Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kimse kalmamış bende çıkayım bari.... kaynatmayın bak sonra yetişemiyorum da BEBİNG nerde ya akşam uğrayamadı ne oldu acaba....

bebişimin pc bozuktu
olmadı galiba daha..
eşi seyahate gidecekti gitti mi acaba ben mi kaçırdım
neyse bende kaçtım kızlar görüşürüz

akimden cevap gelmiş bana
SAYIN ...

AK Parti ıletişim Merkezi’ne yapmış olduğunuz 930483 numaralı başvurunuz, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'na iletilmiştir. Bakanlığın ilgili biriminden gelen cevap aşağıda yer almaktadır.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Cevabı:

Talep ve önerileriniz değerlendirilmek üzere ilgililere iletilmiştir.

Bilginize sunar sistemimizi kullandığnız için teşekkür eder, iyi çalışmalar dileriz.

Saygılarımızla...

yaa kızlar bir haftam kaldı çok kaynatmayın yaa valla fransız kaldım konulara bakmadanda edemiyorum ama bu haksızlııııık

bencede.....))
neyse çok mutluyum
kafamda plan yapmıştım kocişim beğendi mayıs ayında allahın izniyle aşılama olduktan sonra tatile gidelim dedim tamam ayarla dedi:))iznede çıkacak kafa dinleyelim biraz..

ne güzel canım ya artık seninde beklemen gereken bir tarih var önünde inşallah bu kez herşey yolunda gider... tatilde sizin için çok iyi gelecektir eminim...

anacım bunlar sadece sistemini kullandın diye memnun olmuşlar anlaşılan ... yoksa talep ve öneriyle ilgilenen olmaz yani... en basit örneği biziz bu konuda o nedenle onlara karşı hiç güvenim yok... eşim üniversitede öğretim görevlisi iken kurumlar arası geçiş için dilekçe verdi ve birkaç ay sonra hak kazananlar açıklandı 5 kişiydi bunlar ve bizimkide vardı ama geçiş meçiş atama falan yapılmadı( koskoca bakanlık bizimkine yer bulamadı koca ülkede) sözde şeffaf yönetim ya neyse aradan biraz zaman geçti o zamanda dedikleri şey zaman aşımı oldu:))) mıçımla güldüm yani.... daha sonra annemim üst düzey bir velisi sayesinde tayin olduk yani torpil diyelim biz... hiçbir şey değişmemiş ülkemizde hak eden hak ettiği yere gelemyor işte ondan sonra hiç kimse çıkıpta haktan adalette bahsetmesin lütfen ... biz canlı canlı yaşadık yani... diyeceğim o ki onlar ne isterse o olur halk olarak denilen önemli değil sonuçta padişahım çok yaşasıncılık hala var.... hepsinin tuzu kuru birde çıkıp devlet adamcılığı oynamıyorlar mı oscara aday olurlar bu rollerle valla.....

yaa kızlar bir haftam kaldı çok kaynatmayın yaa valla fransız kaldım konulara bakmadanda edemiyorum ama bu haksızlııııık

canım benim ne yapalım bizde burada rahatlıyoruz işte birbirimizi görmezsek olmuyor arıyoruz işte... senin yokluğunda hissediliyor hemen bitsin de geri dön ya....

günaydın canım bende şimdi sana yazacaktım:)) kalp kalbe karşıymış... heyecan var mı kızını göreceksin sonuçta....

yalnız ben öğleden sonra evde olmayabilirim temizlik yapayım sonra çankırıya gidelim diyoruz bakalım ...

kuşum nerdesin çıktın mı? bende kahvaltıyı hazırlayayım önce diyorum .....

fıstığım ben çıkıyorum ADACIK nasıl öp benim kuzucuğumu:))) selam söyle şirineye....

özlemcim kahvaltı hazırlıyordum sen yazmışsın görmedim kusura bakma canım.heyecan dorukda!!kızım büyüdümü , kaç gr aldı merak ediyorum.ben yazarım gelince okursun canım,sen kocişinle gez akşama konuşuruz.

selaqm kızlar bugun siz açmışsınız sayfayı ne guzel geldim ama oku oku bitiremedim.çok yorgununm mal yerleştiriyoruz iki gündür bugunde devam.eşim seyahati erteledi yumurtlama gunlerinden sonra gidecekmiş.ben boşver dedim ama olmaz diyor.pc hala yok tamirci sehir dısındaymıs onun için giremiyorum sinir oluyorum aksam ne guzel muhabbet yapılmıs valla.
semracım adaya selam söle.sen niye iki haftada bir gidiyorsun doktora ayda bir gidiliyor sanıyordum ben.inş.herşey yolundadır canım bize yaz tamam mı....

bende bi kere ist dan gebze ye gitmiştim trenle yarım saaat cok guzeldi ama kafam şişmişti bide cocukken binmişim onu hatırlamıyorum ama.iyi yolculuklar gamzecim.kaynanaı öp benim için:)
inş girersin oralardan.

işlerim çok bugun kızlar am ekran acık yavas yavaş yazıcam tüm cevaplarımı.
burp um bi ugramıssın sevindim valla ha gayret cok az kaldı sonra daha cok giriceksin karısmam valla

tuaanyım iş için olsa bile çeşmeye gitmek guzeldir.nedense ben cesme ye ayrı bi düşkünüm.
cözemedim ama huzuru temsil ediyor bana büyülüyor beni denizin rengi.

kızlar hepinize ayrı ayrı yazamamam zamanım yok ama hepinize çokkkkkkkkkkkkkteşekürler mavi rüyalara aldırma ben herkeze kitap okuyun derim ama siyah süt senin benim gibiler için iyi bir kitap degil insanı tepe taklak ediyo okuma o kitabı elif safak okuyacaksan baska kitapları var onları oku siyah süt lohusa bir kadının cinmiş vesveserinden ibaret ben okumuştum ama benim pisikolejimi dahada bozdu gülsen budaycıoglunu ayse kulini oku bu benim tavsiyem canım bende çok oluyom ha özlemcim yazcam canım bugün daha iyiyim bide şu bas agrısı gecerse oh degmeyin keyfime varsın olmasın çocugum mutlulugum olsun kocam yanımda olsun saglıklı olsun hem büyük adamlarında çocugu olmamış bakın atatürkke onunda yok sakıp sabancının oldu zengindi ama ne fayda saglıklı olsun diye adam neler yaptı takmıycam artık çokta lülülülü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…