Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kız sen tembel avrat mısın??????tabi almazsın:)))))))))))))))))
bizim de alışveriş yapmamız lazım ama hiç halim yok evden cıkmaya

ben çok seviyorum alış veriş yapmayı her gün yapsam doymam valla para olursa tabi:))))
ee kayınvalide gittiydi kadın evi bırakamıyor:))))))

evet denizcim o güneş ışığı muhabbetini bende adet göremediğim zamanlarda araştrıken okumuştum eee dolayısıyla yumurtalıklarda gerçekten etkisi var bence.... yazın bol bol sere serpe güneşlenmek lazım tabi önce kilo vermem:)))

inşş verirsin cnm yaa emeklerin boşa gitmezz

keşke iizinli olduğun zaman yapsaydın cnm ev zaten insanın yoruyor bide işemi gittin Allah derman verisin

götürmemmi cnm havasını doyasıya içime çekerim senin yerinede inşş izin günlerimiz denk gelirde amasyada görüşürüz yazında gitmeyi düşünüyoruz inşş görüşürüz

denizcim eşim daha iyileşmedi malesef beni de hasta etti(( vay be demek 20 yıl ha kadıncağızın yazgısıda oymyş demek çok üzüldüm valla rabbim sabır ve kolaylık versin inşallah.........

amin canım...

kıyamam canım inşallah en kısa zamanda iyileşirsiniz..

burdayım özlem
sabah kalkıp kendimi temizleyyip 1.30 da falan da çıkarım evden
ne atom karıncası valla halim yok hiiç
hafta sonu yetmiyo bana:))))cuma da tatil olsun:)))))))))))))))

söylüyelim devletin başındakilere yapsınlar cnm zaten çok şeyler yapıyorlar biliyorsun bunuda yaparlar kesin:))))))

cnm benim spor sana ii gelir bol bol yürü ne güsel kendini oyalarsın biraz
keşke annen söylemeseymiş cnm millet sırrına pek kimse ne olursa olsun sylemiyor
varya senin coçuğun olmaz vah tüh diyenlerin hepsine Rabbim sorar kimsenin yaptığı yanına kalmaz Allah biizm içimiizi biliyor ne kadar acı çektiğimizi inşş bir gün olucak

sağol cnm benim 1 hafta kalıcağız orda iki taraftada internet var arada girerim

hadi bakalım iyi gelir size de iyi yolculuklar havalarda yumuşadı soğuk değildir fazla bugün çok güneşliydi burası güzeldi eşimde marmariste bugün netten görüştük kısa kollu çıkmış naptın dedim yanıyor burası dedi..

o kadar sıcakmışş oralar ayy şimdi orda olmalı ben kışı sevmiyorum cnm soğuktan nefret ediyorum izmir güseldi valla çok özlüyorum oraları orada iidir şimdi havalar burdada biraz düzeldi işte:)) ama memlekette baya güzelmiş valla çok sıkıldık cnm değişiklik olucak bizede aslında ben pek gitme taraftarı değilim ama eşime kıyamadım o çok istedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…