yoğunluktan şekerim her gün o saatlere kadar çalış hal mı kalır insanda yine iyisin valla maşallahhhhhhbende alıklastım iice kızlar gamze mayive bayramın kutlu olsun yazmıs ne demek istedi diye bakıyorum mal mal ekrana sonra tınk diye köşeli jetonum düştü valla.
mavi dün akşamı degerlendirdin di mi
gamzecim iki ucu moklu degnek valla.evde olsan oh mis gibi yatarsın tv bakarsın
yok yemek yaparsın mis gibitembellik.ama sıkılırsın.çalırsın yorulursun eve gitsem yatsam dersin.işin içinden cıkılmaz bi durum ya
ööözleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeemmm yetiş bacııııııııııııııııımmmmmmmmmmmmmmm
müfettişler geliyomuş pazartesi
azcık anlat bana kim geldi ne dediiiii?????????????????
sorma cnm yaa gitmedi cnm o şimdi açık öğretim 4 sınıfa geçti 2 seneye sonra düşünüyor işte diyorum ya olsada oyalansam yoksa çok zro olucak benim için
öyle düşünme tatlım inşş bu kez zolurda ilkide yaptırdım dersin cnm olsun kontrole gitmek bile insana bir umu veriyor olucak die insanın psikolojisi düzeliyor valla ben bazen sanki hamileyimde kontroe gidiyorum diye hissediyorum yumoşları bebişim sanıyorum :)
sorma cnm yaa çok kötü valla insan ne yapıcağını şaşırıryor artık o kadar kötü şeyler üst üste gelince insan birşeyden memnun kalmıyor işe gitse çalışsa işin stresi evde otursa her lafı takıyosun kafanın içini dolduruyorsun
çok şükür gamze Allah hiçbirimizin ağzının tadını bozmasın bebeklerle daha da tatlansın inşallah
gamze acelen neydi bak benim gibi hazır askaerlik yapmış olanından bulaydın :))) benim gittiğinden bile haberim yoktu tanıştığımızda çoktan gitmiş gelmişti tabi ben şahsen şahit değilim:)))
gamzecim o yumoşlar inşallah birgün bebişe dönüşür bizde burada bayram yaparız....:teytey:
aslında doğru canım birşeylerle uğraşırken aklına bile gelmiyor... hele öğretmensen zamanın hiç olmuyor.... veletler her türlü şikayete geliyorlar teneffüste bile....
denizcim onu benim eşime de yapmışlardı.mikrobik bir durum varmı diye yapılıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?