Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

bufün face de üniversiteden sınıf arkadaşım bana mesaj çekmiş 10 aydır uğraşıyoruz olmuyor bizde koyalım bebişlerimizin resmini değil mi diye.... bende ona akıl verdim kendime yetiyormuş gibi:)) çok sevdiğim bir arkadaşımdı kendimi bıraktım ona üzüldüm birde(( rabbim öznuruma da ver .........

bizimkiler göre kly onlar alsınlar bakalım alıyorlar mı o kadar ilacı alt tarafı bir sperm testi için bile dil döktürtüyorlar....

evet canım ya bizimkilerinde aşılama ve ameliyattan haberi yok bazen söylesem mi diyorum en azından ana babanın duası kabul olur derler ... bilemiyorum ki.... keşke düşük yapsaydık onlar daha çabuk hamile kalıyor kürtaj biraz zorluyor gibime geliyor.... hayırlısı allahtan ne diyelim....

özlemcim aşılamayı ameliyatı söylemeyelim olur diye düşündük hatta olunca iyi ki söylememişiz dedm
ama yine aynı yere döndük
söyleyemem gibi geliyo bana bi de onlar üzülmesin((
zaten onlar bize dua ediyolardır
bizimkiler daha erken atlatamadım diye biliyolar
ne kadar zor

sana iyi yolculuklar canım çok iyi vakit geçir inşallah

hala çözemedim bihteri karnını tutuyodu var gibi sanki:)))))
öptüm herkesi giremezsem yarın görüşürüz:)))))

evet aslında en büyük sorunda bu onların üzülmemesi .. tabi ki ediyorlardır rabbim bizede tez zamanda verir de tüm acılarımızı unuturuz ne diyeyim.... sağol canım inşallah iyi geçer zaman........

ya kurtlar vadisi başladı ben izleyemiyorum artık... diğer tv zaten buraya geldik geleli çekmiyor bir yeri üffff ya gıcık oldum ... bana sonucunu yazın ne olur ya....

sinir oldum özlem yaaa
bihter hamile ama aldırmak için kürtaja gidiyor
ama doktor almıyor ayy gözlerim doldu ya..

slm kızlar nasılsınız bugün bakamadım hiç akşamda misafirim vardı birde kayınvalidem geldi akşamda onu görmeye eltimin annesigil geldi işte yani ancak uğrayabildim hepinizi öpüyorum ii geceler fıstıklarım....

bebişim ben atlamışım başın ağrımış demişsin ya kesin kayınvaldien yanında diye ağrımıştır..nasıl oldun ki acaba noldu pc olmadı mı daha..

iyi geceler canım allah kolaylık versin gündüzdesin galiba..

sinir oldum özlem yaaa
bihter hamile ama aldırmak için kürtaja gidiyor
ama doktor almıyor ayy gözlerim doldu ya..

offffff ya film olduğunu sahte olduğunu bilsek bile ((( ne oluyor bize kuzum? böyle o kadar çok kadın var ki ... en tanıdık benim görümcem 3 kez oldu(( 1 oğlu var sözde korunmuş ama 1 hadi 2 tamam da 3 . ne peki... bize vermeyen rabbim doğmacak çocuk verdi (bu da onun sınavı işte ya neyse) hemde kaç kez.... yazık o da utanııyorum dr a gitmeye artık diyor anacım uçkuruna sahip çık o zaman... kürtajdan sonra hamile kalmak için beklemek gerek bazen derler nedense ben bu küçücük bazenin içindeyim nerede ufak bir oran var ben oradayım ya neden çoğunluktan yana olamıyorum... muhalefet geldim muhalefet gideceğim :)) bir hükümet kuramayacağım sanırım:)))

özlem bneim yürüyüş iyi de sabah ları yapmak istiyroum her gece sabah kalkıp gideceğim diyorum sabah vazgeçiyorum akşam üstü gidiyorum ..gece eç yatıyorum ya eşim olmayınca böyle pis huyum var yatamıyorum ya erken..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…