kızlar hamile değilim 0.7 çıktı
geçmiş olsun canım ben de yeni adet olduğum için seni çok iyi anlıyorum ne desem teselli olmayacaktır sana ağla ağlayabildiğin kadar ben bazen kk da bir oyun açıyorum ağlaya ağlaya oyun oynuyorum geçen gün ağlarken rekor kırdım bir oyunda
güleyim mi ağlayayım mı:))
allah iyiliğini versin canım artık herşey beklenir bziden zaten bir şu iş elimizden kurtulan birşey yok da işte bunu beceremiyoruz..
özlemin dediği gibi bende sinir olmaya başladım hamile haberlerine..
artık delirmeye başladım valla eşimde biraz önce yemekte bir dahaki ay bir kere daha aşılama deneyelim diyor ben de artık tedavi olacaksak tüp bebek yaparız aşılama istemiyorum dedim gerçi onun da elinden birşey gelmiyor ne yapacağız bilemiyorum
geçmiş olsun canım ben de yeni adet olduğum için seni çok iyi anlıyorum ne desem teselli olmayacaktır sana ağla ağlayabildiğin kadar ben bazen kk da bir oyun açıyorum ağlaya ağlaya oyun oynuyorum geçen gün ağlarken rekor kırdım bir oyunda
sağol denizcim güzel bilgi vermişsin bugün dr la da konuştuk onun önerdiği merkezde yaparsak tedavi yine burda olucak ama yine de birkaç defa gitmemiz gerekicek dr devlet zaten 800 tl sini ödüyor bence uğraşma özel yaptır dedi ayrıca gerek olursa burda yapılan aşılamalarla ilgili bilgi ve belgede veririm kabul ederler dedi neyse bir süre düşünmeyeyim kafamı toparlayayım
yolladım mavicim oku bakalım.
özlemcim niye böyle oldu kimseler ugramıyor.
gıcık oluyorum ona göre bakın.
sende gitmişssin yemek mi yapıyorsun seker...
tuanayım bugun eşim izmire gitti son anda işi cıkmış keske bende gelebilseydim ya
özlemcim kac kilo gitti minnoşum hiç bahsetmiyorsun.
valla yeni ekledigin fotolarda bana hiç kilolu gelmedin biraz sıktırmalık balık etli görünüyorsun o kadar.
madem yoksunuz bende cıkıyorum hiç havamda degilim.acayip basım agrıyor tansiyonum yukseldi sanırım kayınvalidem var yanımda.
sağol tatlım ada iyi oyun oynuyobende sinir olmakla meşgulüm şuan,şu yemekteyiz programı ne iğrenç bişey yaaa.........allahım sinir krizine giricem.felaket,rezillik.
neyse ben çıkıyorum biraz daha ağlayım rahatlarım belki
özleeeem hakkaten kaç kilo verdin ?bencede resimler çok iyi..baya verdiğin belli yani..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?