Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
sansımı denicem elimdeki gonal f ler ziyan olmasın diye.denizim burda devlette asılama yapılmıyor bidaha da denemek istemiyorum acıkcası hiç enerjim yok yeni bir tedavi için.

deniz nursim bebing özlem oooooooooooooooooooooooooooo
burdayım kız bebing ben çelışsam neeeeeeee
çelışmasam neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
bu ay da olmayacak biliyorum(((((((((((((((((((((((((((((

hay ben senin olumsuz luğunu ............... bippppppppppp
mavi kfamın tasını attrıma bak zopalarım seni ben ya
yok three line yok olmaz yok kaynanam

şimdi de çelışma yazmışım :))))))))))))))))
psikolojim bozuldu valla gözüm de görmüyo
okul çok yoruyo bu aralar
dün ağladım rüyamda çocuklar toplamayı anlamıyo diye:)))))))))))))))))))))

mavimalsanaalsanasmile
bak ya çalışcan tabi
ne kadar ekmek o kadar köfte..
töbe töbe..

özlemcim bende incir yiyorum hergun artık.tatlı niyetine çikolata filan yememek için.ya benim canım yemeklerden sonra hep tatlı istiyorda.kızlar ayıp olmazsa benim sindirim sistemi çok yavaaşladı bu aralar napyım sizce

threee line da kaynana da bahane işte
neyse amaaaan bu ay da olmıcak diye sıkamam canımı
evimin tadını çıkarıcam tabi hafta sonu esaslı bi temizlik iş güç derken geçecek bu ay da
gelmiyo baksana umutlansam da umutlanmasam da sonuç değişmiyo

umudum kalmadı şu fani dünyada
bugün salak salak şarkılar geliyor aklıma
bri arkadaş allah kavuştursun yazmış aklıma özcan denizin geçmiyor günler şarkısı geldi.

kıyamam sana mavicim ya.kaynana stresindendir gecer bi kaç gune canım.işin de hiç kolay değil ki

kuru kayısı günde 4-5 tane ye faydasını görürsün:))

bebingim kayısı ve incir birebir:))))))))))))
bi de aktivya hamilelikte bile sakıncası yokmuş ben sormuştum doktora hamileykene

ay dun bi bebek var dı vırvır mızmız agla agla ana sinir geldi bana bi daha mı dusunsek acaba dedim yine.ne biliyim çok zor geliyor bazen düşününce simdi bile işlerim bitmiyor yorgunluktan dagılıyorum o zaman ne olur bilmiyorum

tuanayım canım çok yoruluyorsun inşallah emeğinin karşılığını alırsın..
gıcık olduğum dizi başladı kavak yelleri
mavi kız orda hamiş var mı?

senin iş te zor denizcim valla
gitsin gelsin sağ salim inşallah
ben de tv de izliyorum bazen sefere gidiyo denizciler eşler nişanlılar bebekler ağlıyo ne kötü
Allah ım sabır versin bi de bebiş versin onla oyalanırken geçip gitsin zaman inşallah

kayısıda yiyorum aslında ama su içmiyorum hiç ondan mı ki.yarın activia alayım cok severim ben onu bi ara hergun yerdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…