kız sen tembel avrat mısın??????tabi almazsın:)))))))))))))))))
bizim de alışveriş yapmamız lazım ama hiç halim yok evden cıkmaya
evet cnm dediğim gibi eğlenceli rahat ama bi süre sonra çok sıkıyor kafa göz şişiyor en fazla 5 saat yolculuk yapacaksın
tmm tatlım öperim senin yerine:)))
ühüüüüüüüüü kusacam artık kızlar ingilizceden hemde bu sınav çok ağır ben veremeyeceğim bu sınavı yaaa mayısta bir tane daha var bir an önce bu sınavı verip ing. yi kafamdan atmak istiyordum uyuz oluyorum istediğim hiç bir şeyi elde edemiyorum çıldıracağım artık
ben çok seviyorum alış veriş yapmayı her gün yapsam doymam valla para olursa tabi:))))
ee kayınvalide gittiydi kadın evi bırakamıyor:))))))
ii akşamlar kızlaaar bugün bi ara uğradım ama yazmaya fırsatım olmadı uzun zamandır yapamadığım temizliği nihayet bugün yaptım heryer tertemiz oldu sonra tabi kendimide temizledim yemek yedim ve mecburen işe geldim acayip yorgunum şuan ....
gamzecim sana ii yolculuklar memleketime slm götür...
ejderhacım hoşgeldin canım inş aşılaman tutar..umarım bırakıp gitmezsin...
burpcum çok ama çok kolay gelsin senin temponada hayranım canım çok çok koly gelsin işerin çabucak hallolsun inş....
bebingcim kolay gelsin tatlım allah yardımcın olsun sakın bu arada yumurtlam günlerini kaçıma tatlım...
özlemcim çok geçmiş olsun eşinede saada çabucak iileşinki bizim için önemli olan günleri kaçırmadan çalısın....
mavicim kolay gelsin canım yarın günün varmış... bugünden yoruldun sende devam çalışmalara 14-22 arası önemli demişti drum....
denizm canım benim çok çabaladın bu genelgeyle igili ama artık biz kaçırdık canım treni buarada allah kavuştursun eşinle seni...sanırım bu saatten sonrada geri adım atmazlar sanırım geçen burda yazmıştım arkadaşım tüp yaptırmıştı üçüzmüş şimdide birini öldüreceklermiş.... o çok şanlıydı genelgeden önce yaptırdı bizde pzt burdaki drumla görüşücez sonra randevu alıp gidicem ankaraya hakkımızda hayırlısı...
semracım gittinmi dra gördünmü adacığımızı nasıl büyümüşmü...
denizim en iyisini yapmışsın ne gerek var herkese söylemeye dediğin gibi elalem saklıyor biz ise yarık davul gibi ortadayız ya.... ne yaparsak yapalım milletin haberi var ne gerek varsa... susarak en doğrusunu yapmışsın bravo valla ben bile yapamazdım belkide ....[/QUOTE
canım o samimiyeti hissetsem söylerim ama ilk yaşananlardan dolayı kızgınım..
biraz sosyetikler ist.da yaşarlar mesafeli ler her zaman gidilip gelinmez..
ameliyattan önce anneme senin kızı alacağız demişler evin bir oğlu yüksek mühendis neyse yıllardır da görmüyoruz ama abi diyoruz sonuçta..
annem dedi ki ist.dan seni göremeye gelecekler bende manyadınız herhalde dedim asla olmaz üniversitedeyim o zaman neyse benim evde olduğum vakit geliyorlar ben abi diyorum tabi..akraba sonuçta ne saçmalık ayrıca o zaman sevgilim vardı:)))
ameliyat oluyorum o zamana kadar anneme yalakalık yapanlar bunu duyunca dönüyorlar ve sonra da evlendi zaten sanki koşan vardı da ..annem çok kızdı sırf bu ameliyatı olduğun ve çocuk olmayacak korkusuna döndüler dedi bende çok da mıçımda dedim..ilahi adalet şimdi hem gelinden memnun değiller hemde çocuk olmuyor..yinede üzüldüm ama o zaman çok içim acımıştı ve belki daha önce bahsetmişimdir belki değil kesin eski arkadaşlar bilir bu psikolojiyi uzun süre atamadım birini sevsem evlenmeye kalksam bunu duyunca beni bırakır mı diye işte hep onların bu tavrından dolayı girdim o psikolojiye..ama kısmet herşey zamanı gelince olacak belki de olmayacak ama hayırlısı..
ben de yapıcam kişisel temizlik yarın:)))))))
denizcim eşim daha iyileşmedi malesef beni de hasta etti(( vay be demek 20 yıl ha kadıncağızın yazgısıda oymyş demek çok üzüldüm valla rabbim sabır ve kolaylık versin inşallah.........
burdayım özlem
sabah kalkıp kendimi temizleyyip 1.30 da falan da çıkarım evden
ne atom karıncası valla halim yok hiiç
hafta sonu yetmiyo bana:))))cuma da tatil olsun:)))))))))))))))
gamzecim ne zaman yolculuk..yakın mısınız memlekete kaç saat sürüyor trenle?
selam kızlar...
bebişim söylemeyim hamiş var ama içlerinden biri peynir bizim oranın meşhur peyniri çamur peyniri derler..sür ekmeğin üstüne başka birşey aramazsın..
