Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
evet canım herşeyde vardır bir hayır,gerçekten böyle düşünün,yüce rabbim herşeyin zamanını bilir,ona inan,güven,dua et ve çabanı göster.allah sana emeklerinin karşılığını verir.

özlemcim bugünmü gidiyorsun ankara ya...ohh ne güzel tatil yapcan.uçağa binebilsem gitmek istiyorum ama malesef binemiyorum artık.annemlere bilet aldık ama 13 mayısda burdalar

teyzoşlar bugün itabarı ile 30. haftamıza girdik.geriye kaldı 10 haftatabi beklerse bizim yaramaz.

bebingcim iyi yapmışsın sayfaları ilerletmişsin benim girdiğimde de genelde kimse olmuyor ben de yorum yazıp çıkıyorum çoğu zaman
ailelerin bilmesi dezavantaj söylemesek mi demişsin canım ama o da çok zor biz söylemedik de ne oluyor bazen bebeğimiz olmuyor diye çığlık atasım geliyor paylaşsam daha mı kolay olurdu diyorum bende durmadan ağlayıp hem kendimi hem de eşimi üzüyorum bugün gözlerim o kadar şiş ki aynaya bakınca sinir oluyorum ama dediğin gibi toparlanma vakti güzel şeyler düşünelim ve konuşalım artık

semracım 30.haftanız hayırlı olsun sen hastane çantanı hazırlamaya başla yavaş yavaş

ay kızlar naptınız kızı doğurtacakmısınız erkenden
semracım daha cok erken canım adanın buyumesi lazım ona göre tut içinde.ne guzel annnen gelicek sıkılmazsın o zaman sen.

nbnh cim bende bazen senin dedigini yapmak istiyorum cıglık atmak ama elden ne gelir ki onlar bunları yasamadıgı için dertlerini paylasamıyorlar.üzülüyorlar ama elini kolunu daha cok baglıyorlar insanın konu surekli gündemde kalıyor mesela için daha da acıyor o zaman.lütfen toparlan böyle zarar veremezsin kendine yüzünü gözünü düzelt kocana da yazık

kızlar bende sizi özledim valla bebingcim kayınvalidemi çok özledim ayrılamıyorum bak zaten bi maviş bide ben çok seviyoruz kayınvalidemizi:))))
denizcim ben daha önce yazmıştım cnm dur sanada anlatıyım cnm benim burda bir tanıdığım var 7 senedir eşlinden dolayı coçukalrı olmuyordu bu yaz tüp bbek düşünüyorlardı kanal 7 çıkan bir bitki uzmanı bir doktor var ömer çoşkun onu aramış ilaç istemiş herşeyi anlatmış oda gndermiş ilacı cnm eşiyle ikisi kullanmış kız 2 ay geçmedi hamile şimdi 3 aya girdi o söyledi bende umutlandım cnm tvyede çıkıyor bebek isteyip onun ilaçları sayesinde hamile kalanlarr tabiki önce Allahtan istiyoruz sonrada onunu yarattığı bitkilerin sayesinde olucak diyoruz bende aradım benden bütün tahlillerimin numarasını istedi bende göndereceğim en kısa zamanda inşş bende size umut olurum kızlar doktora ben güvendim adam ilaclarının arkasında benimde tahlillerimi isteyince tamamen inandım inşş

hepinizi kocaman öpüyorum canlarım bneim sizi çok seviyorum Allah hepimizin yüzünü
güldürsün inşşş

semracım 30.haftanız hayırlı olsun sen hastane çantanı hazırlamaya başla yavaş yavaş[/QUOTE]

nbnh canım benim sağol.ama daha çok var,dua edin bana nolur,sakın erken falan gelmesin kızım.:ecrin_bebek:

gamzecim canım bence bitkisel kürler tamamen bir çözüm değil.arkadaşının ki bence şans,yada çavremizdeki çoğu insan tedavi olduğu halde saklıyorlar bence arkadaşında böyle bişey yaşamıştır.bizim bir arkadaş da ibrahim saraçoğlunun yanında çalışıyordu,eşimde telefonla konuştu ibrahim saraçoğlu ile oda bize keçiboynuzu kürünü önerdi,yaptık ama ondan sonra hamile falan kalamadık ki biliyorsundur belki saraçoğlu alanında uzman.zaten onlarda söylüyorlar yalnız başına bitsikel kürle sonuca ulaşamazsınız diye.bence altarnatif tıptan yararlanın ama normal tedavinizide bırakmayın.

slm kızlar nasılsınız valla bebingim çosmuşşun ama çok doğru şeyler söylemişsin bende ilk aşılamamı söylemiştim o zamn daha çok bunaldım inan ne 2. aşılamayı nede tüp tedavisine başlayacağımızı söylemedim böyle daha rahat oluyor... bu arada bebingim o gonalflerin kullanma tarihlerine bak geçmesin zamanı yarım kalan şisen varsa onu at 28 günden sonra kullanılmıyormuş açık olan şişe...

