Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
özleeeem hakkaten kaç kilo verdin ?bencede resimler çok iyi..baya verdiğin belli yani..

tuanay bana küstü((((
uğramıyor artık ama ben onu çoks eviyorum çok özlüyorum hep gelsin istiyorum çok işi var yoğun diye üzülüyorum..:gitme:

kızlar hamile değilim 0.7 çıktı

geçmiş olsun canım ben de yeni adet olduğum için seni çok iyi anlıyorum ne desem teselli olmayacaktır sana ağla ağlayabildiğin kadar ben bazen kk da bir oyun açıyorum ağlaya ağlaya oyun oynuyorum geçen gün ağlarken rekor kırdım bir oyunda

güleyim mi ağlayayım mı:))
allah iyiliğini versin canım artık herşey beklenir bziden zaten bir şu iş elimizden kurtulan birşey yok da işte bunu beceremiyoruz..
özlemin dediği gibi bende sinir olmaya başladım hamile haberlerine..

artık delirmeye başladım valla eşimde biraz önce yemekte bir dahaki ay bir kere daha aşılama deneyelim diyor ben de artık tedavi olacaksak tüp bebek yaparız aşılama istemiyorum dedim gerçi onun da elinden birşey gelmiyor ne yapacağız bilemiyorum

canım benimbak rapor işini araştır ben sana anlatayım biraz sen bunları ancak yaparsın zaten
eğer raporlu bir aşılama olduysa bir aşılama daha isterler bunu araştır emsele antep te ki üniversite hastanesine telefon aç..
ya da burda bir başlık aç ..
neyse diyelimki aşılamaya gerek duyulmadı tüp bebek olacak bazı testler var
bu testler muhtemelen yapılmamıştır yapılan varsa saklarsın dosyana koyulur..
anti t anti m
troid
seroloji
mikrobiyoloji
bulaşıcı hastalık tahlilleri hepatitler
bazı testler sadece sana bazıları eşine de yapılıyor
neyse bunlar tamamlanıp rapor için evraklar hazırlanıp heyete giriyor bazı testler adetle alakalı sen karra verip yaptırana kadar zaman geçecek zaten ha beklerim dersen ne zaman kendini iyi hissettin o zaman yaptır..
anlamadığım maraş ta araştırma veya üniversite hastanesi yok mu?
bazı testleri eşinle antepe ya da adana neyse gitmeden yaptırabilirsiniz..
benim eşimin bu testlerin hiçbirinden haberi olmadı 1 ay uğraştım kimisi geç çıkıyor ona sadece şu gün gidip kan vereceksin sperm vereceksin dedim bir gün izin aldı birde aşılama da sperm verirken izin aldı..
bunları sen halledeceksin mecburen..herşeyin hayırlısı canım allah bilir ama 4. aşılamadan sonra 5. ci için hem maddi hem manevi yıpranma ihtimali daha çok..
karraı karı koca siz vereceksiniz yok özelde tüp bebek yaptırırız diyorsanız bu tahliller yine olacak ama kazıklana kazıklana..benimle tadvi görenler özelde 7000 lira ödedi ben tahlillerimi ege üni. de yaptırdım 2000 lira tahlillerden karım var ama canım çıktı o ayrı..

sağol denizcim güzel bilgi vermişsin bugün dr la da konuştuk onun önerdiği merkezde yaparsak tedavi yine burda olucak ama yine de birkaç defa gitmemiz gerekicek dr devlet zaten 800 tl sini ödüyor bence uğraşma özel yaptır dedi ayrıca gerek olursa burda yapılan aşılamalarla ilgili bilgi ve belgede veririm kabul ederler dedi neyse bir süre düşünmeyeyim kafamı toparlayayım

sağol canım artık umutlar bidahaki aya işallah ben umarım 23 de hastalanırım yaa yoksa önce olursa sınavada giremem 3-4 nisanda sınavım var

hayırlısı neyse o olsun canım.kendini ne zaman iyi hissedersen..

benim de moralim bozuk((
annem aradı doktora gitmiyomusun dedi
ben de yok dedim bi komşunun da böyle olmuş düşük yani
sonra olmuş bebekleri kocaman olmuş falan dedi
sorunu sadece düşük sanıyo
ameliyattan aşılamadan haberi yok
ağladım çok güzel haber vermek istiyorum yaaaaa

elifturna sağlık olsun canım,napalım,üzülmek yok.umutla yola devam..

mavicim boşver sen büyükler hep böyle,aslında üzlmeni istemezler ama nasıl konuşucaklarınıda bilmezler,sen takma,zamanla herşey güzel olucak.

denizcim valla çok yaramaz ada.bakalım doğunca nasıl olucak.az önce babası konuşuyo onunla oda cevap veririr gibi hareket ediyo.çok güldük yaa.acayip bişey.

canım ya bilmiyorum ki kimsecikler olmuyor artık herkesin bir işi var sanırım
ben yemek yaptım , dün ütü yapmıştım dolabı yerleştirdim, evi biraz toparladım, nevresimleri değiştirdim, çamaşır yıkamıştım onları astım, yemekten sonra bulaşıkları kaldırdım makinem doluydu boşalttım, tarlamı ektim , valizimi hazırladım kısmetse yarın ankaradayızzzzzzzzzzzzzzzz

özlemcim kac kilo gitti minnoşum hiç bahsetmiyorsun.
valla yeni ekledigin fotolarda bana hiç kilolu gelmedin biraz sıktırmalık balık etli görünüyorsun o kadar.

valla canım elazığdan ve hastalıktan sonra pek dikkat edemedim 3-4 gündür biraz daha dikkat ediyorum aynı kaldı şimdilik:))) evet o yüzden şiştim şiştim anlamadım zaten ayyy nihayet yorum yapan biri oldu görmediniz sanmıştım:))) yalnız balık biraz balinaya kaçıyor yani:)))) yine de çok teşekkür ederim....

madem yoksunuz bende cıkıyorum hiç havamda degilim.acayip basım agrıyor tansiyonum yukseldi sanırım kayınvalidem var yanımda.

ne oldu canım ya neden havanda değilsin? neyse en azından yanında biri var aklımız kalmasın sonra....

sağol tatlım ada iyi oyun oynuyobende sinir olmakla meşgulüm şuan,şu yemekteyiz programı ne iğrenç bişey yaaa.........allahım sinir krizine giricem.felaket,rezillik.

futbolcu olacak kızımız:))) ay evet ya tüm tiplemeleri nasıl da bulmuşlar.... hepsi birbirinden gıcık....

özleeeem hakkaten kaç kilo verdin ?bencede resimler çok iyi..baya verdiğin belli yani..

toplamda 11 ama diyetisyenle olanı soruyorsanız 6.... ya iyi mi kötü mü bilmiyorum etim bu kadar sıkı olmasa kilo aldığımı daha net görürdü arkadaşlarım ve uyarırlardı(( ama yinede moral oldunuz sağolun... senin yürüyüş nasıl gidiyor tatlım....

hey allahım ya alemsin sen sonrada sevindim de valla şaşırmam.... ne demişler aşkta kaybeden kumarda kazanır ne alaka deme bizde aşkla istiyoruz ya o bakımdan:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…