Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canım ya benim hiç belrtim yoktu ben kontrole diye gitttim ve söylenilen şeyle şok oldum ne olduğumu da bilemedim(( bende kanama falan hiç olmadı o nedenle diyorum düşüren daha çabuk hamile kalıyor diye....

allahım yaşatmassın inşallah bir daha..

yazık onlaraaaa napalım:))
amaaan bakma işte ben veremem ya yememden kısmıyorum çok ha bu aralar eşime yaptığım gibi dört dörtlük yapmıyorum o yüzden o olunca onunla oturup yiyorum ama olmayınca da pek aramıyorum annem sağ olsun yemeden göndermiyor ona kadar gidiyorum yürüyüş yapayım diye yemek yiyip geliyorum bu da ayrı komedi:))

kızlar ben koptum bihterin sahnesinde hüngür hüngür ağladım depresyona girdim galiba

özlemcim şimdiden sana iyi yolculuklar dinlen güzel güzel keyfine bak

çok etkileyiciydi değil mi
benimde gözlerim doldu..
tam küfür edecektim biz bulamuyoruz sen aldır diye ama sonra üzüldüm kız..
ne inandık be diziye ağlıyoruz uff yaa..

bende çıktım kızlar perşembe gecesi değerlendirmek lazım biraz dua edeyim..
mavim noldu kız namaza devam mı allah kabul etsin inşallah devamdır..
allahım bize de nasip etsin..
iyi gecelr

kızlar ben koptum bihterin sahnesinde hüngür hüngür ağladım depresyona girdim galiba

özlemcim şimdiden sana iyi yolculuklar dinlen güzel güzel keyfine bak

kıyamam ben sana ya boşver canım benim herşey olacağına varıyor.... çok teşekkür ederim canım ....

evet ya tek başına insanın canı bir şey istemiyor( eee o kadar spor yapmışsın ye tabi....

özlemcim çıkmıştım ama san aiyi yolculuklar dilememişim
iyi yolcuklar annemize selamlar kendine dikkat et gelince görüşürüz

gunaydın kızlar aksamları girmeyeli sabahı zor ediyorum aklım hep sizde oluyor.
dün söylemiştim ya eşim sehir dısına cıktı diye annemlere gittim çıkışta mecburen yemek muhabbet dizi derken eve geç geldim zaten bilgisayar yok hala tamir olmadı sorunu bulunsa tamir olacakta.ben en iyisi esimi bi sıkıstırayım.ne guzel sohbet etmişssiniz ya.

özlemcim bu bursa suyu içenlerde bir gebe kalamama durumu var sanırım :)
sana iyi yolculuklar canım dinlen anacıgınla özlem gider :)
seni çok özlicez ona göre....
azmine hayranım 11 kilo verdin ya bravo ne diyeyim hemde o kadar guzel yemekler yaparken...
her yerine alman ve sıkı etli olman cok iyi bir avantaj hamileliktede saklarsın rahatca fazlalıkları canım.

denizcim bitir su işleri de seni daha görebilelim ya.
sen yuru canım en iyisi yurumek.
bende bu tedavilerden sonra kilo aldıgımda göbek kısmından kalınlaşmaya basladım tabi bu yasın etkiside olabilir.

bihteri öldüresim geldi annemler cok uzuldugu için benim durumuma hiç bişey de belirtemedim yanlarında evde olsam küçük caplı bir kriz geçirrirdim o ameliyathane filan cok etkiledi beni yaa...

cok sukur normale döndüm.hanginiz doğru tahmin ettiniz simdi hatırlayamadım ama evet kayınvalidemle bazı seyleri konusucam demiştim ya onun sıkıntısından tansiyonum cıktı herseyi bir anda konusamadım ama biraz konustum bilmiyorum anladı mı karsı kutupta oldugunu bir kere daha anlamış oldum.napalım bu da yasanması gerekn bir hayat.bizde yasıyoruz ama rahatladım içimdekileri dökünce bundan sonra hep böyle canlarım içimde tutmıcam birazda onlar dusunsun diy mi....
borcumu ödeyemicem birazda sen düşün diyen adam gibi rahatladım.keske bu kadar hassas olmasam di miii.

