Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
başına ne gelirse gelsin karamsarlıga kapılma bütün kapılar kapansa bile o sonunda sana kimsenin bilmediği gizli bir patilka açar sen şu anda görmesende dar geçitler ardında nice cennet bahçeleri var.....ŞÜKRET istediğini elde edince şükretmesi kolay SUFı dileği gerçekleşmediğinde ŞÜKREDEBıLENDıR

Sabretmek Öylece durup beklemek deĞıl sabır nedır dıkene bakıp gÜlÜ geceye bakıpgÜndÜzÜ tahayÜl edebılmektır allah aŞıkları sabrı gÜllbeŞeker gıbı tatlı tatlı emer hazmeder ve bılırlerkı gÖktekı ayın hılalden dolunaya varması ıÇın zaman gerekır sende zamanını bekle osana verecektır sabret

ah sevimcim ne guzel seyler paylaşmsıssın kendime getirdi birden beni.durup düşünmekgerek arasıra.kendimize gelmeyiz.ne guzel cumleler bunlar.
canım cok gecmiş olsun cok uzuldum.canının yanısını üzüntünü en iyi bizler anlarız.ama kendini bu kadar yıpratma.cok ciddi bişey yasamıssın dun gece.Allah korusun sana bişey olsa dahamı iyi.lütfen sende aklını basına topla once kendini saglıgını düşün.bebek sonra.sen saglıgını kaybedersen bebeegin olmuş neye yarar.biraz daha fazla takıl bize eminim daha iyi olucakasın.biz yeri gelir üzülür aglarız yeri gelir guler coşarız.onun için yıpratma kendini bu kadar.

NBNH canım evet türkçe sonuçta kendi dilimde dah anlamlı daha içten daha güzel okuyorum bilmem doğru mu yapıyorum:)))

Allah kabul etsin canım içten dua ediyoruz Allah da sesimizi duyuyordur herhalde

sevimcim seni çok iyi anlıyorum canım ama kendini bu kadar yıpratma ben de şu son aşılamalara başlamadan önce öyle bir sinir krizi geçirdim hastaneye gitmedim ama birkaç saat mahvoldum eşim psikologa gitmelisin artık ben çare olamıyorum artık falan dedi o derece fena oldum ama noldu kendimi ve eşimi yıprattım bebek oldu mu olmadı sen de aynı şekilde kendini ve eşini mahvediyorsun bir de şu anda üzül kasma kendini ağla ağlayabildiğin kadar birkaç gün bir hafta sonra rahatlayacaksın bebek sahibi olamayan bir tek biz değiliz ama en azından biz çabalıyoruz canım haftaya da sen bana teselli verirsin değil mikaydirigubbakcemile5

sevimcim Elif Şafak ın o kitabını ben de okudum çok güzeldi şems in sözlerine bayılmıştım zaten

artık üzülmüycem bu yasyıda kaldırtcaz inş sizde üzülmeyin

ben sana haftaya teselli değil gözün aydın demek istiyorum inş allah karnına ve kucagına versin canım

kızlar bilgili olanlar elimde kalan iğneleri buayki adetimin 3günü yeniden vursam ve yumurtaları catlatı ilişkiye girsem ne olur yani sadece dr gitmiycem para vermiycem

semracım nerdesin.kendine ciciler mi almaya gittin bakıyım sen...

bebingcim yok canım ya evdeyim uğraşıyorum öyle.dışarı çıkmam lazım ama çok üşeniyorum,dün kocişime dışarı çıkıcağımı söyledim arabayla gitcem dedim oda taksiyle git dedi tabiki malesef arabanın anahtarınıda saklamış(doğuma kadar araba kullanmamı yasakladı).bende akşama onunla giderim artık.:hulya:

sevimcim canım yazdıkların beni çok üzdü.napalım hayat böyle bişey,bazen umudunu tamamen kaybediyorsun,bazende gönlün umutlarla doluyor.hayırlısı olsun canım ama ben inanıyorum allah sizlerin kucağını boş bırakmıcak.içini ferah tut,inan,dua et canım.

ya valla izlerken aklıma geldi bu yine takar diye yazmamıştım:)))

mavişiim ya takma kafana sonuçta rahim her ay kendini dahada toparlıyor geçen ay olmadı diye bu ayda olmayacak diye bir şey yok.... kaçırma fırsatı sen yinede....

evet incir tatlı isteğimi köreltti benimde... aslında incir dediğin soruna iyi gelir ama lif içeren gıdalar ye meyve falan tüket ......

valla sakın benim yanımda tatilden konuşmayın haftasonları tatiliniz var ne güzel tatil istediğinizde aklınıza ben geleyim rasmi tatiller bayramlar bile tatil değil düşünsenize....

evet aşkım ya senin işin çooooooooooook sıkıcı ve yorucu benim açımdan((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…