Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
hele bana hiç tatil demeyin kızlar ne hafta sonu ne resmi tatil bize işlemiyor biliyorsunuz.simdi 7 de de kapatamıcam giderek 22.30 bulur kapanıs saati gunlar uzuyor.müşteriler dınıdın ediyor

allah allah ya gecenin bir vakti alışveriş mi yapıyorlar hayır gündüzler nereye girmiş:)))

tuanayım ya dediğin kitabın ismi bile çekici bende arayım bakayım :))) benimde ihtiyacım var sanırım...

sevimcim coşmuşsun şekerim:)) ne güzel şeyler yazmışsın öyle hep beklerim bak ben ona göre...

kızlar bilgili olanlar elimde kalan iğneleri buayki adetimin 3günü yeniden vursam ve yumurtaları catlatı ilişkiye girsem ne olur yani sadece dr gitmiycem para vermiycem

aman canım allah korusun sonuçta istenmeyen durumlar oluşabilir o nedenle dr kontrolünde olması şart:..... hiç deneme bile....

sağol cnm peliza ne? sizden duydum izledim cnm ama fazla konuşturmadı kadın sende pcden açsaydım izleseydin
gel valla dünhiç birşey yapamdım eşimde kahvaltılık bişeyelr yedi dün sevildik valla:) pasta kaldıda eşim her gün götürüyor iki dilim kalmış:) kakaolu pasta yaptım üzerine çikolata soso bide patates piyazı yaptım bizde akşam yemeği olarak yedik misafirlerede yaptım
kurabiye yaptım bide börek yaptım

semracım kocişin iyi yapıyor şekerim ya onunla git tabi.... kızımı yorma bak....

denzim geziyor sanırım memlekette , canım benim sana hayırlı yolculuklar diyemedim kendi sorunumdan... sağlıcakla gidin gelin inşallah.... sende gez toz kafanı dağıt tatlım....

gittik canım iğne verdi dr benimki olmam diye tutturdu ne yapacağımı şaşırdım valla...

bu erkekler hasta olunca coçuk gibi oluyorlar valla cnm hasta olup çekeceğine vurunsunda iileşsin işte işinide bırakmıyor Allhaa sana kolaylık versin cnm işin zor valla

bu erkekler hasta olunca coçuk gibi oluyorlar valla cnm hasta olup çekeceğine vurunsunda iileşsin işte işinide bırakmıyor Allhaa sana kolaylık versin cnm işin zor valla

canım benim sağol ... aman canım ya bugün tekrar gitti başka bir dr a o da iğne demiş neyse 1 tane vurulmuş 1 de akşam olacakmış ay inşallah faydası olur.... aşkım iyileşsinde gerisi boş....

kızlarrrrrrrrr sayfa ---------600---------- olduuuuuuuuuuuuuuuuu:))))))) ay şurda 1000e ne kaldı:)

canlarım ben şimdilik çıkıyorum sanırım gamzem tek sen varsın senide öptümmmmmm

önce yazılanları okudum sekerler.özlemim bgun daha iyisin herhalde di mi.koçişininde uzun sürdü hastalığı...

denizim yollardadır herhalde aksama gelir inş.

semracım kullanma tabi araba dicem ama ist un taksi söforleride az degildir yani hoplatırlar adamı.sen en iyisi akşam koçişiinle git.nasolsa alışveriş merkezleri acık evde dinlen göbüşünü büyüt.

sevimcim toparlanmana sevindim kendi basına o ilaçları deneme allah korusun bişey olur

hımm baska kaldı mı acaba okuduklarımdan cevaplamadıgım...
gamzecim bi sürü sey yapmıssın misafirlere kusum sen.ohhh ellerine saglık afiyet seker olsun

sansımı denicem elimdeki gonal f ler ziyan olmasın diye.denizim burda devlette asılama yapılmıyor bidaha da denemek istemiyorum acıkcası hiç enerjim yok yeni bir tedavi için.

cnm inşş bu son olur da hamile kalırsın bencede elinde ilaç varken bir kere daha dene inşş olur bu kez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…