kızlaaaar
ben geldim yine yok kimse((((
evi temizledim benim de yarın günüm varmış unutmuştum:))))))))))))))
o yüzden bugün azcık yordum kendimi
semra kızını görmüş güzel haberler getiriyodur inşallah
özleeeeeeeeeeem gel kız bize :))))))))))))
kız sen tembel avrat mısın??????tabi almazsın:)))))))))))))))))
bizim de alışveriş yapmamız lazım ama hiç halim yok evden cıkmaya
özlemim kaçtım ben canım
patlıcan közlicez balkonda:))))))))))))))))
kocamı da rejime başlattım:)))))))))))))))
menü:tavuk suyuna pirinç çorbası bi de patlıcan salatası:)))))))))))))))
ceken bilir özlemcim onun için en iyi bizi ayse aydın anlar ya kalemine saglık cok guzel yazıyor kadın.
sen ayse arman lamı karıstırdın.
ejderha hoşgeldin o zaman aramıza sartları biliyorsun madem hatırlatmaya gerek yok yeniden.
özlemcim yorma kendini bu kadar ya oldugu kadar.kokutucak bu mavi heryeri balkonda patlıcan közliyerek bende her türlüsünü severim patlıcanın ya.menüler oluşturulmaya baslamıs sekerler..aferin çalışkan kızlarsınız siz
ühüüüüüüüüü kusacam artık kızlar ingilizceden hemde bu sınav çok ağır ben veremeyeceğim bu sınavı yaaa mayısta bir tane daha var bir an önce bu sınavı verip ing. yi kafamdan atmak istiyordum uyuz oluyorum istediğim hiç bir şeyi elde edemiyorum çıldıracağım artık
ii akşamlar kızlaaar bugün bi ara uğradım ama yazmaya fırsatım olmadı uzun zamandır yapamadığım temizliği nihayet bugün yaptım heryer tertemiz oldu sonra tabi kendimide temizledim yemek yedim ve mecburen işe geldim acayip yorgunum şuan ....
gamzecim sana ii yolculuklar memleketime slm götür...
ejderhacım hoşgeldin canım inş aşılaman tutar..umarım bırakıp gitmezsin...
burpcum çok ama çok kolay gelsin senin temponada hayranım canım çok çok koly gelsin işerin çabucak hallolsun inş....
bebingcim kolay gelsin tatlım allah yardımcın olsun sakın bu arada yumurtlam günlerini kaçıma tatlım...
özlemcim çok geçmiş olsun eşinede saada çabucak iileşinki bizim için önemli olan günleri kaçırmadan çalısın....
mavicim kolay gelsin canım yarın günün varmış... bugünden yoruldun sende devam çalışmalara 14-22 arası önemli demişti drum....
denizm canım benim çok çabaladın bu genelgeyle igili ama artık biz kaçırdık canım treni buarada allah kavuştursun eşinle seni...sanırım bu saatten sonrada geri adım atmazlar sanırım geçen burda yazmıştım arkadaşım tüp yaptırmıştı üçüzmüş şimdide birini öldüreceklermiş.... o çok şanlıydı genelgeden önce yaptırdı bizde pzt burdaki drumla görüşücez sonra randevu alıp gidicem ankaraya hakkımızda hayırlısı...
semracım gittinmi dra gördünmü adacığımızı nasıl büyümüşmü...
kız ben de değil ki gün:))))))
başka birine gidicem geçen ay benimdi
kadın aradı da dedi iyi ki ben önümüzdeki hafta sanıyodum
nursimcim çalışıyoz ya boşa:)))))
böyle günü belli olunca zoraki gibi geliyo insana
kurulu saat gibi olduk
öözleeem buluştuk yine:))))
yemek bitti kahveler içildi acıkmadan zaman geçer inşallah
ben alıştım da eşim zorlanıyo
çekirdek alsaydım acıkmazdık diyo deli:))))
ben de yapıcam kişisel temizlik yarın:)))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?