not önemli değil aslında moralimi bozup açık aramadı ya yeter
geçti gitti sırada çanakkale zaferi kutlaması var o da bitsin derin bi ooooooooooohhhhhhhhhhhhh
çekicem
bu yıl bitirdiler beni bi de yaşadıklarım eklenince çok zor oldu ççoooooooookkkkkkkkkkkkkk
bebeğim dursaydı 15-20 gün sonra doğum iznine ayrılıyodum(((((
canı m benim az ya da çok bunu bizde biliyoruz zaten ama şu konuda için rahat olsun olmaz demiyor farkındaysan demekki üzerinde durulacak nokta yumurta kalitesini arttıran yiyecekler tüketmek bence umutsuzluğa kapılma ve ne gerekiyorsa eşin gelene kadar yap.. aktarlardan falan araştır internetttende bak ona göre al birşeyler kullan... duanı esirgeme ve umudunu yitirme rabbim spermi olmayana bile verdikten sonra veriyor...
mavicim hadi geçmiş olsun atlatmışsın iyi geçtiğine göre iyi de not alırsın diye düşünüyorum
denizcim sen de moralini bozma zaten tüp bebek yapabilmek için aşılamayı mecburen deniyorsunuz belli de olmaz aşılama da da tutabilir
mavicim zaten öyle benim aşılamadan ümüdim yok da öyle bir yazmış ki tüp bebek te denenebilir yumurta kalitesi için görüşecekmişim..
bebişim görüşsem telde sanki cevap verecekler mi ki orda tedavi olsam yanıt alırım da bilmiyorum şimdi eşime söylesem küplere binecek oturup bunları sorup moralini bozuyorsun diye..ama sorun bende olsun razıyım eşiminde değerleri az bu sefer ben ön plana çıkıyorum sanki baştan aşağı neden tek benmişim diye..
ya bu da önemli değil aramızda bunun lafı yok da benim sorunum zaten yeter birde onun olunca daha da zorlaşıyor..neyse ya
bugün aktara gittim kahve falan alacaktım çok güzel macun karışımlar varmış çakşır suyu içmişti daha önce ama bu sefer tadı daha güzel karışımlar alacağım gelince içsin bakalım hayırlısı artık..
öyle yapacağım canım ya napalım artık duba olmaya da razıyım tek yumurta kalitesi artsın..ne bulursam deneyecğim bu ay adet olayım bitsin ondan sonra eşime de yapacğım..allahtan ümit kesilmez napalım..
niye bozacaksın canım yakızlar sizi de olumsuz etkilemek istemiyorum ama benim de moralim çok bozuk teste yaklaştıkça bu ay da tutmadı gibi geliyor yine emeklerimiz boşa çıktı gibi anlayacağınız
kızlar sizi de olumsuz etkilemek istemiyorum ama benim de moralim çok bozuk teste yaklaştıkça bu ay da tutmadı gibi geliyor yine emeklerimiz boşa çıktı gibi anlayacağınız
tabi aşkım ya tıpta çare mi tükenmiş sanki .... tabi o gelene kadar ye iç hem yenilen içilen şeyler genelde ot kilo aldırmaz:)))
öyle yapacağım canım ya napalım artık duba olmaya da razıyım tek yumurta kalitesi artsın..ne bulursam deneyecğim bu ay adet olayım bitsin ondan sonra eşime de yapacğım..allahtan ümit kesilmez napalım..
şimdi haberlerde dinledim sperm bankasından hamile kalanlara da hapis cezası geliyormuş
başka iş kalmadı milletin spermine yumurtasına taktılar kafayı..
evet bizimkide hiç üstüne alınmadı ben o kadar kabullenip iğneler yedim sonra onda sorun çıktı ha bizde her zaman deriz biz bebek için evlenmedik allah sağlık huzur versin diye sonuçta kimden kaynaklanırsa kaynaklansın bırakacak değiliz... rabbim bizler gibi mutlu aileleri böyle sınıyor işte ama yinede şükürler olsun O hakkımızda en hayırlısını bilir ben kayıtsız şartsız bekliyorum artık elimden geleni yapacağım gerisi rabbime kalmış... sende öylesin tatlım seninde gönlüne göre versin rabbim....
niye bozacaksın canım ya
ama böyle düşünme bekle bakalım sonuç öyle kaçınılmaz zaten
inşallah yanlış hissediyorsundur
denizcim incir kürü de iyi geliyormuş yumurta kalitesi için denemediysen onu da dene ben de işe yaramamıştı ya neyse
incir suyu kalori ama diğer otları da araştıracağım
erkekler işte üstlerine alınmıyorlar..aman dediğin gibi farketmez kimde olduğu herşey allahtan napalım..
öyle düşünme canım herşeyden önce hayırlısını dile canım.... kaderinde ne yazıyorsa onu yaşıyoruz hepimiz....opuyorumnanaktan
inşallah canım yanlış hissediyorumdur ama kendimi çok kötü hissediyorum ister istemez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?