kızlar ben ev gezmesine gidiyorum akşama görüşürüz
bebingcim yoksa beni sevmiyor musun sen bakim?
olumunekankayizsmile
halaümitvar tek sartımız var topiğe sık girmek asla ihmal etmememek yoksa dıslıyoruz cünki buna mecburuz bizi cok kullananlar oldu da kusurumuza bakma.bide acık sözlüyüzdürzemuszemus
CANIM BÜTÜN DİLEKLERİN YAZDIIN HERŞEY İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER............
ben eylülde havalandırdım ne yalan söyleyeyim dediğin gibi inşallah olurda kadın tutunnca ona yaptırırım artık..
sana çok çok kolay gelsin yapması güzel de yorgunluğu olmasa birde böyle temiz kalsa...
Teşekkür ederim inşallah hemizi sevindirir Allah!
Ne diyeceğini bilemiyor insan, ne anlatacağını, nasıl başlayacağını...
Çocuk sorularına neden milleti oyalamak için bahaneler sıraladığını, neden bir yandan da ya yaradanı kızdırmamak için "allah isreyen herkese versin, içinde de bize" diye eklemeyi...
Çocuk mu..? Çok istiyoruz ama olmuyor diye bağırmayı bezen...
Üniversite ardından yüksek lisans ardından evlilik ve çalışma hayatı derken yaş oldu 29. İki buçuk senelik evliyiz. Bu yaz başladık çocuk istemeye. Doktorum adet geçikmem olduğu için çok azcık, yumurtlama kontroluyle hemen bebiş olsun madem dedi. 2 defa takip ettik. Müsaiyit tarihler geldi geçti. Ben de birşey yok. Hayal kırıklıkları... Sonra allahtan eşimden de test istedi çok beklemeden. Tesadüfen öğrendikki varikosel =( Sperm sayısı az ve morfoloji %1. Ama genç olduğu için ameliyat geçirebilir dediler. Hemen ameliyat olduk. Başlangıçta herşey zordu ama alışıyor insan. Şimdi daha güçlüyüm. Umutluyum. 2 ay sonra eşime test yaptıracağız sayı iyi çıkarsa aşılama kötüyse de tüp deneyeceğiz. Korkuyorum. Herşey bana mı rast geliyor diyorum. Ama allahın ne dertleri var görüyorum. Belki de bu da bir test, kıymetini daha çok bilelim sahip olduklarımızın diyr bütün bunlar belki de. Eşim de öyle diyor. İnşallah sahip olabilirsek; çok değerli olacak bebişimiz.
Şimdiler de tek yapabildiğim şey beklemek ve dua etmek. Allah hepimizi sevindirsin inşallah. Hepimiz teker teker bebişlerimizin fotolarını koyalım siteye =)
Sizlere katıldığım için çok mutluyum şimdiden. Arada bir girip cevap gelmiş mi diye bakmak çok hoş. İnsan yanlız olmadığını hissediyor. Herkese teşekkürler...:1rolleyes:
Didem
kızlar ben ev gezmesine gidiyorum akşama görüşürüz
bebingcim yoksa beni sevmiyor musun sen bakim?
olumunekankayizsmile
selam sekerler.yazılanları okudum ama yazamadım bi türlü ustalarla ugrasıyorum.tarlam da beni bekliyor ama önce siz.
denizim iyi gezmeler pastaları hüplet..
özlem aclık grevindeyim sabahtan beri bişey yemedim
burp um valla kıskanırdımmmm
halaümitvar hoşgeldin biz sana iyi geliriz
tuanay ve semra hala yok
halaümitvar tek sartımız var topiğe sık girmek asla ihmal etmememek yoksa dıslıyoruz cünki buna mecburuz bizi cok kullananlar oldu da kusurumuza bakma.bide acık sözlüyüzdürzemuszemus
özlemim kolaygelsin arkadasımda sen napıyosun gez dolaş tatildesin dinlensene kalorifer peteklerinden ne istiyorsun...cif liycekmiş bebek olunca yasak böyle deterjanları kullanmak ona göre
kaç gündür kimseyi yaklayamıyorum ben yaaaaa
cok sansızım
denizim saatleri saymaya baslıcam yakında benopuyorumnanaktan
burp cum ben pastaya dayanamam.küçük bir tane yap.
keske birlikte yakın olsak o zaman daha iyi olurdu.benim piyangoya ihtiyacım var hayaallerimi gerçekleştirebilmek için.ama cok insan tanıyorum guneye yerleşen herşeyi bırakan belki bir gün sende yaparsın
kısırköy demeyin ama bu talihi degistirmeye calısıyoruz biz...
sesim gecmedi bi türlü hala bozuk travesti modunda.ilaçta içmiyorum ki
belki hamileyimdir diye nerdeyse 2 yıldır ilaç içmemeye calısıyorumkaydirigubbakcemile3
sekerler doldurdum sayfaları ne guzel dimi özlemişim valla.bu aralar azaldı yazma durumların diye üzülüyordum simdi rahatladım.aslında buraların hakimi olmak güzel ama siz olunca daha tatlı oluyor sayfa
bende artık cocuk düşünmüyoruz demiyorum daha doğrusu diyemiyorum
cunki biliyorum ki çok belli ediyorum..
Hoşbulduk =) Bak şimdi sınavda gibi hissettim kendimi. bilmiyorumkismile
Açık sözlü insanlarla olmak güzel. İnsan güvenebileceği birilerini arıyor çevresinde. İş yerinde siteye çok girdiğim çakılmassa uzunca bir süre sizlerleyim. Çakılırsa da "Didem hanım kişisel problemlerinizi yansıtmayın iş yerine" derlerse akşam evden katılırım sizlere. Kısacası ben dahil olmak isterim sizlere beni de almak isterseniz aranıza. olumunekankayizsmile
Deniz desteğin için teşekkür ederim. Hepimiz için muradımızın yerine gelmesini diliyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?