iyi geceler
hareket gelmiş topiğimize ha şöyle tatil öncesi herkesten haber alalım dimi ama
bizde iyiyiz teyzeleri denizim sakin sakin derken emekleme ve yaramazlık konusunda hiç sakin değil valla
kızınca anne anne diye bağarmaları yeni yeni hareketler oo sormayın valla erkek olduk biz traş olduk hem sıcakta pişti yavrum valla:))
özlemcim çok sevinirim ben kendi adıma müsaitim 11 i denizin doğum günü ama hafta sonu 15 inde yapmayı planlıyorum 10 olur 11 olur ben uygunum çok da memnun olurum:))
Oyyy Oyyy oyu burpum sagol Canim valla son zamanlarda gördüğüm en güzel hamisde sensin çok yakıştı sana yaww:)) ben giriyorum bakıyorum arada yazan olmayınca yazmamda istemiyorum , bence budursa sonra dinlenmeye başla seninde benim gibi karnın büyük zor olur, kayrosummmm gelsinde hele bii teyzesi ablası onu yesin yutsun.herzaman yanımızda oldugun icin çok sagol Canim sen gercek dostsun, seviyoruz sizi. İssteee böyle. İyigeceler..
kızlar merabalar hepinize yürekten çokkkkkkkkk teşekkür ediyorum o güzel dilekleriniz için. çok şükür rabbime bebeğimi kucağıma aldım rabbim darısı hamiş olan yeşimime sağlıkla kucağına alsın minik kayrasını meleğim ve elifimede tez zamanda iki güzel kelebek yavru göndersin bu güzel aylar yüzü suyu hürmetine
bizde çınarcıkla uğraşıyoruz. herkes gibi bende uykusuz geceler ağrıyan göğüsler gazlı bebişimizle zaman geçiriyoruz. allahıma hamdolsun bu günlerde geçicek malum yanlız kaldım çok zor ilk bebek çok zorlanıyorum en kötü günlerimiz böyle olsun biz ne sıkıntılardan geçtik dimi kızlar bunlar bize vız gelir.
burpcum canım senin dinlenmen lazım evde inanki çok faydası var ağrılar zorluyor seni dikkat et tatlım kendinede tatlı bebişinede
zasacım facede adanın resimlerine baktım oooooo ne güzel çilek olmuş annesi yerim ben onu gelmeyi çok isterdim ama çınar bebek durmazdı. semracım birlikte nice uzun bir ömür geçirmek dileğiyle adacığı yanağından kocaman öp benim yerime annesi
yeşimcim nasıl mutluyum senin adına anlatamam, uzun zaman oldu görüşmeyeli ,ablanı da merak ediyorum aslında o nasıl oldu?
minik beyimizin odası mı gelecek oyyy sağlıcakla yatsın paşamız inşallah. eniştem nasıl neler hissediyor en çok onu merak ediyorum bu süreçte :) ayy ne meraklı bir hatun oldum ben yahu :)))
semram canım benim kızımız 2. yaşına girdi nice sağlıklı, mutlu yıllara ben resimleri görmedim ama anladığım çilek olmuş minik prenses. inan hiç zamanım olmuyor okul bu ara çok yoğundu yeni yeni rahatlıyoruz ,en kısa zamanda bakacağım kuzuma, öp benim minik papatyamı tamam mı...
ayşen canım herşey geçecek herşeye alışacaksın o memişlerde alışacak :))) sarp beyimizi kokla benim yerime yesin onu teyzesi
gülser taze annemiz sana da oğluşunla sağlıklı mutlu ve çok güzel bir ömür diliyorum...
mavişim sende benim gibisindir şu an eminim sana da kolay gelsin canım...
bilge sende özletme kendini canım şu an çok yoğunsun sanırım
melek ve elif dualarım sizlerle ben çok yakında güzel haberler alacağıma inanıyorum... eliffffffff bu arada bodruma geçmeden önce senin oraya da uğrayacağım müsait olursan senide görmek isterim tatlım :)))
sevimmmmmm cadııııııı sen nerelerdesin özledim kız eski dünür :)))
nurcihanda kayıplarda ben gibi sanırım, oy kızımız ne tatlı olmuş öyle ya maşallah kuzuma
sermestim fıstığım sen kızınla mücadele halindesindir değil mi :) ay benimki hiç durmuyor ben resmen mücadele halindeyim ya yemiyor ,içmiyor,uyumuyor ve çoooooooooooook hareketli ,kızımız ne alemde ? onu fıstığın popişini benim yerime ısır emi annesi ...
