oooooooooooooooooooo
gamze kaynananı da görücen desene((((((((((((((((((((
denizim ben o testi bilmiyorum canım ama umarım bi sorun çıkmaz
neyse canım mutluysan gerisi boş inşallah kısa zamanda gider gelir inşallah....
heeeeeeeeeeee
ben de hazır askerliğini yapmışken buldum:)))))))))))))))))
valla gamzem işin zor
ama bi bebiş gelirse o gitmeden onla geçer vaktin:)))))))))))))))))
bazen tatlılar bazen zopalıklar valla:))) bugün yine bir veli gelmiş hoca hanım bizim çocuk şöyle bizim çocuk böyle eee sizde dövmeyin demişsiniz biz ne yapacağız şimdi diyor... hey allahım diyorum bunların hepsi saırım zopayla yetişmişler bütün velilerim öyle diyor sonrada siz dövmeyin demişsiniz diye ekliyorlar ehhh be adam ben kıyamazken sen nasıl kıyıyorsun diye soramıyorum işte neden çünkü onların sistem anlayışı bu malesef....
ne güzel hadi bakalım... trene hiç binmedi tek özendiğim odur kullanmadığım tek ulaşım aracı nedense bana zevklidir gibi geliyor ama blemiyorum.... git git değişiklik olur senin içinde ....
denizim hoş geldin bi terslik olmadı dimi???
memnun gittin geldin
çok zevkli cnm hemde uygun ama yakın yer olursa daha ii oluyor bi süre sonra rahat olamıyorsun kafan gözün 5 saatte şişiyor hemen ama çok konforlu biz onu tercih ediyoruz memlekettende geçiyor hatta köyümden bile geçiyor bakıyorum doyasına
ohhhhhhhh ne güzel yapmışsın sefan olsunnnnn:))) afiyet bal şeker olsun canım ... bu da benim zıpırlardan kaldı bana her öğlen afiyet olsun örtmenim diyorlar...
ya okuduğum herşey gitti 35 dk kadır kaynanam anlatıyor ben dinliyorum güya ama aklımdakiler uçtu gitti
biz yarın adayla doktora gidiyoruz.randevumuz saat 2 buçukda.çok heycanlıyım kızımı 2 haftadır göremiyorum.şimdi oda annesine güzel görünmek için hazırlık yapıyodurbakalım kilosu ne kadar artmış,merak ediyorum.gelir gelmez hemen size yazarım teyzoşları.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?