özlemcim ii yolculuklar canım sana git hasret gider ailenle....

denizcim tüm işler sana kaldı tabi benim eşimde hep internetten yapar ödemeleri çok büyük kolaylık valla....

bebingcim toparlanmaya çalışıyorum ama bu hormon ilaçları mahvetti beni 1-2 güne daha iyi olurum herhalde

gamzecim semranın dediğine katılıyorum sadece bitkisel kürler işe yaramaz sen yine de tedavini aksatma ilaç kullanırken de bitkisel kürleri aynı anda kullanma bence çünkü ilacın etkisini arttırabilir yada azaltabilir kötü sonuçlarla karşılaşabilirsin ama farklı zamanlarda deneyebilirsin

nursimcim senin tedavin nasıl ne zaman başlıyor adetin 3.günü başlıyordur değil mi

canım benim
döktürmüşsün gerçekten
benim bırakma gibi bir niyetim yok
gaza gelip toparlanmaya ihtiyacımız var evet inşallah en kısa zamanda olacak
kayınvalidenle bencede konuşman iyi olmuş uzakta olsanız hiç konuşmazdın ama yakın olunca baz şeyleri dile getirmek lazım çünkü sürekli aynı muhabbet sonrası daha kötü olurdu birgün patlardın ve ipler kopma aşamasına gelirdi bu sefer olay büyür ve eşinlede sıkıntılar olurdu bir kere konuşulur ve biter en güzeli ben çok rahatım artık hatta dün konuştum ve 4444 salatı tefriciye var uzun sürüyor bana yardım edecek okumak için hatta hepsini ben okuyayım dedi..yapacak birşey yok herşey allahtan ve allaha inancı olan herkes bizim durumumuza bir kusur ya da beceriksizlik olarak bakmamalı..
herşey zamanı gelince olacak inşallah ama hiç olamama ihtimalini düşünmek için hepimizin önünde uzun zaman var ya da bıkmak tedavileri bırakmak için daha çok erken..ki sen daha bir tüp bebek bile denemedin..
benimde üzüldüğüm artık son aşamaya geldik onda da olmuyorsa nasıl olacak ama bu son aşamayı denemenin sayısı yok malesef belki 10. da belki 12. de olacak o zaman bırakırız bu işin ipini tutmayı ama biz o zamana gelmeyeceğiz inşallah
ilk sıpalar gelecek arkasından da sürprizler gelecek kim bilir oturup halimize güleceğiz
ne sıkıntı yaşadık zamanında bu veletler kendiliğinden geldi diye..inşallah..
allah izin verirse bu günleri göreceğiz
dünya küçük türkiye daha da küçük bir gün bir yerlerde de yüz yüzede görüşeceğiz..

Son düzenleme:
teyzoşlar bugün itabarı ile 30. haftamıza girdik.geriye kaldı 10 haftatabi beklerse bizim yaramaz.

hadi bakalım zaman çabuk mu geçti
aslında geçerken öyle değilde sonradan öyle geliyor 10 hafta ne ki ne güzel annenlerde yanında olacak sağlıkla kucağınıza alacaksınız inşallah..evinze neşe gelecek mutluluğunuza mutluluk katacak..alkisalkisalkis

evet canım ama ocaktan sonra şifreler tele geliyor ya o da eşimin kayıtlı
aman gidiyorum hem hava alıyorum yatırıp geliyorum ..
söylesen bir dert söylemesen bir dert sen böyle uygun gördüysen boşver canım sonucu öğrensinler yeter..

Son düzenleme:

hadi bakalım inşallah bende bugün aktara gittim
kendim için karışım sordum 2 kilo bala 50 karışım yapılıyormuş ve kullananlar hep hamile kalmışlar teşekküre gelmişler..
2 çeşit varbiri 200 lira biri 300 lira..
fiyat farkı balın kalitesinden kaynaklanıyor az önce eşimede bahsettim aşılamalarda olamzsa tüp bebekten önce kullanacağım bende 45 gün kullanılıyor yumurtakalitesi için..
bakalım aşılamalarda ne olacak hep umutsuz baktığım için umudum tüp bebekte..

bencede ilaçla beraber yan etkisi olabilir az önce bahsettiğim karışımı kullanırsam tedaviden önce kullanacağım bende..

bende eşimden fırsat buldum girdim yemek yemek için ara verdi birazdan başlarız konuşmaya..
özlemcim yoldadır şimdi ..mavicim de girmemiş daha işleri vardı galiba..

1.deneme:3 kaliteli embriyo sonuc--->negatif
2.deneme:4 kaliteli embriyo sonuc--->negatif
3.deneme:1 5.gun transferi sonuc---->pozitif

4 embriyo ile kalamazken 1 embriyo ilemi kalcam diye umudumu yitirdigim tedavimde transferin 6.gunu pozitif sonucu gordum...darisi isteyen herkese insallah...
veren Allahim nasibimizde varsa 1 embriyodan da veriyor...inancinizini duanizi eksik etmeyin...

dualarim sizlerle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…