özlemcim belkide hiç olmıcagını dusunmek bu aralar bendede agır basmaya basladı nedense...
bilmiyorum ya.avazım cıktıgı kadar bagırmak istiyorum..
ailelere söylemenin dezavantajları da var ya.benim annemler cok uzuluyor sürekli müdahil oluyor larbazen söylemeseydimde eşimle sadece paylassaydım diyorum.

burp um ugrayamamıs sınava cok az kaldı artık calısma canım ya bırak.öyle yapardık ya eskiden 2-3 gun önce bırakılırdı ders calısmak.sınada basarılar canım.sen alıcaksın kesin bu sınavı.
eşinde inş. mutlu olacagı bir işe girer ve bebeğinizde gelir en yakın zamanda hersey bi anda güzelleşiverir canım.artık pazardan sonra bahanen yok canım arayı kapatman lazım...

sıra tuanaya geldi canım biliyorum cok yogunsun cok yoruluyorsun ama ihmal etme bizi bi görünüp kacıyorsun olmuyor böyle.seni daha cok görmek istiyoruz biz.hepimiz özledik valla.dersleri de yarım bıraktın zaten...

semracım ada artık yerinde duramıyor size kavusmayı sabırsızlıkla bekliyor.senin zamanın geçtikçe aramızdan birinin hala hamile kalamamış olması cok ilginç geliyor bana bi hocaya mı gitsek acaba kızlar topiği bi okuttursak mı....

su kürtaj meselesi hakkındada konusmazsam catlarım sorarım size manyak mı bu insanlar zevk mi alıyorlar kürtaj dan o canlıyı aldırmaktan 7-8 kere nasıl alınır ya tüplerini baglatsın madem cocuk istemiyor bi dunya korunma yöntemi var.o insanı elime bi geçirsem yeminle döverim kızlar.Allah yarattı demem agzını burnunu kırarım adamıda hadım ederim.asıl yasayı bunun için cıkarsalar ya bizimle niye ugrasıyorlar.resmen cinayet ya.duusunuyorumda Allah nasıl sınavlar dan geciriyor bizi bi yanımızda kurtaj olanlar bi yanda ilk seferde gebe kalanlar bide bizim gibi kedinin cigere baktıgı gibi bakanlar...
Allahım sen buyuksun yarabbim vardır bi bildigin diyorum.derin bi nefes alıp sakinleşiyorum.

simdi nete girenler sasırıcaklar bu bebinge ne oldu diye çoşmuş bugun diyceksiniz di mi...
fırsat buldum degerlendiriyorum sekerler ne zamandır vaktim olmuyordu söyle doya doya yazıcak.kızdım size herkeste bi yakınma baslamış kimse girmiyor yazmıyor diye varsa niyetiniz ayrılmaya topik devam etmesin diyorsanız eger yakalım topiği şekerler.ben dayanamam böyle sayfakarın agır ilerlemesine herkesin kimse girmiyor diye uzaklasmasına filan.ne oldu kader birliiğimiz de deprem mi oldu vaz mı geçtiniz yoksa savascı ruhunuzdan.yoksa gaza mı gelmeye ihtiyacınız var.böyle olmazdaha hamile kalınıcak gebelik süresi birlikte yasnıcak cocuklar dogrulcak büyütülcek tanısamadık bile yüzyüze henüz belki ikincileri yapma maceramız baslıcak di mi ama su koyuvermeyin canlarım haydi herkes silkinsin kenidine gelsin ben burda bekliyorum sizi..

kısa bir süre için cıkıyorum faturaları ödeyip gelicem inş. o zamana kadar birileri ugramıs olur....

bebingim döktürmüşsün yine canım.evet ada sabırsızlanıyor sanırım.zaman geçiyor canım nasıl geçtiği anlaşılmıyor.sizin bebişler zamanını bekliyor.nazlılar onlar.olsun nasıl olsa zamanı gelince sizinle olucaklar.geçen zamanın tadını çıkarmaya bakın.

ışık hızıyla gittim geldim kızlar semracım girmiş bu arada sevindirik oldum valla.
bekliyorlar demek ki semra napalım.biz onları beklerken oyle tadı cıkmıyor hayatın ama vardır herşeyde bir hayır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…