ben varım özlemcim.nasılsın?eniştemiz nasıl oldu?
göremiyoruz ki kim var kim yok....
oh gaza geldım valla iyice bundan sonra tutmıcam içimdeeeeee
sevimcim adam super yapmıs valla
hadi geçmiş olsun şeker selahattin karahan mı o da çok iyidir artvinli ,bana settar beyle geldi hemde 2 kez çok hoştur yapıcı biridir bende severim onu .... iyi geçmesine sevindim ya benimkiler gelmesinde bu yeniyi hiç sevmedim allahın yozgatlısı ne olacak:))) evraklar tamamsa sorun yok zaten ee çocuklarda okumuş daha ne olsun... geçmiş olsun canım... kitaplar bizim okulda kalıyor göndermiyoruz ödev varsa götürüyorlar... notu genelde iyidir onun takma kafana....slm kızlar
semra güzel haberlerine sevindim maşallah Ada ya:)))))))))))
kızlar teftişimi atlattım çok şükür
özlem selahattin diye biri geldi daha önce görmemiştim hiç
beğendi sınıfı hatta bu sınıf seçme sınıf mı ??dedi
hayır tabiki de
ben seçmeyi:)))))))))))))
evraklar da tamamdı
illa bişi diyecekler ya
çocuklar çantalarını sıranın arkasına koymasın kambur olurlar dedi:)))))
çok memnun kaldım dedi 2 saat kaldı sınıfta incik boncuk sorular sordu
yaptılar
geldi geçti işte atlattım bakalım not gelince görücez kaç vermiş
mavicim hadi geçmiş olsun tatlım ne güzel afacanlar yüzünü kara çıkarmamış..notta güzel gelir merak etme yoksa söylerdi bunlar yanlış diye..
bebişim mes atmışın face den herhalde gündüz giremedin ben daha yeni açtım pc yi dışardaydım birazdan da eşim nete girecek onu bekliyorum gül yüzünü göreyimde rahatlayayım..
sevimcim ne güzel söylemiş içinde kalmasın at dışarı gitsin için içini yiyeceksin olan kendine olacak..
özlemcim geçmiş olsun tatlım ya geldi mi illet geçmiyor birde dinlenemiyorsunuz doğru düzgün ondan da oluyor..
özlemcim tartıldım 60 kiloyum evlenirken 55 tim..ideal aslında 57 olsam da yeter ve bu kiloyu tüp bebek için iğnelere başladığımda aldım.birde daha önce geçirdiğim açık ameliyattan dolayı göbeğimde az biraz sarkma var sezeryan dan farksız yani doğum yapmadan göbüş kaldı anlayacağın biraz da alınca direk çıkıyor kiloluyum demiyorum öyle abartmıyorum da ama yaz geliyor elbise falan giyemiyorum..bakalım birde mayısta iğnelere başlamadan biraz vereyimde nasılsa alırım yine..
nbnh seninde dualarını allah kabul etsin az kaldı inşallah bize güzel haberler vereceksin bunu gönülden istiyorum..
not önemli değil aslında moralimi bozup açık aramadı ya yeter
geçti gitti sırada çanakkale zaferi kutlaması var o da bitsin derin bi ooooooooooohhhhhhhhhhhhh
çekicem
bu yıl bitirdiler beni bi de yaşadıklarım eklenince çok zor oldu ççoooooooookkkkkkkkkkkkkk
bebeğim dursaydı 15-20 gün sonra doğum iznine ayrılıyodum(((((
kızlar moralim çok bozuldu..
kk da umut tüp bebek merkezi doktoru süleyman tosuna durumumu yazdı eşimin değerlerini ve geçirdiğim operasyon ve tedavileri yazdım sordum aşılamayla olacak gibi mi diye..cevap aşağıda..
merhaba
endometriozis ve geçirilen ameliyatlar sonucunda yumurta rezerviniz oldukça azalmış görünüyor.Eşinizinin sperm parametrelerine baktığımda sadece sperm sayısı olarak değil sperm şekil ve hareketliliklerindede iniş çıkışlar mevcut.Bu nedenle kendiliğinden veya aşılama gibi yöntemlerle gebelik ihtimali çok düşük görünüyor.Endometriomalar ameliyat edilse bile yumurta kalitesini bozabiliyor.Zaten tüp bebek tedavisi denemişsiniz ve yumurtaların düşük kaliteli olduğu söylenmiş.Bu nedenle tüp bebek denemesi tekrar düşünülebilir ancak tedaviöncesi yumurta kalitesini arttırabilirmi diye ek tedaviler öneririm(beslenme tarzı,destek tedavileri..gibi)Bu ek tedaviler için size Bahçeci kliniğinden Dr.Murat berksoy u öneririm
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?