Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
nursimcim hayırlı olsun inşallah....... güzel haberler duymak istiyoruz artık:)))

hemencecikte çıkmış(( neyse bende çıktım öptüm hepinizi iyi geceler.........

canım hayırlı olsun da eşininingüvencesinden niye faydalanamıyorsunuz onu anlamadım 2 kişi birden çalışınca öyle mi oluyormuş?
tüp bebekte de demekki doktorlar gonal f veriyormuş bebişime de bilgi oldu..
yumurtalıkların ve yumurtaların canlı olmasına çok sevindim inşallah sonucu da güzel olur canım..hayırlısı olsun

canım senin içinde hayırlısı olsun inşallah doğru seçimle bu işi halledeceksin..

öyle dediler denizcim yeni çıkmış 15 şubatta bütün sağlık birleşip sgk olduya ondan dolayıymış...

ben bu ay aşılama yaptırmaya karar vermiştim. hsg falan çekildi. dr beni interfilite bölümündeki doktora yönlendirdi. ama dr bana durumun gayet iyi sana birşey yapmanı tavsiye etmiyorum bir 6 ay daha bekle dedi. hem herşey yolunda olduğu için sevindim hemde canım sıkıldı. yaşım 36 dedim. önemli olan yumurtalık yaşın o da gayet iyi dedi.
dışardan bir tüp bebek merkezinemi gitsem neyapsam orada yaparalr herhalde. kafam karıştı.

gunaydın sekerler...
nursimcim hayırlı olsun tedavin ALLAH size güç kuvvet versin çalışın ödeyin masraflarınızı canım.gonal f vermeleri beni sevindirdi.benimde işime yarayabilir cunki.
inş. tutacak canım bu sefer...

canım aktarlarda var aç karnına bir çay bardağı içecek ama bir şişe al ilk önce beğenmezse elinde kalmasın birde çakşır macunu varmış onu da sorabilirsin aktarcıya..

sağol canım akşam eşime söyledim bir de çakşir suyu varmış diye ben içmem dedi

sende bendensin desene evet ya kalabalıkta ne yaptığın belli lmuyo.... neyse olsun eğlendin geldin ....

özlemcim iyi oldu gittiğim evde kalsam ağlayıp yine bunalım takılırdım

nursimcim hadi hayırlısı olsun canım bütün masrafı kendiniz mi karşılayacaksınız devlet hiç mi ödemeyecek tüp bebek ücreti ne kadarmış canım

kızlar ben de bugün dr a gittim dr Antep de bir tüp bebek merkezi önerdi bence ara verme çünkü her adet oluşunda psikolojin iyice bozulacak dedi en azından merkezle bir görüş belki tüp bebekten önce başka tedaviler uygulayabilirler dedi bakalım artık olmazsa görüşürüz birkaç ay sonra yaptırmaya çalışırız eşimin de izin alması zor nasıl olucak bilmiyorum dr şu birkaç ay kendiliğinden de hamile kalabilirsin dedi Allah hakkımızda hayırlısını versin hepimizin

nbnh cim yakınıda merkez olmayınca cok zor oluyor biz eşimle bırakamıyoruz işleri gidemiyoruz bir türlü her ay aynı seyleri yasıyoruz doktorun cok dogru söylemiiş.
caksır da camasır suyu der gibi ne biçim şeyse...

merhaba kızlar ben geldim:))) ama kimsecikler yok hayırsır? bebing haklı valla zopa gelecek bak!!!!!!!!

nursimcim inşallah yüzümüz seninle gülecek canım... kendine dikkat et olur mu?

arencim dr lar hep aynı şeyi diyor bekleyin eee tamam bekleyelimde zaten beklemişim bu saate kadar değil mi? sabırsızlığım hep önden gitti bende her defasında acele etmeyeyim bari dedim ama yine lmadı.... çevremde yok şuyum var yok buyum var deyip hamile kalanlara ise apaçık gıcık oluyorum... kimi kandırıyorlarsa artık... bence sende içinden ne geliyorsa öyle yap boşver dr un dediğini falan..... onlara göre hava hoş ne de olsa....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…