Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
bende alıklastım iice kızlar gamze mayive bayramın kutlu olsun yazmıs ne demek istedi diye bakıyorum mal mal ekrana sonra tınk diye köşeli jetonum düştü valla.
mavi dün akşamı degerlendirdin di mi

cnm incir iidir yemeye devam hem sindirim sisteminede ii gelir neden yavaşladı ki? kuru kayısıda yee

cnm o hiç belli olmaz bi bakmışın bu ay hamilesin zaten ne zaman olmaz die kafana takmadığın ay olurmuş inşş bu ayda öyle olur senin için

umudum kalmadı şu fani dünyada
bugün salak salak şarkılar geliyor aklıma
bri arkadaş allah kavuştursun yazmış aklıma özcan denizin geçmiyor günler şarkısı geldi.

cnm senin eşin yine geliyor benimki askerliğinide yapmadı daha ben ne yapıcağım bilmiyorum aklıma geldikçe deli oluyorum valla

cnm başkasının bebeği insana çekilmez geliyor ama kendi coçuğun olunca onun yaramazlıklarını bile görmez oluyorsun herşeyine katlanıyorsun inşş Rabbim bize bu günleri gösterir

valla sakın benim yanımda tatilden konuşmayın haftasonları tatiliniz var ne güzel tatil istediğinizde aklınıza ben geleyim rasmi tatiller bayramlar bile tatil değil düşünsenize....

nursincim benim için her gün tatil her gün evedeyim:))))))))))))
ama buda sıkıcaaa yyaaa keşke çalışsamda kendimi oyalıyacak bişeyler bulsam şu kafamı dağıtsam ne güzel çalışın

gamzecim eşin askere gitmedi mi daha amanın gözünü korkuttum sanırım :)
ne zaman gidicek canım.bebek olurda oyalanırsın inş.

ben bi aşılama daha düşünmüyorum cnm ya.emegime yazık gibi geliyor hiç gücüm yok her gun kontrole gitmeye büyüdü mü büyümedi mi bilmem ne diye boşver ya kaderde nevarsa onu yasıcaz artık

gamzecim iki ucu moklu degnek valla.evde olsan oh mis gibi yatarsın tv bakarsın
yok yemek yaparsın mis gibitembellik.ama sıkılırsın.çalırsın yorulursun eve gitsem yatsam dersin.işin içinden cıkılmaz bi durum ya

cnm benim yaa geçmiş olsun kendine ii bak tatlım elimizden birşey gelmiyor bak ağlasakta çırpınsakta olmayınca olmuyor cenabı Allahın taktiri bu bizi bu şekilde sınıyacak biz bu dünyada çekersek öbür dünyada mutlu olucağız Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar versin tek isteğimiz bu bununda bir zamanı var demekki

ne güzel sözler sağol cnm bizlerle paylaştığın için

geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmm
bebingim gamzem nabersiniz??????????????????
bebingim akşam aşılandım:kedi::kedi:
ama umudum yok kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
kaç günlük pehriz
bugün 14.gün:))))))))))))))))))))))))))))

kızlar bugün uykumdan bebek girmeyen eve doktor girer diyerek uyandım gün boyu güldüm kendimeeeeeeeeee:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
doktor moktor yok ona göre modern tıbbı reddediyorum bebek girsin hepimizin evine:))))))))))))))))

sevimcim sabredicez çaresi yok
hele bi hamile kalalım da Allah ın izniyle stres sinir kalmayacak pamuk gibi olucaaaz

ben de yeni kitaba başladım
siyah süt
arkadaşlar ben hamileyken okuyolardı da vermemişlerdi etkilenme diye
şimdi aldım
hamilel,k bunalımı falan anlatılıyomuş
okudukça yazarım
kıçımızı yırtıyoruz ya kötü yönleri de varmış hamileliğin
ama yine de kalalım hepimiz tez zamanda inşallaaaaaaaaahhhhhhhhhhh

bende alıklastım iice kızlar gamze mayive bayramın kutlu olsun yazmıs ne demek istedi diye bakıyorum mal mal ekrana sonra tınk diye köşeli jetonum düştü valla.
mavi dün akşamı degerlendirdin di mi

cnm benim yaa insan bazen öyle oluyor bende oluyor beynim boşalıyor resmen hiç bir şey anlamıyorum saflaşıyorum resmen

ööözleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeemmm yetiş bacııııııııııııııııımmmmmmmmmmmmmmm
müfettişler geliyomuş pazartesi
azcık anlat bana kim geldi ne dediiiii?????????????????

sorma cnm yaa gitmedi cnm o şimdi açık öğretim 4 sınıfa geçti 2 seneye sonra düşünüyor işte diyorum ya olsada oyalansam yoksa çok zro olucak benim için
öyle düşünme tatlım inşş bu kez zolurda ilkide yaptırdım dersin cnm olsun kontrole gitmek bile insana bir umu veriyor olucak die insanın psikolojisi düzeliyor valla ben bazen sanki hamileyimde kontroe gidiyorum diye hissediyorum yumoşları bebişim sanıyorum :)

sorma cnm yaa çok kötü valla insan ne yapıcağını şaşırıryor artık o kadar kötü şeyler üst üste gelince insan birşeyden memnun kalmıyor işe gitse çalışsa işin stresi evde otursa her lafı takıyosun kafanın içini dolduruyorsun

mavşim iiyim cnm sen nasılsın tatlım iisin bakıyorumda yüzün gülüyor çok mutlusun ALLAH BOZMASIN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…