sm kızlar gittik geldik işe geldim sayfaları okudum ancak yazmaya fırsat buldum...denizim sağol canım bebimdeadetim bitince başlıycam sanırım yarın biter artık...rapor çıkaramıyoruz canım 2 yıllık memur olduğum için sanırım 5 yıla çıkmış aşılama raporuyla alalım ilaçları dedik oda olmuyor ama merkez fiyatında 500 lira indirim yaptılar ikimiz çalıştığımız için eşimin sağlık güvencesindende yararlanamıyoruz... neyse artık dr muayene etti yumurtalıkların ve yumurtaların çok canlı görünüyor senin için artı bi durum dedi çok pozitif baktığını söyledi...adetin 21. günü lucrin iğneye başlıyorum oda göbektenmiş valla delik deşik olucam gonalf 450 kullanıcam 4 kutu yazdı bir tane aşılamadan kalmıştı 3 tane alıcam...şimdilik böyle durumlar.....
canlarım okudum kaynattıklarınızı yazacak çok şeyim var bu pazardan sonra rahatım inşallah bir süürü şey var kafamda şu chekup programıda benim kafamı karıştırdı merkez seçiminde neyseki daha çok vakit var eylülde düşünüyorum eylüle kadar içime sinen bir merkez bulurum elbet seval taşdemirle bir görüşeyimde hepinizi öpüyorum bir kafa uzatıp çıkma bu olsa gerek :))))
öyle dediler denizcim yeni çıkmış 15 şubatta bütün sağlık birleşip sgk olduya ondan dolayıymış...
canım aktarlarda var aç karnına bir çay bardağı içecek ama bir şişe al ilk önce beğenmezse elinde kalmasın birde çakşır macunu varmış onu da sorabilirsin aktarcıya..
sende bendensin desene evet ya kalabalıkta ne yaptığın belli lmuyo.... neyse olsun eğlendin geldin ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?