özlemcim çok zayıflamışsın canım saç rengin de çok yakışmış
oğluna da sana da maşallah
canım benim bunlar tatlı yorgunluklar ,hayırlısıyla sona geldin ,rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, mutlu sona o cennet kokusunu duymana çok az kaldı. heyecanlanman, meraklanman,endişelenmen hepsi çok normal . 2 ay sonra daha farklı şeylerden konuşacağız emin ol :))Kızlar iyi akşamlar hepinize,acayip bir koşuşturmaca ve yorgunluk içinde yuvarlanıp gidiyorum.Allahın izniyle sona doğru geliyoruz yavaş yavaş.Hem korku,hem heyecan hepsi var.Bir yandan da dershaneye gidiyorum.Evde işler o biçim bizi bekler.Temizlik,oda yerleştirmece,alışverişler.Bunlar güzel telaşlar tabi,Rabbim isteyen herkese yaşatsın ama gün be gün daha bir yorgun oluyorum ve ağırlaşıyorum.
Elanazım Rüzgar Paşa,erkekliğe ilk adımını atmış,daha güzel mürüvetlerini de görün inşallah.Ben de düşünüyordum doğar doğmaz sünneti ama bir doktor arkadaşım en azından kırkını geçmesi iyi olur dedi...
Öslemim,süper olmuşsun kuzum yaaaa,saçının rengi harika,sen harikasın,ne güzel gitmiş kilolar,zaten güzeldin ama iyice fıstık olmuşsun fıstık canım arkadaşım benim :))
Zasacım,size de iyi yolculuklar,ne güzel,bu değiişiklik iyi gelecek size,tadını çıkar her anın,ve foto çek bol bol daa bakalım :))Meleğime selammmm ve eşine de tabi kii...
Burpum zaten biliyordum başından beri herşeyin güzel gideceğini canım,ne güzelDemek cüneyte benziyor,ya anaya ya babaya tabi,bu arada kayınvalidenler nasıl,onların tavrından ve ilgilerinden bahsetmedin hiç,merak ettim yawww :))
Gulimussss nerelerde yahuuuu,hiç girmez oldu,umarım iyidir...
Bebingim baban daha iyidir inşallah,Koah çok zor,babamdan biliyorum,tam da mevsimi,mevsim geçişleri çok zor atlatılıyor,Allah yazrdımcınız olsun....
Kızlar hatırını soramadıklarım,hepinizi soramasamda kalbimde ki hatırınız çok büyük,çok yorgunum,hepinizi çok seviyorum,iyi gecelerrrr
özlemcim harika olmuşsunn batum zaten bi afetttttt!!!!saçlarında çok güzel olmuş açık tenlisin bu renk sana çok ii gitmiş.
nimetcim sünnetmi oldunuz valla kaçırmışım,hayırlı olsunn demek erkek oldu rüzgar paşamızz,maşallah ona daha nicee nicee mutluluklar yaşatsın size..
tuanaycım demek son hazırlıklar yapılmakda neüzel telaşlarr dı onlarr yaa.sağlıkla gelsinde yatsın odasında inşallah can oğlumuz:)
kızlar evet cumartesi sabah yolcuyuz çok erken çıkcaz evden avrupa yakasından kakıcak uçağımız 8:30da biz evden en geç 6da çıkıcaz adayıda yolda aburcuburla durdurucam mecburen napiimm,önceden meme zamanında çok iyiydi memeyi alıyodu saaatlerce emiyodu uyuyodu bakalım bukez zaptedebilecekmiyiz
maşallah ya ohhhhhhh be valla rahatladım şimdi
iyi akşamlar herkese
bende giremedim uzun zamandır telaş ve koşuşturmaca içindeydim denizle annemle ve ankaradan misafirlerle uğraştım hep
bu hafta da derin bir temizlik içine gömülüyorum
deniz de biraz huysuz bugunlerede diş geliyor kabarmış çünkü
bi de pipimiz de az da olsa bitiklik varmış yaşını geçince yaptırıcaz sünnetini
elanazım hayırlı olsun sünnetiniz damatlığını da görün inşallah
geçmiş olsun rüzgar paşaya damatlığını da görelim inşallahhh
denizoğlan a nazar mı ettik ki kolayca çıksın dişleri inşalllahhhh
burp çok büyük geçmiş olsun derin bi nefes al ve kes sesini uymayan bebek çok zor biz hala uykusuzuz ve artık uyumayı öğreneceğini sanmıyorum ben ümidi kestim gece saat başı uyanmalarımız bitti 2-3 saatte uyanıyoruz buna da şükür sünnet konusunda da hemen peşin karar verme ben de hemen yaptırırız diyodum ilk başlarda çok gazı vardı bi geçsin dedik sonra deli sıcaklar başladı ve bitmeyen huysuzluk lar uykusuzluklar hadi sonbahar kış olsun dedik hastalık bırakmadı yakamızı şimdi bişi demiyorum yaptırrız nasıl olsa bigün
efem artık çok uslu tayzeleri herşeyi anlıyo biliyo,hatırlıyo inanılmaz bi hafızası var
yalnızlığı sevmiyo çocuk seviyo hergün okula gitmeden bi posta park yapıyoruz çoluk çocuk kızları yakalayıp öpüyo:))))
tek sorunumuz uykumuzun azlığı gündüz bi kere 1.5-2 saat uyuyo geceyi de ne siz sorun ne ben söyliym ama buna da şükür
durumlar bu ben de 61 kilo oldum:)))buna bile seviniyorum artık napıym???