pınarrrrr denizi kocaman öppppppppppp
nimet sen neler yapıyorsun hiç göremiyorum kimseyi ben ya
unuttuğum olmamıştır inşallah hepinizi çok ama çok seviyorum
inşallah özlemcim kısmet olurda görüşürüz hep beraber
kızlar merhaba kimse girmiyor diye uzun zamandır bakmıyordum bende
biraz hareketlenme olmuş sevindim
bizim de tayinimiz çıktı İstanbula Ağustos sonu gibi taşınacağız kısmetse
ama çok üzüldüm ben İstanbul hiç istemiyordum
burdan sonra çok zor gelicek burda yardımcı ablamız da vardı
orda Rüzgar la ev işleri nasıl olacak bilmiyorum çok zorlanıcam çok
oğluşum da 7 .ayı doldurmak üzere ek gıdalara başladık ama pek de yediremiyorum
nasıl alışacak bu çocuk bilmiyorum
burpcum senin de çok az kaldı bebişini kucaklamana
senin adına çok heyecanlıyım
selam kızlaaarrr
elanaz hayırlı olsun bence hiç üzülme ne güzel geliyosun geçen yıl bu zamanlar ben sevinçten deliriyodum istanbul çıktı diye ne tarafa geliyosunuz belli mi???ek gıdaya geçiş sıkıntılı oluyo alışır bişicik olmaz sıkma canını
yeşimcim sana da geçm,iş olsun artık yavaş yavaş bıraksan araba kullanmayı diyorum:))))havalar da sıcak nasıl gidiyo sıcak ve hamilelik???
özlem aynen dediğin gibi yoğunum seminerde hergün farklı bi okula gidiyoruz öğlen gitmeye alışınca tüm düzenimiz altüst oldu ben semineri bitirp geliyorum efe annemde uyumuş oluyo uyanmasını bekliyorum mutlaka bi iş çıkıyo ya BİRİ GELİYO YA BİZ BİYERE GİDİYORUZ EVE DÖNÜŞÜMÜZ AKŞAMI BULUYO efe yi yıka yedir yatır ortalık topla derken uyuyakalıyorum
deniz de mi isilik oldu efe yi kaç kere yıkıyoruz yine kollar kırkızı kırmızı bakımsız çocuklar gibi çok terlediği için bigün geçse ertesi gün yine oluyo
çıkmam lazım kahvaltı hazırlıyorum öpüyorum herkesii
merhaba canlarım herkesten haber almak istiyorum arada girip çıkıyorum
burpcum çok çok geçmiş olsun ama bencede bıraksan artık araba kullanmayı Allah korusun istanbulda binbir çeşit dengesiz aman bebişimize ve sana bişey olmasın
bende geçen gün kaza yaptım önümdekine çarptım %100 suçlu benim 1. vitesle giderken nasıl becerdim de çarptım hala bilmiyorum neyse onda bişey bizm de tampon çatladı :))
elanazım hayırlı olsun tayininiz istanbulda bizim hep istemediğimiz listede bu gidişle bütün kk bir bir istanbula taşınacak galiba:))
inşallah beklediğin gibi olmaz ve herşey yolunda gider rüzgar da büyüdü tek başına bakabilirsin artık ama şöyle bi durum var ayaklanmaya başlayınca daha zor emin ol bizim ki durdu durdu bir açıldı pir açıldı fıldır fıldır emekliyor kafa kol bacak çizik içinde :))
mavicim bitmedi mi daha seminerler bi de öğretmenler tatil yapıyor diyorlar ama hala çalışıyorsunuz Allah kolaylık versin iki evde olunca düzen otutturmak zor bir de ananeler şımartıyor çok bizim ki şimdiden yapma annecim dedim mi ananesinin yüzüne bakıyor yüz bulunca da gülmeye başlıyor beni ipleyen yok yani
aslında çok kötür anneme karışma diyorum ama olmuyor işte
bizde sarp beyi görmeye gideceğiz içime çekicem kokusunu nasıl ele avuca gelmiştir kuzucuk :))
inşallah canım nasip bakalım ....inşallah özlemcim kısmet olurda görüşürüz hep beraber
tahmin ediyorum ve sana sonuna kadar katılıyorum kesin pabucun damda :) allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım çok az kaldı maşallah ,gelsin paşamız zamanında inşallah...zasacım beni şımartıyorsun vallaha buluşacaktık güya gene beceremedik :))
aklımdasın hep canım yaa nasıl gidiyor annelik çınar uslumu allah kolaylık versin sağlık versin canım yaa çok zorluk çektin tek başına artık sana hiç bişi koymaz bundan sonra üstesinden gelirsin
