iyiyim canım sağol ,başladım 1,5 ay oldu, oğluşumda iyi teyzemize de alıştık iyi gidiyor şimdilik bakalım..Özlem sen nasılsın canım? seni sormayı unuttum sanma. başladın sanırım okula?oğluşun napıyor? öpüyorum kendisini :)))
Biz de iyiyiz kızımla. Evet gayet iyi. En azından artık ağladığımı görmüyor. Evde bağırış çığırış olmuyor. Böyle daha iyi sanırım. Ben zaman zaman böyle oluyorum. İnşallah geçecek bu sıkıntılı günler. Allahım dardaki bütün kullarına yardım etsin inşallah.
cumartesi ayrıntılı ultrasonumuz var inşallah bir arıza çıkmaz da bundan sonra rahat geçer günler ne olur artık pürüz çıkmasın :26:
selam kızlar çarşamba günü çok fazla rahim kasılmam oldu akşamda acile gittik plesentam aşağıdaymış bana amniyosentezdede söylemişlerdi ancak bunu kötü birşeymiş gibi ifade etmemişlerdi cvs yapamıyoruz plesentan aşağıda ancak amniyosentez için avantajlı bir durum demişşlerdi meğer bu duurum allah korusun erken doğuma neden olabiliyormuş ama benimki çok şükür tehlike sınırında değil ve bebek büyüdükçe kendiliğinden çıkabilirmiş bu arada bebek 250 gr çıktıçok küçük bebişim okadar dikkat ediyorum gıdama genede beslenememiş altta çizelgemde 400 gr diyor olması gereken kilo için inşallah kapatır farkı plesentasıda yukarı çıkar yoksa sezeryan şart olacak
yarın ayrıntılı ultrasona gireceği umarım daha başka sorun çıkmaz herşey yolunda gider
canım ya takılma kiloya falan o alacak allahın izniyle ne olur sıkma kendini ya etkiliyorsun onu bak
günaydın herkese mutlu hafta sonları olsun güzel güzel haberler gelsin inşalllahhh
hafta içi yoğun oluyorum giremedim
burp oğluşunun sağlık haberleri de gelecek b ugün sen hiç tasalanma yoksa efe gibi uyku nedir bilmeyen biri olacak paşan ve sen eriyeceksin:)))))))))))))
öpüyorum herkesi
bilge herşey daha da yoluna girecek çok öpüyorum
burp kilo boy gibi şeylere kafanı takma bende oğlumun boyu kısa diye endişelenmiştim
maşallah doğduktan sonra arayı kapattı sayılır
kızlar bizde oğluşumu cuma günü sünnet ettirdik
öncesinde oğlumun kollarını delik deşik ederek kan aldılar
o ağladı ben ağladım sünnet günü de acaip ağladı can acısıyla kafasını sallaya sallaya
2 gündür daha iyi ama arada ağlamalar devam ediyor
geçicek inşallah
merhaba kızlar ayrıntılı ultrasonu çektirdik çok şükür herşey yolunda babasının minik bir kopyası haftası ilede uyumlu çok şükür 23 cm 338 gr. lık bir eşşek :) şu rahim kasılmalarımda olmasa keşke ama 3 ayrı doktor normal dedi bende kudurmayayım dimi plesentada çok aşağıda değilmiş ama çokta yukarıda değilmiş tam sınır yani
merhaba kızlar ayrıntılı ultrasonu çektirdik çok şükür herşey yolunda babasının minik bir kopyası haftası ilede uyumlu çok şükür 23 cm 338 gr. lık bir eşşek :) şu rahim kasılmalarımda olmasa keşke ama 3 ayrı doktor normal dedi bende kudurmayayım dimi plesentada çok aşağıda değilmiş ama çokta yukarıda değilmiş tam sınır yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?