Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
göremiyoruz ki kim var kim yok....

oh gaza geldım valla iyice bundan sonra tutmıcam içimdeeeeee

sevimcim adam super yapmıs valla

ben varım özlemcim.nasılsın?eniştemiz nasıl oldu?

ay bu site beni deli etmezse iyiyim şekerim ...sizde de aynı sorun varmı şekerim.... enişten hastalığı bana devretti şimdi iyi... ay aman o hasta olmasında ben olayım hiç çekilmiyor dün koşuya imdaaaaaaaaatttttt diyerek gittim valla:)))

slm kızlar
semra güzel haberlerine sevindim maşallah Ada ya:)))))))))))

kızlar teftişimi atlattım çok şükür
özlem selahattin diye biri geldi daha önce görmemiştim hiç
beğendi sınıfı hatta bu sınıf seçme sınıf mı ??dedi
hayır tabiki de
ben seçmeyi:)))))))))))))
evraklar da tamamdı
illa bişi diyecekler ya
çocuklar çantalarını sıranın arkasına koymasın kambur olurlar dedi:)))))
çok memnun kaldım dedi 2 saat kaldı sınıfta incik boncuk sorular sordu
yaptılar
geldi geçti işte atlattım bakalım not gelince görücez kaç vermiş

mavicim hadi geçmiş olsun tatlım ne güzel afacanlar yüzünü kara çıkarmamış..notta güzel gelir merak etme yoksa söylerdi bunlar yanlış diye..
bebişim mes atmışın face den herhalde gündüz giremedin ben daha yeni açtım pc yi dışardaydım birazdan da eşim nete girecek onu bekliyorum gül yüzünü göreyimde rahatlayayım..
sevimcim ne güzel söylemiş içinde kalmasın at dışarı gitsin için içini yiyeceksin olan kendine olacak..
özlemcim geçmiş olsun tatlım ya geldi mi illet geçmiyor birde dinlenemiyorsunuz doğru düzgün ondan da oluyor..
özlemcim tartıldım 60 kiloyum evlenirken 55 tim..ideal aslında 57 olsam da yeter ve bu kiloyu tüp bebek için iğnelere başladığımda aldım.birde daha önce geçirdiğim açık ameliyattan dolayı göbeğimde az biraz sarkma var sezeryan dan farksız yani doğum yapmadan göbüş kaldı anlayacağın biraz da alınca direk çıkıyor kiloluyum demiyorum öyle abartmıyorum da ama yaz geliyor elbise falan giyemiyorum..bakalım birde mayısta iğnelere başlamadan biraz vereyimde nasılsa alırım yine..
nbnh seninde dualarını allah kabul etsin az kaldı inşallah bize güzel haberler vereceksin bunu gönülden istiyorum..

kızlar moralim çok bozuldu..
kk da umut tüp bebek merkezi doktoru süleyman tosuna durumumu yazdı eşimin değerlerini ve geçirdiğim operasyon ve tedavileri yazdım sordum aşılamayla olacak gibi mi diye..cevap aşağıda..

merhaba
endometriozis ve geçirilen ameliyatlar sonucunda yumurta rezerviniz oldukça azalmış görünüyor.Eşinizinin sperm parametrelerine baktığımda sadece sperm sayısı olarak değil sperm şekil ve hareketliliklerindede iniş çıkışlar mevcut.Bu nedenle kendiliğinden veya aşılama gibi yöntemlerle gebelik ihtimali çok düşük görünüyor.Endometriomalar ameliyat edilse bile yumurta kalitesini bozabiliyor.Zaten tüp bebek tedavisi denemişsiniz ve yumurtaların düşük kaliteli olduğu söylenmiş.Bu nedenle tüp bebek denemesi tekrar düşünülebilir ancak tedaviöncesi yumurta kalitesini arttırabilirmi diye ek tedaviler öneririm(beslenme tarzı,destek tedavileri..gibi)Bu ek tedaviler için size Bahçeci kliniğinden Dr.Murat berksoy u öneririm

