Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canım bende yaptım incir kürü klomenle aşılama olurken 3 tane yumoş olmuştu ama önemli olan kaliteli olması bunun yanında ek besinler varsa onlar da deneyeceğim..

canım benim yumurta kalitesi için en önemli şey aslında dengeli ve düzenli beslenmek ve bunu br yaşam stili haline getirmek.... dr larında dediği bu sonuçta... bencede ne bulursan dene zararı olmadıktan sonra....

bir yanımız olsun ne olur diye yalvarırken ve sanki varmış gibi hissederken diğer yanımız hep olmadı işte yie olmadı diyor .... ve lanet olası hep o ikincisi çıkıyor ha belki hayırlısı bu böylede düşünmek gerek...

canım benim yumurta kalitesi için en önemli şey aslında dengeli ve düzenli beslenmek ve bunu br yaşam stili haline getirmek.... dr larında dediği bu sonuçta... bencede ne bulursan dene zararı olmadıktan sonra....

evet bir araştırmaya bşalayayım
yakında tez yazacağım bu araştırmalara :)))
ev hanımı olarak bebk sahibi olma tez'i..
özlemcim kaçtım ben eşim nete girecek uğrarım yine onunla konuşunca..

zaten böyle düşünürek ayakta kalmıyor muyuz..sabır geliyor allahımdan
evimizin huzuru bozulmasında
zaten bir gün bu yüzden eşimin mutsuz olduğunu anlarsam ayrılırım..
allahım bunları yaşatmasın ne diyeyim..

umarım herşey yoluna girer bir gün bazen o kadar umutsuzluğa kapılıyorumki bazende birşeyler okuyup o kadar seviniyor ve umut doluyorumki ne yapacağımı kime ,neye inanacağımı şaşırdım...

evet bir araştırmaya bşalayayım
yakında tez yazacağım bu araştırmalara :)))
ev hanımı olarak bebk sahibi olma tez'i..
özlemcim kaçtım ben eşim nete girecek uğrarım yine onunla konuşunca..

yaz hayatım kesin en iyi notu hatta varsa ödülü bile alırsın..... tamam şekerim ....

hepimiz zaman zaman aynı şeyleri yaşıyoruz biliyorum sonra geçiyor ama nasıl yaşıyoruz neler yaşıyoruz Allah biliyor olmazsa da hayırlısı buymuş diyeceğiz yapacak birşey yok maalesefbenneyaptımki

mavicim sağol canım.
ya kızlar bana noluyo bilmiyorum sürekli uykum geliyor,nasıl halsizim anlatamam,kafamı kaldıramıyorum yastıkdan.hiç böyle olmamıştım,çok ağırlaştım bugünlerde.:-(

semracım uyu uyuyabildiğin kadar bebiş olduğunda çok uykusuz kalacaksın acısını çıkar doğmadan

kızlar çok acil bilgiye ihtiyacım var.aşılama yapılacak bu ay.heyet raporu çıkartldı.gonal f450,pregnyl500.extraten,proluton deport yazıldı.ilaçlarımı aldım.şimdi dr 3.ü gün klomon kullan(3 gün) hamilelik oluşuncaya kadar da estraten kullanılacakmış.şimdi adetin 2 . günü 9.gün muay.gel dedi.eee bu iğneler nezaman olucak.bana keni gidişatınızı anlatırmısınız.kafam çok karışık.

beci öncelikle hoşgeldin ama biraz tuhaflık var bende gonalf kullndım 2.gün gittim 8 gün iğnemi vurdum 9. gün gittim sonra iki güne bir gittim 16. gün aşılamam oldu 14. günde çatlatmayı yaptırmıştım sendeki tuhaflık 3 gün klomen kullanıp iğne vurunmuycakmısın....ben diğer ilaçları hiç duymadım valla bi bildiği vardır drunun ama sorsaydın keşke iğneleri ne zaman kullanıcam diye...

öncelikle cevap verdiğin için teşekkür ederim.yarın ofisine gidip sorucam.bu gece bilgi almazsa uyku tutmaz.sen iğnelere 2.gün mü başladın.daa önce ilaçsız aşılama yapıldı.ilk defa ilaçla olucak ondan bilgim yok.iğneler hergün mü vuruluyo.kendinmi yaptın.

nbhn cim az daha sabır canım napıcaz başka
dualarım seninle iinşallah olmuştur ve sağlıkla kavuşursun

semra cım uyu işte daha ne istiyosun kızımıza iyi bak

oooo cosmussunuz yine sekerler...

size faceden mesaj attım biraz önce kızlar bi bakarmısınız bana yardımcı olbilirsiniz cok mutlu olucam
burdan maalesef konusamıyorum da.

lütfen moraller bozulmasın hersey cok guzel olucak ben cok inanııyorum.ablama anlattım bu yasayı acayip sinirlendi gunlerdir sorup duruyor anlayamıyorum diyor.bense ilk defa cok rahatım sani hep bu tedavi yi beklemiş gibiyim öncekileri sildim yeni bir baslangız yapıcam ve o tek embryoyu tutturucam kızlar bu sefer olucak inanıyorum bu sefer.

mavicim burdayım gecmiş olsun atlattın gelsin guzel puanlar da kutlayalım di mi ama ya.
aferin sana calışkan öğretmen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…