Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
hhaa unutmadan..burpcum iyce boşladın bakıyorumda bizii.özlettin kendini,bitmek bilmedi sergin yaaa.tamam sanatına saygı duyuyoruz ama bu kadar da olmaz ki yaaaaaaaa.

elifcim inş 2. aşılamanda olur canım bencede çok ara vermemen ii olmuş..

umarım kist olmaz bide o yani var bu işin pazartesi dr gideceğim bakalım.benim bünyem kistede müsait zaten 2007 bir tane portakal kadar aldılar.sonrada yine beni boş bırakmadı ara ara yokladı ilaçtı ineydi gitti. gerçi o gitti şimdi birde miyonum varmış ceviz kadar. odeğil bu gıçık şeyleri yiyeceğe benzetiyo sonra ben o yiyecekleri yemiyorum her portalak yiyince kistim aklıma geliyordu şimdi her çeviz yiyince miyon aklıma geliyo ruhum daralıyooooooooooo offfffffffff allahım offffffffffffffff bu ne bitmez çile ne izdırappppppppppppppp
yinede allah beterinden sakınsın :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

umarım olmaz canımbende 3. aşılamayı yaptıracaktım ama drum kistin var dedi bende karar değiştirdim tüp bebeğe geçtim...

elif inşallah çıkmaz kist falan allahım nedir bunlardan çektiğimiz alınan kistin çeşidi neydi canım?

ay o vicdan ruhumu daralttı gerildim resmen boğazım düğümlendi yarısı da izmirde çekilmiş...

günaydın
kimse girmemiş bugün
ilk defa herkesten önce yazıyorum oleyy.
akşam dışardayım gece gelince girerim..
iyi hafta sonları..

bugun cok boş bırakılmış sayfaız üzüldüm valla sabahtan beri hiç oturmadım carsıda işlerim vardı hava 20 derece herkes dısarda tabi dükkan da acayip kalabalık.
anca okudum simdide yazabiliyorum canlarım sizde mi gezmeklerdesiniz...

semracım gittiniz mi e-bebek maagazasına merak ettim.

simdi öncelikle elif yeni asılama için hiçbirsey yapma yumurta artırırcı cunki yeni yasaya göre aasılaman
iptal edilebilir 3-4 yumurta oluşmasını istemiyorlar.
dunki tek embryotutmuş ya 5 gun transfer edilen onu burp okumlaı valla
haa unutmadan keciiboynuzu yemegi cok severim lütfen iiiğğ filan demeyin hem cok faydalı

bebingim geldin mi??????????
yalnız kalmıştım dün gece uyuyamadım hiç uyumadan rüya gördüm okuşlda çocuklarla
çarpıntı da oldu biraz
sabah ta keyfim yok evi öyle bi süpürüp toz aldım silmedim bile
nedense bugün iyi hissetmiyorum kendimi(((

canlarım naber?kimse girmemiş yine herkes gezmelerde sanırım..
bebingcim gittik canım göztepedeymiş.bişeyler baktık,kıyafet falan aldık,bebek arabası için biraz daha bakıcaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…