özlemcim bende incir yiyorum hergun artık.tatlı niyetine çikolata filan yememek için.ya benim canım yemeklerden sonra hep tatlı istiyorda.kızlar ayıp olmazsa benim sindirim sistemi çok yavaaşladı bu aralar napyım sizce
threee line da kaynana da bahane işte
neyse amaaaan bu ay da olmıcak diye sıkamam canımı
evimin tadını çıkarıcam tabi hafta sonu esaslı bi temizlik iş güç derken geçecek bu ay da
gelmiyo baksana umutlansam da umutlanmasam da sonuç değişmiyo
umudum kalmadı şu fani dünyada
bugün salak salak şarkılar geliyor aklıma
bri arkadaş allah kavuştursun yazmış aklıma özcan denizin geçmiyor günler şarkısı geldi.
ay dun bi bebek var dı vırvır mızmız agla agla ana sinir geldi bana bi daha mı dusunsek acaba dedim yine.ne biliyim çok zor geliyor bazen düşününce simdi bile işlerim bitmiyor yorgunluktan dagılıyorum o zaman ne olur bilmiyorum
valla sakın benim yanımda tatilden konuşmayın haftasonları tatiliniz var ne güzel tatil istediğinizde aklınıza ben geleyim rasmi tatiller bayramlar bile tatil değil düşünsenize....
slm kızlar kimse yok ben dün hiç takmıyım aşımın tutmamasını dedim ama üst üste kötü haberler aldım biryerden kanama biryerden sancı birdende başımı tornavidayla oyuyorlar miğde bulantısı ve gece 12 30 ben hastanede gözümü actım sitresten sinirden tabi şu yasanında rolü var doktorun dedigini tam anlamadım ama başımı duvarlara vuruyordum gözlerim kan çanagı sinir kırizimiymişne ve iki iğne bugünde kendime yeni geldim
başına ne gelirse gelsin karamsarlıga kapılma bütün kapılar kapansa bile o sonunda sana kimsenin bilmediği gizli bir patilka açar sen şu anda görmesende dar geçitler ardında nice cennet bahçeleri var.....ŞÜKRET istediğini elde edince şükretmesi kolay SUFİ dileği gerçekleşmediğinde ŞÜKREDEBİLENDİR
hımm baska kaldı mı acaba okuduklarımdan cevaplamadıgım...
gamzecim bi sürü sey yapmıssın misafirlere kusum sen.ohhh ellerine saglık afiyet seker olsun
bende alıklastım iice kızlar gamze mayive bayramın kutlu olsun yazmıs ne demek istedi diye bakıyorum mal mal ekrana sonra tınk diye köşeli jetonum düştü valla.
mavi dün akşamı degerlendirdin di mi
gamzecim eşin askere gitmedi mi daha amanın gözünü korkuttum sanırım :)
ne zaman gidicek canım.bebek olurda oyalanırsın inş.
ben bi aşılama daha düşünmüyorum cnm ya.emegime yazık gibi geliyor hiç gücüm yok her gun kontrole gitmeye büyüdü mü büyümedi mi bilmem ne diye boşver ya kaderde nevarsa onu yasıcaz artık
gamzecim iki ucu moklu degnek valla.evde olsan oh mis gibi yatarsın tv bakarsın
yok yemek yaparsın mis gibitembellik.ama sıkılırsın.çalırsın yorulursun eve gitsem yatsam dersin.işin içinden cıkılmaz bi durum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?