Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kaç gündür kimseyi yaklayamıyorum ben yaaaaa
cok sansızım
denizim saatleri saymaya baslıcam yakında benopuyorumnanaktan

burp cum ben pastaya dayanamam.küçük bir tane yap.
keske birlikte yakın olsak o zaman daha iyi olurdu.benim piyangoya ihtiyacım var hayaallerimi gerçekleştirebilmek için.ama cok insan tanıyorum guneye yerleşen herşeyi bırakan belki bir gün sende yaparsın
kısırköy demeyin ama bu talihi degistirmeye calısıyoruz biz...

sesim gecmedi bi türlü hala bozuk travesti modunda.ilaçta içmiyorum ki
belki hamileyimdir diye nerdeyse 2 yıldır ilaç içmemeye calısıyorumkaydirigubbakcemile3

sekerler doldurdum sayfaları ne guzel dimi özlemişim valla.bu aralar azaldı yazma durumların diye üzülüyordum simdi rahatladım.aslında buraların hakimi olmak güzel ama siz olunca daha tatlı oluyor sayfa

bende artık cocuk düşünmüyoruz demiyorum daha doğrusu diyemiyorum
cunki biliyorum ki çok belli ediyorum..

halaümitvar tek sartımız var topiğe sık girmek asla ihmal etmememek yoksa dıslıyoruz cünki buna mecburuz bizi cok kullananlar oldu da kusurumuza bakma.bide acık sözlüyüzdürzemuszemus

Hoşbulduk =) Bak şimdi sınavda gibi hissettim kendimi. bilmiyorumkismile
Açık sözlü insanlarla olmak güzel. İnsan güvenebileceği birilerini arıyor çevresinde. İş yerinde siteye çok girdiğim çakılmassa uzunca bir süre sizlerleyim. Çakılırsa da "Didem hanım kişisel problemlerinizi yansıtmayın iş yerine" derlerse akşam evden katılırım sizlere. Kısacası ben dahil olmak isterim sizlere beni de almak isterseniz aranıza. olumunekankayizsmile

Deniz desteğin için teşekkür ederim. Hepimiz için muradımızın yerine gelmesini diliyorum...

yeteeeeer kullanıcısından alıntı
ARKADAŞLAR BıR KEZ DAHA SıZLERı YENı TOPĞıMıZE GÖZ ATMAK VE DESTEK ıÇıN ÇAĞIRIYORUM

ARKADAŞLARRRRRRRRRRRRRRRRR
TÜP BEBEK TOPıĞıNDEN ARKADAŞLAR YENı BıR TOPK AÇTILAR
TÜPĞ BEBEK FıYATLARINDA ıNDıRıM ıSTıYORUZ DıYE BU TOPĞıE GELıP BıR ZıYARET EDERSENıZ ÇOK SEVıNECEĞıZ BıR LıSTE HAZIRLIYORUZ LıSTE YETERı KADAR KALABALIKLAŞINCA VE BELıRLEDıĞıMıZ BıR GÜNDE SESıMıZı DUYARACĞIMIZ YERLERE MAıL ATACAĞIZ TÜP BEBEK FıYATLARI VE RAPOR ÇIKARMADAKı ZORLUKLARLA ıLGıLı HEPıNıZı BEKLıYORUZ

Tüp bebek fiyatlarıda indirim istiyoruz

TOPıĞıMıZı BURASI

canım linkini yapıştırayım da arkadaşlar kolay bulsun....
Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU Sayfa Bulunamadı (Tüp bebek fiyatlarıda indirim istiyoruz)

canım benim siz hepiniz benim için ayrı ayrı değerli ve önemlisiniz ... sizin mutluluğunuz benimde mutluluğum ve hepimizin bu duyguları beslediğinden eminim:)
anacım bende kasımda havalandırdım ama 1-2 ay sonra kaşııyorum işte:)
ahhhhhh ah keşke temiz kalsa kirlenmeyen şeyler icat edilsin ya...

didemcim aramıza hoşgeldin.. güzel dileklerin için öncelikle çok teşekkür ederim ... bende 29 yaşındayım ve benimde eşim 18 aralıkta ameliyat oldu:) bazen herşeyin bizi bulduğunuzu düşünürüz ama daha kötü durumdakileri de görünce buna da şükür deriz.. herşeyden önce sağlıklı eli ayağı düzgün bir bebiş olsunda gerisi boş.. bazen çok geç kaldığımı düşünüyorum ama herşeyde kader kısmet işte.. evlendikten 2 yıl sonra bebiş düşündük ve 4. ayımızda bir bebiş geldi ancak rabbim bizden daha çok sevdiki aldı... tek şey inanmak ve olması için bol bol dua etmek... bende kendi adıma sana teşekkür ederim paylaşımın için:)))

tatlım bu ne özet böyle... bence sen o yediklerinle 1-2 hafta rahat aç yaşayabilirsin :roflol:

halaümitvar tek sartımız var topiğe sık girmek asla ihmal etmememek yoksa dıslıyoruz cünki buna mecburuz bizi cok kullananlar oldu da kusurumuza bakma.bide acık sözlüyüzdürzemuszemus

sen var ya çok tatlızsın ya bu kadar açıksözlülük ki bende öyleyimdir ama beni bile aştın sen ya... yerim ben seni :)) hele şimdi ne tatlısındır sen...cokacimcoook

özlemim kolaygelsin arkadasımda sen napıyosun gez dolaş tatildesin dinlensene kalorifer peteklerinden ne istiyorsun...cif liycekmiş bebek olunca yasak böyle deterjanları kullanmak ona göre

ne yapayım toz doluyor heryeri:)) tatil benim için çalışmak demek oluyor... ya ben ve deterjanlar akraba gibiyiz acaba bebişime o yüzden mi bişey oldu ki? üzme beni ya...:gitme:

ay hala gözü yemekte ya ben ne yapayım yarı aç geziyorum
kısırı çok severim ben aklıma ilk o gelmişti açıkçası:))

sesim gecmedi bi türlü hala bozuk travesti modunda.ilaçta içmiyorum ki
belki hamileyimdir diye nerdeyse 2 yıldır ilaç içmemeye calısıyorumkaydirigubbakcemile3

bursada bol bol görmüşsündür sen:)) bende bazen eşime yapıyorum taklt ban iğrençsin diyor...

doğal yolla iyileşmek benimde hep ilk tercihim olmuştur...

sekerler doldurdum sayfaları ne guzel dimi özlemişim valla.bu aralar azaldı yazma durumların diye üzülüyordum simdi rahatladım.aslında buraların hakimi olmak güzel ama siz olunca daha tatlı oluyor sayfa

evet şekerim ya hiç denk gelemedik ... ya bu arada o facedeki dansözleri çok mu arıyorsun sen:)

bende artık cocuk düşünmüyoruz demiyorum daha doğrusu diyemiyorum
cunki biliyorum ki çok belli ediyorum..

canım ya ben derdim de 1 kere tutturduk ya şimdi herkes demekki istiyorlamış diye düşünüp bir bekleyiş içindeler yani....

tabi biz mulakat yapıp öyle alıyoruz:)) biz hangi konuda istersen her zaman yardımcı oluruz burada hepimiz bu nedenleri paylaşırken dost olduk şimdi birinin sevinci en büyük sevincimiz, birinin acısı ise en büyük acımız oldu... sen de bizimle olmak istersen ne mutlu bize... ne zaman istersen o zaman girersin bebing hafif eli sopalıdır tabi dikkat etmen de gerek:))) ha çok ara verirsen hepimiz gösteririz klava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…