Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ay nasıl mutlu oldum tek embryo tutmus işte hem 4 embryo tutmamıs bakın Allahım ol dedikten sonra oluyor kızlar.oh be ne guzel hemde transferin 6.günü öğrenmiş ne guzel ya.denizim senin böyle dolaşman iyi oluyor canım..

nursimcim saol canım eve gidince hemen tarihlerine bakıcam iğnenin bi tane yarım vardı o atılcak zaten 3 kutu var hiç kullanılmamıs diye hatırlıyorum

Slmmmm canlarım,nasılsınız bakalım???Bebingcim,bugün bayağı içini boşaltmışsın,rahatlamışsındır inşallah.Yaa gerçekten çok umutsuz olduk biz.Adet oldum,ağrım var.Bütün gün büroda toplantı vardı,başım ağrıyor.Bir sürü bahane işte belkide.Ama inan içimden hiçbir şey yapmak gelmiyor.Bir bezginlik,bir umutsuzluk....Kendimi çok yorgun hissediyorum.Belki adet olmanın verdiği hüzün ama umut etmekten de yoruldum.2 gün sonra geçer biliyorum ama şimdi bunları hissediyorum....

evet canım 6. günü öğrenmesi 5. gün embriyosu olduğu için yani geç koyulmuş o yüzden transferin 6. günü oluyor ama aslında embriyo 11 günlük..

Denizcim.tatlım naber???ben yukarıda anlattığım gibiyim.Senle biz buluşsak ya en yakın zamanda.belki yüzyüze olunca daha çok güç veririz birbirimize.

canımm...insanın elinde olmuyor bir umut bekliyorsun ama aslında bir atabilsek hayatımızdan kafamızdan belkide geleck ama stres yapıyoruz diye gelmiyor veletler..,
inşallah olacak canım hiç bahsetmiyorsun planınızda aşılama falan yok galiba..

okuyorsun herhalde canım benim.
cok birikmiş olabilir sayfalarımıbiraz yorulucan artık fıstık....

tuaanyım ama ben umutluydum senden banada umut olucaktın sen.
niye ya niyeeeeeeeeeeee
dur sakin olalım bugun böyle olman cok normal yarına birkaç gune toparlanırsın yorucu birgunde gecirmissin hafta sonu guzel bişeyler yap kaffanı dagıt en yakın zamanda bulusun hatta bende geliyim voltran olalım.

Denizcim.tatlım naber???ben yukarıda anlattığım gibiyim.Senle biz buluşsak ya en yakın zamanda.belki yüzyüze olunca daha çok güç veririz birbirimize.

olur canım sen ayarla kendine göre pazartesiye kadar işlerim var ondan sonra ne zaman istersen buluşalım canım benim..

süper olur valla keşke öyle bir imkan olsa
çatlatsaydık kızları:)

bebişim diyecek ne işin var diye hafta sonu istanbuldan arkadaşım geliyor izmire bende kalacak kocişimde yokken ondan yani yoksa bana her zaman uyar..

nasılda öğrendiniz huyumu valla aferin size.
hafta sonu bizi cok ihmal etme ama denizcim.

tuanay yine kaçtı hemen kayboluyor..

bende buralardayım dönmezsem eşimle konuşuyorumdur..akşama biz kaynatırız bebişim ama sen yoksun ((

ooo asagıda dört kişiyiz gözlerim yasardı valla.
aksam evde olursak eşimin bilgisayarından girerim kaynatırız sekerler.
ah tuanayım nasıl gelmek istiyorum bi bilsen.

özlem simdi yoldadır ay ne guzel degişiklik oluyor valla.keşke bende bir yerlere kacabilsem....

aaa sevim nbr görünmüyordun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…