Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
show haber de çider roportajı yayınlanacakmış izleyin kızlar..

aman canım ya kadın söylüyor ama kim dinliyor acaba herkes 1 kere yaptırabilmek için o kadar para biriktirip harcıyor sonu hüsran insanlar 2-3 tane olunca daha umutlu oluyor işte tamam veren rabbim de bizimde psikolojik olarak desteğe ihtiyacımız var.... o kadar fakir insan var bence bu insanların her türlü haklarını bir çırpıda ellerinden aldılar çoğu aile belki artık hiç düşünmeyecek sırf bu yüzden yani bence öyle....

evet ben puregon kullandım çünkü klomenle büyümedi gerçi 1 ay denedik sadece ben acele edince puregon kullandık ama ne oldu sanki yok hala bir şey işte...

tuanayyyyyyyyyyyyy canımıniçi nerelerdesin bugün sesin soluğun hiç çıkmadı.....

kızlar ben çıkıyorum çok yorgun hissediyorum kendimi(( belki yine uğrarım ama uğrayamazsam iyi geceler hepinize....opuyorumnanaktan

Mrb cnm,bugün yine seyahat vardı,akşam yemek ve sonra 8 de hocam geldi,şimdi gitti.Başım çatlıyor resmen ağrıdan yaa,sen neler yaptın bugün,nasılsın tatlım???

ayy canım ya sanki malum olmuş gibi dur bir kez daha bakayım dedim ve seni gördüm... çooooooook sevindim canım .... yoruldun değil mi tatlım(( ee dersler nasıl gidiyor memnun musun bari? nasıl anlatıyor iyi mi? bence yat dinlen başka türlü geçmez canım... bende hastayım eşimden bana bulaştı sanırım((

fıstığım ben çıkıyorum sende yorma kendini öptüm kocaman:)))opuyorumnanaktan

MMMMMMMMMMMAAAAAAAAAAAVVVVVVVVVVİİİİİİİİİİİİİİİ kız bihter hamile değilmiş şaka yapmış sevin hadi sevinnnnnnnnnn:))))

hadi ben çıktım bakarım dayanamazsam yine ..... ay bu kaçıncı çıkış ya affedin kıslarrrrrrrr:)))

ooo herkeş burda vala diziler iice psikolojimizi bozuyor aman sanki zormu bi dahaki bölüme hamile kalır:))))))))))))))))))))

tuanayım seni anmaktan dilimde tüy bitti ondan seslenmiyorum.bugun eve 9 a dopru geldim müşteriler vardı kapatamadım sonra yemek ortalık topla camasır at filan bu saat oldu cok yogunum ama bi bakayım size dedim.
maviş kaçmış tabiiii.....

valla ben dinleyemedim.o tv yi filan.ne konustular...

hepte yasak geliyor ota moka anlamıyorum bu ülkeyi artık ben domuz gribi ndede aynısını yaptılar biliyorsunuz simdide bunda hayret bişey ne istiyorlar ya.cocuk sahibi olamadıgı için yuvalar dagılıyor kimin umrunda.yada hep sanki kadın sucluymuş gibi eziyet cekiyor binlercesi buna egilseler ya

oh rahatladım valla bihter hamile değilmiş dert olmustu banada.benim hayatım daha guzel dii olur aslında

evet özleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeemmmmmmmmmmmmmmmm
bebiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnngggggggggggggg
bihter şaka yapmış salak
bizimkilere böyle şeke yapsak adamlar küser bize valla
ama listeye yeni bi dizi hamilesi bbuldum
polat ın karısı:)))))))
coştu diziler coştuuuuuuuuuuuuu
biz oturalım hala((((((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…