38 beden oluyo 36 hayal zaten 1-2 daha versen iyi olacak ama sorun etmiyorum belki yazın çok yiyemem de veririm
öpüyorum herkesleri burrp oğluşun ismine karar verdiniz mi??
iyi gecelerr
arkadaşlar biz bu cumartesi yolcuyuz inşallah.hepinizi çok öpüyoruz.kendinize dikkat edin..
kızlarrrrrrrrrrr son halimi ekledim işteeeeee yeni özlem bakın bakalım :) gerçi şimdi ona göre 1,5 kilo daha zayıfım :) saç rengim nasıl olmuş yorumlarınızı bekliyorum:)
maşallah ya ohhhhhhh be valla rahatladım şimdi
burpcum erkenden yaptırdık iyi oldu ama gel bir de bana sor nasıl olduğunu
doğar doğmaz da daha zor olur sanki sarılık falan olur çocuk daha çok yıpranır
ama biran önce yaptırmakta fayda var
denizcim mavicim çok sağolun darısı sizinkilerin ve topiğimizdeki diğer erkeklerin başına
Kızlar iyi akşamlar hepinize,acayip bir koşuşturmaca ve yorgunluk içinde yuvarlanıp gidiyorum.Allahın izniyle sona doğru geliyoruz yavaş yavaş.Hem korku,hem heyecan hepsi var.Bir yandan da dershaneye gidiyorum.Evde işler o biçim bizi bekler.Temizlik,oda yerleştirmece,alışverişler.Bunlar güzel telaşlar tabi,Rabbim isteyen herkese yaşatsın ama gün be gün daha bir yorgun oluyorum ve ağırlaşıyorum.
Elanazım Rüzgar Paşa,erkekliğe ilk adımını atmış,daha güzel mürüvetlerini de görün inşallah.Ben de düşünüyordum doğar doğmaz sünneti ama bir doktor arkadaşım en azından kırkını geçmesi iyi olur dedi...
Öslemim,süper olmuşsun kuzum yaaaa,saçının rengi harika,sen harikasın,ne güzel gitmiş kilolar,zaten güzeldin ama iyice fıstık olmuşsun fıstık canım arkadaşım benim :))
Zasacım,size de iyi yolculuklar,ne güzel,bu değiişiklik iyi gelecek size,tadını çıkar her anın,ve foto çek bol bol daa bakalım :))Meleğime selammmm ve eşine de tabi kii...
Burpum zaten biliyordum başından beri herşeyin güzel gideceğini canım,ne güzelDemek cüneyte benziyor,ya anaya ya babaya tabi,bu arada kayınvalidenler nasıl,onların tavrından ve ilgilerinden bahsetmedin hiç,merak ettim yawww :))
Bebingim baban daha iyidir inşallah,Koah çok zor,babamdan biliyorum,tam da mevsimi,mevsim geçişleri çok zor atlatılıyor,Allah yazrdımcınız olsun....