özlemcim tahmin edersin heralde karnımdan geri gelmiyor habire karnımı öpüyor kokluyor bende kıskanıyorumkayra doğunca pabucum damda heralde
ablam ise günü gününe uymuyor bir gün bakıcıyı kovmak istiyor bize söyleniyor ertesi gün kumrular gibi koklaşıyorlar bizede gülücükler saçıyor sersem etti benide artık çok yoruldum
daha dün gibi tuanay ve senle buluştuğumuz denizcim bakın nasıl imrendim gene
canım çok ama çok geçmiş olsun kıyamam ya ne dikkatsiz insanlar var ya... canım havada trafik mi var adam tarlada kullanıldığı gibi kullanıyordur uçağı :))))bende 8 aylık hamileliğimde 2. kazamı yaşadım yol akmıyorken geldi arkadan geçirdi biraz sarsıldım ama allahtan karnımı koruyan özel güvenlik kemeri almıştım işe yaradı bu seferki önceki gibi hayvan değildi binbir özür diledi suçunu kabul etti buda ehliyetsizmiş arabada ehliyetsiz mıknatısı var heralde neyse bir kazayıda ucuz atlattım bir gün sonra da babamın arabasına çarptılar allahtan içinde değildi kapının önünde park etmiş arabaya çarptılar nasıl başarıyorlar demek istemiyorum allah korusun nezaman ne olacağı belli değil ama yuh diyorum birde çarpan pilotmuş arabayı böyle kullanıyorsa uçağı nasıl kullanıyor merak ediyorum
aaa hayırlı olsun canım ya çok sevindim demek sende istanbullular kervanına katıldın .... üzülme rabbim bir kolaylık sağlar sen ferah ol canım...kızlar merhaba kimse girmiyor diye uzun zamandır bakmıyordum bende
biraz hareketlenme olmuş sevindim
bizim de tayinimiz çıktı İstanbula Ağustos sonu gibi taşınacağız kısmetse
ama çok üzüldüm ben İstanbul hiç istemiyordum
burdan sonra çok zor gelicek burda yardımcı ablamız da vardı
orda Rüzgar la ev işleri nasıl olacak bilmiyorum çok zorlanıcam çok
oğluşum da 7 .ayı doldurmak üzere ek gıdalara başladık ama pek de yediremiyorum
nasıl alışacak bu çocuk bilmiyorum
burpcum senin de çok az kaldı bebişini kucaklamana
senin adına çok heyecanlıyım
selam kızlaaarrr
elanaz hayırlı olsun bence hiç üzülme ne güzel geliyosun geçen yıl bu zamanlar ben sevinçten deliriyodum istanbul çıktı diye ne tarafa geliyosunuz belli mi???ek gıdaya geçiş sıkıntılı oluyo alışır bişicik olmaz sıkma canını
yeşimcim sana da geçm,iş olsun artık yavaş yavaş bıraksan araba kullanmayı diyorum:))))havalar da sıcak nasıl gidiyo sıcak ve hamilelik???
özlem aynen dediğin gibi yoğunum seminerde hergün farklı bi okula gidiyoruz öğlen gitmeye alışınca tüm düzenimiz altüst oldu ben semineri bitirp geliyorum efe annemde uyumuş oluyo uyanmasını bekliyorum mutlaka bi iş çıkıyo ya BİRİ GELİYO YA BİZ BİYERE GİDİYORUZ EVE DÖNÜŞÜMÜZ AKŞAMI BULUYO efe yi yıka yedir yatır ortalık topla derken uyuyakalıyorum
deniz de mi isilik oldu efe yi kaç kere yıkıyoruz yine kollar kırkızı kırmızı bakımsız çocuklar gibi çok terlediği için bigün geçse ertesi gün yine oluyo
çıkmam lazım kahvaltı hazırlıyorum öpüyorum herkesii
ya bırakamıyorum malesef mavicim mecburen kullanıyorum((( allah beterinden korusun
milletin öğretmenlerin tatilinde hep gözü vardı nazar deydirdiler konuşa konuşa
geçmiş olsun denizim mala gelsin cana gelmesin
istanbul nasip olur inşallah sizede ama şuann bulunduuğunuz yerde fena değil bir ara kıbrıs sözkonusuydu dimi iyiki orası olmadı ne feci sıkılırdın bunalırdın çok sıkıcı bir yer ki ben 1 hafta 5 yıldızlı otelde kaldığım halde kabus gibi gelmişti yaaşamayı düşünemiyorum bile
herkez istanbula gelsin orada bol bol görüşelim
gerçi biz semrayla buluşacağız diyor diyor bir türlü denk getiremiyoruz
ayşene selam söyle sarpı öp benim için
deniz ve annenin yaşadığı bir anneanne klasiği sen ne yaparsan yap önünü alamazsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?