Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
efe varken çok izlerdim kavak yellerini
şimdi izlemiyorum pek
onlar da bizim gibi tembell bebek mebek yok orda:)))))))

herkeşler aynısını söylüyor ama çocuğu olanlar daha çok zorlanıyormuş hem gidene zor hem kalana of of..
aman o naaprsa yapsın olsunda ben bakarım bebişime..

tuaanyım hocan nasıl kocan la nasıl gidiyor kıskançlık devam ediyor mu tam gaz.
ah guzelim sabah iş aksam ders hiç kolay değiil .Allah yardımcın olsun emeklerin boşa gitmesin.
inş.

burp gibi o da kosturup duruyor bide dogurcam diyor cocuga nsıl bakcan kızım sen.ondan gelmiyor seninki.bi tanıdık bankacıydı 10 yıl cocukları olmadı stresten diye işi bıraktı şak hamile.anlayın artık yani.

iyi nöbetler nursimcim.
biyolojiik saatin şaşıyor senin ondan olmuyor bebiş.

kavak yellerini ilk baslarda bende izliyordum ama sapıttı iyice kimin eli kimin cebinde oldu ya.onlar evli degil zaten bebek olmasın yaw

doğru diyorsunda boş boş oturunca da olmuyor
geçen gün fal baktırdım bana diyor ki işe girip hamile kalacakmışım..
mıçımla güldüm hamile kalayım da iş kalsın..

ben kaçıyorum kızlar yarın okul var nöbet var
valla sıktı artık okul
yaz gelse de tatil yapsak yada 23 nisan 19 mayıs 1 mayıs
herhangi bi gün tatil olsa
ama hafta sonuna denk gelmese:))))

iyi geceler kızlaaaarrrr
güzel güzel uykular herkese
yarın görüşürüz
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

mavcim sana yarın iyi nöbetler
nursimcim sanada bu gece için iyi nöbetler..

valla sakın benim yanımda tatilden konuşmayın haftasonları tatiliniz var ne güzel tatil istediğinizde aklınıza ben geleyim rasmi tatiller bayramlar bile tatil değil düşünsenize....

valla sakın benim yanımda tatilden konuşmayın haftasonları tatiliniz var ne güzel tatil istediğinizde aklınıza ben geleyim rasmi tatiller bayramlar bile tatil değil düşünsenize....

canım çok zor ya..
bizde evledniğimizden beri hiç bir bayram evde olamadık beraber çok zor birde senin eşinle de denk gelmez
her iş zor kolay değil valla..allah kolaylık versin inşallah bir bebişin olurda hep gündüze geçersin..

hele bana hiç tatil demeyin kızlar ne hafta sonu ne resmi tatil bize işlemiyor biliyorsunuz.simdi 7 de de kapatamıcam giderek 22.30 bulur kapanıs saati gunlar uzuyor.müşteriler dınıdın ediyor

hayat işte denizim bizde iş yuzunden bi türlü tatil yapamıyoruz pazar gununu evimizde geciremioruz.
herkes bi şekilde ugrasıyor işte.eskiden öğretmen ol demelerini şimdi anlıyorum.ama bana göre degil ki bende anlayıs filan olmaz sinirlenirim ben

hele bana hiç tatil demeyin kızlar ne hafta sonu ne resmi tatil bize işlemiyor biliyorsunuz.simdi 7 de de kapatamıcam giderek 22.30 bulur kapanıs saati gunlar uzuyor.müşteriler dınıdın ediyor

o saati buluyor mu canım ya
bende sabit bir yerde kalsak kendi işimi yapsam diyroum ama kendi işin daha zor bırakıp çıkamıyorsun..

iyi yolculuklar canım dört gözle gelmeni beklicez hemde özlicez snihadi yat artık sen sabaha dinç olman lazım araba kulanıcan

aynen canım edebiyat bölümünü kazandım da gitmedim sonunda öğretmen olacağım diye başımı taştan taşa vuruyorum
ama o zaman hayalim vardı o da olmadı..

tabi canım kendi işini oldu mu hiç bitmiyor ki çıkmsıyorsun bi türlü aklın sürekli kalıyor.cunki hi bi çalışan kendisin gibi davranmıyor davranmaz. 7 24 calışıyorum diyorum ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…