valla beni gecemezsiniz....
cünki arada derede gezmeye gittim geldim.
pasta da yedim ama sabahtan beri açtım biliyorsunuz...
cok yemedim tadımlık ama hala açımmmbayanssulusmile
o dansözler beni çok güldürüyor ya iğrenç aslında ama paylaşmak istedim.sadece siz görün diye paylaşıyorum zaten...
canım bebeğini deterjandan kaybetmemişssindir aklına böle seyleri getirme.ama yazık ta etme kendine.temizlik peşinde sonucta deterjanların sana zararı var.simdi kimyasal olmayan deterjanlar var onlardan kullanırız hamiş kalınca
canım ben görüklede kaldım o yuzden az gördüm travestileri ama cok meshurmus biliyorum biizim oğlanlar bile korkardı...
eskiden bu kadar acık sözlü değildim ben ya ama iyi böle içimde sisiyor konusamazsam cok takıyorum kafama
saatleri sayamıcam kafam hiç çalışmıyor benim bugun örtmenim sen saysana....
özlemim su leke tutmayan kumaslarla yapılan urunler cıktı ya utu filan da gerektirmiyo onlardan kullan sen
günde 3 tane aldığım estrofem denilen östrojen midemi bulandırmaya başladı artık yanında vitamin aspirin..
midem ekşiyor bir tuafım 2 kutu jel kullandım 15 gündür günde 2 tane bugün geri gelmeye başladı midenizi bulandırmak istememde aşılamalarda da böyle adet tarihine yakın geri gelmeye başlamıştı
az önce tüp bebekte negatifleri alanlar ya da daha önce defalarca almış arkadaşları okudum hepsi çukulata kisti hastası hatta çoğunun 10 dan aşağı yumurtası olmamış kiminin dondurulmuş ama yinede olmamış 6. deneyen var..
kimse teselli etmesin istemiyorum olacak güzel haberi vereceksin demeyin sakın
artık hiç inancım kalmadı
daha transferden önce kalan yumurtalarda kalitesiz dendiğinde bütün umutlarımı bıraktım orda..
daha o zaman belliydi belkide o kadar parayı aldıkları için hiç transfer yapmamış olmasınlar diye transfer yaptılar belkide
aklıma herşey geliyor artık..
Herkese günaydınlar =)
Çok kar var burda yine, her yer bembeyaz. İstanbulun iğrenç beton kütleleri bile maskelenmiş. Beyazlıkla şirinleşmeye çalışıyorlar.
Ben bugün sabahtan dr. a gideceğim için geç çıkıyorum evden. Görüşürüz bayanlar...
Dido
Günaydın arkadaşlar eğer kabul ederseniz bende aranıza katılmak isterim.olumunekankayizsmile
3.5 yıldır ewliyim ve benimde malesef bebeğim olmuyor.şubatta aşılama düşünüyorum ama kısmet .
umarım Allah herkese hayırlısıyla bir ewlat sahibi eder.bu mutluluktan bizi mahrum etmez.
RISKIMI VEREN HÜDADIR.
KULA MİNNET EYLEMEM...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?