Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
MAVı koş hicran yarasındaki kadın doğum yapıyor:))) eşim zap yaparken gördüm dur dur dedim garibim sordu ne oluyor diye:))

heeeeeeeeeeee
ben de hazır askerliğini yapmışken buldum:)))))))))))))))))
valla gamzem işin zor
ama bi bebiş gelirse o gitmeden onla geçer vaktin:)))))))))))))))))

ohh siz şanslısınız valla hazır askerlik yapan kocalarıda bulmuşunuz:))))
keşke olsa cnm bende çok istiyorum onla vakit geçmesi kolay olur

cnm bak biz uğraşıyoruz evlatlarımız olsun die onlara Allah hemen vermiş ama coçuğun değerini bilmiyorlar daha coçuğun ne olduğunu anlamamışlar döv bakalım nereye kadar döveceksin o coçukta şiddet göre göre yakındada seni döver

ne güzel hadi bakalım... trene hiç binmedi tek özendiğim odur kullanmadığım tek ulaşım aracı nedense bana zevklidir gibi geliyor ama blemiyorum.... git git değişiklik olur senin içinde ....

çok zevkli cnm hemde uygun ama yakın yer olursa daha ii oluyor bi süre sonra rahat olamıyorsun kafan gözün 5 saatte şişiyor hemen ama çok konforlu biz onu tercih ediyoruz memlekettende geçiyor hatta köyümden bile geçiyor bakıyorum doyasına

biz yarın adayla doktora gidiyoruz.randevumuz saat 2 buçukda.çok heycanlıyım kızımı 2 haftadır göremiyorum.şimdi oda annesine güzel görünmek için hazırlık yapıyodurbakalım kilosu ne kadar artmış,merak ediyorum.gelir gelmez hemen size yazarım teyzoşları.

memleketin nersi canım.nerde yaşıyosunuz siz?yani bende trene hiç binmedim,aslında bindim istanbulda şehiriçi binmiştim ama çok önceden çocuktum çok iyi hatırlaıyorum,bence şehirlerarası daha zevkli olur,ohh uyursun.

ya okuduğum herşey gitti 35 dk kadır kaynanam anlatıyor ben dinliyorum güya ama aklımdakiler uçtu gitti

ohhhhhhhh ne güzel yapmışsın sefan olsunnnnn:))) afiyet bal şeker olsun canım ... bu da benim zıpırlardan kaldı bana her öğlen afiyet olsun örtmenim diyorlar...

sağol canım benim
ne tatlı ..olsun ne güzel yetiştirmişsin onu da öğrensinler her şey ders kitap değil sizlerden hayat dersleri de alıyorlar:)))

canımmm güzel haberlerini bekliyorum ADA mıza selam söyle:)))

anam ayağımı bi sürttüm
kaynana muhabbeti geçip gitmiyo valla
bi de hamile kalsam da peş peşe gitsek yine:))))))))))))))))))))))))

semraaaa ada ya selam söyle gelsin artık arkadaşlarııııı(((((((((((((((((

komşunun kızı gelin oluyormuş
kızın kayınvalidesi bilmemneymiş
kaynımda bekar ya
ona geçiyor sonra laf allah ona da hayırlı kısmet versin
görümcem gurbetteymiş
abisi yani kocam gurbetteymiş o da kendi yerlerindne bulsunmuş
evi çekip çevirsinmiş

bende dedim bu kadar kurcalama
oğlun dedim bana sormadı yemek biliyor musun mu temzilik biliyor musun
bunda sorarsın kurcalarsın öyle birine düşersin büyük konuşmayın dedim kaldı..:)))

bu sefer gerçekten gittim eşim söylenip duruyoooo

özlem tayin iste merkeze:))))))
gel bizde bohçacı velii gırla:))))))))))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…