hele bana hiç tatil demeyin kızlar ne hafta sonu ne resmi tatil bize işlemiyor biliyorsunuz.simdi 7 de de kapatamıcam giderek 22.30 bulur kapanıs saati gunlar uzuyor.müşteriler dınıdın ediyor
kızlar bilgili olanlar elimde kalan iğneleri buayki adetimin 3günü yeniden vursam ve yumurtaları catlatı ilişkiye girsem ne olur yani sadece dr gitmiycem para vermiycem
denizim ben gonal f lerimi degerlendirsem olmaz mı dunya para verdik o iğnelere çöpe mi gitcek şimdi bunlar.
erol bey özel olarak nerde yapıyor canım merak ettim bu cok mesgul adamı.
kolay gelsin denizcim annenle vakit gecir eşin yokken onunnda gönlü olsun .
gamzecim geçmiş olsun.peliza yap sende boğazına iyi gelsin.sen izleseydin bizim yerimize derya baykalı ben nerden tv bulayım burda.
gelirim sana yemek yaparım artık ben dunden pasta kaldı mı ki neler yaptın canım.bende mevsimi olmayan seyleri yemem aslında ama bazan kacamak yapıyorum
gittik canım iğne verdi dr benimki olmam diye tutturdune yapacağımı şaşırdım valla...
bu erkekler hasta olunca coçuk gibi oluyorlar valla cnm hasta olup çekeceğine vurunsunda iileşsin işte işinide bırakmıyor Allhaa sana kolaylık versin cnm işin zor valla
bide yasakmı çıktı cnm yaa ayy iice çığrında çıktı bunlar bizi düşünen yokelimden geleni yapıyorum canım ya doktorlara da konuşma yasağı koymuşlar sinir oldum medyada bize bakan yok..
gamze bayağı birşeyler yapmışsın bizede gelde yap bak arkadaşın hasta((
sansımı denicem elimdeki gonal f ler ziyan olmasın diye.denizim burda devlette asılama yapılmıyor bidaha da denemek istemiyorum acıkcası hiç enerjim yok yeni bir tedavi için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?