senin iş te zor denizcim valla
gitsin gelsin sağ salim inşallah
ben de tv de izliyorum bazen sefere gidiyo denizciler eşler nişanlılar bebekler ağlıyo ne kötü
Allah ım sabır versin bi de bebiş versin onla oyalanırken geçip gitsin zaman inşallah
tuaanyım hocan nasıl kocan la nasıl gidiyor kıskançlık devam ediyor mu tam gaz.
ah guzelim sabah iş aksam ders hiç kolay değiil .Allah yardımcın olsun emeklerin boşa gitmesin.
inş.
burp gibi o da kosturup duruyor bide dogurcam diyor cocuga nsıl bakcan kızım sen.ondan gelmiyor seninki.bi tanıdık bankacıydı 10 yıl cocukları olmadı stresten diye işi bıraktı şak hamile.anlayın artık yani.
valla sakın benim yanımda tatilden konuşmayın haftasonları tatiliniz var ne güzel tatil istediğinizde aklınıza ben geleyim rasmi tatiller bayramlar bile tatil değil düşünsenize....
uykusu gelenlere tatlı rüyalar...
hele bana hiç tatil demeyin kızlar ne hafta sonu ne resmi tatil bize işlemiyor biliyorsunuz.simdi 7 de de kapatamıcam giderek 22.30 bulur kapanıs saati gunlar uzuyor.müşteriler dınıdın ediyor
hayat işte denizim bizde iş yuzunden bi türlü tatil yapamıyoruz pazar gununu evimizde geciremioruz.
herkes bi şekilde ugrasıyor işte.eskiden öğretmen ol demelerini şimdi anlıyorum.ama bana göre degil ki bende anlayıs filan olmaz sinirlenirim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?