slmmmmm....
burdayım özlem
sabah kalkıp kendimi temizleyyip 1.30 da falan da çıkarım evden
ne atom karıncası valla halim yok hiiç
hafta sonu yetmiyo bana:))))cuma da tatil olsun:)))))))))))))))
valla tebrik ederim seni bu yaşta böyle düşünmen daha sonraki nesil için umutlandırdı beni....alkisalkisalkis
yaa kızlar bir haftam kaldı çok kaynatmayın yaa valla fransız kaldım konulara bakmadanda edemiyorum ama bu haksızlııııık
gamze sen ne zaman gidiyordun canım ya unuttum ben....
Kızlar mrb,ben aranıza yeni katılıyorum.29 yaşındayım.2 yıldır bebek istiyorum.Rabbim henüz bağışlamadı.Ama kesinlikle olacak,buna o kadar yürekten inanıyorum ki.Sanıyorum,hepimiz aynı yolda ilerliyoruz.Geçmiş yazılarınızı şöyle bir okudum da,aranıza öyle çok kolay kabul etmiyormuşsunuz.Söz sizi bırakmayacağım.Hamile kaldığım zamanda bırakmayacağım.Bizim durumumuz sebepsiz infertilite.Hepimizin ki benzer durumlar,neyse tanıştığımıza memnun oldum.Bu arada ikinci aşılamamın 9. günü bugün.Ya sanki içimdeymiş gibi hissediyorum.Bu sefer geldi benim kuzum,meleğim.İnşallah
selaqm kızlar bugun siz açmışsınız sayfayı ne guzel geldim ama oku oku bitiremedim.çok yorgununm mal yerleştiriyoruz iki gündür bugunde devam.eşim seyahati erteledi yumurtlama gunlerinden sonra gidecekmiş.ben boşver dedim ama olmaz diyor.pc hala yok tamirci sehir dısındaymıs onun için giremiyorum sinir oluyorum aksam ne guzel muhabbet yapılmıs valla.
semracım adaya selam söle.sen niye iki haftada bir gidiyorsun doktora ayda bir gidiliyor sanıyordum ben.inş.herşey yolundadır canım bize yaz tamam mı....
yarın sabah 8.50 de hareket edicek tren cnm
hakkınızı helal edin kızlar kenidnize ii bakın orda girmezsem merak etmeyin öptüm hepinizi
bende bi kere ist dan gebze ye gitmiştim trenle yarım saaat cok guzeldi ama kafam şişmişti bide cocukken binmişim onu hatırlamıyorum ama.iyi yolculuklar gamzecim.kaynanaı öp benim için:)
inş girersin oralardan.
kızlar hepinize ayrı ayrı yazamamam zamanım yok ama hepinize çokkkkkkkkkkkkkteşekürler mavi rüyalara aldırma ben herkeze kitap okuyun derim ama siyah süt senin benim gibiler için iyi bir kitap degil insanı tepe taklak ediyo okuma o kitabı elif safak okuyacaksan baska kitapları var onları oku siyah süt lohusa bir kadının cinmiş vesveserinden ibaret ben okumuştum ama benim pisikolejimi dahada bozdu gülsen budaycıoglunu ayse kulini oku bu benim tavsiyem canım bende çok oluyom ha özlemcim yazcam canım bugün daha iyiyim bide şu bas agrısı gecerse oh degmeyin keyfime varsın olmasın çocugum mutlulugum olsun kocam yanımda olsun saglıklı olsun hem büyük adamlarında çocugu olmamış bakın atatürkke onunda yok sakıp sabancının oldu zengindi ama ne fayda saglıklı olsun diye adam neler yaptı takmıycam artık çokta lülülülü
sevimcim ne kadar güzel söylemişsin
asuman dabak ta rahim kanseri olmuş atlatmış ama rahmi alınmış ve çocuğu olamayacakmış gözlerim doldu izlerken allah herşeyin hayırlısını versin
bende memnun oldum cnmKızlar mrb,ben aranıza yeni katılıyorum.29 yaşındayım.2 yıldır bebek istiyorum.Rabbim henüz bağışlamadı.Ama kesinlikle olacak,buna o kadar yürekten inanıyorum ki.Sanıyorum,hepimiz aynı yolda ilerliyoruz.Geçmiş yazılarınızı şöyle bir okudum da,aranıza öyle çok kolay kabul etmiyormuşsunuz.Söz sizi bırakmayacağım.Hamile kaldığım zamanda bırakmayacağım.Bizim durumumuz sebepsiz infertilite.Hepimizin ki benzer durumlar,neyse tanıştığımıza memnun oldum.Bu arada ikinci aşılamamın 9. günü bugün.Ya sanki içimdeymiş gibi hissediyorum.Bu sefer geldi benim kuzum,meleğim.İnşallah
yarın sabah 8.50 de hareket edicek tren cnm
hakkınızı helal edin kızlar kenidnize ii bakın orda girmezsem merak etmeyin öptüm hepinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?