ay kızlar naptınız kızı doğurtacakmısınız erkenden
semracım daha cok erken canım adanın buyumesi lazım ona göre tut içinde.ne guzel annnen gelicek sıkılmazsın o zaman.
bebingcim dimi canım..valla böyle dendikçe içime erken doğum korkusu giriyor.iyice endişeleniyorum.zamanı gelene kadar dursun yerinde ya.çok korkuyorum öncesinde bebeğime bişey olucakmı korkusu,sonrada erken doğucak mı korkusu.hamile kalmakla bitmiyor yani,sonrasındaki endişeler daha zor,inanın çok daha zor.kayınvaldem de haftaya geliyor ama bana değil,görümcemin doğumu bu ay sonu ona gelicek,gelmişken benimkinede kalıcak.annem gelsede ata'yla oynasam,çok özledim oğluşumu.
simdi nete girenler sasırıcaklar bu bebinge ne oldu diye çoşmuş bugun diyceksiniz di mi...
fırsat buldum degerlendiriyorum sekerler ne zamandır vaktim olmuyordu söyle doya doya yazıcak.kızdım size herkeste bi yakınma baslamış kimse girmiyor yazmıyor diye varsa niyetiniz ayrılmaya topik devam etmesin diyorsanız eger yakalım topiği şekerler.ben dayanamam böyle sayfakarın agır ilerlemesine herkesin kimse girmiyor diye uzaklasmasına filan.ne oldu kader birliiğimiz de deprem mi oldu vaz mı geçtiniz yoksa savascı ruhunuzdan.yoksa gaza mı gelmeye ihtiyacınız var.böyle olmazdaha hamile kalınıcak gebelik süresi birlikte yasnıcak cocuklar dogrulcak büyütülcek tanısamadık bile yüzyüze henüz belki ikincileri yapma maceramız baslıcak di mi ama su koyuvermeyin canlarım haydi herkes silkinsin kenidine gelsin ben burda bekliyorum sizi..
teyzoşlar bugün itabarı ile 30. haftamıza girdik.geriye kaldı 10 haftatabi beklerse bizim yaramaz.
slm kızlar nasılsınız valla bebingim çosmuşşun ama çok doğru şeyler söylemişsin bende ilk aşılamamı söylemiştim o zamn daha çok bunaldım inan ne 2. aşılamayı nede tüp tedavisine başlayacağımızı söylemedim böyle daha rahat oluyor... bu arada bebingim o gonalflerin kullanma tarihlerine bak geçmesin zamanı yarım kalan şisen varsa onu at 28 günden sonra kullanılmıyormuş açık olan şişe...
özlemcim ii yolculuklar canım sana git hasret gider ailenle....
denizcim tüm işler sana kaldı tabi benim eşimde hep internetten yapar ödemeleri çok büyük kolaylık valla....
kızlar bende sizi özledim valla bebingcim kayınvalidemi çok özledim ayrılamıyorum bak zaten bi maviş bide ben çok seviyoruz kayınvalidemizi:))))
denizcim ben daha önce yazmıştım cnm dur sanada anlatıyım cnm benim burda bir tanıdığım var 7 senedir eşlinden dolayı coçukalrı olmuyordu bu yaz tüp bbek düşünüyorlardı kanal 7 çıkan bir bitki uzmanı bir doktor var ömer çoşkun onu aramış ilaç istemiş herşeyi anlatmış oda gndermiş ilacı cnm eşiyle ikisi kullanmış kız 2 ay geçmedi hamile şimdi 3 aya girdi o söyledi bende umutlandım cnm tvyede çıkıyor bebek isteyip onun ilaçları sayesinde hamile kalanlarr tabiki önce Allahtan istiyoruz sonrada onunu yarattığı bitkilerin sayesinde olucak diyoruz bende aradım benden bütün tahlillerimin numarasını istedi bende göndereceğim en kısa zamanda inşş bende size umut olurum kızlar doktora ben güvendim adam ilaclarının arkasında benimde tahlillerimi isteyince tamamen inandım inşş
bebingcim toparlanmaya çalışıyorum ama bu hormon ilaçları mahvetti beni 1-2 güne daha iyi olurum herhalde
gamzecim semranın dediğine katılıyorum sadece bitkisel kürler işe yaramaz sen yine de tedavini aksatma ilaç kullanırken de bitkisel kürleri aynı anda kullanma bence çünkü ilacın etkisini arttırabilir yada azaltabilir kötü sonuçlarla karşılaşabilirsin ama farklı zamanlarda deneyebilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?