Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
haaa bu arada eşim keçiboynuzuna başladı
inşallah faydasını görürüz dün al demiştim almış
ben okurken yapmış hiç farkında olmadım
içiyo şimdi

süper ya ne güzel yarasın kan olsun bebiş olsun:))benimkine de dedim keçiboynuzu pekmezi al diye ben nerden bulacağım diyor hiç bilmiyordum bunun pekmezi olduğunu bilseydim yanına koyardım..

ben de bilmezdim nerden bilelim bunların başımıza geleceğini((
keçiboynuzunu çok severdim çocukken
ayrılamıyoruz ondan:))))
çok öptüm kızlar az çıkıyorum gelirim heralde yine
Ada güzelim benim çok öptüm seni üzme anneyi

süper ya ne güzel yarasın kan olsun bebiş olsun:))benimkine de dedim keçiboynuzu pekmezi al diye ben nerden bulacağım diyor hiç bilmiyordum bunun pekmezi olduğunu bilseydim yanına koyardım..

canım keçiboynuzu pekmezi heryerde var,ben hamileliğimin başından beri içiyorum,gebelerede çok iyiymiş.lokman hekim harnup keçiboynuzu pekmezi diye geçiyor,bi bak istersen.

tamam maviş teyzesi üzerse sana söylicem.ama akıllı benim kızım üzmüyor beni.

kızlar bugün çoşmuş allah muhabbetinizi artırsın :))) ben bugün hep dışardaydım.biraz gezdim kafa dağıtmaya çok ihtiyacım vardı ark buluştu güldük eğlendik.artık 2 aşılamaya hazır hale geldim. allahın izniyle bu sefer olacak işallah.
size birşey soracağım tam hatırlamıyorum ama ark biri sigara kullanıyorsa eşiniz havuç suyu içmesin demişti neden??
bide yaa geçenaşılamada benim sağ yumurtam üç tane olmuştu ama solda hiç yoktu.yumurta kalıtesi ve sayısı için ne yememi tavsiye ediyorsunuz.
ama ark dediği gibi öyle 300 - 400 milyonluk birşey alamam . eşim zaten tek çalışıyo oda zavallı bi işçi maaşı. birde biz ilk aşılama bize 1700 geldi bu ayda 2 aşılama var rahat oda 800 bulur. çokta onu zor duruma bırakmak istemiyorum.
vallahi son sorum ya kusura bakmayın eskiye dönemiyorum ark biri çakşir suyunu migrostan aldık dedi. hangi migrostu?? birde kaç paraymiş
tamam bitti sorularım.
şimdiden hepinize teşekkür ederim öpüldünüz kızlar

iyi akşamlar canım nasılsın hadi bakalım seninle yeniden umut dolacağız inşallah..
sonucu güzel olacak buna inanarak başla lütfen bu çok önemli..

canım bende çok umutluyum inş bu kez umutlarım boşa çıkmaz inş bu umutlu bekleyişimiz boşa çıkmaz...hihoyyythihoyyythihoyyyt

elifturna kafanı dağıtman ne güzel olmuş,inşalla herşey güzel olur.sende istanbuldasın sanırım.

yine peşpeşe tedaviler yine umutlu bekleyişler var bu defa şeytanın bacağını kıracağız ve peş peşe güze haberler alıcaz ben buna çok inanıyorum...

canım keçiboynuzu pekmezi heryerde var,ben hamileliğimin başından beri içiyorum,gebelerede çok iyiymiş.lokman hekim harnup keçiboynuzu pekmezi diye geçiyor,bi bak istersen.

canım kıbrısta bulmak zor olur
nerden alacağım diyor ama ben şimdi ismini yazayım ona marketlere falan baksın...

yine peşpeşe tedaviler yine umutlu bekleyişler var bu defa şeytanın bacağını kıracağız ve peş peşe güze haberler alıcaz ben buna çok inanıyorum...

inşallah canım.ne güzel.işte bize böyle pozitif düşünceler lazımalkisalkisalkis:teytey:a.s.:CüvCüv::ecrin_bebek:

nursimcim inşallah kıracağız şeytanın bacağını :))
peş peşe güzel haberler sıralanacak buraya

elif özlem demişti migrostan diye ama ben aktardan aldım yaşadığın yerde ot çöp herşeyi satan bir aktar varsa onda bulurusn şişesi 12 lira falandı ama tadi kötü şeyleri eşin içmezse çakşırın macunuda var..
ya da ginseng macunu var o ne kadar bilmiyorum..
300-400 liralık karışım bayanlar için zaten ben yazdım onu yumurta gelişimi için..
havuç suyunu da bilmiyorum öyle dediler ama sigara içenlere zararı varmış diye ne zararı olacak ki sigara zaten başlı başına zarar:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…