermestim cnm,Eslemimizin doğum günü kutlu olsun cnm,1 yaşına geldi bile prenses,Allah daha güzel,daha mutlu seneleri de göstersin inşallah...
Pınarım,sana dönemedim,telaşın var diye de rahatsız etmek istemedim.Umarım annen çıkmıştır ve iyidir.Denisi ve seni çokkk öptüm birtanem...
Semracım,31 Martta yolcusunuz demek,ne güzel.Güzel güzel gezin,tadını çıkarın.Adacığımda ilk uluslararası gezisini gerçekleştirmiş olacak ne güzel :))
Nimetcim,sen de işi kolayladın artık.Rüzgar Paşa büyüdü bile.Darısı başıma inşallah canım yaaa,nasıl tırsıyorum bir bilsen :))
Bilgecim,arada sırada da olsa seni görmek bana çok iyi geliyor.Hele ki iyi olduğunun haberini almak.Umarım şu dava sürecin,senin hakkında nasıl hayırlısı olacaksa o şekilde gerçekleşir.Güzel haberlerini bekliyoruz tatlımmm...
Mavicim,deneyimli,tecrübeli anne,sen artık Efeme kardeş bile düşünmeye başlayabilirsin bence.Çok yol katettin bence,ikincisi vızzz gelir sana :))
Nurcum,sen de taşınma işlemlerini halletmişsindir sanıyorum,Elacık ne kadar tatlı bir prenses olmuş,maşallah kuzuma yaaa....

BEBİNGGGG!!!!!!!Nerelerdesin?????????

herkese iyi pazarlar
buuurrppp boşuna gerim gerim gerilip te sarp paşayı da germe sonra çıkarır acısını efe abisi gibi:))))

tuanay 2.nin düşüncesi bile yoruyo beni
hem zaten efe çok yaramaz çok küçük borcumuz var
bu arada kız kardeşim hamileefe me kardeş teyzesinden geliyo:=))))
annem hangi biriyle başa çıkacak
yani benim 2.çok zor anca 10 yıl sonra düşünebilirim o zamana da yaş müsade etmez Allah isteyen herkese versin

dün efe yi alışveriş merkezine götürdük coştu araba da almıştık yanımıza duvarlarrda yerlerde yuvarlanarak araba sürdü çok terledi hemen değiştirdik ama bugün burnu tıkalı ve az öksürük var ilaç verdim yatırdım hasta olmaz ,nşallah zaten benim gribi kapmıştı az az

herkesi öpüyorum bu hafta güzel haberler gelecek inşalllahhh

sermestim yaşınız kutlu olsun sağlık uzun ömür iştah ve az sakinlik getirsin
sen de daha çok geeelll

merhaba iyi haftalar herkese
tuanayım telaşım var ama seni de merak ettim o yüzden aradım
annemi çıkarmadılar insülin pompası deneyeceklermiş ne kadar kalacak belli değil
2 günde bir gidiyorum gelme diyor o da zaten keyfi yerinde hastane güzel o yüzden sıkılmıyor inşallah düzelsin tamamen öyle çıksın zaten

burpum güzel haberini bekliyorum thickerın altındaki açıklamalar da süper olmuş ama senin bir paşan olacak erkek olarak değiştir istersen:))

Gunaydin kizlar yarindan itibaren amniyosentez sonucum her an cikabilir 2haftayida bulabilir gerim geri
geriliyorum
ayy hiç gerilme canım herşey çok güzel olacak hem oğluşumuzuda germe aaaaa kızarım bak...
yaaa ayşencim aynen öyle erken kalkmayı bırak uyuyabiliyor musun diye sor :))) son zamanlar iyice sapıttı sabaha kadar ağlıyor ve ben okula resmen zombi gibi gidiyorum ya
seni de göreceğizzzzz fıstıkkkk :))) ne kaldı şunun surasında di mi ama :)

rabbim şifa versin teyzemize canım benim

evet sonunda güzel haber bugün geldi çok şükür amniyosentez sonucumuz temiz çıktı allahıma şükürler olsun yaheyyaaaaaaaa bugün başladı benim hamileliğim inşallah bundan sonra bir aksilik yaşamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…