denizim tüp bebek doktoru hayır tüp denemeyin aşılama yapın diyecek değil ya!
sen sıkma canını
zaten aşılama olmazsa tüp bebek denenmeyecek mi????
kocan bi gelsin halledersiniz bozma moralini şimdi

kızlar son bi kez deniyim dedim ve oldu ama evden girebilirmiyim bilmiyorum simdi dukkanı kapatıcam cunki.kafamın tasını attırıyor bu sayfada.bilgisayar ım hala tamir edilememiş.sinir seyler.
denizim valla bahceci kliniğyle bi görüş ek tedaviler nelerdir diye ama cok ta takma kafana derim ben.onlar hep olumsuzu söylerler zaten.en iyi kacıs yoludur tutmayınca çünki.

hadi geçmiş olsun şeker selahattin karahan mı o da çok iyidir artvinli ,bana settar beyle geldi hemde 2 kez çok hoştur yapıcı biridir bende severim onu .... iyi geçmesine sevindim ya benimkiler gelmesinde bu yeniyi hiç sevmedim allahın yozgatlısı ne olacak:))) evraklar tamamsa sorun yok zaten ee çocuklarda okumuş daha ne olsun... geçmiş olsun canım... kitaplar bizim okulda kalıyor göndermiyoruz ödev varsa götürüyorlar... notu genelde iyidir onun takma kafana....

canım benim kilon aslında çok yok ama sen öyle rahat edeceksen ver bakalım biraz bebişe hazırlık yap:)) göbüş zor tabi bende de basen çok göbek yok kürtajdan sonra hafif bir şişlik vardı şükür geçti şimdiki kilodan bıngıl bıngıl yağ:))) son halimi face e koydum ılgaz falan bakın bakalım yuvarlanıyor muyum yuvarlanmıyor muyum? :))) evet illet geldi mi gitmek bilmiyor malesef....

not önemli değil aslında moralimi bozup açık aramadı ya yeter
geçti gitti sırada çanakkale zaferi kutlaması var o da bitsin derin bi ooooooooooohhhhhhhhhhhhh
çekicem
bu yıl bitirdiler beni bi de yaşadıklarım eklenince çok zor oldu ççoooooooookkkkkkkkkkkkkk
bebeğim dursaydı 15-20 gün sonra doğum iznine ayrılıyodum(((((

azcık uzanıym kızlar yoruldum
nevresim falan değiştirdim yemek ortalık toparlama derken akşam oldu yine(
az toparlanıym gelirim yine

mavicim zaten öyle benim aşılamadan ümüdim yok da öyle bir yazmış ki tüp bebek te denenebilir yumurta kalitesi için görüşecekmişim..
bebişim görüşsem telde sanki cevap verecekler mi ki orda tedavi olsam yanıt alırım da bilmiyorum şimdi eşime söylesem küplere binecek oturup bunları sorup moralini bozuyorsun diye..ama sorun bende olsun razıyım eşiminde değerleri az bu sefer ben ön plana çıkıyorum sanki baştan aşağı neden tek benmişim diye..
ya bu da önemli değil aramızda bunun lafı yok da benim sorunum zaten yeter birde onun olunca daha da zorlaşıyor..neyse ya
bugün aktara gittim kahve falan alacaktım çok güzel macun karışımlar varmış çakşır suyu içmişti daha önce ama bu sefer tadı daha güzel karışımlar alacağım gelince içsin bakalım hayırlısı artık..

canım kıyamam ya unutulmuyor değil mi tarihler hep aklında ..inşallahbir daha yaşamazsını ve bebeğiniz kucağınıza gelir..

canı m benim az ya da çok bunu bizde biliyoruz zaten ama şu konuda için rahat olsun olmaz demiyor farkındaysan demekki üzerinde durulacak nokta yumurta kalitesini arttıran yiyecekler tüketmek bence umutsuzluğa kapılma ve ne gerekiyorsa eşin gelene kadar yap.. aktarlardan falan araştır internetttende bak ona göre al birşeyler kullan... duanı esirgeme ve umudunu yitirme rabbim spermi olmayana bile verdikten sonra veriyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…