Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar siz ada için şafak sayıyorsunuz ya ada da sizler için şafak sayıyor,yarın söylicem selamınızı.inşallah herşey iyidir dua edin bize.

dualarım sizinle şekerler.... rabbim güzel haberler duymanızı nasip etsin ama sen merak etme adacık seni hiç üzmedi.....

TUANAYYYYYYYY yuppppiiiiiiiii seni gördüm:)) düzeldi mi sistem ya.... evet evet görüyorum:)) nasılsın fıstığım yorgun musun yine yoksa....

Slm öslemcim,tatlım nasılsın iyileşebildin mi??Gerçi semptomlar öyle hemen birden geçmiyor.Biraz süründürüyor.Ben yoğun bir gün geçirdim.Toplantıda vardı,bir de çeşmeye gittim.Yemek yedik.Ve sonra dizimi izledim.Melekler korusun dizisine bayılıyorum.Birtek onu izliyorum zaten.ışte böyle tatlım yaaa.

kolum koptu 1 saattir kocişimle konuşuyorum öncesi de anası...neys ebakayım muhabbet olmuş mu sizde..

yok canım ya kuru bir öksürük var boğazımı tahriş edip duruyor ağrı geçti çok şükür... ne güzel yerlere gidiyorsun sen canım ya beni de al yanına nolurrrrrr:))) afiyet olsun şekerim... melekler korusun falan deme şimdi mavi yine dillendirir hamişleri aman deyim ben sana.... izle tabi canım yorgunluğunu at işte....

inşş bir gün sizde yolculuk yaparsınız cnm

hiç sanmam geçen hafta elazığa bile arabamızla gittik:)) dedim uçakla gidelim benimkinin fobisi 1 kere binmişti ankaraya yanıma gelirken bildiği ne kadar dua varsa etmiş garibim:)) bende çok severim oysa....

kızlar ben çıkıyorum eşim pcyi istiyor azcık baksın:))) hepinizi öptüm cnm görüşrüz kendinize ii bakın byee

kimse kalmamış bende çıkayım bari.... kaynatmayın bak sonra yetişemiyorum da BEBıNG nerde ya akşam uğrayamadı ne oldu acaba....

kociş yormamıştır canım ya bence kaynanan yormuştur seni:)))

bencede.....))
neyse çok mutluyum
kafamda plan yapmıştım kocişim beğendi mayıs ayında allahın izniyle aşılama olduktan sonra tatile gidelim dedim tamam ayarla dedi:))iznede çıkacak kafa dinleyelim biraz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…