Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
burpcum canım allah kolaylık versin inşallah bu kadar sıkıntı içinde bebek olaylarını içine atıp dert etmiyorsundur..

bebişim canım allahım inşallah elindeki ilaçları kullandırmasın kendiliğinden nasip etsin sana...

Allah muhabbetinizi arttırsın denizcim:)))ama tel.de:))))))))))))
ben bi müddet sesini duymak istemiyorum mümkünse
hala evin biyerinden çıkacakmış gibi geliyo
inanamıyorum gittiğine:)))))))))))))

sevim canım yazdıklarını içim acıyarak okudum inşallah en kısa zamanda kendini toparlarsın hepimiz o dönemlerden geçtik ama acısı kalsa inan 1 hafta sonra normal yaşantına dönüyorsun..

kızlar siz ada için şafak sayıyorsunuz ya ada da sizler için şafak sayıyor,yarın söylicem selamınızı.inşallah herşey iyidir dua edin bize.

inşş semracım adada dua etsin bize bizde size inşş hayırlısıynan doğumunu yaparsın cnm sdsnı kucsğıns alırsın

öyle valla canı ya oyunları bile yumrukla tekmeyle sor oğlum ne yapıyorsun diye oyun oynuyorum örtmenim der....

ohhh ne güzel valla bende yapmak isterim ama eşim yok arabayla gideriz der....

ay aman benim kızım dr amcasına mı gidecekmiş:))) hadi hayırlsı canım sen hiç merak etme kızımız seni üzmez zaten üzmeden geldi pamukşakerim şimdide üzmez sen rahat ol ve gelir gelmez yaz tamam mı?

sağol canım benim
ne tatlı ..olsun ne güzel yetiştirmişsin onu da öğrensinler her şey ders kitap değil sizlerden hayat dersleri de alıyorlar:)))

evet canım ya minicik yürekler kim bilir neler yaşıyorlar... öyle tabi en önemli ders insanlık zaten yani bence öyle....

aminnnnnnnnnn....... inşallahhhhhhhhhhhh........ hadi bakalım umutluyuz senden bu ay yok öyle three line arkasına falan sığınmak olmuştur o zımbırtı bu ay ferah ol sen....

seninki kendi kendine dert yaratıyor valla... aman aman böylesi zor olur .... allah sana kolaylık versin...

Allah muhabbetinizi arttırsın denizcim:)))ama tel.de:))))))))))))
ben bi müddet sesini duymak istemiyorum mümkünse
hala evin biyerinden çıkacakmış gibi geliyo
inanamıyorum gittiğine:)))))))))))))

alemsin ya halüsülasyon görüyorsun sen:))) ararsa açma telefonu yokum ben yokum aslında yokum de:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…