slm kızlar nasılsınız bugün bakamadım hiç akşamda misafirim vardı birde kayınvalidem geldi akşamda onu görmeye eltimin annesigil geldi işte yani ancak uğrayabildim hepinizi öpüyorum ii geceler fıstıklarım....
offffff ya film olduğunu sahte olduğunu bilsek bile((( ne oluyor bize kuzum? böyle o kadar çok kadın var ki ... en tanıdık benim görümcem 3 kez oldu (( 1 oğlu var sözde korunmuş ama 1 hadi 2 tamam da 3 . ne peki... bize vermeyen rabbim doğmacak çocuk verdi (bu da onun sınavı işte ya neyse) hemde kaç kez.... yazık o da utanııyorum dr a gitmeye artık diyor anacım uçkuruna sahip çık o zaman... kürtajdan sonra hamile kalmak için beklemek gerek bazen derler nedense ben bu küçücük bazenin içindeyim nerede ufak bir oran var ben oradayım ya neden çoğunluktan yana olamıyorum... muhalefet geldim muhalefet gideceğim :)) bir hükümet kuramayacağım sanırım:)))
özlem bneim yürüyüş iyi de sabah ları yapmak istiyroum her gece sabah kalkıp gideceğim diyorum sabah vazgeçiyorum akşam üstü gidiyorum ..gece eç yatıyorum ya eşim olmayınca böyle pis huyum var yatamıyorum ya erken..
kızlar sağolun. o gelmesede hayat devam ediyo ne yapalım bakalım işallah kist falan olmamıştır. benim vücudum zaten kiste müsait allaha şükür bi amelyat olmuştuk bakalım umarım o olmamıştır
offffff ya film olduğunu sahte olduğunu bilsek bile((( ne oluyor bize kuzum? böyle o kadar çok kadın var ki ... en tanıdık benim görümcem 3 kez oldu (( 1 oğlu var sözde korunmuş ama 1 hadi 2 tamam da 3 . ne peki... bize vermeyen rabbim doğmacak çocuk verdi (bu da onun sınavı işte ya neyse) hemde kaç kez.... yazık o da utanııyorum dr a gitmeye artık diyor anacım uçkuruna sahip çık o zaman... kürtajdan sonra hamile kalmak için beklemek gerek bazen derler nedense ben bu küçücük bazenin içindeyim nerede ufak bir oran var ben oradayım ya neden çoğunluktan yana olamıyorum... muhalefet geldim muhalefet gideceğim :)) bir hükümet kuramayacağım sanırım:)))
:))
ay ama sahne çok güzeldi göremn lazım kürtaja yatıyor doktor emin misin diyor evet diyor
sonra ağlayarak uyanıyor bitti mi diye doktorda bitti diyor sonra bihter ağlıyor
doktorda tam başlayacakken anestezi verirken istemiyorum dedin diyor
bende almadım diyor reklama giriyor
şimdi başladı bihterde teşekkür ederim diyor
canlı yayın oldu
senin görümcen yine üç sefer yapmış benim eşimin bi akrabası 7-8 defa (yuhh) hatta biride ikizmiş offfff allahım gelde isyan etme
daha sonra yazmamış bir bilsem neden olduğunu çok daha yardımcı olurum kuzuma ama:))) çokta güzeldir canım benim... rabbim hepimize bağışlar inşallahhh....
kızlar sağolun. o gelmesede hayat devam ediyo ne yapalım bakalım işallah kist falan olmamıştır. benim vücudum zaten kiste müsait allaha şükür bi amelyat olmuştuk bakalım umarım o olmamıştır
aslında sabah en iyisi ama seni de anlıyorum.... ama bence sen fıstık gibisin hiç ihtiyacın yok valla... ben senin gibi olsam hiç uğraşmam:))) ohhhhhhhh yan gel yat ... çok yatma ben gibi oluursun:))
benim de moralim bozuk((
annem aradı doktora gitmiyomusun dedi
ben de yok dedim bi komşunun da böyle olmuş düşük yani
sonra olmuş bebekleri kocaman olmuş falan dedi
sorunu sadece düşük sanıyo
ameliyattan aşılamadan haberi yok
ağladım çok güzel haber vermek istiyorum yaaaaa
amin inşallah canım ya..doğmamış çocuğa don biçiyorum bazen planlar yapıyorum ya olursa tatile gidemem şu zamana kadar olursa diye hep hayatımı planlamaktan sıkıldım artık..
belkide hiç olmayacak ama ben ne zaman pes ederim bilmiyorum.herhalde 3-5 denmeden sonra pes ederim diye düşünüyorum
inşallah önemli bir sorunları yoktur da hemen olur..
özlem geçen sene ocakta bir arkadaşım düşük yaptı içinde çok az kalmış aldılar tam kürtaj değilmiş ama mayısta hamile kaldı geçen ay doğdu..
ayy sağol tatlım benim göbeği görsen böyle düşünmezdin.
benimki dalga geçiyor biraz dengeli alsanda yukarısı da kilo alsa diye:))
bir yerde toplanıyor benimki..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?