Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

iyidir fıstık sen bizi boşver asıl sen nasılsın?

kızlar sağolun. o gelmesede hayat devam ediyo ne yapalım bakalım işallah kist falan olmamıştır. benim vücudum zaten kiste müsait allaha şükür bi amelyat olmuştuk bakalım umarım o olmamıştır

:))
ay ama sahne çok güzeldi göremn lazım kürtaja yatıyor doktor emin misin diyor evet diyor
sonra ağlayarak uyanıyor bitti mi diye doktorda bitti diyor sonra bihter ağlıyor
doktorda tam başlayacakken anestezi verirken istemiyorum dedin diyor
bende almadım diyor reklama giriyor
şimdi başladı bihterde teşekkür ederim diyor
canlı yayın oldu

aslında sabah en iyisi ama seni de anlıyorum.... ama bence sen fıstık gibisin hiç ihtiyacın yok valla... ben senin gibi olsam hiç uğraşmam:))) ohhhhhhhh yan gel yat ... çok yatma ben gibi oluursun:))

kızlar sağolun. o gelmesede hayat devam ediyo ne yapalım bakalım işallah kist falan olmamıştır. benim vücudum zaten kiste müsait allaha şükür bi amelyat olmuştuk bakalım umarım o olmamıştır

inşallah yoktur canım ya neyse biraz iyileş gidersin doktora... öyle hayat devam ediyor...

senin görümcen yine üç sefer yapmış benim eşimin bi akrabası 7-8 defa (yuhh) hatta biride ikizmiş offfff allahım gelde isyan etme

hımmmm tamam canım teşekkür ederim valla canlı yayın oldu:))) ey allahım bizi de duy ne olurrrrrrrrrr.......

senin görümcen yine üç sefer yapmış benim eşimin bi akrabası 7-8 defa (yuhh) hatta biride ikizmiş offfff allahım gelde isyan etme

amannn allah korusun ya ... biz cana kıyamayan duygusallaşmış insanlarız ondan sanırım.. ne olursa olsun isyan etme sen arkadaşım....

daha sonra yazmamış bir bilsem neden olduğunu çok daha yardımcı olurum kuzuma ama:))) çokta güzeldir canım benim... rabbim hepimize bağışlar inşallahhh....

amin inşallah canım ya..doğmamış çocuğa don biçiyorum bazen planlar yapıyorum ya olursa tatile gidemem şu zamana kadar olursa diye hep hayatımı planlamaktan sıkıldım artık..
belkide hiç olmayacak ama ben ne zaman pes ederim bilmiyorum.herhalde 3-5 denmeden sonra pes ederim diye düşünüyorum

inşallah önemli bir sorunları yoktur da hemen olur..

özlem geçen sene ocakta bir arkadaşım düşük yaptı içinde çok az kalmış aldılar tam kürtaj değilmiş ama mayısta hamile kaldı geçen ay doğdu..

inşallah olmamıştır canım ya
ne ameliyatı olmuştun benim bünyede müsait 2 kere oldum ameliyat çok marifet sanki:))
başka marifetimiz yok bunları konuşuyoruz artık..

aslında sabah en iyisi ama seni de anlıyorum.... ama bence sen fıstık gibisin hiç ihtiyacın yok valla... ben senin gibi olsam hiç uğraşmam:))) ohhhhhhhh yan gel yat ... çok yatma ben gibi oluursun:))

ayy sağol tatlım benim göbeği görsen böyle düşünmezdin.
benimki dalga geçiyor biraz dengeli alsanda yukarısı da kilo alsa diye:))
bir yerde toplanıyor benimki..

herkse çıkmış iyi gecelerrr...
bebişim sana günaydın yarın yine işim var diyeceğim hiç bitmiyor diyeceksin bankalara gitmedim daha kartlar yatacak hiç içimden gelmiyor amma mecbur yatacakk.
benimki evdeyken ne rahat internetten ödüyorda ben ödeyemiyorum onun üstüne olduğu için sonra kocişimle nette konuşacağız..

canım ya iyi saklayabilmişsiniz biz de iki tarafta biliyor herşeyi
aslında tüp bebeği söylemeyelim dedim ama eşimde sizle aynı mantık dualarını alırız dedi..ama beklenti içine girmeleri ve sonucunda senin başarısız olmuş havasına girmek kötü oluyor..

hep aynıyız canım bende şu zaman doğarsa doğum izni alırım ohhhh yarım dönem evde olur kuzucuğuma bakarım diyorum ama hepsi malesef hayal işte belkide hiçbir zaman gerçekleşmeyecek hayaller... ne bileyim artık bu taraf daha ağır basıyor allahın bildiğini kuldan saklayacak değilim ya(( ben hiç bilmiyorum karar vermek için o kadar erken ki ne yaparım bilemiyorum... inşallah yoktur canım ya birde ona üzülmeyeyim...

özlem geçen sene ocakta bir arkadaşım düşük yaptı içinde çok az kalmış aldılar tam kürtaj değilmiş ama mayısta hamile kaldı geçen ay doğdu..

canım ya benim hiç belrtim yoktu ben kontrole diye gitttim ve söylenilen şeyle şok oldum ne olduğumu da bilemedim(( bende kanama falan hiç olmadı o nedenle diyorum düşüren daha çabuk hamile kalıyor diye....

ayy sağol tatlım benim göbeği görsen böyle düşünmezdin.
benimki dalga geçiyor biraz dengeli alsanda yukarısı da kilo alsa diye:))
bir yerde toplanıyor benimki..

hey allahım ya seninkide alem valla:)))))) eee tüm erkeklerin ortak noktaları herhalde benim garibiminde bu konuda hiç şansı yok ne yazıkki:))) ben tüm vücuda alıyorum nedense hiçbirinn hatrını kırmıyorum:)

kızlar ben koptum bihterin sahnesinde hüngür hüngür ağladım depresyona girdim galiba

özlemcim şimdiden sana iyi yolculuklar dinlen güzel güzel keyfine bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…