Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
mavicim gecmiş olsun canım benim ya kimse olmayınca cıktım bende.
korkmuşsundur ondan uyuyamamıssındır.
ben sık yasıyorum carpıntı problemi biilirim cok can sıkıcı bişey.
yorulsam üzülsem sinirlensem hemen etkilenirim işte.sende bişey yapma canım bosver oldugu kadar.

semracım hep aynı anda yazıyoruz seninle biz.
bayagı kıyafeti oldu ada nın sanırım
hangi modellere baktınız bebek arabasında.

selam kızlar dün gece geldim gezmeden 12 gibi saat 2 ye kadar siteye girmeye çalıştım yok açılmadı
şimdi bakayım dedim düzelmiş herhalde ondan kimse giremedi..
şimdi eşimi bekliyorum görüşeceğiz öptüm herkesi geleceğim yine..

niye kimse girmemiş
herkesinn biryerlerde işi var ama elimden geldiğince burdayım gece geç saate kadar oturduğum için akşamları daha rahat giriyorum
kimsenin yazacak birşeyleri yok galiba..

bugün ilk girdiğimde bir kaç arkadaş vardı ama yazma gereği duymamışlar galiba..bende eşimle konuşacağım için çıktım yazdım da zaten ama bugün benden başka yazan yok..

arkadaşlar forumda sorun vardı giremedik,özledik birbirimizi.ama düzelmiş.çok sevindim.özlem nerdesin kuşum gelmedinmi daha?

kimler var yok göremiyorum yine..aşağıda görünmüyor.burda olanlar yazsınözlem örtmenimin yerine yoklamayı ben alıyorum

ii akşamlar fıstıklar dünden beri delirtti beni site açılmak bilmedi bu aralar kayınvalidemde var pek giremiyorum kusura bakmayın canlarım...

oh beeeee
delirdim sabahtan beri
siteye giremedim
girsemde forum açılmadı düzelmiş
herkes nasıl

oh be birileri geldi
mavicim kayınvalidesiz olmak süper değil mi?
benimki bugün demez mi arakdaşı aydına kızına geliyormuş banada gel dedi sonra gelip sende kalacağız diye buyrun gelin dedim ama yüreğim ağzıma geldi sonra vazgeçmişler..
kimseyi ağıralaycak psikolojide değilim valla..
nursimcim sana da iyi görevler kolay gelsin canım..
ada mızın arabası da olacak da gezmelere çıkacak annesiyle...))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…