elifturna hadi bakalım yarın güzel haberlerini bekliyoruz şu çakşir suyu nerede satılıyor hazır şişe demişsin marketlerde var mı
canım aktarlarda var aç karnına bir çay bardağı içecek ama bir şişe al ilk önce beğenmezse elinde kalmasın birde çakşır macunu varmış onu da sorabilirsin aktarcıya..
kızlar slm ben gene başınızın bücür belası mavicim seni biriyle karıştırdım ama kimle acaba biri aşı yaptırmışya herneyse kızlar kocanınızda sorun varsa buzla ovcakmışsınız organını bide sabah ilişkiye gircekmişsiniz 30dakka öncede kocanınıza acı bir türk kahvesi yapın spermleri güçlendiriyomuş allahım isteyen herkeze versin semracım ada bebege iyi bak
canım ben de çalışırken hiç bilmezdim böyle şeyleri ama insan evde olunca mecburen katılıyorsun ben de çok hoşlanmıyorum çoluk çocuk milletin ne konuştuğunu anlıyorsun ne yiyip içtiğini ben de az misafir olmasını ve muhabbet etmeyi seviyorum dedikodu yapmayı da sevmem dedikoduları da ben duyduysam herkes duymuş oluyor zaten neyse bugün az kişiydik yine de doğum muhabbetleri yapıldı bol bol ama moralim iyi şimdilik
ben varrııııııım
canım çok balık istedi bugün aldık yaptık sil süpür temizle yıkan falan derken
geciktim birazzz
haaa bu arada akşam namazıyla namaza başlamış bulunuyorum
ne zamandır erteliyodum az önce başladım:)))))
canım akşamları telafi ediyorum gündüzde girmeye çalışıyorum yürüyüş,dua okuma derken vakit geçiyor yarın anneme yardım edeceğim temizlik var akşama gelirim ama..
gündüz pek kimse olmuyor ya o yüzden dedim akşamda giremiyorsun..işlerini hallet de yine bol bol görüşürüz
ay bizede gel cicim ..... bende hafta sonu kısmetse anneme gidiyorum...... yuuuuuuuppppiii :lepi:
sabah aç karnına akşam yatarken bi çay bardağı ama tadı okadar da kötü değil yaa
havuç suyu sigara içenlere zararlı diyorlar eşin sigara içiyor mu denediniz mi daha önce..
bizde vakit yok işte alsın keçiboynuzunun pekmezini yesin gelene kadar napim..bilmiyorumkismile
eşim içmiyo canım sigara,ben içiyorum:)))))))
kızlra duymasın bebing ve özlem(((
bi ara içti ama üşeniyoruz artık çöpü çok çıkıyo diye
ameliyattan 3 ay sonra hamile kaldım ya değerler iyidir diye bıraktık ne biliyosak iyi olduğunu:)))
ne güzel kayınvalimde beni çağırıyor ama :umursamaz:
kocamsız gitmeeeeeeeeeem:))
bizimki başlıyor akraba konu komşu gezmeleri sıkıyor beni kocişim olunca o kadar yapamıyor..
kızlar ben geçen ay incir kürü yapmıştım yumurtam oldu galiba çok akıntım vardı yumurtlama günlerinde bu ay doğum kont. ilacı kullanıyorum hiç akıntım yok incir kürüne başlayayaım diyorum ama ilaçlar beraber nasıl etki yapar faydası olur mu bilmiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?