evet bende dinledim bunların beyinleriyle şeylerinin yeri değişmiş herhalde hep oraya çalıştığına göre:)))[/QUOTE
:)))
canım bende yaptım incir kürü klomenle aşılama olurken 3 tane yumoş olmuştu ama önemli olan kaliteli olması bunun yanında ek besinler varsa onlar da deneyeceğim..
öyle elimizden gelen tek şey dua etmek ne yapalım tatlım.... rabbim hepimizin dualarını kabul etsin...
canım benim yumurta kalitesi için en önemli şey aslında dengeli ve düzenli beslenmek ve bunu br yaşam stili haline getirmek.... dr larında dediği bu sonuçta... bencede ne bulursan dene zararı olmadıktan sonra....
bir yanımız olsun ne olur diye yalvarırken ve sanki varmış gibi hissederken diğer yanımız hep olmadı işte yie olmadı diyor .... ve lanet olası hep o ikincisi çıkıyor ha belki hayırlısı bu böylede düşünmek gerek...
evet bir araştırmaya bşalayayım
yakında tez yazacağım bu araştırmalara :)))
ev hanımı olarak bebk sahibi olma tez'i..
özlemcim kaçtım ben eşim nete girecek uğrarım yine onunla konuşunca..
bir yanımız olsun ne olur diye yalvarırken ve sanki varmış gibi hissederken diğer yanımız hep olmadı işte yie olmadı diyor .... ve lanet olası hep o ikincisi çıkıyor ha belki hayırlısı bu böylede düşünmek gerek...
beci öncelikle hoşgeldin ama biraz tuhaflık var bende gonalf kullndım 2.gün gittim 8 gün iğnemi vurdum 9. gün gittim sonra iki güne bir gittim 16. gün aşılamam oldu 14. günde çatlatmayı yaptırmıştım sendeki tuhaflık 3 gün klomen kullanıp iğne vurunmuycakmısın....ben diğer ilaçları hiç duymadım valla bi bildiği vardır drunun ama sorsaydın keşke iğneleri ne zaman kullanıcam diye...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?