Kızlar hatırını soramadıklarım,hepinizi soramasamda kalbimde ki hatırınız çok büyük,çok yorgunum,hepinizi çok seviyorum,iyi gecelerrrr
özlemcim harika olmuşsunn batum zaten bi afetttttt!!!!saçlarında çok güzel olmuş açık tenlisin bu renk sana çok ii gitmiş.
nimetcim sünnetmi oldunuz valla kaçırmışım,hayırlı olsunn demek erkek oldu rüzgar paşamızz,maşallah ona daha nicee nicee mutluluklar yaşatsın size..
tuanaycım demek son hazırlıklar yapılmakda neüzel telaşlarr dı onlarr yaa.sağlıkla gelsinde yatsın odasında inşallah can oğlumuz:)
kızlar evet cumartesi sabah yolcuyuz çok erken çıkcaz evden avrupa yakasından kakıcak uçağımız 8:30da biz evden en geç 6da çıkıcaz adayıda yolda aburcuburla durdurucam mecburen napiimm,önceden meme zamanında çok iyiydi memeyi alıyodu saaatlerce emiyodu uyuyodu bakalım bukez zaptedebilecekmiyiz
canım benim bunlar tatlı yorgunluklar ,hayırlısıyla sona geldin ,rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, mutlu sona o cennet kokusunu duymana çok az kaldı. heyecanlanman, meraklanman,endişelenmen hepsi çok normal . 2 ay sonra daha farklı şeylerden konuşacağız emin ol :))
çok teşekkür ederim canım bu arada :) daha vermem gereken 10 kilo daha var bakalım yaza kadar gider inşallah...
sağol canım arkadaşım benim ,bende kahve yapmayı düşünüyordum ama vaz mı geçsem? 90 kilo üstündekilerde beğendiler bende bilemedim şimdi :)
canım sizlere iyi yolculuklar Meleğimize de çok çok selamlar .... adacık sorun çıkarmaz merak etme sen o çok akıllı çok tatlı bir çocuk. rahat ol annesi hem düşün kızım seni hiç üzdü mü?
sağol canım benim :)
bu arada ben atlamışım daha doğrusu görmemişim paşamız sünnet mi oluyor ya maşallah ona büyük adam olsun inşallah, darısı bizlere bakalım :)
Kızlar iyi akşamlar hepinize,acayip bir koşuşturmaca ve yorgunluk içinde yuvarlanıp gidiyorum.Allahın izniyle sona doğru geliyoruz yavaş yavaş.Hem korku,hem heyecan hepsi var.Bir yandan da dershaneye gidiyorum.Evde işler o biçim bizi bekler.Temizlik,oda yerleştirmece,alışverişler.Bunlar güzel telaşlar tabi,Rabbim isteyen herkese yaşatsın ama gün be gün daha bir yorgun oluyorum ve ağırlaşıyorum.
selam herkese
semracım geç oldu ama güle güle git gel inşallah meleğe de selamlar
bizi unutmasın ona söyle burdan tamamen kopmasın
buprcum bitiklik pipisinin ucunu sıyırınca derinin açılması lazımmış yarım açılırsa bitiklik denirmiş.))
ben yaz çıkınca yaptırmayı düşünüyorum kısmetse dr yürümeye başlasın dedi
dünde tombişlikten ultrasyon istedi dr umuz temiz çıktı şükür ki
ayaklansa veririz kiloları artık
bebingim canım özledim seni çok konuşamadık bayadır
aslında uzun zamandır kimseyle konuşamadım koşturmaca içinde herkes
özlemcim çok güzel olmuşsun arkadaşım yorumda yazmıştım zaten ama saç rengin daha genç göstermiş seni
bal nerde görünmüyor ne zamandır?
sevimcim de öyle
geçen gece hayatl etim yeni bir hamiş hatta 2 ahmiş haberi gelse ne güzel olur can gelir tekrar topiğimize diye
inşallah olur en kısa zamanda
aynı şehirdeyiz ama tuanayımla bile görüşemedik
en yakın zamanda annemle annesine gideceğiz inşallah
oğluşumda büyüyor herşeye atlıyor istiyor her geçen gün değişiyor
diş çıkartacağız ama bir türlü gelmek bilmedi elleri hep ağzında ne bulsa direk ağzına götürüyor
elimi tutuyor önce sessiz sessiz bakıyor gülüyor çaktırmadan direk ağzına götürüyor çok akıllı paşam
Allah nazardan korusun hepsini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?