canlarım günaydın.özledim sizleri ama hiç vaktim olmuyor girmeye nete.şuanda dünden kalan misafir bulaşıklarını boşaltmak için bulaşık makinasının yanından yazıyorum sizlere...ne hazin dimi..şaka bir yana annemler bende biliyosunuz,bugün akşamda kayınvaldemler yemeğe gelicek o yüzden çok işim var.
denizcim canım benimn aklım hep sende hayırlısıyla inşallah bize yiğenimizi vericeksin..ben çok inanıyorum 26unuda sabırsızlıkla bekliyorum.
arkadaşlar ben 29 unda girmeye çalışırım inşallah güzel haberler alıcak.görüşmek üzere.
35-36 saat var şu an itibariyle..... :lepi:
slm kızlar nasılsınız aramıza yeni arkadaşlarımız katılmış hoşgeldiniz ama sakın bırakmayın burayı vallahi zopalarlar eli maşalı burdaki kızların... dün giremedim fıstıklar işten çıktım sabah sonra dra gittim sonrada alışveriş ve arkadaşıma bebek görmeye gittim....gonal f 450 kullanıyodum 75cc kadar dr dozunu değiştirmedi çok güzel 3 tane istenilen boyutta yumurtam var. iki tanesi sağda 1 taneside solda ben önce bi taney görünce umutsuzluğa kapıldım ama drum sağolsun bunları görmüyosun sen burdada 2 tane var dedi moralim yerine geldi yarın yine gidicem yumurta yakibi için sanırım pzt yada salı günüde aşılamam olucak... allahım inş tutar bu kez...
bana bak deniz patlatırım kafanı adet sancısından ölüyorum zaten yarın tedaviye start veriyorum hayırlısıysa umarım bu 9 ay içinde son adetim olur seninde hiç olmaz inşallah ağrıdan geberiyorum zaten hırsımı senden alırım valla ben istiyorum müjdemi ona göre tedavi öncesi içimi dışıma çıkartma kızlar destek çıkında paralıyalım şu denizi
canlarım günaydın.özledim sizleri ama hiç vaktim olmuyor girmeye nete.şuanda dünden kalan misafir bulaşıklarını boşaltmak için bulaşık makinasının yanından yazıyorum sizlere...ne hazin dimi..şaka bir yana annemler bende biliyosunuz,bugün akşamda kayınvaldemler yemeğe gelicek o yüzden çok işim var.
denizcim canım benimn aklım hep sende hayırlısıyla inşallah bize yiğenimizi vericeksin..ben çok inanıyorum 26unuda sabırsızlıkla bekliyorum.
arkadaşlar ben 29 unda girmeye çalışırım inşallah güzel haberler alıcak.görüşmek üzere.
Herkese günaydınlar =)
Çok kar var burda yine, her yer bembeyaz. İstanbulun iğrenç beton kütleleri bile maskelenmiş. Beyazlıkla şirinleşmeye çalışıyorlar.
Ben bugün sabahtan dr. a gideceğim için geç çıkıyorum evden. Görüşürüz bayanlar...
Dido
Günaydın arkadaşlar eğer kabul ederseniz bende aranıza katılmak isterim.olumunekankayizsmile
3.5 yıldır ewliyim ve benimde malesef bebeğim olmuyor.şubatta aşılama düşünüyorum ama kısmet .
umarım Allah herkese hayırlısıyla bir ewlat sahibi eder.bu mutluluktan bizi mahrum etmez.
RISKIMI VEREN HÜDADIR.
KULA MİNNET EYLEMEM...
selam kızlar modemim bozuldu giremedim nete sinirimden catladım valla.ama sizde pek takılmmamışsınız anladıgım kadarıyla..moraller bozulmuş sermişssiniz kendinizi.önce denizden baslayalım canım sen istemezsen teselli etmeyiz biz.olduysa oldu olmadıysa olmadı zaten döllenme zamanını cok tan gecirdin.olmadıysada hep birlikte oturur aglarız isyan ederiz süürünürüz yerlerde ama sonra birbirimizin elini tutar kalkarız yeniden ayaga.
aslında bu 15 günü bile görmen büyük şans gibi geliyor bana cünki ben hep öncesinde regl oldum benimkiler birbiriyle bile karsılasmadı diyorum.hakkında hayırlı olsun bitanem.
lütfen bukadar dayandın az daha dayan ama sonucu almadan olmamaış gibi strese girmeni büyük bir hata olarak görüyorum.sende bu olumsuzları düşünerek vucüduna söz gecirtenler oldun sanırım...
yarın bu saatlerde dananın kuyruu-gu kopmuş olacak inşallah iyi haberler alırız baskalarının sonucları seninkinin isareti değildir.bu sivilcelerin nedenide umarım gebeliktendir ve biz seni bi temiz zopalarızzz
valla kızlar şurda ii şeyler duymaya çok ihtiyacımız var denizcim inş yarın senle başlıycaz ama olmazsada dünyanın sonu değil allah herkesi farklı sınavlara tabi tutuyo bizde geçicez sınavı annem geç olsunda güç olmasın diyo hep dün bi hamilelik haberi daha aldım arkdaşımın kız kardeşi kazara olmuş allahım böyle güzel kazaları bize en yakın zamanda ver yarabbim hayırlısını istiyoruz....
slm kızlar nasılsınız aramıza yeni arkadaşlarımız katılmış hoşgeldiniz ama sakın bırakmayın burayı vallahi zopalarlar eli maşalı burdaki kızların... dün giremedim fıstıklar işten çıktım sabah sonra dra gittim sonrada alışveriş ve arkadaşıma bebek görmeye gittim....gonal f 450 kullanıyodum 75cc kadar dr dozunu değiştirmedi çok güzel 3 tane istenilen boyutta yumurtam var. iki tanesi sağda 1 taneside solda ben önce bi taney görünce umutsuzluğa kapıldım ama drum sağolsun bunları görmüyosun sen burdada 2 tane var dedi moralim yerine geldi yarın yine gidicem yumurta yakibi için sanırım pzt yada salı günüde aşılamam olucak... allahım inş tutar bu kez...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?