Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canım ya günaydın özlettin kendini valla.. ohhh ne güzel annen kardeşin baban herkes orada... akşama ziyafet var değil mi? bende geliyorummmmmmmmcokacimcoook
aboooooo 29una kadar girmeyecek misin? zopa gelir benden söylemesi:))

slm kızlar nasılsınız aramıza yeni arkadaşlarımız katılmış hoşgeldiniz ama sakın bırakmayın burayı vallahi zopalarlar eli maşalı burdaki kızların... dün giremedim fıstıklar işten çıktım sabah sonra dra gittim sonrada alışveriş ve arkadaşıma bebek görmeye gittim....gonal f 450 kullanıyodum 75cc kadar dr dozunu değiştirmedi çok güzel 3 tane istenilen boyutta yumurtam var. iki tanesi sağda 1 taneside solda ben önce bi taney görünce umutsuzluğa kapıldım ama drum sağolsun bunları görmüyosun sen burdada 2 tane var dedi moralim yerine geldi yarın yine gidicem yumurta yakibi için sanırım pzt yada salı günüde aşılamam olucak... allahım inş tutar bu kez...

inşallah canım ya inşallah emeklerin boşa çıkmaz bütün sıkıntıların son bulur meleğin ailenize neşe katar..

hayırlı olsun canım tamda benim sonuca gelmiş senin tedavi başlangıcı ne güzel durmak yok sen nursim heyecanla sayacağımız günler var önümüzde elbet birimizin yüzü gülecek inşallah hepimizin güler de..
sana umut olmayı çok istiyorum
yarın büyük gün artık son...

canım tadını çıkar ailenle vakit geçir
umarım girince hayal kırıklığına uğratmam sizi...

günaydın canım kolay gelsin güzel haberlerle gel inşallah...

amin canım hoşgeldin aramıza inşallah güzel haberlerini alırız ve mutlu oluruz..

yüzüm gözüm şişti uykuzuluktan son 3 gündür halimi görseniz yüzüm pütür pütür.. elimi attığım yerde sivilcecikler pörtlemeye başladı ne zaman sıkılsam böyle olur...

birazdan hastaneyi arayıp kaçta gitmem gerektiğini soracağım...

selam kızlar modemim bozuldu giremedim nete sinirimden catladım valla.ama sizde pek takılmmamışsınız anladıgım kadarıyla..moraller bozulmuş sermişssiniz kendinizi.önce denizden baslayalım canım sen istemezsen teselli etmeyiz biz.olduysa oldu olmadıysa olmadı zaten döllenme zamanını cok tan gecirdin.olmadıysada hep birlikte oturur aglarız isyan ederiz süürünürüz yerlerde ama sonra birbirimizin elini tutar kalkarız yeniden ayaga.
aslında bu 15 günü bile görmen büyük şans gibi geliyor bana cünki ben hep öncesinde regl oldum benimkiler birbiriyle bile karsılasmadı diyorum.hakkında hayırlı olsun bitanem.
lütfen bukadar dayandın az daha dayan ama sonucu almadan olmamaış gibi strese girmeni büyük bir hata olarak görüyorum.sende bu olumsuzları düşünerek vucüduna söz gecirtenler oldun sanırım...
yarın bu saatlerde dananın kuyruu-gu kopmuş olacak inşallah iyi haberler alırız baskalarının sonucları seninkinin isareti değildir.bu sivilcelerin nedenide umarım gebeliktendir ve biz seni bi temiz zopalarızzz

özlemcim sen gel ben saana yediklerimin daha güzelini yapar hemde deli gibi gezdiririm şekerim.az daha dayan akıllı evler cıkıyor kendi kendini temizleyen yada kirlenmeyenler de yakında cıkar sen para biriktrimeye basla simdidien

semracım bizden izinlisin sen nasolsa artık calısmıyorsun ve telafi ediceksin annenler gidince yalnız artık işleri sen yapmazsan sevinirim...

elifturna aramıza tabiki katılabilirsin ama sartlarımızı kabul ediyorsan....zemuszemus

nursimcim hadi bakalım güzel gelişmelerin sonuna kadar devam etsinde söyle güzel bir haber patlatta bizde bayram edelim...

burp um valla senin hızına biz yetişemeyiz helal olsun diyorum bişey demiyorum.
ders yemek temizlik ödemeler masallah arkadasım nazar degmesin sana.....
demek 2. tedavi vaktide geldi çattı.vay be demek ki ben tedaviyi bırakalı bayagı zaman oldu simdi anladım....
hersey cok cabuk geride kalıyor dememkkki.
bu sefer tutturursun inşallah opuyorumnanaktan

halaümitvar sana bir kısaltama yapabilirmiyirmiyiz böyle yazması cok zor oluyor

doktor sonucunu bize yaz bekliyoruz işten kızana kadar gir sonra evden girersin

valla kızlar şurda ii şeyler duymaya çok ihtiyacımız var denizcim inş yarın senle başlıycaz ama olmazsada dünyanın sonu değil allah herkesi farklı sınavlara tabi tutuyo bizde geçicez sınavı annem geç olsunda güç olmasın diyo hep dün bi hamilelik haberi daha aldım arkdaşımın kız kardeşi kazara olmuş allahım böyle güzel kazaları bize en yakın zamanda ver yarabbim hayırlısını istiyoruz....

canım çok hakslısın aslında kendime çok kızıyorum napıyım kimseye anlatamıyorum sıkıntımı annem hasta ben ağlayım o da ağlıyor onun için ona belli etmiyorum eşim de çok duygusal onu üzmek istemiyorum ona belli etmiyorum
bu da yüzüme patlıyor:))sivilce gibide değil böyle pütür pütür inşallah kaybolurlar
herşeyin hayırlısı tabiki çokeceğiz ama elden gelen birşey yok
kabuslar görmeye başladım dün gece rüyamda kayınvalidem negatif sonuç almışız ona olmadı değil mi ya senin hiç çocuğun olmazsa diyor patlıyorum bende olmazsa olmasın diyorum ağzıma geleni sayıyorum kaçıyorum ondan sonra biryerlere koşuyorum

söylemeyelim dedim eşime aşılamaları bilmiyorlardır hala bilmiyorlar ama tüp bebeği anlattı beklenti içine girdiler geçen kayınpederim inşallah olur diyeceğine allah analı babalı büyütsün dedi tepem bir attı ama sonra kayınvalidem aldı elinden teli toparlama çalışıyor söyleme demiştim kimseye en azından beklenti içine girmesin diye
sonra kendisine de dedim sakın dedim beklenti içine girmeyin diye..

yarın herkes benden bir haber bekliyor benim ailem afganistandaki abim bile habire arıyor
eşimin ailesi
durumdan haberdar bir kaç yakın arkadaşım..
ve tabiki siz ama napalım olmazsa olmaz yıkılır yine kalkarız...

inşallah canım ya..
kazayla olma haberlere oldum olası sinir olmuşumdur ama tabiki mutlu bir gelişme hayırlı olsun diyelim harcamayalım kızı kendi derdimize:))

canım ya sende özlettin valla.... sanada zopa geliyordu:)) çok sevindim tatlım ya hadi bakalım hayırlısı inşallah yumişler büyürlerde bebiş olurlar....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…