Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
MavıŞım ben Çıkıyorum tatlım kaÇ saatttır burdayım yemek yapıcaĞım eŞım erken geldı bu gÜn akŞam gÖrÜŞÜrÜz hepınızı ÖptÜm kocaman Şekerlerım benım

çok şükür gamze Allah hiçbirimizin ağzının tadını bozmasın bebeklerle daha da tatlansın inşallah

yok bebingim ya iyileşemedim dış falan aldım rahatlatır blki diye tık yok boğaz ağrım azaldı ama kuru öksürük var o da tahriş ediyor işte....

bende alıklastım iice kızlar gamze mayive bayramın kutlu olsun yazmıs ne demek istedi diye bakıyorum mal mal ekrana sonra tınk diye köşeli jetonum düştü valla.
mavi dün akşamı degerlendirdin di mi
yoğunluktan şekerim her gün o saatlere kadar çalış hal mı kalır insanda yine iyisin valla maşallahhhhhh

gamze acelen neydi bak benim gibi hazır askaerlik yapmış olanından bulaydın :))) benim gittiğinden bile haberim yoktu tanıştığımızda çoktan gitmiş gelmişti tabi ben şahsen şahit değilim:)))

tamam tembellik yapmak güzel ama ben yaz tatiline girince bu kadar derli toplu olamıyorum ( aman boşver yarın yaparım diye zaman geçiyor . bence çalışırken zorunluluk olduğu için daha düzenlisin yani en azından ben böyleyim:))) ama tabi tembellik yapmayı çooooooook seviyorum evde hiç sıkılmam valla....

ööözleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeemmm yetiş bacııııııııııııııııımmmmmmmmmmmmmmm
müfettişler geliyomuş pazartesi
azcık anlat bana kim geldi ne dediiiii?????????????????

bizimkiler şubatta geldi gitti... ne diyecekler herşeye bir kulp buldular ha herşey derken öğretmenliğimize değil okulun fiziki yapısına taktılar salak her biri ya... ben en çok settar beyi seviyorum artık kanka olduk valla babam gibi geliyor nerde görürsem sarılıp öperim o derece yani... inşallah sanada o gelir... yozgatlı bir gıcık var ismini bilmiyorm inşallah o gelmez diğer hepsi iyiydi valla...
seninkiler okudu değil mi sorun yoktur umarım....

demek aşılandın MAVİ ha:)))) inşallah tutar.... dr girmesin bebiş girsin tabi ya.... o ne öyle siyah süt beğenmedim adını bırak okuma ... hem etkilenirsin valla bırak bence....

gamzecim o yumoşlar inşallah birgün bebişe dönüşür bizde burada bayram yaparız....:teytey:

aslında doğru canım birşeylerle uğraşırken aklına bile gelmiyor... hele öğretmensen zamanın hiç olmuyor.... veletler her türlü şikayete geliyorlar teneffüste bile....

gamze acelen neydi bak benim gibi hazır askaerlik yapmış olanından bulaydın :))) benim gittiğinden bile haberim yoktu tanıştığımızda çoktan gitmiş gelmişti tabi ben şahsen şahit değilim:)))

valal cnm benimde byle olması gerekiyormuş önceden askerliğini yaptımı işi varmı die sorulurdu bizde askerlik sorulmadı işte:) işi var denildi tmm dedik:))) kısmet cnm byle oldu işte inşş hayırlısıynan giderde gelir biran önce

aslında doğru canım birşeylerle uğraşırken aklına bile gelmiyor... hele öğretmensen zamanın hiç olmuyor.... veletler her türlü şikayete geliyorlar teneffüste bile....

ayy çok ttalıdır onlar yaa en ufak bi şikayette gelirler öğretmenin beni yitti öğretmenim kalemimi aldı sacımı çekti ....:)))))

kimse yokmu ne bu gün kızlarrrrrr nerdesiniz yaa gece kaynatıyorsunuz ben olmayınca şimdi yoksunuz gecede eşim alıyor pcyi ben olmuyorum

bizde pazara memleke gideceğiz trenle tıkkıdı tıkkıdı:)))) orda girebilirsem yazarım size kızlar 1 hafta kalıcağız çok sıkıldık 9 aydır gitmedim eşimde izin alıcak o çok istedi bende kıramadım onu

denizcim onu benim eşime de yapmışlardı.mikrobik bir durum varmı diye yapılıyor

o testi yapmadan aşılama yapmıyorlar mı benim adet tarihimle iğneler başladıktan sonra eşim gelecek ne zaman yaptıracak da ne zaman perhiz yapacak..neyse arayıp sorayıp bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…