Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
burdayım özlem
sabah kalkıp kendimi temizleyyip 1.30 da falan da çıkarım evden
ne atom karıncası valla halim yok hiiç
hafta sonu yetmiyo bana:))))cuma da tatil olsun:)))))))))))))))

tuanaycım merhaba canım nasıl gidiyor kur iş ev sende çok yoruluyorsun burp gibi her yere tetişicem diye sakın hasta olma.. malum havalarda çarpar bu aralar...

burdayım özlem
sabah kalkıp kendimi temizleyyip 1.30 da falan da çıkarım evden
ne atom karıncası valla halim yok hiiç
hafta sonu yetmiyo bana:))))cuma da tatil olsun:)))))))))))))))

hımmm hadi bakalım ... deme ya neden halin yok bahar yorgunluğu mu var yoksa? bencede cuma tatil olsun....

yaa kızlar bir haftam kaldı çok kaynatmayın yaa valla fransız kaldım konulara bakmadanda edemiyorum ama bu haksızlııııık

cnm benim çoğu bitmiş azı kalmış bizde senin varlığını çok arıyoruz ama işini yapmak zorundasın başarılar dilerim cnm kendine ii bak öptüm

selam kızlar...
bebişim söylemeyim hamiş var ama içlerinden biri peynir bizim oranın meşhur peyniri çamur peyniri derler..sür ekmeğin üstüne başka birşey aramazsın..
özlemcim hemde 20 yıllık evliymiş asuman dabak eşiyle çok mutluymuş ama olmayacak işte..onların yazısı da buymuş bizim ki ne acaba ...eşin hala hasta mı? sen nasıl oldun?
çalışınca günler hiç yetmiyor bana da günler geçmiyor evde..
burpcum inşallah bu sınavı verirsin ve kafandan atarsın..herşey zamanla yoluna girecek canım ya..
nursimcim uğraştık da noldu ama en azından gündeme geldi bugün de fox haber yaptı bu konuyu..daha az ilaç olacakmış daha faydalıymış..birde biz sadece tüp bebekte tek embriyoya takılıyoruz ama bilmediğimiz daha çok şeyler de var..mesela aşılama da 2 den fala yumurta oluşursa aşılama iptal edilecekmiş ikiz olmasın diye yoksa dokorlar riske giriyormuş..içimden küfür ediyorum..
semracım doktordan gezmelere gitti herhalde sağlıklı haberlerle gel inşallah...
mavimcim oh ne güzel senin günün geçti yarın sefasını süreceksin gelsin pastalar gitsin çaylar...
ejderha hoşgeldin aramıza biraz daha kendinden bahsedersen seviniriz..
benimde günlerim aynı yürüyüş yapıyorum anneme uğruyorum eve yürüyerek geliyorum akşam yürüyüşü ama yemekten kalkıp ne faydası oluyorsa:))
pazartesi den sonra artık sabahları gideceğim yengem uzun zamandır gidiyordu ama kızı okula bırakıp arkadaşlarıyla aletler falan var spor yapıyorlar bana kalkmak zor geliyordu ama gideceğim bende hemde erken kalkıp gün ışığı görmek yumurtalıkların sağlıklı çalışması için gerekliymiş bir yerde okumuştum benimkiler gün ışığını öğlen görüyor:)))
dünde dayımlara uğradık ya oğlu 8 yıllık evli çocukları olmuyormuş..nedenini onlarda bilmiyormuş (bence yalan)çok ayrıntılı soramadım bu konulardan çaktığımı anlamasınlar diye ama üzüldüm sadece insanları kınamamasını acımamalarını öğrenmelerine sevindim..bana çok laf söylediler
ben 9 yıl önce ameliyat olduğumda annem bahsetmişti işte çok zor geçti zarar gördü diye o zaman ah vah bunun çocuğu olmaz şimdi demişler anneme annemde tavırlarına kızmış..şimdi onların başında sorun kimde bilmiyorum ama yinede çok üzüldüm tedavi olsunlar tüp bebek var dedim bilmiyoruz belki yaptırmışlardır bize söylemiyorlar dedi...bana soruyorlar istemiyor musunuz olmuyor mu ameliyat oldun falan diye bende istemiyoruz dedim yaşımız genç daha önümüzde zaman var allahın izniyle dedim..napıyım herkes saklıyor ben miyim enayi bir daha ahlarını vah vahlarını çekemeyeceğim...

gamzecim ne zaman yolculuk..yakın mısınız memlekete kaç saat sürüyor trenle?

izmir lisin galiba?nerde yaptırdın aşılamalarını?inşallah bebişin seninledir ve son tedavin olur..
bende ege üni.de olacağım ilk iğneli aşılamam mayısta olacak..daha önce ege üni.de klomenle 2 aşılama smyrna artta 1 tüp bebek yapıldı hepsi negatif..

cnm inşş pcin yapılır birazn önce valla bağımlılık yaptı burası girmeyince insan rahat edemiyoru
inş bu yumurtlama tarihlerinde olurda hep beraber kutlama yaparız cnm

bende bi kere ist dan gebze ye gitmiştim trenle yarım saaat cok guzeldi ama kafam şişmişti bide cocukken binmişim onu hatırlamıyorum ama.iyi yolculuklar gamzecim.kaynanaı öp benim için:)
inş girersin oralardan.

evet cnm dediğim gibi eğlenceli rahat ama bi süre sonra çok sıkıyor kafa göz şişiyor en fazla 5 saat yolculuk yapacaksın
tmm tatlım öperim senin yerine:)))

ne güzel cnm kendi kendine teselli vermen psikolojin düzeltiyorsun bylece
sen byle olursun Allahım senin sesini duyacak ve hayırlı bir evlat nasip edecektir inşş
zaten çok fazla ısrarcı olmamak gerekiyormuş ama ne yapalım elde değil bide tedavi uygulandıktan sonra olmazsa çok kötü oluyor Rabbim kısa zamanda bizlere hayırlı bir evlat nasip etsin inşş

sevimcim ne kadar güzel söylemişsin
asuman dabak ta rahim kanseri olmuş atlatmış ama rahmi alınmış ve çocuğu olamayacakmış gözlerim doldu izlerken allah herşeyin hayırlısını versin

öyle cnm yaa Allah göstermesin öyle bir hastalığı en azından herşeyimiz yerli yerinde elbet bir gün olucak hiç olmuyacağından elbet bir gün olacağı daha ii

denizcim eşim daha iyileşmedi malesef beni de hasta etti(( vay be demek 20 yıl ha kadıncağızın yazgısıda oymyş demek çok üzüldüm valla rabbim sabır ve kolaylık versin inşallah.........

denizim en iyisini yapmışsın ne gerek var herkese söylemeye dediğin gibi elalem saklıyor biz ise yarık davul gibi ortadayız ya.... ne yaparsak yapalım milletin haberi var ne gerek varsa... susarak en doğrusunu yapmışsın bravo valla ben bile yapamazdım belkide ....

bende memnun oldum cnm
inşş bu aşılaman tutar ve olur ne güzel kendine şimdiden kabul etmişin olacağını
bence sen kendini fazla üzmeden hamile kalırsın inşş
hepimizin aynı cnm sebepsiz infertilite Allah kimseye göstermesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…