özlemcim hemde 20 yıllık evliymiş asuman dabak eşiyle çok mutluymuş ama olmayacak işte..onların yazısı da buymuş bizim ki ne acaba ...eşin hala hasta mı? sen nasıl oldun?
çalışınca günler hiç yetmiyor bana da günler geçmiyor evde..
burpcum inşallah bu sınavı verirsin ve kafandan atarsın..herşey zamanla yoluna girecek canım ya..
nursimcim uğraştık da noldu ama en azından gündeme geldi bugün de fox haber yaptı bu konuyu..daha az ilaç olacakmış daha faydalıymış..birde biz sadece tüp bebekte tek embriyoya takılıyoruz ama bilmediğimiz daha çok şeyler de var..mesela aşılama da 2 den fala yumurta oluşursa aşılama iptal edilecekmiş ikiz olmasın diye yoksa dokorlar riske giriyormuş..içimden küfür ediyorum..
semracım doktordan gezmelere gitti herhalde sağlıklı haberlerle gel inşallah...
mavimcim oh ne güzel senin günün geçti yarın sefasını süreceksin gelsin pastalar gitsin çaylar...
ejderha hoşgeldin aramıza biraz daha kendinden bahsedersen seviniriz..
benimde günlerim aynı yürüyüş yapıyorum anneme uğruyorum eve yürüyerek geliyorum akşam yürüyüşü ama yemekten kalkıp ne faydası oluyorsa:))
pazartesi den sonra artık sabahları gideceğim yengem uzun zamandır gidiyordu ama kızı okula bırakıp arkadaşlarıyla aletler falan var spor yapıyorlar bana kalkmak zor geliyordu ama gideceğim bende hemde erken kalkıp gün ışığı görmek yumurtalıkların sağlıklı çalışması için gerekliymiş bir yerde okumuştum benimkiler gün ışığını öğlen görüyor:)))
dünde dayımlara uğradık ya oğlu 8 yıllık evli çocukları olmuyormuş..nedenini onlarda bilmiyormuş (bence yalan)çok ayrıntılı soramadım bu konulardan çaktığımı anlamasınlar diye ama üzüldüm sadece insanları kınamamasını acımamalarını öğrenmelerine sevindim..bana çok laf söylediler
ben 9 yıl önce ameliyat olduğumda annem bahsetmişti işte çok zor geçti zarar gördü diye o zaman ah vah bunun çocuğu olmaz şimdi demişler anneme annemde tavırlarına kızmış..şimdi onların başında sorun kimde bilmiyorum ama yinede çok üzüldüm tedavi olsunlar tüp bebek var dedim bilmiyoruz belki yaptırmışlardır bize söylemiyorlar dedi...bana soruyorlar istemiyor musunuz olmuyor mu ameliyat oldun falan diye bende istemiyoruz dedim yaşımız genç daha önümüzde zaman var allahın izniyle dedim..napıyım herkes saklıyor ben miyim enayi bir daha ahlarını vah vahlarını çekemeyeceğim...
ne zaman geleceksin canım iyi yolculuklar sağ salim gidip gelin..
denizcim eşim daha iyileşmedi malesef beni de hasta etti(( vay be demek 20 yıl ha kadıncağızın yazgısıda oymyş demek çok üzüldüm valla rabbim sabır ve kolaylık versin inşallah.........[/QUOT
geçmiş olsun tatlım inşş iileşirsiniz Allah şifa versin
canım benim sağlıcakla git gel inşallah... şimdiden beklemeye başladık bak ona göre:)))
sağol cnm benim 1 hafta kalıcağız orda iki taraftada internet var arada girerim
sizin kaç saatsürüyor tatlım uzun sürecek sanırım öyle mi?
valla doğru söylüyorsun gamze bence de mavi bayram etkinliklerine devam ediyordur:))))
hadi bakalım iyi gelir size de iyi yolculuklar havalarda yumuşadı soğuk değildir fazla bugün çok güneşliydi burası güzeldi eşimde marmariste bugün netten görüştük kısa kollu çıkmış naptın dedim yanıyor burası dedi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?