NBNH canım evet türkçe sonuçta kendi dilimde dah anlamlı daha içten daha güzel okuyorum bilmem doğru mu yapıyorum:)))
slm kızlar kimse yok ben dün hiç takmıyım aşımın tutmamasını dedim ama üst üste kötü haberler aldım biryerden kanama biryerden sancı birdende başımı tornavidayla oyuyorlar miğde bulantısı ve gece 12 30 ben hastanede gözümü actım sitresten sinirden tabi şu yasanında rolü var doktorun dedigini tam anlamadım ama başımı duvarlara vuruyordum gözlerim kan çanagı sinir kırizimiymişne ve iki iğne bugünde kendime yeni geldim
ah sevimcim ne guzel seyler paylaşmsıssın kendime getirdi birden beni.durup düşünmekgerek arasıra.kendimize gelmeyiz.ne guzel cumleler bunlar.
canım cok gecmiş olsun cok uzuldum.canının yanısını üzüntünü en iyi bizler anlarız.ama kendini bu kadar yıpratma.cok ciddi bişey yasamıssın dun gece.Allah korusun sana bişey olsa dahamı iyi.lütfen sende aklını basına topla once kendini saglıgını düşün.bebek sonra.sen saglıgını kaybedersen bebeegin olmuş neye yarar.biraz daha fazla takıl bize eminim daha iyi olucakasın.biz yeri gelir üzülür aglarız yeri gelir guler coşarız.onun için yıpratma kendini bu kadar.
Allah kabul etsin canım içten dua ediyoruz Allah da sesimizi duyuyordur herhalde
sevimcim seni çok iyi anlıyorum canım ama kendini bu kadar yıpratma ben de şu son aşılamalara başlamadan önce öyle bir sinir krizi geçirdim hastaneye gitmedim ama birkaç saat mahvoldum eşim psikologa gitmelisin artık ben çare olamıyorum artık falan dedi o derece fena oldum ama noldu kendimi ve eşimi yıprattım bebek oldu mu olmadı sen de aynı şekilde kendini ve eşini mahvediyorsun bir de şu anda üzül kasma kendini ağla ağlayabildiğin kadar birkaç gün bir hafta sonra rahatlayacaksın bebek sahibi olamayan bir tek biz değiliz ama en azından biz çabalıyoruz canım haftaya da sen bana teselli verirsin değil mikaydirigubbakcemile5
semracım nerdesin.kendine ciciler mi almaya gittin bakıyım sen...
evet özleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeemmmmmmmmmmmmmmmm
bebiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnngggggggggggggg
bihter şaka yapmış salak
bizimkilere böyle şeke yapsak adamlar küser bize valla
ama listeye yeni bi dizi hamilesi bbuldum
polat ın karısı:)))))))
coştu diziler coştuuuuuuuuuuuuu
biz oturalım hala((((((((
özlemcim bende incir yiyorum hergun artık.tatlı niyetine çikolata filan yememek için.ya benim canım yemeklerden sonra hep tatlı istiyorda.kızlar ayıp olmazsa benim sindirim sistemi çok yavaaşladı bu aralar napyım sizce
umudum kalmadı şu fani dünyada
bugün salak salak şarkılar geliyor aklıma
bri arkadaş allah kavuştursun yazmış aklıma özcan denizin geçmiyor günler şarkısı geldi.
özlem kaçtı sonunda :))
ben kaçıyorum kızlar yarın okul var nöbet var
valla sıktı artık okul
yaz gelse de tatil yapsak yada 23 nisan 19 mayıs 1 mayıs
herhangi bi gün tatil olsa
ama hafta sonuna denk gelmese:))))
valla sakın benim yanımda tatilden konuşmayın haftasonları tatiliniz var ne güzel tatil istediğinizde aklınıza ben geleyim rasmi tatiller bayramlar bile tatil değil düşünsenize....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?